Markarbetssöndag

Ja okej, egentligen noll lust att övh åka ut till hästarna idag. Det har blåst storm hela natten och jag har vaknat 3ggr under natten pga blåsten. Hade dock stallet imorse samt lunchen, så de var bara att pallra sig upp och åka iväg.
Tur hade jag iaf när de kom 2stallkamrater och hjälpte mig med utsläppet! Så tacksamt när man känner "åh jag orkar inte idag". 
 
Bingó blev tömkörd idag, relativt bra och stabilt underlag på ridbanan (dvs hård snö, så han halkar inte). Vi skrittade och travade. Märks att de var länge sedan vi tömkörde, Bingó hängde lite i tömmarna och ville inte helt svänga runt mig på volt vissa stunder. Han var iaf klockren i traven (SÅÅÅÅ SKÖNT!) och släppte fint bitvis där han bar upp sig fint!. 
 
Kelda blev longerad med inspänning, henne kan jag inte tömköra än :P Försökte en gång i somras men det gick sådär, och tänkt att jag ska försöka igen, men lär behöve någon som hjälper till ;) om hon inte mirakulöst har fattat nu.
Iaf, hon han jag knappt släppa ut på volt innan hon fjongade iväg i galopp med bock och bus. Hon behöver verkligen linas typ 1gg i veckan, men blivit dåligt med det nu i vinter, då jag helt enkelt inte (för att jag är lat) orkar gå till ridhuset för att longera!, Men nu är snart ridbanan tillbaka å då kan man köra lina 1gg i veckan igen :)
Kul tyckte hon nog iaf att de var, sötnosen!
 
Åt frukost med stallkatterna, varav Edvin absolut ville ha ALLT ur min yoghurtburk ;)
 
 
Om jag trycker ner huvudet så långt det går? får jag tag på allt då?
 
 
Nehe, men om jag använder tassen då? Då borde jag få tag i allt!


Kommentarer
Postat av: Frida

Roligt att han är helt ren i traven :)
Yoghurt verkar populärt hos stallkatter.

Svar: Ja, det känns skönt iaf :) Han har ju varit det nu ett tag, men idag var han faktiskt märkbart mycket bättre sen senast jag tittade :) Då var man ju iaf att han inte har ont :)Ja, eller den här katten äter allt. Men jag hade bara yoghurt med mig ^^
Carro

2013-03-03 @ 17:54:52
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Vad skönt :) Ja, dom brukar ju ta det dom får. Min kork till drickyoghurten blev stulen i förra veckan av våran stallkatt :)

Svar: haha, ja stallkatterna är ju väldigt tacksamma över vadsomhelst ^^
Carro

2013-03-03 @ 19:54:13
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: