Hopplöst fall, Doktorn grät

Idag har jag varit duktig. Ringt till gamla stallkompisens mamma som är sjukgymnast och fått en tid till på Torsdag hos en av hennes kollegor. Ska bli skönt att få komma igång så att allt blir lite bättre.
Ringde även Ylva Hagander idag men hon kom inte riktigt ihåg mig "/. Fick förklara allt en gång till och då bad hon mig att maila en gång till alla uppgifter så att hon kunde tala med folket på Fors om vem som skulle bli min handledare osv.

Kommer liksom inte riktigt någonstans känns de som "/. Får hoppas att allt fixar sig nu!

Idag kommer kiropraktorn ut till stallet och Bingo ska knäckas igen =). Ett halvår sen sist tror jag. Jag hoppas på att han inte har fått tillbaka sin låsning. Nog för att han inte känns helt 100 men hoppas som sagt att de inte är något så stort som förra gången då låsningen satt på båda sidorna om korset =(.
Bara att vänta och se.


Nu drar jag upp lite allt möjligt men sjuk är man ju ockå =(. Har dragit på mig värsta förkylningen med slemhosta, snorighet och heshet "/... INGE kul alls =(. Hoppas på att bli frisk fram till på Måndag då jag verkligen MÅSTE komma igång med skolan igen... Har ju bara varit där 2 ggr denna termin "/. Har ju vart sjukskriven å så. Ligger bara LITE efter så att säga.. -.-

Nej nu ska jag upp och lägga mig framför tv:n igen med katten, filten och halstabletterna =)

Hej då

Klippning

Idag var de dags att klippa pållen. Usch vad mycket päls dom små rackarna får...
Kunde nog ha gjort en till häst av pälsen som klipptes bort. Iår blev de helrakning så jag slipper klippa flera gånger utan de räcker med dagens klippning.

Bingo var ju snäll som vanligt och stod helt still i lite mer än 2 timmar <3 Skitfin blev han och efter klippningen blev de att longera lite så all lös päls fick en chans att flyga av innan täcket kommer på =P

Slänger in några bilder på den nya fina Bingo ^^En massa hår åkte bort som sagt xD


En ny smalare Bingó ^^


Å så en sista bild bara för att Bingó är så söt <3

Livet rullar på

De har inte hänt något sådär jätte intressant.
Red ut igår med Annica och Múska, träffa på en älgko i skogen så de blev lite lätt panik =P. Skritt i högsta tempo därifrån pratandes med HÖGA RÖSTER. Galoppera för första gången också sen jag åkte av (a). Usch vad allt ska sitta i huvudet på en..

Har ju lagt ut Bingos "gamla" täcke på nätet för försäljning. Har fått många svar varav en som skulle komma idag som aldrig dök upp -.- Orka med dessa människor liksom. Ringer man och säger att man kommer efter kl 18:00 och ska hämta täcket så gör man de. Eller HÖR AV SIG om det bli förhinder..... Ingen som vill ha ett schysst  Shire täcke i str 125??. Vintertäcke, skitfint. Knappt använt! Nytt kostar runt 650 kronor. Mitt säljer jag för 300??..  Finna att hämta i södra sthlm =D

Iaf. Har ju som sagt haft lite problem med skolan och idag var jag äntligen där. Trodde jag skulle träffa nya läraren (har bara en lektion på onsdagar) men nej de var vikarie samt läxförhör xD. Jag satt och filosoferade tills Camilla var klar. Då gick vi och åt lunch sen åkte jag hem ^^. Nödvändig dag =P. Har för er som inte vet fått en individuell studieplan där jag ska praktisera 2 heldagar samt en halvdag i veckan. Har hört av mig till Fors Gård och som har sagt JA!!. Så snart ska allt vara klappat och klart och jag ska äntligen få göra något jag faktiskt gillar.. Vet att de är "hårt" men sånt är livet. Boxar ska mockas, hästar ska ha mat osv. Har man riktigt riktigt riktigt tur kanske man får rida lite också =D. Har hört att man brukar få de. Skulle vara kul att rida annan häst än bara Bingo. Typ bara Ridit honom de senaste 2 åren. Eller jag har faktiskt ridit Serra 5 ggr också ^^. Wooow liksom. vidga vyerna =P

Nu har jag nog svamlat klart. Imorgon är de skola igen. Usch vad jobbigt *panik*.... Heldag dessutom
HUR FAN SKA JAG KLARA AV DETTA????

Sweet dreams!
Kram och Hej =)

Lördags ridning =D

Idag var de bara upp i sadeln igen, har gått 2 veckor sen jag åkte av på tävlingen och nu kan man inte gå runt och pjoska sig någe mer! Hästen blir olydig (dvs för mycket energi) och tjock =P. Så de vart på med sadeln och tränset och sitta upp.

Nervös som få, vet faktiskt inte riktigt varför men men =). När jag väl ska sitta upp inser jag hur pass mycket man använder höger arm vid uppsittning och hur pass ont de gör i axeln då -.-
Kom iaf upp och får sitta och pusta lite på hästryggen då axeln bara värkte. Det blåste som FAN och något slog emot något så de "dunsa" till, själv sket jag ner mig för jag tänkte typ "nu hoppar Bingo till och jag fllyger". Men Bingo stod helt stilla och bara vände huvudet åt det hållet det lät. Sen stod han lugnt och stilla tills jag var redo att börja gå <3.

Trycker lite försiktigt med skänklarna och Bingo rör sig sakta sakta sakta framåt, och i varje steg känns de som om han frågar om han går lugnt och sansat nog. Han lyssnade till 150% och satt jag till och tog lite i tygeln så stannade han <3. Men inte för fort för då kanske jag inte hinner med =P.

Red iaf vägen med Annica och Múska och de var skönt att slippa vara själv. Prata med någon om någonting så man kunde slappna av lite, tanken för mig var bara skritt vägen fram å tillbaka men självklart ska man möta en bil och Bingo som ibland kan vara lite sådär tveksam mot bilar!. Jag vågade inte riktigt riskera något utan det blev trav till närmaste "avfart". Tänkte först att jag skulle tölta men inser efter 2 steg att jag inte kan hålla honom utan går över i trav, i form i typ 5 steg xD. Sen orkar jag inte "rida" utan ville bara åka lite i traven fram till avfarten. Men Bingo höll sig på mattan och en lycklig Carro satt av sin ädle springare efter ca 30 min och svävade på moln ett bra tag <3.

Imorgon får vi se om jag kanske vågar trava och tölta lite på ridbanan också =P. Att allt ska sitta i psyket på mig, det släpper nog efter ett tag men jag kommer nog ärligt aldirg våga tävla 4gång någe mer. Tyvärr men personen i fråga som inte hade koll på sin häst i galoppen har nog gjort mig för rädd för att våga. Kanske om jag kommer i en grupp där jag vet att de andr faktiskt har koll på sina hästar. Men man ska inte lova för mycket. Kämpar och Kämpar för att iaf vara redo för den där prova på tävlingen ute på Häringe som eventuellt blir senare i höst! Tölten vågar jag nog mig på iaf!

jaja, Önska mig lycka till nu så får vi se hur pass lång tid de tar innan jag vågar galoppera igen "/. Ska försöka skynda långsamt, men jag vet tyvärr hur jag är... Lär göra allt för fort och så skiter det sig i slutändan..

Hej då

13 sep, 3 födelsedagsbarn

Tiden och orken har inte riktigt funnits för att uppdatera så ofta som jag velat men nu kommer äntligen ett inlägg igen =).

Bingo har nu fått vila i snart 2 veckor, välbehövt säger jag men vettefan om Bingo tycker de själv =P. Han är på tårna men sköter sig när handikappade jag ska ta hästen på promenad. Har tagit bort mitellan nu så nu ska armen användas!

Det har varit ganska lugnt på hästfronten eftersom ingen ridning har varit aktuell, Bingo har iaf på en dag lyckats med att ha sönder ett utav sina regn täcken -.- Det blir bara för mamma att sy =P.

Själv fick jag ett ryck i förrgår (Tisdags) att sy, så snabbt inhandlades 2 st fleece plädar, kardborrband och bomullstråd. Här ska sys ridtäcken!!! 2 st blir det, Det ena blir typ turkosaktigt med 2 mossgröna blommor på var sida av rumpan, Det andra täcket blir mossgrönt med två turskosaktiga hjärtan på var sida av rumpan. Tänkte lägga ut en bild här sen när täckena är klara =)

Idag fyller även flera personer år i min omgivning!!
Mamma Marie fyller år
Frida fyller år
Fridas Mamma Charlotte fyller år

GRATTIS TILL ER!!

Vi firade Frida och Charlotte igår ute på Fors gård, brukar ibland åka ut och titta på gamla ridgruppen och sitta och fika medans dom får rida runt med en skrikandes Marie Carlsson i mitten =P. Så igår blev de rätt bra uppdukat med rutig duk och Charlottes födelsedagsblomma =). Sen kom kaffet upp, kladdkakan och grädden, saften, hembakta bullarna och ljusen till tårtan =)

Ja vi fick lite konstiga blickar xD.

Hej då =)

Det var ett tag sen.

Har inte kunnat skriva på ett bra tag. Orken har inte funnits. För er som inte vet så tävlade jag i Lördags och allt gick OK tills en tjej tappar kontrollen på sin häst i galopp momentet. Bingo och jag blir trängda i en kurva och Bingo tänkte bryta sig ut från banan, allt hade väl funkat om inte tråfden vart där, Bingo fick tvärstanna och jag flög över halsen och landade på högra axeln.. =(

Ser att någon yngre kille springer in och tar tag i Bingo och hör sen att Marie har tagit honom och ställt honom i hagen. Det blir för mamma och mig att åka till akuten då vi först trodde att axeln var ur led. Sötaste Emma fick skjutsa oss och vi kröp fram i ca 15 km/h, gick de för fort gjorde det förjävligt ont!!!

Lagom vid en liten skola vid södertäljevägen får vi stanna och ringa efter en ambulans. Började få ont i ryggen och då vill man inte riskera något. Åker ambulans till huddinge akuten och är framme vid 11, får åka hem vid 20:00

Under tiden hinner jag få morfin <3 och röntga mig 2 ggr, det visade sig dock att axeln varr hel men nyckelbenet släppt sitt fäste i axeln, så först säger dom att de inte går att fixa utan att de läker av sig självt, sen säger dom att de blir operation inom en vecka. Och som de ser ut nu nästan en vecka efter olyckan och dom har ännu inte ringt, så lär de inte bli operation..


aja, vänster handen börjar bli trött men uppdaterar väl snart igen =)

Hej då

Grattis Maria!!

En stallkamrat berätta för mig igår att hon var med i finalen och hade en chans att vinna en resa till Island!. Hon berätta att dom hade ringt och sagt att hon kommit vidare till final och att dragningen var imorgon mellan 7 - 9.

Tro du inte att man får ett sms vid 6 på kvällen som säger
"Jag vann resan till Island med Vinyl 107, Hurra!! =)"

Härligt Maria. ETT STORT Grattis till dig! du är värd resan!
Även fast jag är lite avundsjuk (a)

Så i 4:a dagar ska Maria vara på Island, bo på 3stjärnigt hotell och bara må bra tillsammans med några andra som också vann en resa =)

Själv hoppas man på en riktigt fin present ifrån island =)
Lär få ett vykort typ xD

RSS 2.0