Åh så lite snö på det!

snöat idag, kul verkligen :(
Kelda och jag red ut med en stallkamrat. Blev lite tölt och trav på vägen. KUL sa Kelda med sällskap och töltade med ett riktigt fint tempo :) Kul att den styrkan börjar infinna sig. Rollade inte en sekund i tölten!
Skönt att den värsta glansisen är borta och har mattats ner av snön.. Så någon nytta har väl snön gjort ändå!
 
Bingó och jag tog oss en promenad också, mysigt som vanligt att spendera tid med den där killen.
Nu vill jag helst att snön ska försvinna helt. Är sugen på att rida igång Bingó nu. (läs skritta igång små korta svängar barbacka). 
 
Min vackra <3


Kommentarer
Postat av: Frida

Svar: Haha, ja det är lite skillnad. Det är ju väldigt bra för att se om de går upp eller ner även om det inte är exakt. Jag tycker dock det är svårt att säga om han är tjock eller inte.

Svar: Ne precis :) egentligen skulle man bara kunna mäta med ett vanligt måttband :P De är svårt att säga när de har så mycket päls också. Men troligen är han i lagomt hull/ kanske något extra kilo. (skulle jag säga, bara grundat på vad viktmåttbandet säger). Bingó vägde 400kg på klinik och då stod viktmåttbandet på typ 390-420 (minns inte riktigt exakt) och då var han i "normalhull" :)
Carro

2013-01-10 @ 21:58:06
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Du har ju skrivit hur petig du är och att du inte klara av tjocka hästar, så det var skönt att du säger så :) Att du inte tycker han ser ut som världens tjockis!

Svar: Nej då, än är det en bit kvar tills han går till den gränsen :D Tycker inte han ser ut som en häst som går upp så väldans mycket eller? :)
Carro

2013-01-10 @ 23:18:07
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Nej, han håller sig ganska på samma hela tiden tycker jag. Han gick upp en del när vi släppte dom på betet i somras men han var tillbaka på samma efter ungefär en månad, så såg han lite tjock ut runt magen men annars kan inte jag se någon skillnad på honom.

Svar: De var väl antagligen mest vatten :) Brukar bli så när de sätts på bete sådär :) Men skönt att han håller sig på samma vikt :) Blir så mycket enklare då!
Carro

2013-01-11 @ 19:38:27
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Ja, det underlättare verkligen :)

2013-01-11 @ 20:00:03
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: