Halt häst... igen

Idag var vi ute och vandra en bra bit från stallet i skogen runt frisbee golf ängarna, Bingo är pigg likaså Múska som Annica rider. Bingo stelnar till och de kommer 3 pers gående. Dom ropar till sig en hund och Bingó skiter typ ner sig, ställer sig och typ "hyperventilerar" och vi stannar för att låta dom gå förbi med hunden,

Jag säger Hej hej, och en tjej svarar, DÅ snurrar Bingo runt och drar iväg i panik galopp. Trampar som tur är på grimmskaftet så de går sönder, Múska följer efter och Annica kämpar med att få stopp.

De 3 med hunden ber jäääätte mycket om ursäkt och ja förklarar att ena hästen är skadad och har överskottenergi samt är rädd för hundar. Sen typ går ja efter för att se om Annica ramlat av å för att leta häst/ar. Annica kommer gåendes emot mig och hon hade lyckats få stopp på Múska och hunnit sitta av. Bingo hade fortsätt mot stallet i full galopp.


No problemo att hästen springer, men de är underlaget jag var mest orolig för. Stenigt, uppför och nedför, smala stigar på kala berg, över kalhygge, över "djävulsberget" eller en stig runtom som typ är lika hemskt, över en jävla träbro. Ja kan nog tacka någon från ovan över att jag inte riktigt vet hur han tog sig hela vägen hem (skritt, trav galopp???)

Iaf nu är hästjäveln HALT!!!
Imorgon blir de massage och strechning...


Usch för er människor som endast finns till för att göra våra liv till ett helvete.
Många tankar och varma kramar till DIG min kompis!
Tänker på er men kan inte sätta mig in i eran situation. Har aldrig hänt mig men med dagens samhälle så lär de nog hända förr eller senare tyvärr.

Du vet iaf att någon bryr sig <3


Beställt ^^

Nu är studentmössan iaf beställd
Såhär fin blev den ^^19 Veckor kvar!!!! =D

Studentmössan

Eftersom jag var så duktig förra terminen och var i skolan 2 ggr (?) typ, så missade ja självklart dagen då dom hade abc gruppen i skolan för att prova ut studentmössor så får ja beställa min via nätet nu ist. Och ja har sådär lite lätt ångest över att ja inte riktigt vet vad de är jag vill ha =O

Vet iof vilken mössa å så, men va ska man skriva på den? usch å fy för alla dessa val. hade man inte bara kunnat ha EN mössa å så var de med de liksom =P. Ska rådfråga pappsen när han kommer hem ikväll så han får säga vad han tycker, mamma min är ju i tyskland just nu så henne kan ja inte fråga.  Nu är de exakt 19 veckor kvar!! Sen jävlar smäller de ^^ Äntligen efter alla dessa år bakom skolbänken =) Ska bli sååå skönt.

På lördag eller söndag åker Bingo upp till kompisarna igen! FY så skönt de ska bli. Slippa oroa sig för att han inte fått lunch hö + vatten å ja överhuvudtaget slippa oroa sig för honom, för han mår dåligt när han är själv, vem gör inte de? efter ca 13 veckor i ensamhet, han kommer dra runt som en jävla kanin på uppåttjack. Så ja har lite ångest över att han ska överanstränga sig och skada sig pga de ist. Men vafan de är DJUR. Han klarar sig säkert skitbra =P.

Storm

Hade insläpp idag. Pållarna fick komma in 2 timmar tidigare idag. Kl 18:00
Var riktigt jävla jobbigt att få in dom säkert. Helt spattiga av blåsten och alla skulle ut från hagen samtidigt. Skönt att vi var 3 st idag, de behövdes kan ja säga..

Mitt hjärta är nog de finaste som finns, Gnäggar när vi kommer med bilen, han känner igen mammas bil ljud, Gnägga när ja ropa hans namn <3. Sen stanna ja utanför boden och prata med 2 stallkompisar, Vem står då inte i hagen och gnäggar och undrar vart ja tagit vägen? Jo min älskade Bingó. Går och hämtar grimma och går till grinden, Bingo kommer travandes och gnäggandes <3<3 Ställer honom i gången och går iväg för att hämta en kärra, kommer tillbaka å då hummar han xD. Totalt överkär i pållen <3 Han är de finaste som finns, han betyder så mycket och ja, va skulle ja göra utan honom?

uppdatering om allt och inget

Ja, jag har väl egentligen inget större att berätta. Skolan har iaf börjat å än går de bra. Funderar så de knakar, ska ju hitta ett ställe att lägga min "halvtids" praktik på. INTE de lättaste de inte. Funderar lite på ett katthem eller liknande, iaf inte lika tungt fysiskt på kroppen. Och ja tror faktiskt ja skulle klara det. Visst ja kan nog bli kär i alla kissekatterna men de ska nog gå. Bara att hitta något i närheten där man faktiskt kan tänkas vara välkommen.

Bingo är nog de sötaste på jorden <3. Kommer till stallet å han hummar från hagen som alltid. Går till "hörnan" på hagen och väntar tills ja kommer med grimman och ska "följa med" längst stacketet. Idag syntes de att han var på bus humör så ja puschar honom lite lätt å säger något liknande "ja men skynda dig nu då, spring spring" Å va tror ni prinsen gör? Tölt/travar iväg till grinden, stannar å ser sådär busig ut. Precis som att han fatta va de va ja sa =)
Gick iaf en sväng i skogen och fick sällskap av Annica och Muska. Sen hade ja en liten lektion för de två. Så kul att se hur Muska utvecklas. Likaså Annica fd storhäst ryttaren ;) Dom är så söta tillsammans.

Har nog inte berättat att Bingo och ja håller på att träna lite trick tillsammans =) Snart kan vi "buga" sen blir de något mer avancerat, men ja vet inte riktigt vad. Tips någon?

Ehm ja du, imorgon är jag ledig =) fast ja ska arbeta hemma faktiskt. Ska arbeta lite med en uppgift i naturkunskapen. Och även rita skuggor till "bilden". Ska bli kul på ett sätt att komma igång igen. Få lite rutiner även fast de är SKIT jobbigt att kliva upp på morgnarna och inte vara hemma förrens när solen gått ner.. Men nu ska de fan funka. EN termin kvar sen STUDENTEN!!!

ÄNTLIGEN DATOR

Så äntligen har vi köpt en ny dator och installerat internet. De är rätt otroligt hjur beroende man kan vara av internet. Har känt mig rätt handikappad till å från :O

Iaf igår den 10/1 var vi på stavkliniken. Det var överbefolkat denna gång. Brukar oftast bara vara vi och typ 2 till..
Iaf Bingo är mycket bra i bakbenen. Vänster bak blir bara bättre och bättre. Ser helt ren ut vid longering! Men inte uppsuttet tyvärr =(. Fick iaf rida igår. Första gången på typ 10 veckor!!! Sån jävla underbar känsla att sitta på sitt odjur igen <3 Vid longeringen drog Bingo runt i en serie med bocksprång, så ja hade hjärtat i halsgropen när ja skulle till att sitta upp och rida! Men odjuret skötte sig fin fint! Travade i form till och från =P Förstår inte hur han orkar, all kondition är ju borta, likaså musklerna. Men de är något man får ta

Fick iaf höra de bästa på länge. Om ca 2 veckor får mitt hjärtegryn släppas ihop med kompisarna igen <3
Han kommer bli såååå lycklig.

RSS 2.0