Tillbaka på banan

Kelda har haft en lugn vecka, varannandag ridning har de blivit och de är lite så jag brukar lägga upp veckan efter en prestation (tävling eller träning/kurs). Hon ska hålla för framtiden min fina tjej!
Idag blev det ett pass på ridbanan, måste börja vara där lite mer nu ;) En gång i månaden känns lite för lite haha, men iaf, Piggelin var hon och det tog ett tag innan jag fick in den fina känslan vi brukar ha i traven, hon var lite överilad och tappar då svävet och trippar på ist för att stampa ifrån. En liten harkling (och jag skämtar inte, en harkling är det som behövs) så började hon koncentrera sig och traven kom igång bra.
 
Övergick till töltarbete där takten sitter från start, som ni kanske minns hade vi stora problem ett tag med att Kelda gärna blev passtaktig, men det är nu försvunnet som tur är!. Däremot släpper hon inte till, till hundra procent. Efter ett tag gör hon det såklart men nja, känslan ni vet. Riktigt fin blev hon efter några övergångar och vi som ska tävla T5 snart tränade lite på att korta och öka tempot i tölten. Ska bara komma ihåg att byta varv!. (och så var det gjort!.)
Övergångarna från tölt till trav sitter riktigt fint och hon kommer snabbt ner och upp i sin trevliga trav, som jag SÅ hoppas vi kan få visa på tävling snart!. För hon kan trava den där lilla damen, riktigt bra också, så länge hon inte ska springa ikapp hästen framför, haha :P Galopp i båda varven och mycket tempo där, fick tillbaka henne några stunder bitvis haha, Kan ju inget annat än skratta åt henne när hon ilar iväg. De är KUL att springa ;)
 
 
 

Inget fel på hennes bakben direkt ;)
 


Kommentarer
Postat av: Moa E

Åh, va fin Kelda är! :D

Svar: Tack :D jag kan inte mer än hålla med dig där! ^^
Carro

2014-04-13 @ 21:35:55
URL: http://teamiceland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: