Lördag

Alltså, jag är helt dagvild, ingen aning om vilken dag de är längre.
Helt förvirrande när folk är lediga på dagar de inte ska vara just lediga. Idag är det iaf lördag, det säger min Iphone och jag litar på den!
 
Kelda och jag slipade lite på övergångar och tölt idag på ridbanan. 240g bootsen åkte på och damen arbetade på riktigt trevligt. Varmt och skönt i solen och Kelda blev rätt svettig. Fortfarande med bra energi och vilja! Bra kondis kan man lugnt säga ;)
Tölten var bra, styrkan finns och hon sjunker inte undan längre i formen utan hittar ett stadigt stöd och håller sig där. Jag har kontakt hela vägen! Trava gör hon riktigt bra jämt så där är det inget nytt under solen. Lite fyrtaktig och kaninhoppig i galoppen till en början. Men redde upp sig där med!. Körde övergångar såsom i ett V5 program, töltade tills hon kändes bra, övergång till trav och trava tills hon kändes bra, skritta tills hon skritta och galoppera till bra känsla. I båda varven. Lite sugen är jag på att bryta vårat vänstervarv och köra höger. Men feg som jag är gör jag det inte, väntar på att jag får rida en final utan att ha något var och därmed blir tvungen att rida höger ;) haha
 
Hem sen och käka lite lunch, tvättade av stora grå iom att de inte ska regna något ;) kan man ju hoppas! ;)
Storstäda här hemma, slängde in en tvätt, hängde den och har nu slängt in en till, som är redo att hängas. Får bli lite senare!.
Ja, en rätt härlig lördag i solen fick jag iaf :) Imorgon ska vi rida ut Kelda och jag, barbacka tror jag bestämt! :)
 
Kelda för någon dag sedan.
Min fina frökenfluff <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: