Kanelknäcke + lite till

Dagen spenderades med Frida (sjuuukt längesen!!). Vi for till stallet där jag red lite på ridbanan bara, sjukt fin trav, mindre fin tölt (takten var ren men han var inte riktigt på humor, huvudet for högt upp och han spände underhalsen =/) Iaf traven var fin å det är alltid något ^^.

Det var iaf massa kul att träffa Frida igen ^^. Känns lite hårt att de inte blir något ridläger eller annat skojj i sommar som det brukar vara, vi får hitta på något annat ist!!.

Det är helt sjukt hur något så "tråkigt" kan vara såååååå gott. Mitt nya beroende är Kanelknäcke. Å jag kan inte få nog utav det. Det kommer att bli så att jag käkar kanelknäcket konstant i sisådär 2 veckor, sen kommer jag inte kunna titta åt ett kanelknäckebröd på ett braa tag!! Om jag känner mig själv väl såatt säga. Men just precis nu är det grymt gott. Och då ska man njuta! Sen får man ta smällen

Så grymt gott!!

Bilder igen

Idag *host* inatt orkade jag äntligen fota bilden på farmor som jag målade för ett tag sen, målade även en ny bild och denna gång vart det Slash, lite halvnöjd över den bilden men den får duga. Bilden på farmor blev jag jättenöjd över faktiskt.

 Farmor (r.i.p <3)

 Slash

Vissa skuggor på slash samt hans skäggstump är totalförsvunna på bilden, så blir det tyvärr när man måste fota för att få upp bilderna på datorn. Snart ska jag nog införskaffa en scanner... snart...

Idag är vi inte riktigt pigga

Bröllopet var jättefint och vi hade turen på våran sidan och fick endast lite regn när vi som tur var satt inne och käkade middagen. Linda var verkligen riktigt vacker i en enkel men väldigt vacker klänning, Thomas var sjukt stilig han med såklart. Och någon bild kanske kommer när jag orkar ladda över dom från kameran ; ). Jag fick nog dock lite för mycket alkohol i mig men än lever jag, trots att jag helst hade velat legat kvar i sängen hela dagen. Men se de fick jag inte, åkte ut till stallet med Annica och red en kort sväng i skogen och lite på ridbanan, Bingó var antingen sjukt snäll eller bara väldigt arbetsvillig för det gick verkligen toppen, traven är fin fin fin <3<3<3, töltade bara lite lite och den var också jääättefin, red lite på ovalen och både trav och galopp var kärlek på hög nivå.

Imorgon ska jag träffa Frida, sjuuukt längesedan och Carro har saaaknat massor!!!..
Får se vad vi hittar på ; )

Guldkornen

I en stor stor sandlåda kan man ibland hitta dom där små guldkornen som betyder så mycket. Att jag numera har en frisk och glad häst är ett stort stort guldkorn, men att han även kan ge mig så mycket tillbaka är egentligen helt otroligt. Traven är som tidigare sagt sjukt underbar. Händer ibland att han slår upp huvudet, men ner i skritt och rygga å fram i trav igen så funkar det. Tölten är lite sisådär för tillfället men jag kräver inget eller direkt. Men han chockar mig den där sommartjocka rödblacken, kan ni fatta att han numera går i form i galoppen varje gång vi galopperar?? Han är helt jävla underbar och jag är sådär sjukt lycklig som har honom <3<3<3. För just nu är de bara Bingó som betyder allt (katten också såklart iof).

Men imorgon hinner jag inte med något stallbesök, blir faktiskt bara 3:e gången jag inte åker till stallet sen vi köpte Bingó för snart 2 år sen. haha, fan va galen man är egentligen, varje dag i snart 2 år. Förutom 2 ggr och imorgon den 3:e gången då. Men familjen ska på bröllop ^^. Älskade Kusin Linda ska äntligen gifta sig och det ska bli sjukt kul att se Linda och Tomas uppklädda och fina =). Tyvärr hotar dom med regn för imorgon, men jag håller tummarna på att solen skiner över Sorunda Kyrka!!..

Babbel på hög nivå

Ett extremt virrigt inlägg och dagens stallbekymmer.

Åkte ut till stallet relativt tidigt, mockar totalt 4:a boxar bara för att vara snäll mot de stallkamrater som liksom jag har sina hästar inne nattetid. Det vart väldigt uppskattat måste jag säga, alltid kul att göra folk glada =). Sen hämta jag en häst ute i hagen som bara har råkat göra ett jääätte stort hål i sitt exemtäcke, lagomt kul då jag hade glömt det blåa exemtäcket hemma -.-
Red iaf vägen fram och tillbaka i skritt med Kerstin och Fönix. Bingó var sjukt duktig och stressade inte en sekund. Fortsatte sen på ridbanan med lite tölt och trav och tillslut efter lite uppvärmning kom rumpa och rygg med i traven och då kom ju även formen <3. Sen gick vi ner på ovalen för att köra några trav-galopp övergångar. Och första galoppen vart halvdan. Blev iaf höger galopp (problemgaloppen) Sen efter galoppen vart han helt lös och ledig och trava sjukt bra i vänster varv, gav galoppskänkeln och helt plötsligt galoppar vi i lugnt tempo och i FORM!!!. =D=D=D Måste säga att trots att jag har ridit i 8:a år, samt ridit Bingó i 3 år så är detta första gången NÅGONSIN som jag ridit någon häst i form i galoppen.. Ja efter den galoppen satt jag av och mutade liten söt ponny med godis ^^. Sen fick jag för mig igår "att är det bra väder imorgon ska jag nog duscha och shamponera Bingó" sagt och gjort Bingó blev duschad och sen på med ett helhalsfleece och ett vanligt fleece täcke och släppa in i boxen, för jag var ju tvungen att åka hem för att hämta exemtäcket och sen åka ut igen. SUCK han var iaf relativt torr när jag kom tillbaka ^^. Men konstigt nog var han täckt med ett lager torv, undra sig hur de kom till när jag bestämt sa att ponnyn inte skulle rulla sig ; )


Nya skor för pållen

Blir ett snabbt inlägg nu. Hovis kom ut vid 9 och nu har Bingó skor som redan är nedslipade ifram, så han slipper slita på lederna genom att göra det arbetet själv. Nästa gång blir det någon annan sorts sko som har överrullningskanter runtom. Eller hur man nu ska förklara det. Tror det blir sidotåkappor bak då också. Ja det är extremt många olika skoningar hit och dit, man kan göra si och man kan göra så. Mitt enda mål är att skorna ska sitta och att de ska slita så lite som möjligt på leder.

Ska ut en sväng till ikväll för ridning. Annica jobbar ju (duktig flicka) så det blir sent sent på tisdagar =)

Annica =P

Känner att jag bara lägger upp en  massa bilder jag ritat hela tiden.. Sorry för det men kan inte hjälpas.
Idag vart Annica ett motiv.



Originalbilden:



Missnöjd med munnen å andra smågrejjer..
Näst bild som jag laddar upp här blir faktiskt på min älskade Farmor, om jag lyckas bli nöjd med den någongång =)

Irriterad....

Jag börjar bli lite smått irriterad. Hittar inte slutbetyget från 9:an, har en sista plats att leta på och finns det inte där så vettefan. Då måste vi ha råkat slänga det. Vet iof inte hur viktigt det är att man har med sig det på mötet, men det står på deras hemsida att man bör vara beredd på att visa upp samtliga skolbetyg =/. Orkar inte leta mer idag utan ska riva ut allt skit i skåpet imorgon och så får vi se om jag hittar det eller inte.. Hittade däremot alla betyg från båda terminerna i 8:an och höstterminen i 9:an, men inte det sista betyget. Känns ju sådär superkul....


Axl Rose och Elijah Wood

Idag har jag målat mina första killar ^^.
Sjukt nöjd ändå, trots att jag inte var sådär supernoga med någon av dom.

 Elijah Wood

 Axl Rose

Det är svårare att måla killar, dela pga att läpparna inte får vara allt för markerade, likaså ögonen. Men jag är ändå nöjd. Jag lär mig mer och mer efter varje gång jag målat. Så snart vågar jag mig på svårare grejjer.
Nej fan nu har jag sjukt ont i huvudet. Kom ju världens åsk och blixt skur här för ett tag sen.
God Natt på er alla därute!! =)

Today

Idag var en sån där dag när allt, precis allt tar längre tid än vad man tror. Hjälpte en stallkamrat med att switcha hennes häst och ja det ska normalt ta max 5 min. Tog oss en timme, iof prata vi en massa å så. Men tiden bara rusade iväg. Var ute i stallet vid 15, satt inte på hästryggen förrens kl var 17, 2 timmar tog de visst att bara hämta Bingó, borsta och sadla. haha, jaja lugnt och skönt var det iaf, och absolut ingen stress. Red 4hjulsslingan och Bingó var mycket trevlig idag. Pigg och framåt, var länge sedan vi red ut ensamma och allt kunde ju vara lite läskigt. Speciellt den där punkterade fotbollen som legat på den stenen sen vi flyttade till stallet. haha, min fegis iaf och jag älskar honom <3. Fick sådär sjukt fin trav idag också, första galoppen var dunderfin men den sista vart flack och orytmisk. Jaja man kan inte få allt. På tisdag får vi iaf nya skor, känns skönt för Bingó har långa fötter och blir lite snubblig med för långa fossingar. Ska bli intressant att se om Hovis kommit fram till något eller om det blir en "vanlig" skoning.

Måste till AMS också i slutet av veckan, mamms skulle skjutsa så torsdag eller fredag. Måste fan leta fram mina betyg från 9:an, har ingen aaaaning om vart dom kan vara någonstans. Blir till att vända hela huset upp å ner haha, hittar väl dom tillslut hoppas jag.

The Happening

Filmen i säg var väl helt ok. Snyggt filmat osv. Men handligen lite sisådär. Mark Wahlberg är och förblir en av favoritskådisarna. Jag trodde själv att filmen skulle vara bättre, dels pga att M. Night Shyamalan har regisserat filmen och dels pga skådespelarna. 90 spänn var ju filmen inte värd. Men att se den när den går på tv, det tycker jag allt att man kan göra. Hela handlingen känns lite sådär, hur stor är risken att naturen börjar protestera mot mänskligheten och därigenom utsöndra en kemisk reaktion som gör att vi begår självmord så fort den har nått våra lungor? Nja känns inte så aktuellt. Men så är det väl alltid. Man vet inte vad man får förrens det är över? eller hur?. Trevligt sällskap hade jag iaf och det är ju alltid något =).

Var ute på en promenad med Annica sen direkt efter jag kom hem från bion. Allid lika trevligt ^^. Och nu säger min kropp aj aj, eller iaf fötterna. Måste fasiken dra iväg och köpa mig ett par "gympaskor", sugen på nya Puma skor, älskade mina förra något så enormt. Men får se hur mycket pengar man får från AMS.. HAHAHAHA (ja ursäkta men får jag över 300 kronor i månaden så blir jag djupt chockad, jag lär väl egentligen inte få ett skit, eller? Nu vart jag osäker) Jaja allt löser sig tillslut, förhoppningsvis!! Om inte annat får jag väl börja dela ut tidningar igen, det var ju så underbart att hålla på med i regn, snöstorm och sommarhetta.

Midsommar, jippi eller inte?

Det är sådär lagom kul stämning hemma. Usch, ensamhet någon?. Fick iaf min ensamhet när jag kom till stallet. Åkte ut sent sent så ingen skulle vara där och ja ensam var jag iaf. Skönt som fan måste jag säga. Bingó var upprörd, över vad det vet jag inte. Men hoppig och stossig var han. Mycket möjligt att hästarna blivit skrämda av hundarna eller något liknande. Idag fick jag iaf ridbanan för mig själv så efter att jag pysslat klart med Bingó så longerades han. Härlig härlig trav <3 och en massa spring i benen, manade fram i galopp och ja efter typ 2 varv i bocksprångets tecken så fick jag någolunda lugn galopp. Böt varv och hann inte ens mana fram i trav innan bocksprången tog över. Haha, han såg så sjukt lycklig ut. Men efter ett tag sa matte till och då skärpte sig den galna ponnyn.

Imorgon ska jag träffa Camilla och vi ska käka middag och gå på bio hade vi tänkt. Ska se The Happening, hoppas på att den filmen är ok. Var lääänge sen ja var på bio. Så det ser jag fram emot =)

Nej jag har typ inget att skriva eller berätta. förutom att jag är less på familjens medlemmar. Men what to do??

Jaha.

Var en kort sväng till stallet. Trodde jag skulle kunna longera men tydligen hade dom lektioner på ridbanan. Suck, tog en promenad ner till Jordbroleden ist och Bingó var pigg. Vi sprang lite tillsammans också och då vart de fart på pållen. Pratade lite med Annelie också och hon undrade när jag skulle börja rida lektion igen. Och jag har ju tänkt det flera gånger mer antingen glömmer jag bort att skriva upp mig eller så är alla tider uppbokade. Surt sa räven om rönnbären, men någongång blir det. Iaf innan tävlingen den 30:e Augusti ^^. Kan vara bra att köra en omgång innan så Bingó är lite uppmärksam samt att jag inte bara sitter och åker häst.

Trodde föräldrarna skulle till dalarna under helgen men tji fick jag. Pappa hade tydligen absolut ingen lust alls att åka. Mamma vart skitsur och jag fick helt plötsligt inte min lugna härliga ensamma helg som jag har längtat efter såååå länge. SUCK..... Kommer bli sjukt dålig stämmning och jag oooorkar inte. Det skulle ju bara vara jag och katten samt god mat och bra tv.. Hade jag haft råd hade jag flyttat hemifrån nu sen läänge, men jag lär nog inte ha råd ens om jag skaffar jobb eftersom jag då får betala för Bingó. Jaja, tydligen kan man inte få allt. Inte ens en helg i ensamhetens tecken..

Ny Marilyn Monroe bild igen =D

Nu var det dags igen för ännu en Marilyn Monroe bild ^^
Jag ska nog snart börja måla andra saker eller personer.
Men jag slås alltid av hur vacker hon var.



Nöjd över ansiktet men ryggen stör jag mig på. Fick inte riktigt till skuggorna som jag hade velat


Sen måste jag säga att de är tråkigt lite folk som kommenterar mina bilder =(

Sverige-Ryssland

Jag är helt jävla mållös. Ungefär som Sverige i matchen. Det är helt galet. Vi går och vinner våran första match mot Grekland sen går de bara utför. Jag förstår inte? Stackars Zlatan försökte och försökte med inte fick han någon hjälp av lagkamraterna. Nej nu ska nog Lagerbäck lägga om sin taktig för detta funkar tydligen inte. Inget bra försvar, inge bra anfalls spel. Vad var vi bra på då?? Jo enligt mig var vi väldigt bra på att spela bort bollen och ge ryssarna många bra och fina mål chanser. Domarna var pigga på att dela ut gula kort också. Åt både Sverige och Ryssland. Men jag tyckte även att domarna blundade lite för Ryssarnas elaka spel, för ett tag föll vissa svenskar som käglor och inte blev det någon frispark eller liknande. Nej matchen var urusel och jag önskar nästan att vi inte hade låtit Zlatan spela. Stackarn med sitt knä.. Nej jag är mållös, hur kunde det gå såhär.. Utför?

Rubrik

kl 9 vaknade jag av att de pratades utanför mitt fönster. Det pratades om vinklar på träd och fällvinkeln å en massa andra vinklar. Ja men va kul tänkte jag nu får jag inte sova länge, hade väl hunnit sova 4 timmar iaf. Kvart över 9 började dom kapa träden och höll på till kl 12 ungefär. Då somnade jag om (jääävligt smart) och vaknade igen vid 13 när dom var tillbaka och kapade lite till. Men då gick jag faktiskt upp för att duscha. Sen fick jag för mig att ja skulle baka en kladdkaka, och så vart det. Ringde även hovis idag och jag tror min mobil strejkar lite. Försökte ringa flera gånger men fick hela tiden "nummret du söker saknar abbonent" Men så testade jag från hemtelefonen och då funka det =/. Grymt skumt. Iaf på tisdag får Bingó nya skor och hovis skulle fundera ut någonting till framhovarna, efersom han sliter dom så snabbt (eller han sliter ner dom fort för att få en bra överrullning) och nu skulle hovis fundera på något som hjälper Bingó med den överrulningen så han slipper slita ner skon själv eftersom det sliter på leder osv. Jaja, jag sa att nu hade hon något att fundera över om nätterna om hon har svårt att sova. Haha..Försökte även ringa Ams men de tuta upptaget. Nytt försök imorgon.

Åkte ut till stallet seeent eftersom Annica jobbar (duktig flicka som har sommarjobb) red en sväng i skogen och Bingó gick sjukt fint i sista traven <3. i Form med vääärldens påskjut. Nu ska han få vila till söndag tror jag. Då ska jag nog ta en skritt tur om det bjuds på vackert väder. Men Bingó förtjänar en liten längre vila eftersom han varit så fin under hela igångsättningen. Blir lite promenader, longering och tömkörning i skog. Det är iaf vad som står på schemat. Men alla vet hur bra jag är på att följa scheman ; ) Men vila ska han få göra iaf ^^. Och bli ääännu tjockare haha.

Har även nu anmält mig till Vallfari Höst den 30-31 Augusti. Får hålla tummarna att vi kan starta då, och känns han inge bra dagarna innan så skiter jag i det.. Eller att han känns konstig på tävlingen. Vill inte riskera något. Men vill även testa, men med guldhästen jag har så kommer det nog gå bara bra. Ska bli kul att komma ut och röra på oss lite. Sen får vi se hur de blir med den som är den 4:e oktober, är det Dis som håller iden? minns faktiskt inte. Så bra minne har man som vanligt.

om allt och inget

Regnat har de gjort här hemma idag. Så det vart att åka ut till stallet senare än vad jag hade tänkt. Men väl i stallet var det underbart, solen sken och marken och luften var sådär härligt "nyregnat". Känns att en del pollen har lagt sig ner, men trots regnet har jag lite svårt att andas. Det roliga är att jag numera inte vågar ta mina pollentabletter pga att de är laktos i dom. Och jag vart riktigt dålig när jag tog dom några dagar på rad. Måste ringa till vårdcentralen för att se om dom kan skriva ut något utan laktos i. För nu är de nästan lite drygt.

Men iaf idag tömkördes Bingó och vi gick ner till sågen och ner till Jordbroleden. Lite bråkig var han allt för Bingó ville springa springa och matte har skitont i höft och kan inte springa. Men Bingó fick tölta lite en bit. Och då fick jag gå betydligt snabbare, och det lilla sa min höft aj aj på. Men sen vart jag ju bara tvungen att se traven för att se om han såg stel ut eller så efter passläggningen i lördags. Men jättefin var han så får hoppas att de inte vart något. Ska själv försöka komma ihåg att använda lindorna ett tag nu när jag rider. Samt att Bingó ska få vila lite mer..

Måste komma ihåg att ringa hovis imorgon, skulle behöva ringa Ams om en tid också. Kanske göra det imorgon när jag ända är på hugget med telefonen. Usch jag som hatar att prata i telefon, usch usch usch....
Imorgon kommer även en snubbe som ska fälla 3 stora jävla granar och jag har iiiingen aning om när han kommer. Så det blir spännande.

Målat igen =P

Måste ju bara lägga upp bilderna jag målar. Jag vill utveckas och ja då är det bara att måla, måla, måla.. Träna, träna, träna och en vacker dag kan jag titta tillbaka på mina alster och se hur jag utvecklats. Det är mitt mål. Att se hur tekniken blir bättre och detaljerna blir mer detaljrika. Men nog pratat, det är sent och ja vill bara visa bilden ^^



As always, har ingen scanner och bilden är fotad med mobilen. Skuggor osv ser bättre ut irl. Men jag är nöjd över bilden. Kommentera mer än gärna så jag vet vad ja ska bättra mig på =)

Grattis bror Jimmy och Linda =)

Det är söndag och jag har varit vaken sen 7. Har haft utsläpp av hästar idag och det var intressant, var för första gången helt själv, vi brukar ju annars alltid vara 2 st hästägare på ett pass. Men idag vart jag solo. Inte ens mamma orkade dra sig upp. Men det gick bra. Snälla hästar som bara vill äta gräs. Bingó fick vila idag pga hur sjukt trött jag var imorse. Iaf bara smörjde och släppte ut i hagen. Lite morgonstel var han men när vi närmade oss hagen hade han friskt steg och när jag tog av grimman fick jag se en väldigt härlig galopp som avslutades med "arab traven" som han ääälskar att visa upp. Ingen hälta då iaf så det som hände igår hade nog ingen större påverkan på hans små ben. Iaf imorgon blir det tömkörning. Var ett tag sen sist och nu är det dags igen.

Bror Jimmy och Linda kom över på middag och vi grillade lite kött och korv. När vi sen sätter oss till bords drar brorsan upp en egen servett å kommenterar högt och tydligt att han inte vill använda våra servetter för den han har är såå mycket finare. Vi får titta på servetten och ser då att det står deras namn samt 27/6 2009. Vi vart helt.. ja vad ska jag säga. Vi förstod ju att dom satt ett datum för att äntligen gifta sig. Kan inte mer än att säga Grattis grattis grattis. Jag ser ju på min bror att han är kär och lycklig. Och jag är så sjukt glad för hans skull.

Dagen

Idag spelade ju Sverige mot Spanien, sådär lagomt kul att möta Spanien. Första målet var ju grymt idiotiskt av Sverige att släppa in. Vad hände med försvarsspelet? Man ska inte endast titta på bollen, spring efter! Oj oj va ja skällde ut dom på tv:n haha, men de kändes bra. Tur att man var själv hemma. Sen vart ju lyckan totalt när vi kvitterade.. Å vi håller den ställningen till 2:a tillägsminuten då Spanien gör mål. 2-1 till Spanien. Jag är trots allt stolt över vårt lag. Spanien har grymt bra spelare och vi gjorde vårat bästa. Trots domare som enligt mig dömde fel i vissa situationer. Nog pratat om fotbollen.

Jag måste ju berätta om Bingó as always. Var ute och red med Annica och Múska runt Kolartorp. Sjukt härlig grusväg. Me loves. Iaf Bingó går skitbra i tölten och fick helt ok form i traven då och då. På vägen tillbaka skulle vi köra lite ökad tölt och jag hör snett bakom mig att Múska går från ökad trav till galopp och jag vet att Annica fick ner henne på 2 språng typ. Bingó drog upp i korsgalopp. Sjukt spännande gångart ; ). Iaf försöker med några förhållningar men slutar med att jag får rycka till för att få någonting sagt. Bingó lägger sig då i pass såklart. Skitkul igen.. efter ca 10 - 20 meter får jag upp honom i galopp ist för att sedan komma ner i ökad tölt och sen skritt. Vart att rygga några meter. Sur häst, sur matte. Och de enda jag kunde tänka på var "Spattbenet... Spattbenet.. Spattbenet" Så jag är sjukt orolig över att något knas har hänt nu. Ska se om jag tömkör imorgon bara för att se hur han rör sig. Sen ska han få vila måndag och ridas lätt på Tisdag så jag kan känna igenom. Sen lutar det nog emot att han får vila onsdag, torsdag och eventuellt fredag också (om nu inte Annica skulle rida på fredag, för ja minns inte om de var fredag eller lördag. Hejj bra minne)

Jaja en dag i taget. Red iaf med lindor idag och nej han snubblade ingenting. Men hade tänkt att han skulle få lite "långledigt" snart. En vecka eller så...

Och lite som vanligt så slänger jag in en bild =) Denna gång på en Bingó sovandes i hagen <3


Jag ska måla hela världen lilla mamma

Jag har grymt tråkigt vissa nätter och vad är då bättre än att rita? Än är jag på en väldigt "låg" nivå i mitt målande men jag vill utvecklas å då måste man öva, öva och återigen öva. Nyckeln till framgång =)

Blev favorit motivet igen!

Marilyn Monroe

 Tyvärr har jag tappat bort min svindyra tuschpenna. Så det skulle ju självklart se bättre ut med svart ist för blyertsmörker

Vore väldigt glad om någon kommenterade, all kritik tas emot med öppna armar. Jag vill som sagt utvecklas!

Otursdag för vissa utvalda?

Dagen i sig har varit bra. Trots att de är Fredag den 13:e. "otursdagen" och ja, för en stackare vart de väl en otursdag. Förlåt! Men nu är det över iaf, jag behöver inte låtsas och du behöver inte hoppas och tro. Och jag har ingen ork eller lust att ta upp detta här. Så nu är detta ett glömt kapitel!

Var ute och red långa skrittslingan med Annica och Múska. Bingó börjat bli lite snubblig. Vet inte hur jag ska tolka. Ska testa med lindor fram imorgon. Sen ska han få vila Söndag och Måndag. Sen ska jag testa att rida lite lätt på Tisdagen å sen får vi se om han får vila lite till eller om jag ska försöka bara ta de lite lugnare ett tag. Vet inte om de är galoppen han inte är redo för än. Jag kanske har varit för snabb. Så jävla svårt när dom inte kan berätta med ord vad det är som är fel. MEN jag måste också vara sjukt noga med att tolka dessa signaler på rätt sätt så vi inte hamnar på kliniken igen. För det är något jag verkligen inte vill... Men lite is i magen så går nog allt.

Slänger in en söt bild på Annica och Múska <3


rubrik

Mer eller mindre nyss hemkommen från en lång och härlig prommenad med Annica. Vandrade runt i lite mer än 2 timmar och det var sjukt skönt. Sval luft, och otroligt bra sällskap. Jag vet nu vad jag ska göra och hur jag ska lägga upp det hela. Läskigt och sjukt konstigt men det måste göras. En sten har lyfts från mina axlar. Konstigt att något som man tror ska bli så bra, tillslut blir något helt motsatt. Thats life i guess. Man kan inte ha tur jämt. Och det får jag leva med. Men jag har försökt, jag har testat. Bättre än inget iaf, eller?

What to do?

Vet seriöst inte hur pass personligt jag vågar skriva här. Känner att jag egentligen skulle behöva skriva riktigt personligt bara för att få det ur mig. Men jag vågar inte. Kan säga att allt just nu inte känns 100, jag är osäker och tror att jag gör fel hela tiden. Jag vet att jag har gett och antagligen fortfarande ger otydliga och falska signaler. Och att jag måste ta tag i detta innan det går för långt. Men jag vågar inte. Hatar att såra, hatar att behöva förklara hur jag känner. Hatar mig själv också när jag vet att jag gör detta medvetet. För att jag vill ha något som borde vara underbart. Jag vill ha något att längta efter...

Carro måste ta tag i detta fort som fan. Annars kommer det aldrig att gå......
Hjälp mig någon?

Tisdagen 10/6

Igår följde Annica med ut till stallet trots att hon inte skulle rida. Fotografering stod på hennes schema =P. För vet ni, nu har vi galoppat Bingó och jag. Och nu går det bara framåt <3. Slänger in lite bilder igen haha, men kan säga såhär. Att just nu känns det som att världen ligger framför våra fötter igen.

 Skritta

 Tölta på Ovalen

 Trava på ovalen

 Galopp på ovalen

Lite bilder

Slänger in några bilder från Studenten =)

        





Allt om Studenten

Äntligen kom dom jävlarna från Telia och fixade telefonledningen. Så äntligen funkar internet också (sen att de var en sladd som glappade det skiter vi i, men han som kom och lekte med sladdarna var ju relativt snygg så, det gjorde inget ; )). Iaf Studenten ska ja berätta lite om och jävlar vad underbart det var! Har absolut inga bilder men hoppas att kära Annica skickar över lite då hon var smart och hade med sig kameran, jag hade glömt min hemma. Älskar verkligen känslan av att vara fri!! Visst måste ja snart dra mig in till Ams å söka lite jobb men just nu njuter jag av att vara fri! Måste säga att trots alla gråtandes lärare så kom det inte en enda tår. Innan utspringet var jag nog nära på att skita ner mig, adrenalinet pumpa och jag ville bara ut ut ut. Absolut snyggaste åket hade vi ju också. Alla åkte ju flak och våran klass blev ju såå totalt blåsta på flaket. Något som såg ut som en liten pickup stod där med några högtalare och ja ehm, kan ju säga att den där jäveln inte var godkänd. To bad för klassen. Själv åkte man ju Mustangen tillsammans med Camilla. Vi fick ju allas blickar på oss när papps brumma in. Så klockrent.

Mottagningen hemma sen var helt underbar den också. Fick så mycket fina presenter. TACK ALLA!!
Tänkte rabbla lite presenter här. Bilder kommer också ^^

 Ipod av Jimmy

 Kokbok av Bie och Kenneth

   Vinkaraff med 4:a vinglas av bror Jimmy, Linda, Elin, Bettan och Leffe

 Snygg ring av Marie, Maggan och Sven

 Halsband, ring och örhänge av Annica =)

Sen fick jag ett presentkort på guldfynd av Elise och Gurkan.

Mamma och pappa chockade mig lite också. Ska få Tatueringen av dom =D helt helt helt underbart <3
Och körlektioner ingår också i studentpresenten ^^..

Senare på kvällen drog jag och Jimmy ut, skulle träffa Camilla och hennes pojke Sammy. Camillas bror och kamrat var där också. Var på en irlänsk pub O'connelys eller något sånt hette den. Riktigt mysigt och god öl. Sen vandra vi vidare till Sjätte Tunnan, ett medeltidsställe inne i gamla stan, riktigt riktigt mysigt ställe. Ska absolut besökas igen. Blev lite mycket öl efter ett tag haha, men det blev lite sång också. Och många många hade lyckoönskningar till mig (hade ju mössan på mig).. Staffan (Camillas kamrat) var en jävel på att limma på mig. haha, Jimmy vart lite avundsjuk tror jag allt. Men vafan, lite alkohol i kroppen så händer det lätt ; ).

TACK alla underbara människor som kom och firade mig och gjorde just MIN Student minnesvärd för MIG.
TACK för alla underbara presenter <3 Det betyder mycket för mig.. Tack tack


IMORGON GÄLLER DET!

schemat har funkat. Carro både stolt och glad =D

Uppdaterar schemat igen

Måndag: Skolan 8:00 - ?, Stallet,

Tisdag:  Handla leggings, stallet (rida), systemet, tvätta bilen

Onsdag: Student Lunch, Stallet (rida), sista städningen, sista förberedningarna, handla maten

Torsdag: Utspring 12:00, Mottagning 16:00, Utgång på kvällen

Fredag: Bakis (?)



Studentlunchen ägde rum idag. Råsunda stadion var vi på som tidigare sagt och ja, det var lite speciellt. Måste säga att Ted du är fan den bästaste bästa läraren jag någonsin har haft. Du har brytt dig och verkligen engagerat dig i mig. Och jag tackar av hela mitt hjärta. Faktiskt, trots att jag agerat på det sättet jag gjort. Jag kommer att sakna dig, jag saknar dig redan nu. Tråkigt att din sons student skulle krocka med våran, men du gav oss ett sista underbara minne. Och det tackar jag dig för. Jag kan titta tillbaka på dessa 3 år på St:Martin och säga att jag ändå på ett sätt är glad över att jag hamnade här. Även fast det inte var rätt för mig. För på något sätt så var det nog rätt, fast ändå så fel. Jag lovade dig att komma och hälsa på någon dag, och denna gång ska jag faktiskt försöka hålla det jag lovat. För jag vill.



Underbara underbara Ted. Utklädd till kvinna sjungandes "evighet av Carola" så otroligt falskt, så otroligt underbart. Carro kommer att sakna. Konstigt, nja kanske. Men Tack Ted ännu en gång för den energin du la ner i mig. Och tack för att jag fick låna dig i 3 år.

2 days to go!!!

Uppdaterar schemat igen

Måndag: Skolan 8:00 - ?, Stallet,

Tisdag:  Handla leggings, stallet (rida), systemet, tvätta bilen

Onsdag: Student Lunch, Stallet (rida), sista städningen, sista förberedningarna, handla maten

Torsdag: Utspring 12:00, Mottagning 16:00, Utgång på kvällen

Fredag: Bakis (?)



Okej det känns bra, fick mycket gjort idag iaf. Tanken med leggings var att ett relativt stort ärr på knäet skulle döljas. Men det gjorde det självklart inte. Så får se om jag orkar ta på dom eller om ja skiter i det. Syns ju ändå. såå..

Red en sväng runt kolartorp och ner till rudan med Annica och Múska. Okej jag ääälskar min häst. Vi "tävlade" lite i trav/tölt. och jäävlar mig i min lilla låda vilken ökad tölt Bingó fick. Älskar takten <3 älskar farten <3. Det gick fort måste jag säga. Så de ska bli sjukt spännande att se hur det går på tävlingen (om vi tar oss så långt vill säga). Svettigt vart det också, och jätte mysigt var det att rulla 30 varv i hagen efteråt. Synd bara att exemtäcket är "ivägen" vid rullning.

Var en sväng på systemet också, allt är ju egentligen köpt. Men jag vill ha lite cider och det är väl det enda dom inte köper från tyskland. Vin och öl är fixat sen länge. Men nu är vi nästan klara och redo. Sista handlingen för allt blir imorgon. Hjälpte papps att tvätta Mustangen också. Papps är ju så söt och ska köra en kamrats son till 9:ornas bal i hans skola och tydligen är sonen förtjust i just 67:a Mustangen. Och det är just precis vad vi har. Sen på torsdag är det min tur att åka Mustangen. Fy fan det är TVÅ dagar kvar!!!!!!!!! 2 ynka dagar. Det är sjukt, helt sjukt!

Ja imorgon ska man till Råsunda också, då på student lunchen. Okej jag är ingen person som hejjar på något speciellt lag eller så men det känns lite sådär att käka student lunch på Råsunda. Kanske bara är jag men jag vet inte. Känns inte riktigt rätt..

3 days to go!!!

Uppdaterar Schemat lite

Måndag: Skolan 8:00 - ?, Stallet, tvätta bilen (?)

Tisdag: Skolan?, Handla leggings, stallet (rida), systemet

Onsdag: Student Lunch, Stallet (rida), sista städningen, sista förberedningarna, handla maten

Torsdag: Utspring 12:00, Mottagning 16:00, Utgång på kvällen

Fredag: Bakis (?)



Var en sväng till skolan, och ja hej å hå för pendeltåg <3. Stora störningar i trafiken, jo men tjena. Tog ca 50 min med pendeln (ska i vanliga fall ta 30 min) Så jag kom liiite sent. Fick iaf reda på lite info om vad som sker i veckan. Vilket var lite trevligt. Tydligen ska vi äta Student Lunchen på Råsunda Stadion. Ehm, jaha? visste inte ens att man kunde hyra Råsunda för annat än sportevenemang. Men det kunde man tydligen... Ska bli riktigt intressant. Men det blir nog bra.
Sen på Torsdagen ska vi först till kyrkan tydligen, jippi eller inte. Sen var det en massa "ni får inte dricka alkohol innan utspringet, är ni påverkade blir ni utslängda" å blaha blaha. Jaja, orka dricka innan, jag tar igen allt på kvällen sen ; ) haha, nej då. Carro ska vara städad. eller nått...

Var en snabbis till stallet också. Hästarna stod och sov i sommarvärmen och jag var bara ute och kolla hovarna och täcket på Bingó, sen fick han sova vidare. Annica skickade ett sms och ville ta en promenad. hurtig som man är så drog vi ut på en lite längre promenad. Var ute i ca 1,5 timme. Härligt måste jag säga. Sen går tiden fort när man pratar en massa och har kul. Får se när vi orkar dra oss ut på en till promenad. Om det blir om ett halvår eller så ; ) haha.

Imorgon ska jag se om jag hinner med liiite mer än vad jag gjort idag. Jag slipper skolan men stallet tar lite tid. Men vi får se. Allt löser sig tillslut =P

Schema för veckan

Okej det är 4:a dagar kvar. Jag kan inte fatta det. Visst egentligen så ändrar det inte mycket i min vardag. Men om 4:a dagar är jag arbetslös. Jag är liksom, ingenting?. Lite läskigt faktiskt. Ska till skolan imorgon. Första gången på typ 5 veckor om inte mer egentligen. haha, men så har ju faktiskt klassen haft praktik i 4:a veckor så jag har inte behövt vara i skolan direkt. Sista dagarna är lite uppbokade nu innan det härliga sker. Ska hinna med lite viktiga saker. Sånt som kan vara bra att ha och ha gjort innan allt folk tittar in.

Måndag: Skolan 8:00 - ?, Stallet, handla maten, tvätta bilen (?)

Tisdag: Skolan?, Handla leggings, stallet (rida), systemet

Onsdag: Student Lunch, Stallet (rida), sista städningen, sista förberedningarna

Torsdag: Utspring 12:00, Mottagning 16:00, Utgång på kvällen

Fredag: Bakis (?)

Fullt schema men jag gillar det =D. Frågan är bara hur dygnets alla timmar ska räcka till. Men på något sätt ska det funka. Har jag tur är jag ledig på Tisdagen och då kan man göra massor.

Mörka moln kommer då och då

Idag var inte jag och Bingó på samma sida, tror vi lästa 2 helt olika böcker också för den delen. Jag hade tänkt mig att skritta vägen fram och tillbaka utan stigbyglar bara för att jag har så ont i höften och det är så skönt att sträcka ut den. Sen fick jag för mig att vi skulle tölta en liten bit och Bingó är bara passtaktig och skiter fullständigt i mina hjälper. Blir till att rida igenom honom ordentligt och då åkte stigbyglarna ner, och tur det. Kämpade och kämpade och tillslut fick vi ren tölt. Skit sur häst. Skit sur Carro. Men jag vann. Sen som belöning blev det trav, haha jo men tjena. Inte ett enda rent travsteg bara en massa 4takt. suck. Blev lite trav-halt-trav övning och tillslut fick jag ren trav i lugnt tempo. Jag vann igen. Men helt genomsvettig blev Bingó. Att han bara inte kunde ge med sig på direkten. Skit häst ; ). Men nu har vi ridit 4:a dagar i streck. Vilket är lite för mycket, men det skulle ju som sagt bara vara skritt och lite tölt. Vilket slutade med ett ridpass. Jaja, han ska få vila imorgon, sen på Tisdag rider Annica på Muska och då ska vi ut i skogen, Rida på onsdag också eftersom Annica ska rida Muska då också. Sen blir han ledig Torsdag (studenten) och Fredag (antagligen bakis).

Tittat på lite tävlingar och är sugen på att anmäla mig till
Vallfari Höst 30-31 Augusti, Häringebanan
Dis Lätta Höst 4 Oktober, Hemfosabanan


Så nu ska jag bara orka fixa en tävlingslicens sen ska jag nog anmäla mig. Går ju alltid att stryka sig om Bingó skulle bli sämre. (sen om man får pengarna tillbaka eller inte skiter jag i).

Ser fram emot en rolig sommar med konditions och styrke "lekar" =D

Och vet ni? Även fast vi läste olika böcker idag. Så har jag världens underbaraste häst som jag är så sjukt stolt över <3 och varje gång jag sitter upp för att rida så njuter jag. För man vet aldrig när det tar slut igen. Tänk på det!

Sommar

Idag har de varit fullt upp. Fast det har varit skönt. Hämtade Annica med moppen vid 10 och så åkte vi till stallet. Red en ny väg som slutade på en bred härlig grusväg! helt helt helt helt underbart. Bingó är fin som vanligt och fick till en jävligt härlig ökad tölt. Har funderat lite och dem jag har pratat om detta med tycker att de är helt ok. Dvs jag funderar på att ställa upp på en Lätt tölt tävling till hösten. För egentligen, säg att de är 5 varv totalt på en ovalbana i tölt. Det vet jag att Bingó klarar, med den kondisen han har. Bingó älskar ju verkligen att komma ut och visa upp sig, samt att jag älskar att tävla. Fast de blir ju bara små tävlingar för mig tills ja har en ny häst. Men Bingó förtjänar att få tävla. Men detta sker ju som sagt i höst. Om det blir något överhuvud taget. Kan hända mycket under sommaren *peppar peppar, ta i trä*

Börjar bli sjukt sugen på att rida lektion igen, att träna. Träna på min sits och mina hjälper. Något jag kan behöva, Carro hamnar nämligen lätt i lite stolsits om hon inte koncentrerar sig ordentligt på några veckor. haha, så nu är de egentligen dags igen. Sen älskar ju Bingó att träna. Använda dom små grå och göra något på riktigt. Får se om de finns någon tid ledig.

Sen måste ja bara säga att jävlar vilket härligt sommarväder vi fått =D helt sjukt underbart!!
Dock så hotar dom med riktigt dåligt  väder på torsdag, fan

RSS 2.0