Stallflicka

Då jag är tjejen alla ringer till när de krisar sig så brukar jag oftast få åka på att mocka ett x antal boxar extra per dag. Fast de är faktiskt rätt OK. 20 spänn boxen tar ja. Så vafan, idag fick ja mocka 4 extra boxar. De är 80 spänn bara sådär på en halvtimme =) Pengar är alltid välkommet.

Idag kom Malin ut med lilla (han var liten förut iaf) Ludde. Bingó vart igenomkollad och inte konstigt att han tappat bakdelen ibland (har väl hänt 3 ggr under 3 veckor). Iaf en bäcken förskjutning hade han iaf. På båda sidorna. Lite roligt var ju att de första Malin säger när ja ställer upp honom i gången och tar av täcket är "OJ va smal han är!!" Och jag som tycker pållen ser bra ut nu ^^. Men han gängade ju ur som fan där ett tag när de vart "boxvila". Iaf Malin tyckte att Bingó var oförskämt fin för att ha vilat så länge. Vilket alltid är kul. Å sådär på 30 min försvann 600 spänn haha, ja de är konstigt hur mycket pengar man kan slänga ut på hästen. När en själv verkligen skulle behöva massage och kiroprakti!! Men Bingó är värd de. Han är värd allt <3

Idag är de också 3 veckor sen vi fick de roliga beskedet <3 Shit va tiden går fort. Snart är vi uppe i 1 timmes skritt.. Sen om en vecka är de lite trav också. Fatta, ja ska trava på mitt odjur!! De är då ridningen verkligen kommer in i det hela. Skritta de kan alla ; ) haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: