Tisdagskaos

Fasiken vad den här eftermiddag/kvällen INTE blev som planerat.
Mamma har hästarna på tisdagarna, men jag har förberett allting (dvs packat allt hö och fixar kraften), mamma behöver därmed bara mocka och ställa fram.. MEN, till saken då, på något vis hade några av Keldas påsar försvunnit (alltså har dom troligen tagit fel påsar) så hon saknade 2st.. Och detta behagade mamma berätta när hon var hemma.. Så, de var bara att för mig kasta mig in i duschen, föna håret jävligt snabbt och brassa ut till stallet för att packa de 2 påsarna som saknades.
På vägen hem sen ser jag hur en ung tjej springer (alltså verkligen SPRINTAR) till en av grannstallen, tänker lite att de var konstigt att man inte joggar eller PW sista biten av motionsrundan (då jag inte såg vad hon hade på sig), närmar mig gården och ser tusentals hovspår och får då bilden av att ja, troligen var de en ryttare vars häst lubbat hem utan matte. Rullar vidare hemåt och vid slutet av våran grusväg står ponnyn.. Precis vad jag behövde (not, jag var skitstressad). Bara att parkera bilen på mötesplatsen, fånga in en flåsande ponny och promenera tillbaka mot tjejen. Möter en bil på vägen, som frågar om hästen är min (då jag kommer gåendes i civila kläder haha). 
Han säger att tjejen står nere på gården och är jätteledsen, så jag promenerar vidare, precis när jag ser gården kör en bil ut därifrån, med tjejen och hennes mamma i.
Dom blev iaf jätteglada och var så tacksamma över att jag fångar in hästen :) Så dagens goda gärning! :)
 
Brassade hemåt och han faktiskt äta en snabbis innan det vart dags att dra mot skolan.
Där vi fick tillbaka våra prov :D Lite stolt är jag iaf över mig själv, har inte pluggat matte sen 1:an på gymnasiet (2005/2006) och lyckades skrapa ihop "Ett starkt C", var ett ynka poäng för att få B. Men vafan, nästa gång så ;) haha.
 
Nu mina vänner, ska jag DÖ i sängen, för imorgon ringer väckarklockan 0500, som vanligt alltså ;)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: