Snart dax!!

Imorgon drar jag och Annica till Teds Tattoo ute vid Brommaplan för att kolla hur mycket de kommer kosta samt att boka tid :D:D:D:D:D:D Så jävla nära nu och ja är nervös :o haha. Ska måla lite på en design nu ikväll som ja ska visa imorgon. Har börjat fundera på att den kanske ska ha lite orangea inslag men får se hur mycket extra de skulle kosta och va dom tycker om det liksom. Men är rädd för att den annars bara kan se ut som en svart klump annars =/ Får fundera lite som sagt och ska skissa lite ^^

Och har jag berättat att lillkatten dampar som faaaan timmarna innan vi ska sova?!? Det är grymt enerverande, men han sover längre på natten då iaf. Men oftast brukar han vakna runt 4 och dra runt en sväng i mitt rum och leka med mössen. Sen somnar han om med mig igen <3 :)

Skorna satt :D

Regn idag, och Bingó kom knallandes i storhagen när ja ropa <3. Trodde det var över men än kommer han vilket är skönt, slippa gå i leran iaf!! SKORNA sitter :D:D så jävla skönt! Och nu har ja skrivit lite fint om att Bingó ska ha täckesbyten så får väl se imorgon om dom böt täcken på Bingó eller inte... Jag tror på att dom inte har bytit men man kan ju alltid hoppas! Eller hur ; )

Sitter just nu och tittar på en tatuerings studio ute i Brommaplan, ska nog dra dit inom en snar framtid och boka tid :D:D Fan dags nu! Fick ju en tatuering i student present av pappa å mamma! :D Fast ja har börjat fundera igen och undrar om de kanske skulle vara snyggt om den gick lite i orange (?) Eftersom de endå är lejonens färg tänkte ja. Men ska skissa lite å se om de kanske blir bra. Får fråga snubbarna som kan de där också :P För dom vet ju vad som blir snyggt och inte :)

Du är det finaste jag vet <3

Dagens bilder <3

 Vill inte stå och posa på bild, vill iväg ut på skogstur!! <3
 Världens finaste <3<3<3

 Idag fick han även leka med kamraterna igen :) hoppas skorna sitter nu bara!!

2 år älskling <3

Kan inte fatta att de är 2 år sen Bingó och jag böt stall och då han officiellt blev MIN!!! 2 hela år. Känns som de har gått 10 om ja ska vara ärlig, min häst är min andra hälft! Och vi känner varandra så väl att de är sjukt! Jag älskar verkligen denna varelse <3<3. Dagen bjöd iaf på en mysig skogstur, tji fick jag. Bingó var superduper pigg och hoppig och studsig men va gör det när man har världens finaste?!?. Var dock påväg av en gång då en liten rädd hare prassla till i en buske precis bredvis oss. Bingó flög rakt upp i luften och kasta sig framåt/åt sidan. Men jag var beredd på att något skulle hända eftersom han var så pigg och busig.  Men vi kom hem välbehållna sen iaf ;)


Men tänk ändå hur mycket man går igenom med en häst. Bingó har hört mycket som ingen annan hört. Han har tagit emot tårar i manen ett antal gånger. Värst var vid Stavkliniken. Fan ja trodde jag aldrig skulle sluta gråta. FAN va jag älskar denna häst. Han gör just MIN dag värld att genomföra. Och de är coolt att vi kan läsa av varandra så väl som vi ändå gör. Och jag vet att Bingó gör allt för mig, därför gör han ibland lite för mycket. Han vill inte svika mig. Och jag vet att jag ibland pressar min häst ett steg för mycket. Men jag vet också att han klarar det. Jag gör allt för min Bingó, det finns helt enkelt inget jag INTE skulle göra för denna underbara skapelse <3 Vi har varit med om mycket tillsammans, träningar, kurser, tävlingar, klinikbesök, igångsättningar, avramlingar, promenader, framsteg, bakslag, vi har träffat många underbara människor och hästar. Jag vill aldrig att tiden med Bingó ska ta slut. Jag vill fortsätta se världen med min häst. Jag vill fortsätta nå framgång. Jag vill ge min häst ALLT!!

Woohoo! :D

Idag tog jag och red till Bingó lite på ridbanan, fick nog inte riktigt fason på den där högerbogen men vi får testa igen nästa gång. Tölta även en del eftersom han inte kan trava när han har så mycket energi (iaf inte på ridbanan). Tölta lite på volt och flytta innerbak in under kroppen. Funka super! Travade däremot lite ner mot Jordbrogrinden för att bara kolla traven och Bingó gick super. Slog upp huvudet lite men de är bara att ta ner till halt och rygga och direkt fram i trav igen så vet han var som gäller <3

Juste glömde berätta. Bingó är inte svullen i benet längre!! Så på Torsdag hade ja tänkt att släppa upp honom med kompisarna igen :D (eller de kanske blir imorgon beroende på väder och vind!!)

Lika seg idag!

Jag är grymt seg idag också faktiskt. Jag och Bosse låg och drog oss i sängen till halv 1 faktiskt!!! :O sen drooog jag mig upp och in i duschen, där jag nästan höll på att somna om!! Drog mig upp och käka frukost (något JAG ALDRIG gjorde tidigare, slutade med frukost när ja gick i 2:an och har inte ätit det förrens ja började igen här för 2 veckor sen!) Sen kom mammsen och vi åkte ut till stallet och Bingó gnägga å gnägga å gnägga. Ska ringa hovis imorgon för att fråga om hon tror att de är riskfritt att skicka upp Bingó med kompisarna igen, han är ju fortfarande svullen över senan men inte varm och inte halt. Så vi får diskutera lite hon och jag.

Seeeg

Vakna vid halv 11 (trodde jag iaf) Annicas mamma skulle skjutsa ut oss till stallet vid 11 men kvart i 11 så får ja ett sms av Annica "du vet att de är vintertid nu va" jo men eller hur att ja kom ihåg de liksom xD Så helt plötsligt hade jag en hel timme på mig, så lite skakis sen igår fick jag iaf i mig en halv macka å lite youghurt (hur fan stavas det egentligten?? O.o)
Sen vid 11 kom dom iaf och vi åkte ut till stallet, regna har de gjort heeela dagen >.< iaf varning för att böja er framåt och ta i när ni är lite bakis, var sjukt nära på att lägga en pizza i en stallkamrats box som ja mocka xD det hade ju vart trevligt??. Bingó var superduper pigg, och behöver ridas igenom på ridbanan igen. Han har börjat med att ställa sig till vänster, bita tag i högersida av bettet och därifrån kan ja slita och dra hur mycket som helst, han känner ingenting. Så gör han bara när han vill springa och inte får xD så rida igenom honom ska ja göra på Tisdag iaf, för imorgon ska han vila :)
Ska ta och ringa hovis någondag också och fråga om hon tror att de är riskfritt att skicka upp honom i vinterhagen nu. Plutthästen vill inte stå själv längre <3.

Stallmöte var de idag också, och jag tror och hoppas för allt i världen att jag lyckades med att få mina täckesbyten. Stallägaren skulle prata med "ungdomarna" som sköter stallet. Och ja sa som de var att skulle ja nu betala för denna tjänst så blir det YTTERLIGGARE 300 kronor i månaden, så man kan säga att ja helt plötsligt får betala 600kronor mer för ingenting. Så jag tror ja får mina täckesbyten annars blir ja arg på riktigt. Och jag är INTE trevlig när jag är arg!.

Sen hade jag såklart insläpp idag också, så jag fick skjuts hem av en stallkamrat eftersom Annica åkte hem när stallmötet började och så fick ja snällt vänta på att föräldrarna kom hem så vi kunde åka ut och släppa in hästar, åka till donken för att handla mat. Och nu några timmar senare sitter jag här dödstrött och har en jääävligt irriterande  liten Bosse omkring mig .. Ja ja nu ska ja nog sova faktiskt xD

Today today

Idag åkte föräldrarna till Dalarna, de skulle stänga igen sommarstugorna för vintern. Kommer hem imorgon :P
Fick sjukts av Stallkamrat Åsa vid 11 imorse, red en sväng med en annan stallkamrat, endast skritt och Bingó var lugnare idag än igår x) men fortfarande väldigt pigg. Sen fick ja skjuts hem av samma stallkamrat som ja var ute och red med. Det är det som är så skönt i detta stall. Det finns alltid någon att åka med, vilket är så väldans skönt!! Just nu tex när moppen är trasig å så. Just nu sitter ja mer eller mindre bara å väntar på att Annica ska komma över :P Här ska lagas pizza, drickas lite sprit och spelas xbox. Yes superbra mix av mycket roligt :P

Imorgon är de stallmöte och jag har ångest ska ja säga. Tydligen hade stallägaren sett våran "lapp" där vi skrivit upp saker vi vill ta upp på stallmötet och tydligen hade han blivit arg på våra önskemål?!?! Wtf liksom? Nej som sagt får ja inte de ja vill ha så byts det stall, så är det bara. Måste bara hitta något först såklart som vill ha mig och Bingó :P samt att Bingólingo får vara ute lääänge eftersom spatthästar inte ska stå stilla i box så länge :) Men något hittar man väl. Annars får ja ta å hyra vårt förra stall ;) hört att de står tomt fortfarande, så får ja ha de som JAG vill :P enda chansen kan ja tänka mig...


Dagens ridtur :)

Idag red jag på hoppetossan (dvs Bingó) och han var fan pigg som få alltså xD fan va han höll på å leta saker att bli rädd för. Men det gick bra, han gick på och var varken varm eller halt (såklart inte halt ;P), fortfarande svullen dock men vafan, de går nog ner snart hoppas jag (inom 3-4 dagar efter att värmen försvunnit sa hovis)..
och idag har ja inget att säga förutom de ja just sagt så då avslutar vi här :P

Nässpray <3

Usch ja har en sån sjuk grejj för mig, eller ja sjuk å sjuk. Grejjen är att jag INTE KAN SOVA om ja är något täppt i näsan, det kan vara ytte pytte lite täppt. Men ja kan inte sova, får panik om ja sover med öppen mun. Och min nässpray tog slut igår >.< och ja måste nästan alltid använda nässprayen 2 ggr per natt. Och såkalrt räckte det bara till en gång. Så imorse vid 6 så var de kört. Lyckades få bort en del täppa men inte tillräckligt för att kunna somna om. Så ja har legat och filosiferat tills det blev grymt täppt, då kan ja inte ens ligga. Så de var bara att kliva upp och in i duschen och nu sitter jag här. Hoppas innerligt att mamma hinner köpa nässpray efter jobbet.. Annars kommer ja ha panik under hela helgen :o

Tankar

Oooookej, tanken är att man egentligen ska ta å göra något intressant men ja vill bara babbla av mig nu, så detta är egentligt ett totalt ointressant inlägg men men..

Jag har lite ångest inför söndag, då de är stallmöte och jag har så mycket att säga å tycka, men ja vet att ja inte kommer få ett skit sagt typ eftersom ja är för blyg för att ta upp saker och ting. Men detta MÅSTE jag ta upp, eftersom dom höjt stallhyrorna något så enormt så SKA jag ha täckesbyten på MIN HÄST. Annars blir jag galen och ja då kommer jag att byta stall. Så är det bara, finns inte en enda jävla chans att ja stannar kvar om det inte ändras på saker och ting nu. Vafan ja blir helt galen över saker och ting som stallägaren lovar och lovar men INGET händer, och då menar jag INGET. Dessa "förnyelser" i boxarna som skulle ske i somras (nya krubbor, vattenkoppar och saltstenshållare) dom har tillkommit på senare tid och i förrgår fick jag min nya vattenkopp och än så länge har inte alla fått sina nya boxtillbehör. Å ja vet inte, liksom inget känns riktigt riktigt bra just nu.

Visst de är toppen på alla sett å vis här ute, trevligt folk, fin ridbana, ovalbana, skitfina sommarhagar, men sen så är det liksom inte så mycket mer. Ridvägarna är skit (förutom typ 3 st riktiga guldkorn), rundkorallen verkar aldrig bli av, vinterhagarna är sååå tråkiga (och när ja säger tråkiga menar jag verkligen tråkiga). Men de positiva är att vi har halmbalar i vinterhagarna så hästarna har alltid tillgång till något att tugga på. och att hästarna går ut runt 8 och kommer inte in förrens runt 20. Så dom får vara ute länge! Vilket är superduper för Bingó med sin spatt. Men ja är verkligen grymt kluven. För nu är det mycket pengar det handlar om. För samma pris fast i andra stall får man liksom FULL skötsel (dom mockar, matar, byter täcken, en hel del foder ingår osv) Här gör dom ingenting men för samma peng. Visst får vi 1:a klass på hösilage, betfor och 1:a klass halm. Men ja känner att de liksom inte duger, Jag vill ha mer för mina pengar. Och de är just det att Jag VET att ja kan få så mycket mer för samma pengar som gör att de svider något så enormt =/

Jag hoppas så innerligt att jag vågar ta mig i kragen och säga som ja tycket och tänker, eller iaf kan få ut min mening med täckesbyten. För det är det lilla JAG behöver för att stanna kvar. Annars vänder jag mig till ett annat stall så är det bara. Faktiskt =/

Stallbesöket

Måste ju berätta för omvärlden att Bingó numera inte är halt, dock fortfarande svullen men faktiskt nästan inge varm alls i benet, men varm om hoven. Iaf ska testa rida en kortis imorgon, för som hovis sa. Så länge han inte är halt så är de bara att rida. Men det blir ju bara skritt ^^. Fan Bingó gick på vila för hur länge sen som helst ju. Typ 5 eller 6 veckor. Minns inte ritkigt xD

Men imorgon blir de att sätta igång lite försiktigt igen. Och nu ska alla skor sitta, alla hovar ska må bra, alla ben ska må bra och då är de bara att tuta och köra!! :D Wish me luck!! : )


Gammal bild men Bingó vart iaf longerad idag ^^

Jag blir gaalen

Famijen Ahlberg är en familj som har ytliga problem med att bestämma sig för saker och ting, var nyss en sväng på Bauhaus med föräldrarna och vafan ska de ta över 1 timme å bestämma sig för en hall lampa?!? "vi tar den här?!?" "njaee, den här var roligare" "ja men den har konstiga lampor" "den här då? eller nej kanske inte för den är för stor" Jag ger upp. Visst dom hitta en lampa men när dom står i kassan så säger båda två, men den andra kanske var snyggare ändå? Det är i dessa ögonblick som man vill ta den där lampan och dänga den i huvudet på sina kära föräldrar >.<

Är man elak när man tänker så eller?!?! :P Nej tacka vet jag mig själv som vet om jag gillar något å kan tänka mig att äga den prylen på 2 sek. Är den rätt så bara måååste ja ha just den, är det fel så, ja då letar jag vidare UTAN att tänka på den som ja precis ratat. Det är så man går framåt, det är så man får resultat.

Dagens stallbesök

Bingó kom galoppandes i hagen och ja då ser man ingen hälta ; )
Fortfarande ganska svullen över kota+sena men inte direkt värme i benet, dock ganska varm om hoven =/
Jag blir inte klok på detta ben >.<
iaf så longerade jag odjuret lite grann och han är inte helt ren ännu, dock ser jag faktiskt inte riktigt vart hältan sitter (hoven, eller högre upp) ser mest liksom orent ut, haha förstå mig rätt nu alltså. Men iaf så travade han på fin fint och på rakt spår är han helt ren, det är när det svänger som det visar sig. Jaja han får väl fortsätta att vila ett tag till :P Ska longera några varv imorgon också. Om det inte har förvärrats men ja tror det går åt rätt håll nu faktiskt :)

SKON SITTER IAF!!!! och det är alltid något. Trots att han ger mig en hjärtattack varje gång ja hämtar honom i hagen eftersom hovarna är så leriga så ser man inte skon på direkten utan måste peta lite mer skon eller lyfta hoven för att se att den faktiskt sitter kvar, så dom där första minutrarna innan man vet om skon är kvar eller inte är sjukt hemska.

Men han får stå själv tills hoven är normalvarm, samt att svullnaden över kota+senan måste försvinna. Sen åker han upp med kompisarna. Men de kan ju vara om några dagar eller om någon vecka, sånt vet man aldrig.. Kan ju hända något annat också innan detta läkt klart. Det är ju hästar vi pratar om. Dom kan om dom vill x)

Ny design var det ja

Eller ja, ehm jag lyckades med lite hjälp från snälla Agnes att byta lite färger här på bloggen ^^ Blir fortfarande galen över att jag inte fattar någonting och jag hittar inte stället där man byter färgerna på knapparna här nere (permalink, allmänt, kommentarer och trackbacks) som nu är orangea och jag vill ha dom blååååa. jaja jag får väl ta mig en liten titt igen sen ger jag upp x) Har inte tålamod för sånt här egentligen. Tog mig nästan 30 min att byta lite färg haha. Tragiskt jag vet men jag är verkligen inte intresserad :P

Måste bara flika in att Bingó inte är halt iaf, galningen kommer ju travandes i hagen när man kommer :P Men han är fortfarande svullen över senan och varm från hoven upp till knät. Men inte lika varm som tidigare utan nu känner man bara en "liten" skillnad på frambenen. Så det går iaf åt rätt håll : ) Hade tänkt att longera några varv imorgon för å se hur han rör sig. För som hovis sa, sålänge han inte är varm eller halt så är det bara att rida, svullnaden beror på att det arbetas lite nere i hoven bara. Och svullnaden bör försvinna någon dag efter att värmen försvunnit : ) Så det är nog på god väg iaf :D

Nu är jag så jävla less!!

Jag är så jävla less på folk som ska lägga sig i "Det vore ju bra om du fick ett jobb nu", "har du sökt det här jobbet", "titta här kan du jobba", "hur många jobb har du sökt nu?!?!" BRY ER INTE. Det hjälper inte mig det minsta när ni lägger er i. Jag får inte ett jobb snabbare för det. Och hela tiden sitter ni där med era jobb och tror att skaffa jobb är hur lätt som helst. Se där har ni fan allt fel. Det är totalt jävla piss äckligt svårt!! Ingen vill ha någon utan erfarenhet. Så är det bara!! Sen ni era jävlar som inte tror jag anstränger mig, ni har också fel något så in i ... fel har ni!! Ni vet fan inte hur många jobb ja söker och hur mitt självförtorende sjunker och sjunker efter alla dessa "nej tyvärr är inte du den vi söker, men lycka till i framtiden" Utan alla jävla förbannade arbetsansökningar jag skickat iväg, så får jag tillbaka svar på ca 90% av dom, med just det meddelandet. Resten svarar inte ens. Och jag hoppas hela tiden på att få komma på intervju men inte ens så långt kommer jag.

Så ni era jävlar (ni vet vilka ni är!!!) SLUTA ATT ENGAGERA ER I MITT JOBBSÖKANDE!! Det går ju så jävla bra ändå, jag behöver inte era kommentarer, era pikar, era tankar och funderingar. Skicka över dom på någon annan. Jag är trött på er!! Ni vet fan inte hur jobbigt jag har det. Vafan jag har en häst att försörja, på vilka pengar då? juste. SÅ snälla söta rara, KÄFTEN med er om ni ska börja prata jobbsökande med mig, jag stänger bara av mina öron och går därifrån!

Bosse :D

 Mörk bild men vafan, Bosse med sin nyaste leksak :)

 Sen somnade en liten Bosse på mitt bröst, tänk att få vara kissekattunge :')

Just nu ligger han och sover på mitt bröst/axel såsom han gör alla kvällar när ja sitter framför datorn. Sötnosen <3
Och tänk va glad en liten kissekattunge kan bli för 2 nya leksaksmöss?!? Den Bosse fick samma dag som han flytta in har han lyckats trascha ganska bra faktiskt, ingen svans kvar och pälsen ser inte sådär jättefräsch ut :P Men den är den solklara favoriten trots de nya leksakerna. Men jävlar vad han leker när han väl sätter igång, var ju ett tag sedan storkatten hade ork och lust för att leka på detta sätt. Storkatten sover mest i knät ;P

Bingó <3<3<3<3

Bingó gnäggar som aldrig förr. Är väl rädd att få stå ensam i litenhage hela vintern igen. Men nej då han kommer snart att få leka med kompisarna igen!! Snart snart :) måste bara bli helt hundra i benet först! Och vi är på god väg. Lite svullen fortfarande och fortfarande varm upp till knät. Hoven är inte riktigt lika varm längre faktiskt vilket känns skönt. För han skulle ha kunnat få problem med sömtryck men vi ser ut att ha klarat oss *peppar peppar ta i trä* Bingó vet iaf hur man ska njuta av sällskapet. Somnar direkt när man börjar knäppa av täcket och vaknar inte förrens man gungar lite i grimskaftet å säger att de är dags att gå ut i hagen igen <3 mitt finaste <3<3<3


Yes, ja är vaken ;P

Idag har jag och lilkissen sovit lääänge. Så skönt :D
Precis själv kommit ur duschen (eller ja för en halvtimme sen men vafan). Lyckats med att äntligen sy mitt ridtäcke. Eller ja jag köpte ett äckligt billigt fleece täcke (59 kronor, sånt tycker jag om!!) och nu har jag iaf enbart klippt ur för sadeln och sytt igen med den skumma symaskinen som för en gångs skull inte fucka sig totalt!! Fan va glad man blir då xD

Nu ska jag iaf upp och sminka mig och blåsa igenom håret. Sen bär det av ut till pållehesten för att se om han lever eller ej. Hoppas på at svullnaden är påväg neråt och att han inte är lika varm i benen längre!!

Söndagens bekymmer

För er som inte vet så är de jääääättesynd om min ponny. Faktiskt!! haha, han får det att låta så iaf när han gnäggar så hjärtskärande hela tiden ; ) Och lite synd är det väl med tanke på att han går själv och har lite ajaj i höger fram. Men inget han inte klarar av direkt. Tydligen hade Bingó jätte ajaj i högerfram imorse precis vid utsläppet. Inte så konstigt med tanke på att han gick ifrån mjuk torvbädd till hårt stallgolv. Men han blev bättre efter en stund i hagen tydligen.

Fortfarande varm i benet fast nu "bara" från hoven till framknät. Svullen också men de kan han vara i cirkus 3 dagar. Borstade lite på honom idag och han tvärsomna <3 njuter för fullt :D

Imorgon är det måndag igen, ifall någon missat det. Och det är ännu en vecka som arbetslös =/
Någongång borde det väl dyka upp ett jobb till mig med? eller?

Varma ben och rädda katter.

Liten ledsen hästpojke stod i Bodenfållan och gnägga för fullt när vi kom <3. Hovis kom ut vid halv 4:a och Bingó var då varm i heela högerfram, benet + hoven samt förhöjd puls :( Fick på skon iaf och nu får Bingó stå själv i bodenfållan i någon/några veckor. Dels för att skon ska få en chans att sätta sig. Dels för att han ska vara "normal" i benet innan han knatar upp i äckelpäckel vinterhagen med kompisarna.

Storkissen är fortfarande jätte av vaktande mot lillkissen och springer ifrån såfort Bosse kommer nära :P Feeegis är han. Men de är skönt att man kan stänga in Bosse i mitt rum en liten stund så storkissen får lite vila samt får känna att han fortfarande är nr1 :) Och lilla Bosse går det ingen nöd på direkt. Varje natt ska han ligga PÅ mig. Gärna tvärs över bröstet. Vilket brukar sluta i att han ligget över min hals ist för han rullar ner :P Tur är att han är liiiiten än så länge iaf :)
Kan dom inte vara såhär små för alltid?!? :')

Aldrig vila

Idag fick jag sova länge. Jag lyckades med att putta bort Bosse som tillslut la sig till rätta under min armhåla och somnade om. Vaknade vid 10 ungefär och oj va skönt det var att sova lite längre!! Åkte ut till stallet vid 15 och Bingó tappat sin högerfram sko (sin ajaj fot) ringer hovis som blir lika ledsen som jag. Mamma går i hagen och letar hästsko och med min hjälp så hittade vi den. Bingó hade inte sådär superont i foten men tog ett betydligt kortare steg. Han åkte ner i Bodenfållan och får stå där tills Hovis kommer. Vilket hon gör imorgon vid 15. TACK för att jag har världens bästaste hovis!!

Måste ju bara säga att storkatten är rädd för lillkatten. haha, Bertil springer iväg såfort Bosse kommer gåendes. Och med stoooora ögon sitter Bertil på säkert avstånd och studerar liten Bosse som undrar varför den andra katten bara springer ifrån honom hela tiden. Men inge bråk än iaf och jag tror nog att Bertil vänjer sig snart faktiskt.

Galen Bosse :)

Just nu är lillkissen gaalen. Överallt är han (vilket inte är så onormalt iof xD). Han fick testa på blötmat nyss och ja tror de är första gången faktiskt. För de var jäääätteläskigt å luktade jääättekonstigt xD men de gick i efter ett litet tag. Vet iaf att denna kissekatt INTE ska bli bortskämd vad gällande kvalitén på maten, han kommer att få det billigaste om man säger som så. Storkissen äter ju bara det absolut finaste (dels pga hans dåliga urinblåsa som får stenar lite titt som tätt, och dels för att han visst råkat bli lite bortskämd(A)). Men än har lillkissen ätit samma sorts mat 4 ggr per dag och ännu inte klagat utan ätit med god aptit : ) Vilket är skönt.

Nu vankas kvällslek innan sängen. Bosse börjar bli otålig ; ) 

Stengalla eller hovböld?!? Thats the fråga ;)

Fick ta å ringa ut hovis idag. Bingó var varken bättre eller sämre och jag ville få reda på samt lugna ner mig själv lite. Så hovis fick rycka ut. Hon hittade dock ingen färdig hovböld men kände med visiteringstången och Bingó reagerade lite grann på vissa ställen. Iaf så slängde vi på sulor ifram. För antingen är det en hovböld, eller stengalla. Och är det stengalla så blir han bara bättre av sulan. Är det en hovböld blir han sämre och tillslut blockhalt. Och detta får jag reda på inom några dagar. Så vi håller tummarna på att de bara är stengalla. För då blir Bingó bra snabbare och jag kan börja rida snabbare också :D

Yes, en blivande hovböld!

Bingó jätte jätte halt idag när jag hämtade i hagen, stod precis innanför grinden och jag tror inte han hade rört sig så mycket under dagen faktiskt. Visade sig att det var ett litet sår på sulan som syntes efter kratsning. Och öm var han också. Pillade lite med hovkratsen och han ryckte till sig hoven och sa "ajj matte de gör ont" Ringde hovis som sa att jag skulle lägga ett omslag av Jodopax runt hoven för hon kunde inte komma ut idag tyvärr. Så det gjorde jag. Tack Annica för assistenten :D

Bingó såg faktiskt rätt ledsen ut i boxen och det blir boxvila för honom nu. Imorgon kommer hovis ut och skär rent och fixar och trixar så blir det nog bra tillslut. Men de är skiiiitjobbigt det här för så fort han blir bra på ett ställe dyker något nytt upp >.<  Hoppas han håller sig nu när detta väl läkt ihop!!Mitt grymt snygga omslag!! Vet att ni är impade ; )
Bingó vart förövrigt rädd för sin egna hov xD
Men han är verkligen sötast i världen <3<3<3

Hovböld?!?

Runt halv 9 ringer en stallkamrat och säger att Bingó är halt på höger fram >.<
Hon hade pickat lite på hoven med hovkratsen och Bingó hade reagerat med att dra undan hoven som i aj aj.. Och eftersom hovis verkade hovarna lite väl mycket sist och varnade mig för att han kanske skulle vara öm gör det hela inte bättre. Grejjen är den att det blir ju så jävla dyrt. För en sådan grejj går väl inte på försäkringen?? För då måste man väl åka in med hästen till klinik?!? Eller hur funkar det. Det måste jag fan ta å kolla upp.. Iaf jag som skullebörja rida igen och så händer detta :(

Jag ska kolla hov imorgon och reagerar han på samma sätt är det väl bara att ringa hovis igen, att det aldrig bara kan gå min väg >.<


Tisdag

Idag fick jag sova lite längre. Liten kissekattunge var nog trött!..
For iväg till stallet ganska tidigt och spenderade 3 timmar där, Varav cirkus 2 timmar var åt att klippa Bingó igen. Alltså den hästen sätter ju vinterpäls som ingen annan. Den vinterpälsen han hade när ajg klippte första gången är ungefär de det flesta andra hästarna har NU. Och när jag klippte idag hade han ungefär lika mycket päls som innan första klippningen. Herre gud säger jag bara. Men min prins är jätteduktig och stod blixtstilla nästan hela tiden. Man måste ju gå lite fram och tillbaka ibland för att se så att matte inte somnar ;P


Sen är lillkissen överallt. haha, snurrar runt på databordet och klättrar runt på mig å håller på. Än så länge är han bara på nedervåningen. Tänkte släppaut storkatten imorgon och ta med mig lillkissen upp på övervåningen så han får lära känna den platsen lite innan vi släpper ihop odjuren :P Vilket jag hade tänkt att göra till helgen :)

Nya missekatten :D Bilder

Har en liten kissekatt som klättrar på mig just nu och han är överallt!! Jamar och kurrar heeela tiden så jag vet alltid vart han är!! Men mest av allt vill han vara nära nära nära och gosa!!! Min söta : ) Fortfarande inget namn men funderar på Bosse :D så man har Bertil, Bingó och så lilla Bosse. Borde väl funka bra?? :D

Nu ska ja slänga in lite bilder här på lillkatten :) Dock inga bra bilder men vafan :P

 Somnade på min mage ca 1 timme efter ankomsten <3

Sova säng första natten :)


Första natten med lillmissen!!

Den nya lilla kissen är väldigt liten och pipig :P
Lekte ett bra tag med honom innan vi gick och la oss, just för att han skulle vara trött och sova, och visst hade jag rätt. Sisädår 3 timmar fick jag sova, och varje gång jag vände mig om eller rörd mig så följde han med. Vill ligga jätte jätte jätte nära och gärna på mig. Herre gud säger jag bara!! Vid 4:a var jag uppe och fyllde på vattnet och gav yttepytte lite mat i hopp om att få sova lite till (fan katten hade under natten druckit upp en relativt stor skål med vatten och en liten skål!!) Visste inte att dom drack så mycket när dom är så små :P

Måste säga att jag är stolt också på liten kisse. Gjort både nr1 och nr2 i kattlådan inatt :D ingenting någon annanstans :D Ska de vara så lätt?? xD när kommer bakslaget?!? haha.
Nej nu ska jag gå upp och lägga mig i soffan med den stora katten och hoppas på att få sova lite till!!

Ny kissekattunge :D

Dagen började bra och slutade ännu bättre :)
Bilder på den nya kissekatten kommer imorgon ;P nu sitter han i mitt rum och jamar på mig. Vågar inte släppa ihop storkissen och lillkissen än. Ska vänta i cirkus en vecka. Dels för att se så lillkissen inte har någon sjukdom (lite lätt karantän hade jag tänkt) Och kan man vara mer stolt? Lillkissen kissade på toan :'D Och nej han är inte rumsren när vi hemtade hem honom! Men det lilla krypet kanske lär sig fort :D hoppas på det iaf!

Liten svart, kelig som faaaan, kurrar hela hela hela tiden (även när han äter eller ska sova ;P) busar gör han väl me, men älskar att klättra i knäet och pussa i ansiktet. Han är såååå söt :')

Jonas Gardell bla :P

Vaknade eller haha blev väckt av väckarklockan kl 7, sovit i cirkus 2 timmar, åker till stallet och fixar iordning allt då min kära stallkamrat inte dök upp förrens vid 8:a, och då hade jag hunnit ge alla ponnyhästarna sitt hö + krafft. Käka lite mackor och drack kaffe, sen fick jag släppa ut alla hästarna själv också, då stallkamrat diskutera hö med stallägaren i sisådär 40 min >.< kan säga att jag var TRÖTT efteråt. Red iaf höbalsslingan och stallkamrat följde med men promenerade med sin pålle ist. Bingó pigg pigg men duktig <3

Åkte hem och hjälpte pappa med tapeterna i hallen, JA de är ÄNNU inte klart >.<
vid halv 6 böt jag om och pappa skjutsade mig och Annica in till stan, käka på donken och sen var det äntligen dags för Jonas Gardell - Tillfällig gäst i ditt liv
Jag har nog inte garvat så mycket på jag vet inte hur länge. Ja, jag tycker att Gardell är grymt rolig, men det blir långdraget med låtar som bara är allmänt tråkiga (jag har svårt för låtar i ett framträdande, sålänge det inte är en musikal). Bra platser hade vi också, mitt i satt vi kan man typ säga :P Men jag hade oturen och fick en långejan framför mig. Men det gick bra ändå, Gardell springer ju runt så mycket på scenen ; )... Nej det var verkligen galet kul. Precis vad jag behövde :')

Tack Annica ännu en gång <3  :)

Trötter :P

Jag har huvudvärk >.<

Annica gick hem för en stund sedan, vi har suttit och spelat The return of the King på xboxen och svurit över att vi har fastnar och att "uppdraget" är omöjligt och irriterande och jääävligt långtråkigt...
Jag ska upp tidigt imorgon, har utsläpp...... Så jag ska väl upp om sisådär 5 timmar. Hade tänkt att rida Höbalsslingan imorgon, den är ganska kort, tar bara 30 min så den borde passa. Är lite ridsugen och vill börja ordentligt igen :P Men som sagt igångsättning "light" just nu iaf.

Och imorgon ska jag och älskade Annica gå och titta på Jonas Gardell :D fan va roligt det ska bli, aldrig sett honom live!. Något som ska bli jääävligt kul. Tack Annica för att du bjuder <3<3<3 :D

ehm nej man kanske iaf borde dra sig till sängen, lär glo på tv ett tag men jag är iaf i sängen när jag gör det :P

Fredags eftermiddag :)

Var ute i stallet för en stund sen och Bingó kom traskandes i hagen som vanligt när man ropar <3 bara de håller i sig nu :P För de är i vinter jag vill att han ska komma.. Jävla ler hage >.<
Aja iaf kolla häst en snabbis och så fick han äta lite hösilage / vanligt hö i stallgången medans jag pulade runt lite. Sen åkte han upp i hagen igen. Sen drog mamms och jag till willys och sen vidare till eurostore där jag fick världens coolaste långkallingar xD

Precis klivit ur duschen nu och senare ikväll kommer Annica, då ska vi skrika lite medans vi spelar Lord of the rings på x-boxen xD det blir nog bra det. Laddat med godis och chips nu så :)

Ha en trevlig kväll alla :)

Nattens dröm

Usch jag har börjat drömma igen, och det är nästan alltid någon obehaglig dröm.
Inatt tex var Bingó blockhalt och det var vinter och isbana. Bingó var utan broddar och gled mot grinden i hagen när jag ropade. Jag springer medans en stallkamrat tittar (samma stallkamrat som jag var med på tävlingen) och på ridbanan är de snö förutom på 4kantsspåret som var isigt. Och jag hade tänkt att vända innan 4kantaspåret men Bingó var pigg och sprang förbi mig och vände på isen utan broddar och går omkull :( Han försöker komma upp men väggen vid ridbanan (alla som har varit i mitt stall vet att vi har en liten den av stallväggen som "staket" mot ridbanan) och slår upp stora sår på bakbenen för att plankorna var så vassa, och jag drog ut honom med tyglarna (för ja han hade tydligen bett på sig helst plötsligt) och drog upp sår i munnen på honom. Men när jag väl fick ut honom så kunde han ställa sig upp..

Sen vaknade jag.
Med ångest över att allt kanske var sant!! Men efter några djupa andetag förstod jag ju såklart att de bara var en mardöm >.< men hejj vilket sätt att vakna på..

Dagarna blir kortare och kortare!!

Dagen dagen, den gick fort. Eller dagen går väl egentligen inte så fort men mörkret gör att de känns som en kvart. JAG HATAR VINTERN!!! Tänk, snart är de mörkt vid 3 igen :'( nej jag vill inte, jag vägrar >.<

Iaf så vart det en liten sväng på ponnyn idag igen, han gör samma sak som den förra igångsättningen, dvs vinglar lite och är lite snubblig. Måste ju egentligen bero på att han tappar lite fokus eller så när han vart ledig, för de räcker med sisådär 1 veckas ridning så är han normal igen och går stadigt på fötterna (sen självklart kanske han snubblar till men vem gör inte det ibland). Idag tyckte han att vi absolut kunde ta å springa lite. Och det berodde nog inte alls på att vi hade sällskap av Annica och Múska. Busponnyn är sååå söt <3<3<3 Red vägen fram och tillbaka vilket tar sisådär 30 min om hästarna går lugnt och sansat, haha. Men Bingó var nöjd efteråt ändå och går in i sin dvala <3

Måste ju bara berätta att när jag packa hö igår så kände jag något hårt i höet, letar och får fram en 30 cm lång jävla ståltrådsbit (relativt tjockt), antagligen en bit av ett staket. Skriver på tavlan att folk ska kolla igenom sitt hö innan man ger det till hästen. Kan fastna runt hoven eller skada dom på annat sätt. Fick veta idag att dom hittat ännu fler delar igår och vi hitta ännu fler idag. Om man nu skördar hö kan man för fan ta å kolla så att staketet är helt hela vägen runt om?? Och är det inte helt, ta bort de som är trasigt. Jag kan inte sluta tänka på vad som skulle kunna hänt!! Fatta om någon hade trasslat in en hov, trampat på en bit, fått en bit i halsen osv osv. Nej du idag granskade jag varenda jävla strå kan jag ju lugnt berätta. Skönt att vi börjar gå över till hösilaget nu, men det tar ju tid det med >.<

Det gäller väl iof bara att kolla igenom och vara försiktig!!

Nu är vilan över :D

Idag tog Bingós vila slut också :) jag kunde inte hålla mig längre från hästryggen men han fick iaf 2 veckor och 6 dagars vila, såå de är ju nästan 3 veckor, och 3 veckor är nääääästan 4:a veckor xD Men iaf först är han ju så söt och tror att de är jag som varit trasig och då måste man vara jätte jätte jääätte försiktig och gå superlångsamt och fråga i varje steg om jag hinner med. Så jävla söt <3<3. Men det går så långsamt så jag smacka på lite och efter ett tag började han busa ist :P Matte vi kan väl springa här?? snääääälla!! Mitt hjärta <3 Men nej skritt i någon vecka å sen lite mer trav, behöver väl inte gå så superlångsamt fram denna gång men lite försiktig får jag nog vara iaf :)

Fan det var inte länge sedan jag klippt honom och redan nu är de sjukt långt (ja de är längre än vad det flesta hästarna i stallet har redan typ.) Så nästa vecka hade jag nog tänkt att klippa igen eller så :) För jag vet hur svettig och håglös han blir med all päls. Han mår bättre utan <3

Katten med snooze funktion

Katten har ju en förmåga att väcka mig om morgnarna, runt 9 brukar han tycka att de är dags att vakna för att ge honom lite mat, då hoppar han upp i sängen och gosar och puttar och slickar en i ansiktet, puttar man omkull honom då brukar man få sova i sisådär 20 min till. Sen börjar katten om från början. Idag fick jag sova hela 2 timmar extra, vet inte om katten gav upp där sen när jag putta omkull honom och när han vaknade inte orkade väcka mig igen, utan vid 11 ungefär kom han ner igen och gjorde om hela grejjen igen :), Det var bara att putta omkull honom så fick jag mina 20 min igen :)
Men sen fick jag allt gå upp och hoppa in i duschen.

Men visst är de allt behändigt med en kissekatt som väckarklocka?? :)

Hear, See, Speak No Evil

Nattens riktigt dåliga teckning.
Aldrig varit bra på att måla djur och ja, det syns väl ganska bra faktiskt.

Hear, See, Speak
No
Evil


Less på livet som arbetslös

Jag bryter snart ihop och sätter mig i ett hörn och gråter. Varför ska de vara så jävla svårt att komma ut på arbetsmarknaden?? Varför ska de vara så jävla svårt för en 19årig tjej utan några erfarenheter MEN med viljan att lära sig och arbeta hårt att få ett arbete, jag kräver inte mycket. Ge mig ett deltidsjobb med ok lön (dvs gärna mer än 50 kronor i timmen) och jag kan jobba natt, dag, helg, röda dagar. Dvs JAG KAN JOBBA NÄR FAN SOM HELST GE MIG ETT JOBB!!!
Men får man något jobb man söker?? nej det får man inte, får man något svar?? knappast. Finns de några jobb att söka? knappt de eller :(

Att bara söka arbeten gör mig helt matt för det FINNS INGET. Och om du nu sitter där å tänker "det finns alltid jobb, bara att se sig om och testa alla områden" så GE MIG ETT DÅ!! Finns det alltid ett jobb hade jag väl haft ett nu? eller??
Carro ger upp snart....

Irriterad till tusen

Okej seriöst, vi har hållt på med hallen i sisådär hundra år. Vi började 2 veckor innan min födelsedag, dvs sista veckan i juli startade vi projektet, Det skulle vara klart den 9:e augusti (senast eftersom de är då jag fyller år) men det vart det SÅKLART inte. Men att de ska vara så jävla svårt att slänga upp lite jävla tapetvåder förstår jag inte!! Pappa har ju ett tålamod som är likamed NOLL. Och jag har inte kunskapen, och han vägrar lära mig. Annars hade jag absolut inte haft några som helst problem med att slänga upp tapeterna, jag älskar att arbeta med kroppen och händerna och se något växa fram. Det är tillfredställande!! Men tydligen delar inte min far den åsikten med mig.. Och det är fan oktober nu, dvs i 2 jävla månader har hela övervåningen sett ut som kaos! Jag orkar inte längre, min mamma orkar inte längre, och pappa bryr sig inte >.<

Och grejjen är att han är för stolt för att leja bort skiten också -.-
Men de kommer att sluta med att veckorna innan jul så ringer vi in en målare som fixar skiten. Jag vet att de blir så, och jag kommer bli så jävla chockad om pappa ringer en målare som fixar allt innan oktober är slut. Jag lovar att jag kommer bli helt mållös om detta händer!!


Nu ska jag bara slänga in lite kort om att Bingó inte är halt på rakt spår (mamma fick springa en liten bit) imorgon ska jag longera för att se, å är han ohalt ska jag rida en liten kortis för att känna hur han känns, och efter det blir det att börja rida igen (om han inte känns konstig eller så men de tror jag inte han gör) För jag måste börja rida nu. Ridning är TERAPI och jag behöver det så jävla mycket just nu!

Marilyn Monroe, teckning

Jag är verkligen sjukt nöjd över denna bild!
Att det är en sådan stor skillnad att arbeta med riktiga grejjer är helt sjukt!. Allt blir lättare och resultatet blir verkligen så mycket bättre!! Än så länge har jag inte riktigt koll på hur jag ska arbeta med mina nya leksaker men fan, jag kan inger mer än säga att jag är stolt över mig själv ^^

Och Marilyn var ju så gryyymt jävla vacker!!!

Titta och Njut :D


För att jag älskar dig <3

Vädret idag var ju bara för bra för att vara sant!! Sol och inte ett moln!!
Efter gårdagens spöregn fick jag låna ett täcke av en stallkamrat då mitt var genomblött och ännu ingår inte täckespåsättningar (detta SKA jag ta upp när vi väl har ett stallmötet! Annars är det en Carro och Bingó som byter stall!!). Iaf idag mockade jag till hennes hästar som tack för lånet av täcket och jävlar vad hennes ena häst drar runt allt i boxen. Jag kan ibland undra vad Bingó har haft för sig om nätterna. Men denna häst är verkligen extrem. Suck att mocka den boxen varje dag!! Iaf hämtade en ponnyhäst i hagen som kommer med öronen framåt varje gång nu när jag ropar <3 mitt älskade hjärta. Longerade idag och han är superflott i höger varv, men i vänster är han lite stapplig. LÄK DIN JÄVLA HOV!!! För jag är ridsugen nu >.< och idag har Bingó vilat i 2 veckor och 4:a dagar, och jag hade planerat att rida till helgen, men får se eftersom hoven inte vill läka och vara oöm!!

Och min häst är verkligen världens finaste <3<3<3 Det är alltid lika kul att få beröm. För jag vet att jag har gjort världens jobb med Bingó. Men att någon säger det gör det hela så mycket mer verkligt. Att Bingó bara går från klarhet till klarhet är så underbart skönt. Och att han gått från tjock liten islandspojke till den vackra häst han faktiskt är idag, det är bara en sån woow känsla över det!!

Alla som känner mig och Bingó vet ju hur han var tidigare, och det han är idag får mig bara att spricka av glädje. Jag har en häst som älskar mig och litar på mig i alla situationer. Det är verkligen något som är obetalbart känslomässigt!!!

 Från detta

 till detta <3<3<3


Bilder

Lite bilder från helgen ^^

   On the road med sveriges snyggaste hörlurar!! Och ja vi titta på film xD

   Dalälven.    Annica <3 ^^

   Det enormt stora sovrummet som vart stort nog för en 90 säng och en tältsäng xD Sen att man fick klämma sig in i rummet är en annan femma xD

Sthlm i mitt hjärta <3

Äntligen landat!! Var i Dalarna i helgen, därav bloggtorka ;P Tack tack tack Annica för att du följde med upp <3<3.

Iaf vi åkte hemifrån vid 11 ungefär och stannade på vägen för att hämta upp ett vitrinskåp som vi fått :) Var i dalarna vid 4:a ungefär (diverse stopp på vägen, såsom lunch och inhandling av mat osv), mamma och pappa fick visa runt lite i nya sommarstugan och visst, allt är väl bättre än den förra stugan. Synd bara att vi inte fick vattnet att funka!. Iaf till sommaren ska pappsen rusta upp Bastun lite, då jävla Annica ska vi dra och basta och bada i iskalla dalälven ;)

Åkte från dalarna vid halv 2 idag och kom var hemma i underbar sthlm runt 5. Spöregnat hela jävla dagen!! Och det var en väldigt ledsen häst som stod i hagen när jag kom. Sötnosen fick komma in redan vid 6 och äta hö och få av sig blött täcke :) Det tyckte han var mycket skönt :)

Ska försöka kasta in lite bilder här sen när ja orkat ladda upp dom från mobilen :)

Funderar på att måla ett nytt porträtt också ^^

Ritat igen, Jessica Simpson :)

Som alla vet så älskar jag att måla porträtt :D
Idag kom pappa hem med present <3 fick äntligen ett schysst "ritsätt" dva lite grafitpennor, rikol (svart å brunt), träkol, knådgummi och äntligen en stompfer <3<3<3<3<3<3

 Nya leksättet <3<3<3

Äntligen slut med en simpel penna och suddigummi!! Det duger nu endast till att skriva mitt namn med :D

 Adjöss med det gamla :')

Var ju tvungen att testa grejjerna och jäävlar va kul och bra de gick, men fortfarande, detta är första gången jag målar med dessa grejjer så resultatet är väl egentligen lite halvdant!! Men vilken skillnad det är! Så mycket lättare det blev!! Jag är helt i extas!! :D:D:D:D:D:D

Här kommer iaf resultatet, Jessica Simpson är det btw (en mycket vacker tjej enligt mig)
Och jag suuuger på att måla kläder, men vafan. Det är det nästa jag får träna på :D

Årets sista grillning

Jag som rubriken lyder, idag sker nog årets sista grillning, och jag ska njuta av varje tugga. För jag äääälskar att grilla och jag äääälskar sommaren som tillåter detta! Har jag tur kanske de blir någon mer grillning men man ska aldrig vara för säker!!

Älskade Annica är så söt och följer med mig till dalarna imorogn <3 har vi supertur så funkar bastun då ska vi basta och springa ner till dalälven för ett dopp och sen kuta tillbaka ^^. Haha, hela dalarna lär höra ett iiiiiihhhh KAAAALLLLLTTTT!!!
haha xD. Bingó var konstig idag vid longering och jag hoppas hoppas på att de beror på att han är lite öm och varm om framfossingarna. Får vila en vecka till. Sen ska jag börja rida, för ja kan inte hålla mig längre ^^

Nej nu ska ja upp å grilla :D mums mums!!

I väntans tider

Precis klivit ur duschen och klätt på mig, ska strax upp å föna håret å sminka mig lite sen ska nog Annica vara här :)
In till Farsta ska vi och kolla på en liten sak. Är helt slut efter natten, sovit lite halvkonstigt =/
Sen när ja väl kommit hem från Farsta bär de ut till stallet där ja hade tänkt att longera odjuret, ska se om tassarna är bra nu efter skoningen :) Men de borde dom vara, Bingó är väldigt tålig.

Nej nu måste jag upp å fixa till mig :)

Tjing!

Torsdag

Möttes av en väldigt håglös häst idag i vinterhagen, och jag förstår honom. Den hagen är inte rolig!. Hela manen och luggen var fylld med någon sorts frön så de fick vi allt ta och borsta bort!. Han vart lite piggare och gladare när han fick stå i stallet ett tag. Men han ömmar iof ganska bra på båda fram. Men inga varma hovar. Hoppas det går över fort :P vilket de faktiskt skulle göra enligt hovis. För jag hade tänkt att rida nästa helg. Då har han fått vila i 3 veckor och jag kan inte hålla mig längre :o

Blir väl att skritta igång några dagar och sen ta det därifrån :) Det blir nog bra tillslut ^^. Mitt fina djur kan det här nu <3.


Imorgon är det Fredag. Om ni nu skulle ha missat det ; )
och jag har ju lovat föräldrarna att följa med upp till nya sommarstugan över helgen, eller ja lördag-söndag. Men jag ska även hinna till stallet båda dagarna, men de ska nog gå :) Vi ska försöka komma hem relativt tidigt på söndag, åka från dalarna vid 13 eller nått sånt :)

Juste ja, vi hade en liten målare över som kollade på vardagsrummet och matrummet. Så nu ska allt bara ner i lådor så kommer han och fixar lite nya tapeter :D så sjukt härligt att få uppdatera lite. Vafan det ser ju hemskt ut här hemma!! Så snart så blir de andra bullar. För ja haha, hallen är ju inte klar än xD den som skulle ta sisådär 2 veckor enligt pappa xD jaja den blir nog klar den med tillslut.

1:a Oktober

Fan de är redan första oktober, vad hände liksom? Vafan hela september bara flög iväg och nu helt plötsligt är det oktober och hästarna åker upp i vinterhagen imorgon!! WTF VINTERHAGEN!!!! Fatta hur jävla fel är inte det egentligen?? Usch jag hatar verkligen vinterhagen, jag verkligen HATAR den hagen. Den är jätte jätteliten för 8 hästar!! Och blir så jävla fort lerig eftersom den är så liten. Nej seriöst blir den lika lerig i vinter som den varit andra vintrar måste jag säga ifrån. Bingó får inte gå i sådant underlag pga spatten, det var veterinärerna väldigt tydliga med, Inge djupt eller tungt underlag! Och vad är inte lera då??. Nej vi hoppas på en kall vinter med snö ist så vi slipper leran!! Och det jävligaste är att jag fick reda på om hagbytet via en stallkamrat som skicka ett sms för 15 min sen, Jag var i stallet idag, jag hälsade på stallägaren. Varför sa han inget? Så jävla dålig komunikation så jag blir illamående >.<
Nej nu måste ja lämna detta innan jag blir ännu argare!!

Hovis var ute idag som sagt och Bingó kom travandes i hagen innan jag ens hunnit stänga grinden, och ja. Det spöregnade, därav traven <3 haha. Iaf hovarna är rätt kassa nu igen, eller iaf bakhovarna som har fått en massa hålväggar (eller va de nu kallas) svårt att få sömmen att fastna tydligen. Framfossingarna är bättre. Och eftersom han ska vila ett litet tag testade hovis med att verka lite lite mer än va hon gjort tidigare och det vart en liten öm framtass, Men han överlever ;). Iaf specialskoning nu igen, tåsidokappor både fram och bak, samt någon intressant överrullningsgrejjs på framskorna. Jaja det blir nog bra det där tillslut :P

världens finaste <3

Måste ju bara berätta att Bingó bara busar om dagarna. Jag vill också vara glad häst :D
så sjukt underbart de vore. Sen kommer han till en i hagen numera å ser sådär grymt jävla stolt ut när jag kommer och ropar som om han säger till sina kamrater "Titta de är MIG hon ropar på!! Hon vill ha MIG :D" så underbart söt <3
Imorgon kommer hovis ut igen och nu får vi se vad hon säger denna gången. Hovarna är superkassa nu igen, men det är ju iof pga medicinen han fick. Fenylbutasonet sätter sig direkt på hovarna och ja de visar sig nu med sprickor på framfossingarna. Suck suck, tillslut växer ju sprickorna bort men det ser såååå tråkigt ut!!!

Bingó har nu vilat i 1 vecka och 5 dagar och pigg som satan är han nu iaf. Vet inte hur länge jag kan hålla mig borta från hästryggen :o
Börjar sakna det redan, men på något sätt är de lättare att vänta med att rida nu när jag vet att han bara är ledig för att JAG vill ge honom ledigt, innan kändes det så grymt orättvist att jag inte fick rida. Men får se om jag orkar vänta i 4:a veckor eller om han bara får vila i 3. Får se :) Han överlever säkert vilket som ; )

Allt beror lite på också när Annica kommer tillbaka ut till stallet, Carro saknar dig <3<3<3


RSS 2.0