En vecka kvar till jul

Jaha, då var de en vecka kvar till jul. Har fortfarande flera julklappar kvar att köpa. Blir min andra jul som häst ägare :) firat 3 jular ihop snart fy va tiden går fort! Den 3:e dec 2005 var mitt första möte med Bingo. 2 år har gått nu. De är helt otroligt. Iaf imorgon ska jag och min kära mamma åka till farsta för att förhoppningsvis köpa de resterande klapparna. Hur ska pengarna räcka? Å redan i januari fyller brorsan 30. Så då blir de fest och ytterligare än present som ska införskaffas. Pengar någon?

Hjärtat är lite bättre iaf

Idag på lucia kl 14.30 var vi på stav kliniken igen. Bingo är betydligt bättre nu iaf. Fick en ny omgång av tuppkam i vänster bak och kortison i höger fram. "bara" halt på två ben nu. Eller ja han markerar efter böjprov. Inte vid logering eller så. Iaf ska tillbaka om 4:a veckor. Då blir det rid prov och efter de kanske jag och Bingo kan börja skritta tillsammans igen. Vet inte om vi någonsin kan trava eller galoppera igen. Men jag tar en dag i taget.

2007 kan de bli sämre?

Hela detta år har varit hemskt. Visst ja har haft kul också men allt hemskt som har hänt har liksom raderat bort de positiva. Jag skadade axeln, missa tävlingar, Bingo får spatt, svaga framben, jag blir snart utslängd från skolan, nej de har hänt för mycket Skit. En av de bästa som hänt är väl den fina rosetten min älskade Bingo och ja vann tillsammans. Den kommer jag att leva på länge, riktigt länge. Bara minnen kvar, bara minnen. Kan man få börja om? Vi kör 2007 igen så året blir bättre! snälla?

Blir de någonsin bättre?

Bingo blir bara sämre och sämre. Ont i vänster bak och visar de på riktigt nu. Börjat med lite nh övningar igen och de var något han tyckte om. Använda dom små grå igen. Fast jag vill rida =( bingo vill springa. Och ingen av oss får göra något av de. Allt känns jobbigt och avlägset. Så nu är typ allt tråkigt. Sover mesta delen av dagen. Brukar vakna runt 4:a. Återbesök på kliniken på torsdag. Lucia och allt =(. Usch i julklapp vill jag ha en friskförklarad Bingo!

Absolut svåraste beslutet!

Nu har jag kommit fram till att om Bingo är mycket sämre vid återbesöket och aldrig kommer att bli så pass bra för ev skrittrundor så kommer min älskade Bingo få somna in. Han mår inte bra som de är nu. Han kommer aldrig må bra som haghäst. Han kräver mycket stimulans. Får han inte de blir han deppig och de vill jag inte att han ska vara. Samt att jag vill tävla och utvecklas. Vilket är omöjligt med Bingo. Älskar verkligen Bingo och jag gör just detta pga kärleken till Bingo. Mitt livs svåraste beslut!

Skitkul eller hur -.-

För typ någon vecka sen dog datorn. Visade sig att de inte går att fixa utan en ny dator måste införskaffas. Kul liksom precis va vi ville göra. Å allt började med ett virus. Förbannad man blir. Någon jävla idiot som haft Skitkul och tagit fram ett virus som förstör ALLT! Aja får väl se om de blir en ny dator. Satsar nog pengarna på en ny häst ist! Om vi inte kan få något gammalt Skit från någon som har en dator liggandes. Känner bara för att lägga mig ner ibland och sluta bry mig. Allt går åt helvetet!

December hoppas på bättre månad!

Igår var de globen. Kul kul. Träffa lite folk och hade de mycket kul, slippa tänka och bara vara. Idag släppte vi ihop Bingo och Fönix. Bingo försökte få igång lite lek men Fönix ville inte riktigt. Inge skrik eller bråk. Vilket var skönt. Får se hur länge dom får leka ihop. Vill ha ut Bingo i flocken nu. 4:a veckor ensam :( lite tråkigt :( men en kompis är bättre än ingen! Måste ju bara säga att de är dödens att kolla på ny häst! Finns så många jag vill ha. Ska iaf vara en valack och 5gångare tävlingsämne!

RSS 2.0