God Morgon sa katten

Ibland undrar jag om det finns en av och på knapp på katten. Seriöst på mornarna är han helt galen. Skriker som satan och buffar och håller på. Brukar funka att bara putta omkull honom i sängen, så lägger han sig ner och sover ett litet tag. Men idag tror jag att han allt var nere och försökte väcka mig 4 ggr. Märks att föräldrarna är borta och jag är den enda man kan tjata på. Men han är jävligt söt måste jag säga :P Trots oljuden


Påväg till sängen

Jag är påväg till sängen. Jag lovar. Men jag måste bara lägga upp en bild på finaste hästen <3. Kärlek på hög nivå



Har faktiskt målat en bild också. Slänger upp den här med :)

 
Inte nöjd med denna. Bam Margera för er info

Faaaan

jag blir så jävla less. Varför ska jag gå omkring å tro att jag faktiskt kommer få göra något kul för en gångs skull?. Detta kallas Carros TUR (eller otur kanske man ska säga?!?). Blir ingen lektion idag och jag som såg fram emot det så jävla mycket. Fan va besviken jag blir... Jag måste seriöst ha hjälp med ridningen nu och detta funkar inte. Det är lite halvtråkigt att man inte kan lita på att instruktören faktist kommer när hon ska komma. (inget ont om instruktören ifråga. Hon är jätteduktig och trevlig) Men det börjar bli liite jobbigt att gå och hoppas å så slutar det med att det inte blir något ändå. Vad är då meningen med att anmäla sig?!?.

Nej nu söker jag någon ny att träna för. Spelar ingen roll om jag måste åka iväg eller inte. Jag vill ha någon att lita på och rida regelbundet för.... Är det så mycket begärt??


Förresten så tror jag inte jag får det jobbet jag sökt eller (big surprise?!?) Skulle inte tro det. Jag slutar väl i kassan på ica och det är något jag egenligen inte vill... Ahhh jag blir gaaaaaaaaaaaaaaalen på detta >.<

Varmt varmt

Det är galet varmt på dagarna nuförtiden. Kissen ligger bara och flämtar i ett hörn. Och likaså jag, trots att jag ääälskar värme och sol så tar detta otroligt på kroppen. Huvudvärken kommer alltid fram mot kvällen trots att jag dricker mycket. Men men.. Mamma och Pappa kom hem idag efter 2 dagar i Eskilstuna. Dom åker imorgon igen men den här gången är det till dalarna, sommarstugan behöver tittas till och dom ska även titta på en ny sommarstuga.. Hoppas denna är något att ha, för då kanske jag kan tänka mig att följa med upp någongång. Nära till vattnet ska det vara samt att de är indraget vatten i huset med vanlig toa och dusch. Samt huset i sig var supermysigt (vad man kunde se på bilderna iaf).

Bingó fick vila idag men imorgon ska vi rida lektion :D:D:D:D:D
Jag är helt uppspelt, det ska bli sååå kul att visa Anneli vad vi går för. Visa alla framsteg och även få lite nya tips och idéer =) Jag hoppas på att få något att leka med tills nästa lektion (jag vill kunna rida Bingó i form i tölten).

 

Ponnyridning på EKO

Blev upphämtad av Åsa vid halv 10 ungefär. Hängde på släpet och drog till stallet där vi plockade iordning alla grejjerna och fixade färdigt hästarna. Blev lite kinkigt med Hera för hon ska absolut INTE in i transporten. Sluta med att jag fick mer eller mindre dra in henne i transporten. Det är verkligen guld att Bingó bara kliver rakt in <3. Åkte till Eko och lasta ur. Precis innan urlastning kommer en tjej som arbetar på Eko för att hälsa och frågar om hon får kolla in i transporten, vilket hon såklart fick. Det första hon säger "Å han är så söt så jag får ont i hjärtat". Nog den absolut sötaste kommentaren jag fått faktiskt. Bingó var faktiskt rätt cool vid avlastningen, ända tills det kom en palldragare med 2st parasoller på. Haha, han blåste upp sig sjukt mycket. Barnens favorit vart han nog lite också. Klapp ponny fick han jobb som också. Eftersom han bara äääälskar när folk klappar på honom. Kom en äldre dam på slutet precis när vi höll på att packa ihop som frågade lite försiktigt om hon fick klappa på Bingó. Bingó stod och halvsov så det var bara att klappa på. Kan stolt säga att detta är den andra hästen denna dam har klappat på i hela sitt liv xD. Hon var livrädd och när hon klappa öronen böjer Bingó lite på huvudet eftersom det är såååå skönt. Hon höll på att få spel tanten xD. Varför rör han på sig? Då fick jag lugnt förklara att han gillar att bli klappad på öronen. Sen tog hennes man upp mobilen för att ta kort och nu har hon ett bildbevis på att hon klappar en sovandes Bingó också. Haha.

Dagen var vaaaarm och lugn. Inte fy skamm egentligen. Fick 300 kronor (presentcheckar på Eko). Gratis lunch, gratis dricka och glass =)
Men nu känns det i kroppen att man har varit ute och gjort saker 2 dagar i rad. Jag är egentligen helt sönderbränd på armar och bröst samt i pannan. Men vafan, är man äkta svensk så blir man bara röd och efter det lika jävla vit som tidigare ; )

Solbränd och sliten

Upp med tuppen, ut till stallet för att kolla häst och fixa lite inför morgondagen. Vidare till Hagsätra där vi hämtade upp kamrater och sen vidare till Tullinge flygfält. Vandra runt i 30 graders hetta i lite mer än 3 timmar. Bli superbränd i ansikte, armar och bröst. Bli supertrött. Hoppa in i bilen, åka till Hagsätra släppa av kamrater, och åka hem. Kom hem med 5 st godisremmar och en "miniatyr bensinpump". Dagen i sig var toppen, varmt samt att de faktiskt fläktade förvånadsvärt bra. Dock supertrött i ben och rygg... Fixa stor middag då kamraterna från dagen kom över å käka middag, bjöds på grillat. Mums!. Sen vidare in till Sveavägen för att "Cruisa" lite och kolla snygg åk!. JAG ÄR TRÖTT..
Är faktiskt påväg till sängen nu. Lite chockad själv men har man sovit i ca 4:a timmar så är man lite sleten.

Imorgon ska jag upp och hoppa vid 9. Halv 10 kommer stallkamrat och hämtar både mig och transport för att föra oss vidare till stallet för att sedan landa på Eko´s parkering i ca 4:a timmar. Sen vidare till stallet å tillslut landa hemma. Lååång dag idag, ännu längre dag imorgon.

Ska nog kanske t.o.m ta med solskyddskrämen imorgon. Var sprayad idag men ack så röd ändå.

Besiktning av hästsläp

Idag var vi iväg med släpet på besiktning. Självklart gick det igenom och ena killen som utförde besiktningen var ju inte fy skam ; ). Blev bjuden på lunch av pappa med en viss hake märkte jag sen. Blev en sväng till bauhaus för att köpa innertak till hallen samt en vindstrappa. Så nu Jävlar ska vi sätta igång med hallen! ÄNTLIGEN!. Direkt efter hallen blir det badrummet. Vilket är ännu en helt underbar tanke. Tänk, att efter ca 9 år faktiskt kunna spola ner papper i toaletten. (ja vi har problem med för små rör och pappret fastnar i något rör med en "hake" i sig och orsakar stopp i avlopp vilket resulteras i en liten härlig sjö av avföring på golvet i tvättstugan). Så nu kanske vi till hösten faktiskt kan använda toaletten normalt. Vilken lycka!

Imorgon ska jag till stallet tidigt, bara mata och kolla häst i hagen. För senare ska vi iväg till Tullinge med Mustangen och gänget, och senare på kvällen är det crusing inne i stan =) Skojj skojj ska det bli.

ojdå

Jag har inte gjort ett skit idag, eller där ljög jag. Självklart har jag gjort något idag. Var en duktig flicka och lagade min specialare. Lasagne! Får alltid beröm (jag är helt enkelt bäst!!). Hade lektion för Annica och Múska idag också. Mina duktiga elever <3. Gör bara en massa framsteg hela tiden. Sen tog vi alla en sväng runt Höbalsslingan och Bingó var pigg. Travade några varv på ridbanan och bästaste hästen <3. Nu har jag skrivit upp mig på "väntlistan" för ridlektioner så ja hoppas på att få rida lektion kanske redan näst nästa vecka =D. Vore sååå sjukt härligt att visa ridläraren hur pass fina vi blivit och lära mig något nytt också.. FORM I TÖLTEN är mitt nästa mål ^^. Vi travar ju i Form alltid (om ja inte rider på halvlång tyglar såklart =P). Så de ser jag fram emot just nu.

Juste ja, killarna har bytt hage och Bingó sötnosen såg helt chockad ut. Vadå? den HÄR hagen? njaaeee, själv föredrar jag ju den andra.. Sötnosen <3

Och ja, jag har inget vettigt att säga som vanligt. Sorry

Ny bild

Nöjd med denna faktiskt. Ser allmänt "smutsig" ut i ansiktet pga att den är fotad med mobilkamera och det ger ju helt fel återspegling med ljuset osv. Ge mig en scanner någon?!? (eller bättre ge mig ett jobb så kan ja köpa mig en scanner)
Marilyn Monroe som vanligt.
Kommentera någon (förutom att hon ser smutsig ut i ansiktet)


suck suck suck

Blir bara tröttare å tröttare på att söka arbete. DET ÄR INGE KUL!!.. Fick ist ett ryck och började städa akvariet (Äntligen). Jag vill ha mitt jobb som ja sökt. Om jag ber jäääättesnällt till någon högre makt. Tror ni ja får det då?. Usch hållt på å städad akvariet i dryga 2 timmar med jämna pauser framför datorn xD. Men snart är de klart. Bara vattnet å allt innehåll som ska i. Fan va skitiga stenarna var. Usch dålig fiskmatte (och ja jag vet att ni antecknar).

På lördag ska Bingó och jag samt Åsa (stallkamrat) med sin pålla Hera eventuellt vara ponnyridningsekipage på EKO´s parkering. Får se hur de blir med den saken. Men lite pengar får jag iaf (jag som inte har några pengar alls) samt en liten påse med smått och gott. Sen blir det ju superbra träning för Bingó med alla människor, hundar, barn, bilar osv. Allt kommer ju gå fin fint om matte finns vid sidan heeeela tiden. Annars är jag en jätterätt liten islandspojke (faktiskt jättesant tyvärr xD). SÅ kom till EKO vettja å prata med mig när och OM jag är där vilket ni antagligen kommer få reda på inom några dagar. Mellan 11-15 är jag där om det blir något =D

Så sjukt trött

Just nu känns inget kul. Det annonseras inge bra arbeten (eller arbeten jag kan tänka mig att jobba med). Jag ska snart iväg till Ams igen och jag kommer inte att åka dit något mer. Vafan, fick för mig att man faktiskt skulle få någon sorts ersättning pga att man faktiskt är arbetslös. Men tjena, jag får inget förrens ja fyllt 20 (ELLER om ja hittar ett jobb och jobbar i minst 6 månader). Annars är de No money for me. Skitkul *NOT*. Sen känns de lite sisådär med Ams hjälp. Vettefan om de leder till något arbete direkt. Så nej jag orkar inte. Kollar runt lite själv och ska försöka skicka iväg lite ansökningar, sen får vi se. Jag vill bara ha ett helt ok jobb med helt ok lön!!. Jag kommer aldrig klara av att ha ett  "ånej inte jobba idag igen" jobb. Har haft det så i 3 år nu med gymnasiet och jag vet att ja måste tycka att de är någolunda kul annars funkar det inte. Jag kan inte gör något bara för att man ska göra det dag ut och dag in. Fan att allt ska vara så jävla jobbigt jämt! Jag hoppas något så innerligt på ett arbete jag sökt men, hur jävla stor är risken att man får det? typ ingen chans alls... Och min stora stora dröm känns sådär overkligt långt borta. Och den kommer inte att slå in förrens om sisådär 30 år eller nått >.<. Å det är jättejobbigt. Riktigt jobbigt....

Seg

Idag är jag lite seg, inte så konstigt egentligen för de blev lite att drick igår =P. Men de får man ta. Var som vanligt en sväng i stallet och red "Skrittslingan" som vi mest travade eller galopperade idag. Bingó var sjukt irriterad på flugor och bromsar igår så idag red ja med både flughuva och flugländtäcke. Och de hjälpte faktiskt. Bara läskigt med dom som satte sig omkring mulen. Men annars inge skakande på huvud och kropp idag.

Jag är sjukt sjukt trött på familjen också. Inget kan dom meddela och när jag väl får reda på något så är det försent för mig att påverka. Ja ikväll är jag FAN inte trevlig på en endaste fläck de kan jag ju säga. FAN FAN FAN. Jag vill flytta hemifrån och slippa vara beroende av familjen och deras jävla beslut. Utan då har jag min lägenhet och mina egna åsikter osv. FAN ge mig ett arbete som är sjukt bra betalt så att jag både kan flytta hemifrån, köpa en till häst och betala för både den och Bingó. Är de alldeled för mycket begärt?? kanske lite =(

Lördagen

Lördagen:

Red lite i skogen med Annica och Múska. Kom tillslut fram till "terrängbanan" iof är de synd att kalla den för det. Men de är iaf en bred stig med en massa hemmagjorda hinder på =D. Slutade med att vi hoppade några skutt och Bingó vart helt salig. Detta är KUL KUL KUL säger han. Vi hoppade iaf bara små små hinder, blev dock ett lite större hinder när matte sa sakta ner och kliv över och Bingó sa, nej varför då? vi hoppar =D=D. Så vi hoppa, haha.. Svettig och trötta landade vi på stallplanen efter 1,5 timme i skogen =D.


Senare på kvällen landa Annica hemma hos mig igen, igår grillade vi och drack groggar. Idag drack vi bara groggar ; )
och tittade på American History X <3<3<3<3<3<3


Värd en miljon

Idag idag var Bingó värd miljoner. Han är fan värd sin vikt i guld!! Det är helt otroligt att han är så jävla klockren som han är nu. Och jag är så jävla glad över att det hela hela heeeela tiden går framåt.  Jag minns fortfarande sista ridturen innan "dödsdomen". Och jag minns hur jag trodde att de hela var över den 22:a November 2007. Men ändå HÄR ÄR VI och vi är fan bättre än någonsin!!  Och det slog mig idag, att min häst fan gör vadsomhelst bara jag ber honom <3 Och jag gör fan vadsomhelst för honom.

Och det är så skönt att slippe bråka med honom, utan jag visar, han gör. Och det är så skönt och det känns så kul att han är så pass samarbetsvillig och framåt. Nu ska vi bara ha mer muskler och lite mer kondition så blir det sjukt bra. Vet att han inte kommer att bli den Bingó han var tidigare. För de kommer han med stor sannolikhet inte hålla för. Men jag är faktiskt nöjd med det jag har, jag är mer än nöjd!, jag får träna för de klara vi av, men inte 7 dagar i veckan. Utan 1 dag i veckan å sen bara en massa uteritter med skojj och bus. Och Bingó trivs som fisken i vattnet. Och båda njuter av stunderna på ridbanan. jag tror iof att de är lite därför Bingó är så villig och fin som han är just nu. Det är för att han njuter av stunderna på ridbanan. Det ska bli så jävla kul att komma ut och "tävla" den 30:e Augusti. Körde ett T8 program på ovalen idag bla. och min bästaste älskade häst är så fin <3. Jag längtar jag längtar <3<3

Assistent

Asisstent har jag varit idag och jag är trött trött trött i benen, springa springa fick jag göra idag och lilla hästen var inge bra alls, Stackars stallkamrat så som hon håller på med den hästen. Så tråkigt när de inte ger något 100% resultat (knappt så att han blir bättre alls) Hårt att säga men kanske han borde få vandra vidare nu. Men ja förstår att man vill göra allt allt för att hästen iaf ska kunna gå i hage å skrota. Vet att ja kommer att göra det med Bingó eftersom dom jävlarna betyder sååå mycket <3

Var över till Jimmy, Linda och Elin idag också. Elin fyller år grattis på henne och vi blev bjudna på middag. Jag är helt slut i kropp och själ och imorgon får vi se om ja orkar rida. Bingó fick ju stå idag.

Ge mig ett jobb någon?!? snääääälla

Kvällsgöra?

Mamma å pappa åker med Mustangen och några kamrater på långresa på fredag och blir borta till på söndag (ENSAMHET HERE I COME) så just nu är jag snäll dotter å sitter och bränner en massa skivor. Närmare bestämt 11 st. Suck å stön. Blev iof precis klar men allt ska ta sån tid, iof gick detta superfort mot vad det gjorde på förra datorn (annat brännprogram). Men inte fan är de kul att sitta å mata in skivan, läsa av skivan och förvara den tillfälligt på datorn, mata ut skivan, sätta in tomskiva, klicka på ok, bränna skivan, mata ut skivan, skriva på skiva, mata in ny skiva och så börjar det hela om. Jääävligt långtråkigt måste jag säga.

Nu ska jag hoppa i sängen (inte bokstavligt talat iaf de lovar jag ; P)
Imorgon blir det upp relativt tidigt, ska hjälpa stallkamrat som får besök av veterinär.

Så snäll som jag är så booorde jag ju få ett eget litet moln i himlen sen?!?

otroligt jobbigt att vara arbetslös

Jag lyckas alltid med att få den där "smygbögen" när jag ska göra något (typ som nu när ja skulle till Ams). Haha dom dras till mig och förstå mig rätt, inge fel med "smygbögar" eller homosexuella överhuvudtaget. Men de är alltid kul att ja alltid lyckas med att få dom. Sjukt trevlig snubbe iof och han prata på som bara den. Han garva åt att ja hade letat efter mitt slutbetyg från 9:an i nästan 2 timmar. Tyckte jag var lite elakt =P. Ska dit snart igen och JAG VILL INTE!!! Snälla söta rara du där ute. Har du inte ett jobb till mig? snälla? Jag kan göra jättemycke saker!. Nej måste fan hitta ett jobb nu för detta är ohållbart. Får ju fan inga pengar alls å det funkar inte med häst. Det gör det verkligen INTE. Fick punga ut ca 350 kronor idag (dvs pengar JAG INTE HAR). ojojoj. Tur att jag har mina föräldrar men jag vill ju inte gå å tigga pengar hos dom hela tiden eller =/.

Får väl göra något drastiskt, börja dela ut tidningar igen? (usch det var sååå hemskt men det är iaf minst 1000 kronor i månaden).

Spårlöst borta

Ja leta utan att finna. Det där jävla slutbetyget från 9:an är verkligen spårlöst borta. Det är helt sjukt!
Skåpet blev iaf städat

 Ett kaos som resulterade i

 2 överfulla plastkassar med skit.

Inget slutbetyg men ack så mycket annat kul ja hitta =P

...

Ska snart snart riva ut allt skit i mitt skåp i rummet. Måste fan se om jag hittar slutbetyget från 9:an...
Ska till Ams imorgon igen för att registrera min betyg (fråga mig inte varför vi inte gjorde det förra gången ja var där) men men, ska snart ta mig i kragen å börja leta.. Så jävla mycket skit bara -.-

Stolt

Ja är fan sjukt stolt över mig själv. Jag lyckades med att ringa Canal digital idag =D. Dock fick ja göra 2 försök för jag kom fel. Det är ju sån där automatisk grejj i början *tryck på 1 för canal digital tvbox, tryck på 2 för canal digital bredband* Ja ni förstår. Första gången kom ja till "självbetjäning" dvs *Tryck på 1 om du inte får bildpå din tv, Tryck på 2 om du vill göra en kanalsökning osv.* Sen hamna ja rätt. Hos en Johnny med finsk brytning. Fick iaf en ny fjärrkontroll skickad å den ska komma inom 3 dagar och till "den vanliga brevlådan" (måste sägas med mumin trolls röst). Ja är sååå stolt över mig själv ^^. Det artar sig!!

Fan pengar som inte existerar bara flyger iväg >.<
Jag måste ta från mina "spar pengar" där bla. pengar från studenten osv ligger. Känns verkligen skitkul *NOT*

Telefonskräck

Jag har verkligen telefonskräck. Det värsta jag vet är att tala i telefon. Absolut värst är när de ringer ett nr ja inte känner igen eller är dolt. Problemet är att ja måste svara eftersom det kan vara något med familjen eller hästen. Fast något som är lika hemskt är att ringa någon jag aldrig har pratat med (ny hovslagare, kundtjänst, osv) Jag kan ha ångest i dagar innan och när jag väl ringer så skakar jag och svarar dom inte på 4:a signaler så lägger jag på. Och egentligen så vet jag inte varför. Eftersom dom inte ser mig eller vet vem jag är så borde det inte vara något problem. Men ändå så är det ett sådant stort hinder. När jag ringde veterinären i onsdags hade jag panik. Men jag gjorde det enbart för Bingós skull. Och för att ja inte hade någon i stallet som kunde ringa åt mig (mamma eller pappa tex). Imorgon måste jag ringa Canal Digital eftersom min fjärrkontroll är trasig. Och jag har ångest över det nu. När jag egentlgen bara behöver säga mitt kundnr och att fjärrkontrollen är trasig.. Å sen är de över. Tar max 2 min. Nej usch hatar att prata i telefon... Det är tom. så att när ja ringer mamma på jobbet så ringer ja på hennes mobil bara för att vara säker på att de är hon som svarar. Och ringer jag mot förmodan på jobbnr så måste mamma svara på 3 signaler. Annars efter några signaler så kopplas samtalet vidare till någon av mammas arbetskamrater. Pappa ringer jag aldrig på jobbet eftersom ja inte vet om han är i närheten av telefonen eller står med en kund, för där kan vemsomhelst svara.

Undrar om detta är något jag kommer komma över när jag "blir äldre" eller om de sitter i tills jag "inte har något annat val än att ringa själv" (tex, när ja flyttat hemifrån). Nej än är de sjukt skönt att mamma eller pappa kan göra de läskiga samtalen åt mig. Fast lite bättre har jag blivit ändå tycker jag. Lite iaf (kan ju faktiskt ringa vissa samtal då och då)

Geting, aj aj!

Idag tog vi en tur Bingó och jag, eftersom han inte haft feber eller snorat nu några dagar. Hosta har han inte gjort på 2 dagar så nu håller vi tummarna. Hostade inget vid ridturen, varken före eller efter. Däremot var han full full av energi och travade på sjukt bra. Samt att han bara ticka i tölten. Fast jag stör mig på att ja inte får ihop honom i tölten utan att han mest tickar på av egen maskin. Ska som sagt ta någon lektion snart men ridläraren har semester =/

Var påväg hem från stallet när ja fick en ovälkommen gäst i tröjjan. En jävla geting flög in och stack mig vid bröstet (mot armhålan), svullna upp direkt och jävlar i min lilla låda hur jävla ont det kan göra! Jag hoppas den jäveln dog långsamt och plågsamt!!!.. Fick när jag närmade mig hemmet ett tryck över bröstet och fick svårare att andas. Dock är detta första gången jag blivit stucken så jag vet inte om ja är allergisk eller inte. Men jag har absolut inga planer på att bli stucken igen. För nu efter ca 6 timmar gör det fortfarande sjukt jävla ont och jag kan knappt lyfta armen. Samt att trycket och svårigheten att andas försvann för ca 1,5 timme sen.

Var lite rädd där ett tag att ja skulle behöva åka till akuten men det behövdes inte. Vilket är så grymt skönt att slippa!

Slut på batteriet?!?

Jag förstår inte varför man ska trycka stenhårt och bestämt på fjärrkontrollen när batterierna börjar ta slut. Och sen när man trycker och den inte reagerar så böjer man sig oftast fram lite och trycker ÄNNU hårdare, varför? Garva först åt mamma när hon höll på, och garva sen åt papps när han försökte. Och ja, ingen av oss böt batterier. haha. Jag kan vara likadan med lampor som gått sönder. Att jag står där vid strömbrytaren och slår på och slår av men inget händer. Vi agerar nog snabbare än vad vi tänker ibland faktiskt =P.

Det är precis som när man slår på datorn och den inte riktigt kommit igång än och man vet så väl att den borde få ladda allt klart innan man klickar på någon ikon, men ändå är man där och klickar (antingen msn fönstret eller internet). Klickar man på msn fönstret så vet jag iaf att hela datorn kommer att fucka sig totalt dom närmaste minutrarna, men ändå gör jag det och blir såklart skitirriterad, och då ska jag självklart vara där och trycka på internet ikonen också. Varför gör man så för? när jag vet att jag blir skitirriterad, skäller ut datorn och sen sitter och småsurar i flera minuter, När jag egentligen bara hade behövt låta datorn ladda klart allt efter uppstarten. Samma visa nästan varje gång jag slår på datorn. Att jag aldrig lär mig.


Det vart ingen promenad med Bingó, blev ju spöregn och då försvann lusten totalt. Och jag har bara gått 9277 steg idag, 6 km. Ojojoj. Men så gör jag inte sådär supermycket på dagarna eller. Är ju mest hemma eller i stallet. Fan ge mig ett jobb någon!!!


Today today

Åkte ut till stallet relativt tidigt och Bingó stackarn gnägga som satan och kom travandes till grinden <3 hjärtat mitt vill inte stå själv =(. Kolla tempen å den var faktiskt nere i 37,9. Ringde iaf veterinär om råd och Bingó ska stå i egen hage och man skulle vara sjukt noga med att inte röra Bingo å sen någon annan ponny, och Bingós grejjer skulle absolut inte användas på annan häst osv. Suck. Jag tror Bingó iaf får stå själv i minst en vecka (hostan + snorigheten måste försvinna innan han får gå ihop med flocken igen). Veterinären visste inte om de var kvarka eller vanlig förskylning eftersom det båda har samma symptom. Men eftersom tempen nästan är nere på normalt så är det med stor sannolikhet inte kvarka. Utan bara en vanlig förkylning. Alla hästarna i stallet blev tempade och ingen annan hade feber iaf. Trots att de är några hästar som hostar till och från (endast vid ridningen dock tror jag att de var)..

Åkte ut en sväng på kvällen också till Bingó och då hade tempen sjunkit ännu mer, 37,7 grader slutade den på (dvs mer eller mindre normaltemp). Nu väntar vi på snorigheten och hostan. Vilket borde försvinna ganska snart, faktiskt!!


Sen påtal om något helt annat så hittade jag en gammal stegräknare i en låda och den åkte på idag. Totalt har jag gått 7455 steg, vilket är på TOK förlite!! För de är faktiskt bara 4,7 km. Imorgon ska jag iof ta en liten promenad med Bingó så då ökar stegantalet antagligen.

Och ja detta har blivit som en drog. Kul att se hur mycket man rör sig (ehm lite man rör sig). Imorgon ska det bli mer steg =P

Jessica Beil



Som rubriken lyder. Detta är Jessica Biel, Ganska nöjd men ska nog markera håret lite mer (sen dom där fläckarna i pannan syns absolut inte lika mycket på orginalet, bara så att ni vet =P)

Och för er som inte vet vem Beil är så har hon bla. varit med i serien 7th heaven (sjunde himlen på kanal 5)

När allt går bra så skiter någon i vasken

FAAAAAAAAN helt enkelt.
Orkar inte mer nu, allt går emot mig jämt.
Nu är Bingó dålig igen, feber och snorig som fan.
Ska åka ut supertidigt imorgon för att kolla tempen igen.

Siiter och kollar sjukdomar och läser att kvarka kan visa samma symptom som Bingó har, dock tror jag inte det är det han har, eftersom ingen annan häst i stallet är snorig eller har feber (vad jag vet iaf)

Ams

usch idag åkte jag och mamms till Ams i huddinge. å herre gud säger jag bara, slutade med en massa papper och en massa återbesökstider :O hur skall detta gå?. Iaf så har jag faktiskt skickat iväg min första jobbansökan idag!!! FAN va bra jag är! *go Carro go* Får väl se om jag får något svar överhuvudtaget och hur de artar sig därifrån. Men nu är jag påväg iaf. Och jävlar vad allt är nytt och läskigt!. Jag hoppas faktiskt på detta jobb. Men hur stor är chansen att man får det första jobbet man sökt? Inte så stor skulle jag kunna tro. Tyvärr.

Regn, regn och åter regn

08:20 imorse ringde mobilen, ser att de är ägaren till stallet som ringer och då får jag panik. För ringer dom så är det något som hänt. Svarade helt nyvaken och med darrig röst. Men som TUR var, var det bara stallägaren som undrade om Bingó verkligen skulle ut i storhagen pga ett supertrasigt exemtäcke. Och nej de skulle han inte, för risken finns ju att den smidiga ponnyn fastnar någonstans. Så Bingó fick stå i skammvrån hela förmiddagen. Blev för mig att stiga upp och börja laga det blåaexemtäcket, sjukt kul -.- ..... Åkte ut i spöregnet, dels för att ja inte vågade låta honom gå med trasigt exemtäcke, trots att han gick i lillhagen. Och dels för att ja inte ville att han skulle stå ensam så länge..

Blev en mysdag med vetevärmare på rumpan och fleecetäcke på. Sen in i boxen å käka hö. Pratade lite med stallkamrat om Back on track. Funderar på att köpa hasskydden dom har. Men det visade sig att stallkamrat redan hade hasskydden som hennes häst inte kan ha för att han fick panik när dom satt på. Och dom fick jag låna. Så där sparade man in 800 kronor. Tack för det. Ska väl iof fråga om jag kan få köpa dom för typ 500 kronor eller så. Men ibland är det bra att ha stallkamrat som samlar på sig och testar det mesta =P


Sen ska ja bara klaga lite till. Min nässpray är totalt slut. TOTALT slut, och jag kommer inte kunna sova inatt!!!. Sov 4:a timmar natten mellan söndag och måndag. Och de pga att nässprayen är slut. FAN fan fan fan!!!
ångest

slut i kropp å själ

Usch för att sova 3 timmar å sen åka iväg till regnet. För det regna mer eller mindre hela tiden i västerås. Fast visst fick vi se lite sol, faktiskt. Men det var en besvikelse. Var ett braa tag sen ja var på Power (säkert över 5-6 år sen) och jag minns allt som jääättestort och bättre helt enkelt. Var en stor besvikelse, trots att vi var över 7 tusen bilar på flygfältet så kändes det minimalt. Lite stånd var det också, "bara" 2 st gator med stånd och det är nästan så att Wheels i barkaby slår Power meet. Faktiskt. Vi kom in relativt snabbt, men att pröjsa 450 spänn för att komma in (och det är helt sjukt att föraren av bilen ska betala inträde!!!) och väääärldens jävla kö för att komma ut. Nej de tar nog ett tag till innan jag åker till Power igen. Kom iaf hem med lite grejjer. Regna ju som sagt så vi fick köpa en tjocktröjja till mig, sen hitta jag en underbar skinnväska som fick följa med hem ^^. sen hitta föräldrarna en massa annat som också fick följa med hem. Orkar inte ladda upp några bilder på fynden, får se om de kommer upp något sen eller inte..

Å vet ni, jag fotade inte en enda bild! och de pga skitvädret!!

Varmt *puh*

Sommarvärmen håller i sig och vi hoppas på att de förbli så nu ett tag framöver! Trött på regn och rusk vill ha fin fin sommar! Trots all pollen som hela tiden envisas med att finnas så är sommaren bästaste årstiden!! just nu är gräset rent ut sagt förjävligt!!! But, what to do?. Idag vart det en slö dag, vaknade relativt sent, somnade om i fotöljen med kissen i knät. Sen drog jag mig ääntligen ut i stallet. Där man möts av öken värme och bromsar stora som hundar!! (okej så stora kanske dom inte var, men minst 5 cm var dom jävlarna iaf!!). Bingó var den enda hästen i hagen som var "obesvärad" tack gud för exemtäcken!!. Blev bara lite smörjning på hästen idag sen fick han gå ut i hagen igen. Imorgon blir det inget stall, tänka sig 2 ggr på lite mer än 1 månad. Hur ska detta gå??. haha, imorgon ska familjen ut och åka Mustang, vi ska ner till västerås på Power meet ofcourse!.. Vi hoppas på värme men inte olidligt varmt bara. Men det ska bli kul. Var ett bra tag sen jag var där sist. Men jag ser verkligen fram emot morgondagen. Trots att jag ska upp kl6.

Nej nu ska jag nog duscha å sen hoppa i sängen (haha, lär inte komma i sängen förrens alldeles för sent).

Imorgon kommer det att bjudas på ögongodis på hög nivå!

Smygstartar med att slänga in pärlan <3


Johnny Depp

Ja så blev det ju, Johnny Depp blev offer för pennan denna gång
Och nej jag är verkligen inte nöjd med denna, den ser konstig ut samt att den helt enkelt blev fel..
Ska klura lite till på den å får se om de blir någon ändring eller om jag låter den vara.
"Misstag" eller vad man ska kalla det måste göras, så kan man gå tillbaka sen när man lärt sig lite mer och förhoppningsvis så ser man vad man har gjort för fel.

Här är bilden iaf. Enjoy!


Sommarvärme <3

Trots sommarvärmen så drog jag ut Bingó på en liten skogstur, vafan jag var så sjukt sugen på att rida när det äntligen äntligen var fint väder. Trava och galoppera mest och Bingó går verkligen sjukt bra i traven (känns som jag sagt det förut), men ALLA som känner mig och Bingó vet hur mycket vi har kämpat för traven, och så visar det sig att han har spatt och får vila och när han kommer tillbaka är han finare i traven än någonsin <3, Liten matte älskar sin sommartjocka rödblack <3<3. Galoppa en massa också och där är väl formen lite sisådär men det har aldrig varit ett av mina mål, utan det har blivit som en liten bonus (eller ja liten å liten?!?). Svettiga var vi båda när vi kom tillbaka och Bingó fick en sval dusch. Juste jag, de är intressant det där med vad hästar blir rädda för och inte. Slingrade ut en snok (tror jag att de var iaf) framför benen på Bingó när vi var ute och red, och då brydde han sig inte, men det är skit läskigt med vattenslangen och speciellt om den rörde vid benen!!! :O

Nu är jag sådär sugen på att teckna lite igen, men kan inte komma på ett bra motiv. Någon som kan komma med förslag på både tjejer och killar som man kan måla av?. Lite sjugen på att testa Johnny Depp. Får se hur de blir med det iof =P

Stress

Usch idag äntligen hade mamma tid att skjutsa mig till Huddinge centrum, för där ligger nämligen Arbetsförmedlingen, tro ni vi hittar dit? nej såklart vi inte gör >.< Springer runt som 2 idioter när vi tillslut hamnar totalt fel å frågar efter vägen, när vi kommer dit stänger dom såklart precis. SUCK, fick iaf lite hjälp av damen som skulle stänga, hon fick mitt personnr och mobilnr så skulle hon spara min "ansökan" eller vad man kallar den i deras databas, så jag slapp skriva om den iaf, så nästa vecka någongång kanske vi har tid att åka dit igen. Jaja, suck på hög nivå!

Åkte direkt till stallet efter att vi hade handlat lite mat på Ica i huddinge och jag red en sväng i skogen med Maria och Múska. Idag vart det terapiarbete för Bingó då vi red sist hela tiden, men han skötte sig faktiskt sjukt bra!. Töltade en kort bit och i skogen kan han visst gå i form i tölten (dock lite passtaktig men i form) men inte fan kan han bjuda till och gå i form i tölten på banan =P. Söt är han iaf och svettig blev han. Nu har jag bytt taktik igen med ridningen, körde ju "varannandag metoden" ett tag, men har nu kommit fram till att det inte riktigt funkar för att Bingó blir lite stel i bogarna, och rider jag varannandag betyder det att jag måste börja om varje gång jag rider (med uppmjukning osv) Så nu har jag börjar med att rida 2 dagar, vara ledig 1dag, rida 2 dagar, vara ledig 1dag osv. Dels för att han inte ska hinna stelna till och dels för att försöka få upp ridningen lite, nu blir de iaf minst 4:a dagar i veckan.

Måste ju bara lägga till, att lagom när jag lagat det brunaexemtäcket har han haft sönder det blåa. SUCK

Tvättid i hässelby

Nu äntligen är vintertäckena tvättade. Såg ut som jagvetintevad, hur leriga och skitiga som helst, jävla vinter att vara lerig! Iaf 3 maskiner blev det och tack tack bror och Linda för att vi fick låna"eran" grovtvättmaskin (allmän maskin iof men ändå). Riktigt skönt att veta att när jag tar fram täckena till vintern så är de redo för en ny säsong, dvs nytvättade och inpregnerade! Nästan som nya ; )

Och denna vinter ska de fan vara SNÖ och inte en massa jävla lera, för det vill jag inte ha!!

Terapiarbete?

Jag förstår mig helt enkelt inte på den där jävla symaskinen vi har här hemma, först å främst är den fan antik (50 tal typ). sen så tror jag att den hatar mig, eller jag vet att den hatar mig. För så fort jag ska sy (dvs laga svinstora hål i exemtäckena som min älskade lilla häst gör sisådär en gång i veckan) så fackar sig hela symaskinen, undertråden är värst. Den går av hela jävla tiden, och jag har inte en blekaste aning om hur man sätter in en ny undertråd. Så oftast hinner jag sy en "rad" sen när jag ska backa tråden så fackar sig allt. Så ett hål kan ta 3 dagar för mig att laga eftersom jag måste ha hjälp med den där jävla undertråden.. Och ja, min mamma har visat mig hur jag ska göra men de funkar inte ändå!! Sådeså!. Och mamma stenvägrar att laga skiten åt mig, Så här sitter man å tråcklar för hand!!! Det finns mycket jag kan göra. Men sy, det har jag fan mig inte tålamod till. Och än är sommaren inte över, kan gissa att jag säkert får sitta här med sytråden i handen ett par gånger till iår.. suck

RSS 2.0