Lite lycka

Talar ju sällan om min viktnedgång. I siffror vågar jag inte säga hur mycket jag gått ner, för jag skäms över att folk ska höra vilken enorm övervikt jag haft (och fortfarande har tyvärr).
Däremot kan jag glatt säga att i byxstrl har jag minskat 4strl och i överdel 3strl.
Köpte en ny vinterjacka i söndags, 3strl mindre än den jag hade tidigare. Så jävla glad och nöjd.
Jag vet att jag har en bra bit kvar att vandra, men jag vet att det inte är helt jävla omöjligt!
 

Jackan, och jag belönade mig med mössan på bilden också. Kände att jag var värd den :)


Kommentarer
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Är stolt över dig! Tycker du är så duktig som kämpar på, även när dagarna kan kännas tunga. Du är bäst! <3

Svar: Tack fina du <3
Carro

2013-10-09 @ 00:53:19
URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Frida

Klart du förtjänar en ny jacka och mössa så som du har jobbat med vikten :) Du ska vara stolt över dig själv!

Svar: Tack :) ja de är en ständig kamp men det ska gå :)
Carro

2013-10-09 @ 10:02:11
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: MalinS

Som jag skrev på Instagram (och då hade jag inte läst det här) : Det syns! Duktiga du! :)

Svar: Tack snälla :)
Carro

2013-10-10 @ 16:25:21
URL: http://www.malinweb.se/blogg
Postat av: Elinor

Jag tycker inte man ska behöva skämmas över vad man vägde innan och hur mkt man har gått ner, jag tycker du har varit jätte duktig och ju mer man går ner destå svårare är det. Men jag förstår dig lite också, jag talar inte gärna om vad jag vägde eller hur mkt jag behöver gå ner heller för det känns som folk har massa fördomar och tror att man levt på ett visst sätt eller är dum osv osv, ren diskriminering och alla måste få vara och se ut som dom vill dessutom funkar olika kroppar på olika sätt och den som kämpar hårdast kanske är den som fortfarande är kraftigast oh även om man nu skulle vara en av de som lever osunt så förtjänar man lika mkt respekt och kärlek ändå. Det är så mkt ramar för hur människor ska vara cch inte vara alla borde bara släppa på dom och tycka om varann så som man är och uppmuntra och peppa varann istället för att ha fördomar och klanka ner.

Svar: Det är lite exakt så jag känner, jag har aldrig använt mig av mat för tröst eller som substitut för någon känsla. Aldrig belönat mig med mat/godis eller liknande. Utan har bara extremt lätt för att gå upp i vikt. Just nu äter jag under 1000kcal om dagen och det gör att jag går ner i vikt. Ligger jag på runt 12-1500kcal ligger jag "stadigt" i vikt. Dvs är jag väl lite som ett kallblod ;) haha, skittråkigt men bara att inse och leva efter.
Visst är det så att vi har "mallar" om hur vi förväntas vara, nog att man inte behöver vara pinnsmal för att passa in, men de är trots allt aldrig hälsosamt att vara stor, även om man "äter nyttigt" som stor så är det trots allt en påfrestning på leder, hjärta, lever osv osv. Jag kan knappt vänta tills jag har nått mitt nu uppsatta mål. Efter det målet får jag se om jag anser att jag vill gå ner mer eller om jag faktiskt ändå är nöjd. :)
Carro

2013-10-18 @ 15:36:38
URL: http://raggsockornas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: