=)

Kan ju säga att ja åkte till kliniken idag med ett svart moln över mig. Ville inte tro något som kan verka positivt. Så vi kommer in och får springa i gången fram och tillbaka. Sen blev det ridprov. Bingo gick jättefint i höger varv men hade det betydligt svårare i vänster, men helt chockad var jag ju inte då vänster är de svåra varvet. Veterinären ville även se hur man rörde sig vid longering så de blev att longera. Bingo var tydligen "frisk" vid longering. Visade inge tecken alls på hälta eller liknande.

Går in för att göra böjprov och ponnyn är (för att citera veterinären) "klockren vid böjprov".. Vart helt paff. Hon ville lägga en bedövning på glidleden för att se om traven uppsuttet i vänster varv blev bättre om man bedövade bort större delen av spatten. Så de vart att rida igen. Bingo travade på bra i båda varvev, slog upp i tölt i vänster varv men de var inte märkvärdigt tyckte veterinär.

Sen vart de röntgen för att se hur spatten hade artat sig. Den hade väl växt ihop lite mer men inget större direkt. Så den processen har nog avstannat lite just nu tror jag. Sen när vi står och tittar på röntgenbilderna säger veterinären att "Ja du kan sätta igång Bingó nu" ja vart helt paff. Vadå jag? rida min häst? nu?. Vart så jävla lycklig.

Så här ska skrittas för fulla muggar. 20 min de första 3 veckorna, sen ska de upp till en timme i ca 1 -  2 veckor, För att sedan börjas med trav. Återbesök om 2 månader. Och jag ska NJUTA varje gång ja sitter upp nu. Varenda minut är dyrbar <3

Tillsammans är vi oslagbara Bingó, har sagt de förut och säger de igen, Jag ÄLSKAR dig <3


Dagens vy! Från hästryggen för en gångs skull <3


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad kul att det gick bra för er också!

2008-02-27 @ 18:38:26
URL: http://svalurlover.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: