Tävlingsdagen

Utan några som helst förhoppningar om något och på tok för lite sömn (nattjobbare ni vet) åkte vi mot Runsten. Först ut var T7, dvs "lätt tölt". 
Kelda var trevlig på framridningen, kändes liksom okej. Efter några små damputbrott ;) 
In på banan där hon var styv men flott. Genomgående 5:or, byta varv och där kändes hon bättre men blev trött och rollig, 5-5,5 där. Totalt 5,20 och en plats i A-final. Det var en överraskning! 

Efter en stunds vila blev det dags för V5. Här var hon INTE rolig på framridningen. Aja in på banan där tölten var okej, traven var bäst, skritten existerade inte och galoppen gick fort. Haha, vi fick väl okej poäng och snittade något på 4,60-80 isch, minns inte utan får kolla upp ;) 

Lång lunchpaus, sen förseningar gjorde att jag missade vart vi var i programmet och fick i princip bara sadla och trava fram till collecting ring. Tur att de var en liten väntan där så vi kunde skritta på volt och värma lite. In på banan och vi belönas med genomgående 5,5 i första varvet, andra varvet 5-5,5. Snittade 5,25 tror jag ? Och kom därmed 3:a. :) 
Liten goodie bag med presenter och fin gul rosett.

Och med tanke på våran förutsättning så är resultaten helt godkända! Även om jag vet att vi kan bättre :) 






Kommentarer
Postat av: Linda

Grattis :) Gud du har sån hemskt vacker häst!!!

Svar: Tack så mycket :) visst är hon, en liten löckerbit :D
Carro

2013-10-07 @ 22:33:40
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Elinor

Haha vad gör hon när hon har damputbrott? Hennes kära halvsyster hade också en hel del damputbrott igår :P Grattis igen till 3.e placeringen :)

Svar: På framridningsbanan är det ingen ide att försöka skritta, hon är så övertaggad att hon i princip tenderar till bock/bus. Så mycket energi och vilja :P och lite bebisbeteende också :)
Carro

2013-10-11 @ 21:36:16
URL: http://raggsockornas.se
Postat av: Elinor

Haha låter som Frökk, så taggad så hon typ inte kan trava :P men de blir bättre o bättre iaf

Svar: Ja, haha. Sen tror jag Kelda blir lite stressad av att höra töltljudet från så många andra hästar. Nackdelen med att bara ridas med storhästar ;) Men det blir bättre iaf :)
Carro

2013-10-29 @ 19:50:23
URL: http://raggsockornas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: