Dagarna rullar

Det är kul att vara "igång" igen, nog för att igångsättningen förra veckan mest bestod av vila, så är vi ändå igång. Kelda fick vila onsdag-fredag, därefter en longering på lördagen där damen var mer uppe i luften med sina fyra små tassar än nere på marken ;) Så söt så det är svårt att "bli arg" på henne.
Men hon fick jobba också, lite tempoväxlingar i trav, samt mycket varvbyten. Efter 10min var Kelda mycket nöjd och glad över att fått ha lite utlopp för överskottenergin ;)
 
Söndagen sen red vi våran sk "Bondgårdsrunda". Mest skritt men även lite trav och en galopp fick vi in :)
Igår då, då red vi lite på grusvägarna runtom och vi tränade tillslut galoppfattningar då damen "glömt bort" hur man fattar galopp utan att rusa in i den via trav ;)
Så mycket skritt, samla samla, ha mellan hjälperna och sen "pang" iväg i galopp. Supertrevlig de första sprången sen flackade hon ut, så fattning och några språng (ibland några för många när damen inte alls ville sakta ner ;)). Avslutade lite med tölt, mycket trevlig där med. Joggade av i trav sen där styrkan verkligen har kommit mer och mer!
 
Sen idag, en sväng runt "timmesrundan", mycket trav på stigarna där vi fokuserade på lågt tempo, mellan hjälperna och vi tog lite rötter som hjälp för svävet! Bitvis mycket fint, bitvis lite rusig och flack. Galopp längst en äng och lite galopp inne i skogen på stigarna fick vi med också. KUL sa Kelda och frustade mycket nöjt!
Körde lite tölt på gruvägen hem sen, där hon bitvis bjuder på vad som komma skall. Det finns mycket i henne att plocka ut, vilket är så jädrans roligt. Mer styrka, ålder och ridbarhet så kommer detta bli kanon. Icke att förglömma att damen faktiskt "bara" är 6år!. Mattes fina tjej <3
 
 
Jag är myyycket tävlingssugen nu faktiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: