Huddinge Akuten, YES!!

Long time no seen, eller nått åt de hållet. Var ju faktiskt över 1 år (eller ja exakt 1 år och 29 dagar) sen vi besökt huddinge akuten. Och då var det ju jag som åkt av hästen. Idag var det pappas tur. Klantarslet tappa en tv på foten, eller ja den välte över foten. Men ni vet, innan plasma tv/lcd tv:n kom ut på marknaden fanns det ju såna där sjukt stora "flatscreen" tv:n att köpa, stora som hus både på höjden, bredden och djupet. Tv vägde säkert en bit över 50 kilo, och den hade lämnats kvar i de nyköpta sommarstugan.

Och idag skulle vi iaf slänga den på tippen, så pappa och jag koppla på släpet som var fyllt upp till bredden med skräp + den där tv:n. och allt går bra tills vi bara ska "putta" in tv 1dm i "skåpet" man ställer elavfall i. Och då välter skiten rakt över foten på pappa, som faktiskt höll masken rätt bra. Detta hände runt halv 4 typ. Vi var iväg en sväng till bauhaus och käka middag innan pappa tog av sig strumpan och visade foten, dvs foten var stor som en jävla handboll (jag skojjar inte, den var fan nästan lika stor som en handboll) mamma och jag tvingade iväg honom till Huddinge Akuten och som tur var, så syntes ingen spricka eller att de var brutet så dom linda fossingen så fick vi åka hem igen. Men den är fortfarande lika stor och lika blå/lila.

haha, ja ibland händer det grejjer hos familjen ahlberg ;P

Helgen i kort

Okej jag har inte orkat blogga.

Natten till lördagen sov jag inte ett skit. Åsa hämtade mig 20 över 5 och vi drog vidare till stallet. Jag drack mitt starka starka kaffe och klarade av förmiddagen ganska bra. Eftermiddagen vart jobbig och lång samt att det blåste fan halv jävla storm där ute. Träffa lite folk ja kände igen och alla undra hur de gick med Bingó och önskade oss lycka till och gamla ridläraren vart glad och ville träffa oss igen (bingó och jag då alltså) så hon kunde få se hur Bingó ser ut nuförtiden ^^.


Natten till söndagen sov jag nog iaf 5 timmar, sen åkte vi iväg till Mantorp för att titta på Stcc.
Prinsen är ju med i carrera kupp och ja herre gud >.<
Dagen där var också blååååsig och kall som fan, men jag överlevde.

Jag orkar fan itne berätta om helgen xD men ja, jag frös väl igenom hela helgen, sov totalt 5 timmar och träffade mycket folk :)
Så visst var helgen bra :P Man ska inte klaga ;)

Sömlös natt i sthlm

Jag vet att jag kommer att DÖ innan dagen är över. Vafan helvetes jävla skit! varför kan jag aldrig sova när jag VET att jag MÅSTE sova. Somnar ju i vanliga fall vid halv 3 ungefär. Så ja trodde ju att ja skulle göra de idag också, men nej då. "Du ska ju upp igen vid 5 så nu ska vi jävlas med dig" FAN va ja hatar detta. Varenda gång, det slår liksom aldrig fel. Och de är bara för att jag antagligen räknar tiden innan ja ska upp. Började räkna ner vid 1 ungefär "jaha 4:a timmar kvar att sova" Sen helt plötsligt vart det bara 2 timmar kvar, och då var jag ju tvungen att gå upp på toa >.< Sen gav jag upp..

Huvudvärk har jag också men faaan va ja kommer sova gott inatt!!....
Ne ja ska väl snart ta och kliva upp å sminka mig och sätta på kaffet, sen är nog kl halv 6.. Men nu, huvudvärkstablett!!

Ha en bra dag alla ni som fått sova ;)

Vem kan slå Filip och Fredrik - "Fälttävlan"

http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/single/37805/none/


Hitta äntligen Hästhoppningsklippet från Vem kan slå filip och fredrik. Dock är de från kanal5:s hemsida så det blir en länk!!

Men snälla KOLLA xD jag har inte garvat så jävla mycket på länge xD Hästen Aller är ju så gudomligt söt med öronen framåt. Och jag trodde man skulle hoppa vattenhindret?? xD

Fredags Cruising på Sveavägen

Mackorna är gjorda, saften är i flaskan, kaffebryggaren är laddad för att jag bara ska behöva trycka på knappen. Alla kläder är framtagna och jag är inte ett dugg trött. Fast jag egentligen borde ligga å sussa sött i sängen nu eftersom jag ska upp KL 5!!!! Har laddat kaffebryggaren med extra starkt kaffe xD Får se om ja överlever dagen, annars får ja lägga mig i transporten å dra över mig ett hästtäcke och sova medans Åsa rider fram eller nått xD.

Var inne en sväng på cruisingen på Sveavägen, inte så mycket bilar men ALLTID lika jävla kul när folk kommer fram och frågar om Mustangen, pappa hade dragit iväg tvärs över gatan bara för att hälsa och hjälpa en kamrat och jag stod kvar vid bilen för att vänta in några kamrater. Då kommer en "äldre" man med sin son och frågar om Mustangen, Och alltså jag är väl inte sådär super på läst men fick iaf fram de han ville veta :) Och det är alltid va de är för motor som sitter i osv ^^.

Pappa är ju sötast också, när vi skulle åka hem åkte vi sveavägen tillbaka för att åka via slussen hem och några killar skrek "börna börna" och pappa kan ju inte låta bli utan drar igång och börnar som fan ^^ Också en jävla härlig känsla när bilen trycks ner i bak och lättar fram. Sen att de är lite hästar som skriker och däck som skriker är ju bara en stor bonus ;P

Nej färdig skrytet om Mustangen för idag. Nu ska jag nog bara kolla lite till här på datorn, sen ska jag väl dra mig till sängen å kolla på tv innan jag somnar. Fan kl 5, de är okristligt tidigt >.<

Glad ponnyhest ;P

Idag longerade jag som planerat och Bingó är inte halt längre. Fick reda på tiderna för imorgon, upp kl 5, blir hämtad halv 6 *GÄSP* Men de ska nog gå. Ikväll ska vi in till stan på cruising :)
Ska väl skriva lite mer om dagen senare men nu vill ja egentligen bara visa fina nya longeringsbilder på Bingó <3

Titta och njut ;)

 Springa fort fort är kul :D

 Wroooom

 Gasa på i kurvorna xD

Blev lite galopp i båda varven och Bingó var superduperduktig och höll galoppen på liten volt <3 Träning ger fan färdgihet <3<3<3

Nej nu ska ja upp och käka lite innan vi brummar ut med Mustangen :)

Planer för 3 dagar framåt :)

Just nu har jag fullt schema, och jag har ingen aaaning om hur jag ska orka med 2 fulla dagar. Imorgon (eller ja idag, fredag) är jag rätt "obokad" ska ut en sväng till stallet och longera odjuret för att se hur benen ser ut idag :) Stallkamrat hade sätt honom busa runt med hästkompisarna i onsdags och då såg han ohalt ut. Så jag hoppas ju såklart att det är bra om 1 månad, för den vilan SKA han få! 1 månad från ridning, kommer däremot att longera lite då och då samt tömköra och promenera. Men ingen ridning på 1 månad. Den här veckan har han fått vila helt förutom promenaden i onsdags.

På lördag ska jag följa med Åsa och Hera till Örnäs och vara liten assistent när Åsa ska tävla. Blir hennes första gång att tävla 5 gång så de ska bli kul å se hur de går för henne :) Sen skulle de tävlad i någon av de alla töltgrenarna också och den klassen startar inte förrens vid 16. Så jag blir hemma seeent på lördag. Upp tidigt är de ju också såklart men jag har ingen aning om hur tidigt, kan vara att hon hämtar mig vid halv 7 eller så :P

Söndag ska spenderas nere i Mantorp med Pappa, Jimmy (bror), Kenneth och Leffe just för att Stcc finalen går då såklart :D Det ska bli skojj skojj, VIP biljetter som vanligt och vi hoppas på bra väder! Blir lite mer sovmorgon på Söndag iaf, kl 8 ska vi vara i Bandhagen så upp vid halv 8 ungefär :) Sen är man inte hemma förrens vid hmm 20 kanske. Stannar å käkar på vägen hem. Och vet ni, MAMMA ska ta hand om Bingó alldeles själv xD. Mocka, mata och kolla häst i hagen. Och kolla häst i hagen betyder att hon måste ut bland alla hästarna och lyfta fossingarna på Bingó haha. Vi "övade" lite idag och mamma fick lyfta fossingar fast jag stod bredvid. Så nog ska de gå bra. Det tror jag nog allt.

Simons Cat



Haha såg den här för första gången nyss xD
Hur kreativ får man vara?? Så jävla klockren och de är PRECIS sådär som katten här hemma gör också xD

Galen katt = Trött Carro

Fan va katten håller på om mornarna *host host runt 11 vill säga* Kan liknas denna underbara kissekatt :)
Asgarvar lika gott varje gång jag ser den. Så klockrent arbete!

Ikea, helvetet på jorden!

Vakna av galen katt som jama i örat. Duschade och åkte ut till stallet, hämtade Bingó som var jättehungrig och fick beta lite gräs innan det blev stor rengörning av ponny :) Gick igenom hela Bingó med borste och tovade ur svansen ordentligt och smörjde manen osv, Tillslut vart han så fin så jag bara var tvungen att olja hovarna. Min vackra ponny <3
Gick en liten sväng idag på 10 min och stannade och betade ännu mera gräs och Bingó var i himlen haha.

Var en sväng till Ikea, eller sväng var väl att ta i. Fan va mamma och pappa snurra runt som två vilsna hönor. Efter 2,5 timme kom vi ut med ungefär hälften av de vi skulle ha.. Jag fick iaf äntligen en ny kudde. Men NEJ det var inte värt att knalla runt på Ikea för en kudde för 59 kronor!! Men nu jävlar inatt ska ja sova som en gud! haha

Ny teckning :)

Offret för pennan denna gång vart Agnes, som faktiskt anmälde sig frivilligt :)
Och jag kan inte måla hår >.< måste träna på det!!
Btw så är Agnes näsa mycket fin (a) (ja man får sjuka böjelser när man granskar människor noga xD)


Vem kan slå Filip och Fredrik??

Hahahahaha xD jag har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde när Filip skulle rida.. Hästen var ju bedårande söt med öronen framåt hela hela tiden xD, och sen hoppa över hindrena? Varför då när man kan kliva. Så jävla söt.
När och om videon kommer upp på youtube så kommer den upp här på bloggen. Så bedårande så de finns inte.

Själv var jag bara en snabbis ut till stallet, mocka 3 boxar, kolla hästar i hagen. Rädda lilla Múska från läskig Greengard som hon hade fastnat med ena hoven i när hon fräckt försökte ta av sig den. Sen var jag och pappa en sväng ut till Lissma Gård med Mustangen och slogs med alla mygg och fan va kallt det blir så fort solen försvinner :'( Det är verkligen höst nu..

Måndag

Måndag igen då. För vissa betyder det ännu en vecka med arbete och längtan till Fredagkvällen. Men som arbetslös så är Måndagen bara en av alla dagar som flyger förbi. Vaknade vid 1 av katten och gick upp och duschade. Busade lite med katten och fick torka spya. suck.. Följde med mamma till Farsta för att hon skulle köpa ny Bh (intresseklubben antecknar) Jag hittade iaf strumpobyxor :) Så nu kan jag äntligen använda min Kjol :D kan inte vänta ^^ Var tvungen att testa den redan idag med strumpbyxorna å allt och det vart så fint :D Härligt att känna sig snygg trots att man bara rör sig här hemma nästan.

Var sedan en sväng till Eko för att handla lite foder och sen åkte vi ut till stallet. Mocka bara och gick ut i hagen för att kolla att hästen levde och jag gick en sväng i hagen med honom och han ser inte alls lika stapplig ut längre på frambenen. Så jag hoppas att en månad räcker!. Måste säga att jag har världens sötaste stallkamrater som tycker så synd om mig igen. Fast jag vet inte. Jag tycker det inte är så farligt längre. För jag vet innerst inne att Bingó blir bra igen bara han får vila lite så kan vi sätta igång igen. Inget direkt "hinder" för mig just nu eftersom jag har accepterat det faktum att han har spatt och att den kan sätta lite käppar i hjulet för oss ibland. Men han är finast ändå. Och vi diskuterade det i bilen mamma och jag att mamma tycker att jag kan börja med att "vara ledig från stallet någondag i veckan". Men det är så att jag är ingenting utan min Bingó. Har jag inte stallet om dagarna har jag egentligen ingen anledning till att kliva upp från sängen. Att Bingó bara är Bingó ger mig så mycket mer ork. Och att se att han faktiskt lyser upp när jag kommer och visslar fyller hela mitt hjärta med så mycket värme och kärlek att det svämmar över. Jag är och kommer alltid förknippas med Bingó. För han är mitt allt <3 Och det kanske låter konstigt för er som inte vet hur det är att leva för ett annat djur. Men för mig är det ett av det naturligaste jag vet. Och jag är stolt över att få bli förknippad med någon så underbar som Bingó. Han gör mitt liv värt att leva. <3

Jeff Dunham igen <3

Bara måste lägga in denna också. Kärlek till Jeff Dunham och Achmed xD



Jeff Dunham

Jeff Dunham <3



Pain

Har så jävla ont i min käke =/
kan knappt tugga eller gäspa. Utan de gör typ ont i "gångjärnet" på höger sida precis vid örat. Trycker man hårt där så kan ja tugga utan problem nästan. Men annars gör de ont som fan. Jag vettefan va ja gjort men något intelligent gjorde jag väl inatt kan ja gissa.. Blir till att käka soppa tills detta är över. För de gör massa massa ont :(

Yes. jippi. hurra

Som jag egentligen misstänkte redan igår så har sista etappen på spatten satt igång. Dom varnade mig för detta på kliniken och visst visste jag väl att någongång kommer det att starta igen. Men som dom sa då. Låt honom vila i 1 månad och efter det bör spatten vara helt ihopväxt! Höger bak är ju redan ihopväxt men det är vänster bak som "strular" lite. Men jag hoppas nu iaf att det växer ihop helt. Och att Bingó är ohalt igen efter 1 månads vila. Jag hade ju faktiskt tänkt ge Bingó 1-2 månaders ledigt här i höst/vinter eftersom han varit så superfin nu i igångsättningen men han får väl sin välfötjänta vila nu ist :)

Jag hoppas att han inte går och blir sämre för de vore ju toppen om han kunde gå med kamraterna hela tiden nu. Det är mitt mål!! Så jag hoppas på att han inte blir sämre, dock var han sämre idag eftersom båda fram var hoppiga (eftersom han avlastar bak)

Men jag håller humöret uppe nu iaf. Eftersom jag vet vad det handlar om och jag vet att Bingó blir ridbar igen. Jag är fortfarande lite arg på att dom dömde ut honom på första klinikbesöket >.<
Men jag kan vänta, för jag vet att det blir bra tillslut. Det blir lite promenader snart när han inte är lika hoppig fram kan ja nog tömköra lite också för att varva lite.

Skillnad?



Ja vet inte, syns det någon skillnad??
Första bilden är tagen den 28:e Oktober 2006
Andra bilden är tagen 7:e September 2008

Det har fan tagit tid, men det är så värt det <3

Klantarsle

Ja, alltså hur pass mycket tur kan man få här i livet??
Bingó har haft jättekul i hagen och antagligen vrickat/stukat höger fram, svullen och ajaj. Hoppas för allt i världen att det går över inom några dagar för jag vill ju faktiskt tävla den 4:e oktober. Men visst har han inte blivit bättre så finns det ju inte direkt något att göra... Bara att inse och låta honom vila. Men vila nu iaf några dagar sen på onsdag eller torsdag ska jag väl se om frambenet blivit bättre annars så ja, får vi se hur lång tid det ska ta och läka detta. Men visst är det inte bättre på 4:a veckor så får vi väl åka till klinik igen. Men han var faktiskt klockren vid ridning igår så det är nog faktiskt bara en klantig manöver från Bingós sida denna gång. Men jag hoppas på att detta som sagt är över inom några dagar. Så får vi se...

Gäsp

Jag har haft en obehags känsla hela natten, och det berodde på att jag inte kände på dörren innan jag gick ner till mitt rum. Saken är den att jag VET att den är låst eftersom katten hade blivit utsläppt och sen när jag släppte in honom så låste jag dörren, låser ALLTID dörren när jag släpper ut/in.. Så jag visste ju att dörren var låst. Men ändå fick jag obehagskänsla. Men ja, jag var för lat för att orka kliva upp igen för att kolla. Suck :P

Stallkamraten kommer vid 4:a och hämtar mig ungefär. Så nu ska jag väl upp för att käka något hade jag tänkt. Sen bär de av till stallet och är väl hemma igen vid halv 8 eller nått :)

Ha en bra dag alla :)

Todays News, Tomorrows History

Föräldrarna åkte till Dalarna imorse för att avsluta affären med nya sommarstugan. Så nu har vi två sommarstugor varav den ena ska säljas till sommaren. Moppen är ju fortfarande trasig >.< och jag har underbara stallkamrater som ställer upp <3 Så en stallkamrat hämtade mig så red vi en liten kortis och Bingó bara passtakta i tölten mer eller mindre, Han ska nog få vila imorogn tror jag, sen på söndag ska jag testa samma övning som vi körde på lektionen fast med boots för att se om han hittar sin balans lite lättare. Ska ta och väga min lindor för att se om jag kan ha både lindor och boots på tävlingen eller om jag får skippa lindorna =/. Har ju inte råd att köpa lättare boots...

Katten och jag har haft mys idag och legat i soffan och myst och kollat på tv. Så underbart att vara själv hemma :D
Imorgon har jag insläpp med en stallkamrat (ofc) och jag har sådan tur att stallkamraten bor i skogås så hon hämtar upp mig :) Livet på en räkmacka ibland ;P

Ny bloggdesign

Ny bloggdesign! Vad tycks??

All creds till Agnes

Tack ännu en gång <3 :D

´cause I love you <3

"Fan Carro han är riktigt vacker nu, vilket otroligt bra arbete du har gjort"
"Jag behöver bara stå här och se ut som att jag arbetar, jag har ingenting att tillägga"


Behövs det säga något mer egentligen om dagens ridlektion. Att min instruktör säger dessa ord till mig betyder något så oerhört mycket! Detta var min och Bingós 2:a lektion sen i början av igångsättningen och allt Bingo är just nu är min förtjänst och jag är så jävla stolt! Skit samma om vi inte gör bra ifrån oss på tävlingarna, Jag har något så mycket bättre <3 Jag har en sån jävla fin Bingó som är helt rättriden och ja vafan, jag förbluffar min ridlärare!! det säger väl rätt mycket.

Men visst gick inte hela ridlektionen som på räls, vänster bakben ville vi inte alls sätta in under kroppen men det kom också tillslut när jag ramade in honom rätt. Och allt går att lösa har jag lärt mig, allt som krävs är tålamod. Och det är något jag börjar få gott om.

Idag var Bingó värd alla pengarna i världen plus lite till.
Fan va jag älskar detta odjur <3<3

Vad vore livet utan dig Bingó??
Antagligen riktigt jävla tråkigt!...

Du är fan mitt allt <3<3<3

Bobby <3

Det är helt sjukt, sitter och lyssnar på Bobby <3 som jag äntligen orkade ladda upp på datorn, och jag mår dåligt när jag hör dessa låtar. Och det pga att de var dessa låtar jag lyssnade på när jag åkte till Skolan i 1:an och 2:an.. Eller mår dåligt är väl att ta i men jag känner obehag och jag minns hur pass förjävlig den tiden var. Som tur är så är de bara enstaka låtar som får mig att tänka på den tiden, de flesta låtarna är faktiskt kopplade till bra och underbara minnen, men tex, Corner Stone, Don't rock my boat och Small axe får mig att må riktigt dåligt. Trots det är dessa 3 några av mina absoluta favoriter. Men med tiden försvinner nog dessa känslor och ersätts med nya och bättre <3<3



Life is one big road with lots of signs.
So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.
Flee from hate, mischeif and jealousy.
 Don't bury your thoughts, put your vision to reality.
Wake Up and Live

Bob Marley
6 februari 1945 - 11 maj 1981

I fixar tagen

Precis städat akvariet och det blev fin fint :)
Just nu väntar jag på att tvättmaskingen ska tvätta klar. Håller på att tvätta alla exemtäcken samt några schabrak. Ska även ta och laga exemtäckena också och lägga undan dom för säsongen.
Plockar även lite skit i rummet men jag har problem med att hitta nya ställen att ställa vissa saker på =/ Har för litet rum egentligen :P


Och eftersom jag är helt inkompitent vad gällande teknik egentligen (iaf inom området data) så undrar jag lite snällt hur man byter header?? För vafan, har haft bloggen i över 1 år nu och de kanske är dags att göra den lite mer personlig?? :P

Trasig armbåge

Igår när ja skulle sätta upp håret slog jag i min armbåge i ryggstödet på ena kökstolen, visst fan gjorde det ont men det gick över fort. Imorse när ja vakna kunde jag knappt böja armbågen utan att en våg av smärta sköljde över än.. Lyckades få på mig kläder iaf och knaprade lite smärtstillande samt smörjde in min stackars armbåge med sån där gel.. Har varit handikappad hela dagen. Gick knappt att mocka trots smärtstillande.. Får se hur armbågen är imorgon, just nu är den svullen och öm men men...

Bingó och jag tog iaf en liten tur i skogen på 40 min och töltade och galoppade och tillslut fick jag en lugn galopp där jag kunde fånga upp och driva utan att det blev någon annan gångart eller en ökning :) stolt över ponnyn <3
Träffade en massa människor också och Bingó var bara nyfiken för en gångs skull och inte rädd.. Trots att vi träffa på en vovve också.

Ska väl inte ropa hejj förrens det är över men imorgon ska jag förhoppningsvis rida lektion igen ^^.
Inte långt kvar nu tills tävlingen :D

2 år som hästägare <3

Seg och kort dag. Myste med kissen nästan hela eftermiddagen, åkte en snabbis till stallet och mocka och lät Bingó komma in och käka 1 kilo hö. Inge mat i hagen alls nu...
Bästa med dagen är att de är exakt 2 år sen mamma och pappa kom ut till stallet (Sadelmakartorp) och berätta att dom köpt Bingó <3<3<3. Så 2 år som hästägare. Och vi har gått igenom mycket den lilla ponnyn och jag <3<3<3




Fan jag älskar dig mer än livet <3<3
Vad vore jag utan dig?

Krokodiltårar

Som en liten förklaring för förgående inlägg

Egentligen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Men helst av allt så vill jag bara lägga mig ner under mitt varma härliga duntäcke och inte vakna förrens jag har ett bra liv igen..
Jag vet inte men egentligen så var jag nog faktiskt lite mentalt förberedd på att allt skulle gå åt helvetet tillslut. Jag är för van med den utången av saker och ting. För det kom liksom inte som en chock direkt. Utan jag är mest förbannad på att dom lovade en sak och sedan fullständigt sket i det och gjorde något helt annat.

För vafan, är man lovad en anställning, det enda dom skulle göra är att prata med chefen på företaget om när jag skulle börja så skulle vi sen skriva kontrakt å hela skiten. Och så ringer jag och frågar om det händer något så säger tanten att platsen redan är tillsatt av en Hassim.. WTF?!?! Jag typ staka fram ett jaha. Hör något om att han har truckkort och att dom skulle höra av sig om dom hitta något annat jobb... Sen la jag på luren å ringde mamma som vart super arg och härjade runt på sitt arbete...

Men det känns lite sådär, dom drog verkligen undan mattan för mig... Jag var äntligen på den där mattan och kämpade mig upp för dom där jävla trapporna och så knuffar dom ner mig och plockar undan mattan. Vad ska jag göra nu då?

Ett inlägg tillägnat mitt liv

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Och du trodde verkligen på att de skulle gå?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

LOSER

Ritat!! :)

Jag är liksom inte helt hundra på om jag är nöjd med denna eller inte, tror de har att göra med "highlightsen" på läpparna =/


Fyndet från loppis

Fyndet från i Lördags :D






helt onödig dag

Hela den här dagen har känt onödig på något vis, och det beror nog på att jag spenderat nästan hela dagen fotöljen. Vid 3 ungefär fick jag världens "vill åka ut till stallet" känsla, och det bara för att de är då jag brukar åka ut :P Men allt var ju redan fixat å klart så det vart att titta lite mer på tv:n. Och jag är så jääävla trött. Men det är inte så konstigt, har knappt sovit något och sen har man bara latat sig hela dagen.

Imorgon ska jag ringa jobbet, dom ringde ju i torsdags men då fick ja inte tag på henne, så ringde jag på fredagen å då satt hon i möte hela dagen. Så imorgon ska jag ringa, om inte hon ringer före :)
Lite nervös är jag för jag vet inte riktigt vad det är hon vill. MEN jag hoppas på att jag får börja arbeta NU :D
För jag vill ha pengar :) för jag vill köpa en massa saker ^^


Trött Carro

Nu är jag superduper trött. Igår var vi iväg med Ford Klubben till Taxinge slott för att fika lite å åka finbilarna. Så den natten fick ja sova 3 timmar, riktig jävla magknip hade jag också senare på eftermiddagen så vi åkte ut en kortis till stallet å mocka å hälsa på häst i hagen, sen när vi kom hem så skulle jag egentligen hjälpa mamma med pajen men jag la mig i sängen och somnade rätt fort. Vaknade sen av att alla gästerna kom. Halv otrevlig var jag väl nästan hela kvällen men vafan.. Mamma fick iaf lite fina presenter :D
Åh just ja, vi stanna på en loppmarknad på väg hem från Taxinge och jag gjorde ett klipp :D Köpte en skitsnygg 50-60 tals skål som skulle kosta 100 kronor, pappa pruta ner till 80 spänn och den är egentligen värd minst 500 :D så jävla nöjd!! och så jävla snygg!!

Inatt fick jag sova lite mer, kanske runt 5 timmar. Sen var de upp med tuppen för vi hade stalltjänst och var i stallet vid halv 8. Bingó humma när jag kom <3, mata hästarna, snacka skit med stallkamraten vi hade stalltjänsten med. Red en sväng ner till Sågen och tillbaka och Bingó var pigg pigg nu när pälsen är borta :D, Fast han vill bara öka och öka i tölten tills vi nästan är uppe i pass fart. Så jag ska nog lägga honom i pass imorgon. Gjorde såhär förut några gånger och det betyder på Bingó språk att han vill släppa loss i flygande pass :) Så det ska han få göra också, sen blir han sådär jätteglad min sötnöt <3<3.. Idag vette fan va vi ska hitta på.. Känns som jag redan har gjort allt jag behöver göra. Och dagen har inte ens börjat. Hur skall detta gå?? :P

Jaja, nu ska jag iaf titta lite på tv å så får vi se vad dagen ger mig :)

Naken men glad häst

Idag vart Bingó en nakenhäst igen. Han är ju så jävla trött och seg av all päls så idag blev det till att helraka honom. Och jävlar vilken skillnad på humöret. Han piggna till direkt och när jag släppte ut honom i hagen rulla han flera gånger och drog iväg i en serie med bocksprång och sen iväg i galopp upp till kompisarna och stegra och busa lite till. <3<3
Mitt allt <3

Tog faktiskt bara 1,5 timme att helklippa och Bingó var ju superduper duktig som vanligt och stod helt stilla hela tiden. Sötast är han när klippmaskinen "kliar" sådär skönt på vissa ställen, som mellan frambenen. Då ska han klia tillbaka, så jag vart kliad på ryggen till å från xD. Han har ju charm den där hästpojken <3

 Bingó redo för klippning

 Nakenhäst <3

 Rulla rulla, dra iväg i en serie med bocksprång och galoppera till kamraterna <3<3
Mitt fina odjur :'D

Moppen



Moppen är numera naken.
Men inte fan går det bättre för det!!


Lugn men irriterande dag

Dagen har varit seeeg men skön. Hade härlig mysstund med katten "imorse" (dvs vid halv 2) och det slutade med att han ramla ner på golvet. Knaskatt <3. Var iväg till Eko med mamma å köpte ny matta som ska ligga under matrumsbordet. Sen fick jag skjuts ut till stallet, och Bingó var ett as idag med men världens finaste as är han iaf.

Pappa hade köpt den där tändingsrelät idag men tydligen inte den som var trasig för moppen startar fortfarande inte >.<
Som tur är så har vi Frallan som kan tänkas komma över och kolla på den. Men seriöst. Hur pass jävla trasig kan skiten vara? Antingen är det ett sånt där litet jävla fel så man blir irriterad, eller så är det ett stort jävla fel som gör en gråtfärdig, bara att välja liksom >.<

Ah just de skulle ja berätta också, när ja ska hämta Bingó i hagen får jag ett sms "ring 222 du har ett röstmeddelande" ringer 222 och de visar sig att de frånjobbet hade ringt och ber mig att ringa upp. Problemet är att ja inte har nr:et. Och störande som FAN är det att hon inte säger nr i meddelandet eller att jag får upp "missat samtal" på mobilen med nr. >.< Vafan kan de gå mer min väg eller? Ska upp "tidigt" imorgon och slå dom en pling för att höra va det var dom ville. Hoppas på att det handla om när jag kan börja jobba! Vill jobba NUNUNU och tjäna pengar :D

Kan säga att det var jättelänge sedan jag var sugen på att göra något, jobba, gå i skolan, whatever! Men nu tror jag faktiskt att gnistan är tänd igen och den här gången ska vi hålla elden levandes ett bra tag!!

Glömde

Glömde ju berätta att jag fick alla bilderna idag, och dom var superduperfina!! Var väl kanske 4 st som inte blev bra men de bilderna är jättegamla så de kanske inte är så konstigt :)
Iaf nu ska jag göra något vackert av några av bilderna å sätta upp på skåpet i stallet ^^
Hoppas på att det blir bra :D

Och för någon dag sedan målade jag ju faktiskt en ny bild, Elvis Presley denna gång!!



Så vad tycks alla?? :)

Någon som har tips på vem ja ska måla nästa gång?? :P
Så jävla svårt att komma på någon att teckna av...

WOOOHOOO, ÄNTLIGEN

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ungefär så glad är väl jag just nu :D:D:D:D
För så fort Dascher har bestämmt sig om när dom ska börja med nya schemat så har jag arbete ^^
Shit så underbart :D, jobbiga är att det kan vara till helgen eller om 4:a veckor. Men iaf inom en snar framtid!! :D

Och jag är stolt över mig själv, för jag hitta dit på första försöket!! Samt att jag faktiskt kunde svara på hennes frågor!!
Det är faktiskt sjukt svårt att svara på "beskriv dig själv", "vad är du bra på" , "hur skulle din bästa kamrat beskriva dig" osv osv. Men ja är glad att jag lyckades svara ganska seriöst iaf :D

Sen på centralen ser jag att en byggnadsarbetare står och halvglor på mig till å från men tänker inte mer på det, kliver på pendeln och sätter mig såklart på samma 4:a som han sitter vid, och han sitter där och försöker ta av sig en regnjacka och har typ problem och frågar om jag kan hålla i ärmen så han kan ta av sig jackan, så jag håller i ärmen xD. Sen får han för sig att de är ok att börja ställa frågor till mig, så jag satt där å svara på frågor ett litet tag, och sen undra han va ja gjorde inne i stan å ja svara ju såklart att jag varit på arbetsintervju och fått arbete inom snar framtid och han grattar mig massor xD. Sen avslutar han våran pratstund med "Jag är inte full om du undrar" och ja typ svarar "nej det hoppas jag att du inte är" xD sen vart de lite jobbig tystnad under några minuter sen fick jag äntligen kliva av tåget x)

Och Bingó var ett monster idag men sötast ändå <3, imorgon ska ja nog allt rida igenom honom ordentligt och mjuka upp sidorna, han börjar bli lite väl stel just nu :P

Imorgon gäller det!!!

OMG jag börjar bli nervös :o
jag har typ ångest över att jag inte ska hitta eller ska göra bort mig som vanligt >.<
Men drottninggatan 65 borde väl inte vara sådär supersvårt att hitta till??
Iiiihh  nervös O.o å jag får inte ur mig något vettigt nu men alltså håll tummarna alla !! :D

Håll tummarna alla 14:30 imorgon :D men det ska nog gå bra (försöker att intala mig det iaf!!!!!)

Dagen

Moppen dog ju som sagt i fredags och idag har vi varit ute och plockat ner skiten i molekyler x)
Hitta iaf något startrelä eller vafan det nu var som inte riktigt var fräscht så det ska införskaffas ett nytt imorgon, runt 700 spänn skulle det kosta >.< Ska de vara så ska det vara ordentligt!

Idag kom veterinären ut och vaccinerade Bingó och det vart alla 3 den här gången. Stelkramp, botulism å hästinfluensan. Så där försvann runt tusenlappen. Skojj å äga häst ;O  Bingó var verkligen superskeptisk mot veterinären också. Klappa klappa, sticka nål å gå därifrån O.o sötast i världen är han iaf <3<3<3<3

Beställde lite bilder igår, typ 70 bilder som Agnes tog igår och sen beställde jag hem några andra favoriter jag har liggandes på datorn. Ska bli skojj å se dom sen :D 3 dagar skulle de ta för dom att komma så på onsdag gissar ja på att jag har dom i brevlådan ^^

Sen på onsdag ska jag ju på arbetsintervju :O jag börjar bli nervös, iiihhh.....

Agnesdag med stall och konsert!

Heldag med Agnes, besök i stallet och R.E.M konsert <3
Bingó var superduper fin men feeeeeg för allt x) buskarna var påväg att äta upp honom och kameran som Agnes fotade med kanske skulle attackera den med xD. Supersöta och superhärliga bilder fick vi iaf. TACK Agnes <3 :D
Traven är superduper flott nu (sen att det gick mindre bra idag till å från eftersom hästen var rädd för allt å inget xD) och ni ska få se bilder snart ^^. Agnes red hon med och Bingó gick bra till å från :) Så som det brukar vara när andra rider honom ^^.

For senare in till Globen och käkade på donken och senare satte vi oss på SUPERHÄRLIGA platser för att se på R.E.M :D:D <3 Första förbandet var helt underbart jättebra!! Norska The Diciplines!!! Sen vart vi superförvirrade när ett annat band kom in, innan vi insåg att det var ett till förband, Editors. Vilket inte var någon hit direkt. Sen kom iaf efterlängtade R.E.M in på scen och det var helt underbart! Finns inget bättre än när man sitter och sjunger med för all kraft i världen och ändå hörs det inte när man sjunger. UNDERBART!!.. Lite galna människor var det nog allt men det tillhör :)

Tack Agnes för en superhärlig dag!! :D

 Bingó bus <3

 Bingó rädd för Agnes med kameran ^^

 Han är det finaste jag har <3

 Jag kan inte vara mer än STOLT över detta odjur <3 Som vi har kämpat! Carro älskar sin Bingó

regn

Det är underbart med stallkamrater som är så snälla och erbjuder skjuts :)
Idag fick Maria vara chaufför och precis när vi kliver ur bilen i stallet börjar det småregna, sen forsade det ner. Red iaf vägen till sågen i skritt tillsammans och så travade Bingó och jag lite på ridbanan å han är så fin i traven nu :') Han nickar ibland lite väl mycket med huvudet men det kommer väl antagligen försvinna när han har lite mer styrka. Än har ju inte alla muskler satt sig än som jag vill. Men det kommer, med tiden kommer musklerna :)

Var hemma igen vid halv 2 och regnet fortsatte att ösa ner, Fan regnat sen 10 och det slutade någongång vid 19 typ >.<
usch och fy. Jagade lite stallkamrater som skulle kunna tänka sig att skjutsa ut lilla mig och Agnes imorgon och tillslut hitta jag en stallkamrat som skulle ut relativt tidigt iaf :) För på kvällen sen ska vi allt se på R.E.M :D:D

Hoppas på bättre väder imorgon. Go natt på er alla därute :)

Strandsatt på Eko´s parkering

Blev väckt runt halv 10 av mamma, dags att göra sig iordning och åka till Globen för att byta biljetterna, fick schyssta platser nära scenen så det blir nog bra det där tillslut :)
Mamma och pappa drog vidare till Dalarna för att skriva kontraktet på nya sommarstugan dom nu är ägare på, så dom blir i dalarna över helgen. Skönt som fan att vara själv!!
Jag åker iaf iväg till stallet och rider en sväng i skogen och Bingó är pigg pigg och travar jättefint <3, imorgon ska jag nog rida igenom honom lite på ridbanan, Se om vi får någon tölt :P. Och Bingó är fortfarande "rädd" för något i stallet, verkligen sjukt irriterande när man får dra in honom >.<

Och jäääävlar vad mycket vinterpäls han har nu alltså, det är verkligen sjukt. Blir nog att klippa honom mycket tidigare iår än förr året, för ja hade planerat att ja skulle göra det sista veckan här i september men det blir nog tidigare, för seriöst, mina fingrar försvinner i pälsen han har framme på hals/bog/framben och bak på rumpan =/ blir ju supervarmt för honom ju. Aja åker iaf hem från stallet för att byta kläder och för att senare åka till eko och handla lite grejjer, ska åka hem från Eko och moppen startar inte, funkar inte ens när jag försöker kicka igång den. FAAAAn va sur jag blev. Ringde far och han tippa på elfel, ja men jippi eller inte >.< Fick ringa bror som fick sitta i köerna på essingen för att hämta mig på ekos parkering, åka hem, hämta släpkärran, åka till eko, och precis när vi kliver ut på ekos parkering börjar det att spöregna, så i spöregnet ska vi nu lyfta upp en 80 kilos moppe ca 70 cm upp för att komma upp på släpet. DYGNSUR var jag kan ja säga dig, allt gick iaf bra och brorsan klarade det galant att köra med släp. You go Jimmy ^^.

Ibland är man lyckligt lottad när man har en underbar bror <3 Tack ännu en gång. Annars hade jag nog fått putta hem skiten, och det hade tagit ett braaaa tag det.

Höger, nej vänster, eller vänta nu?

Uppe med tuppen *host* drog mig upp ur min varma goa säng vid halv 2. Då hade kissen och jag legat och myst sen 12 ungefär. Sötnosen hoppar upp i sängen (som alla dagar) och verkligen tar i och dunkar sitt huvud mot mitt, kan säga att se gör ont som fan när han väl får till en fullträff x). Tog mig en snabbdusch och gjorde iordning mig för att åka till stallet och för en gångs skull var det knappt någe mygg ute. Wonderful!! Red idag för första gången sen tävlingen och Bingó var superduper fin och pigg :P Red i sommarhagen vid Torsten och gräset var sådär mysigt halvhögt och Bingó var sådär mysigt trevlig. Travade jätteflott men högt och stort steg. Lite halvdan form då och då men helt acceptabelt ändå!. Galopp rejsa lite också (a) heeelt underbart!! Jag satt och log som världens fån och Bingó frusta som en galning. Sötnosen <3

Var en sväng med mamma till Huddinge för att hämta R.E.M biljetterna hemma hos Agnes. Hitta faktiskt dit på 2:a försöket. Ja hejj min mamma har NOLL koll på vart hon är, och tydligen svåra problem med höger och vänster xD, "Sväng höger här i rondellen" och vips hade vi svängt till vänster. Hur lyckas hon?? xD Som sagt vi hitta iaf tillslut.

Så imorgon ska jag faktiskt upp ganska tidigt, kl 9 öppnar dom globens biljettlucka och vi måste in för att byta in biljetterna. För dom har bytt från Stadion till Globen, och jag klagar inte. Globen är bäst :P

Mardröm

Vaknade upp imorse av katten som spydde, men eftersom jag vaknade så hastigt så kom jag för en gångs skull ihåg vad jag drömde, fast denna dröm hade jag kunnat vara utan. Drömde att vi sålde Bingó för att jag ville ha storhäst, dvs en travare (närmare bestämt Machen, Agnes pålle) Minns att jag inte tyckte det var kul och grät som fan över att jag hade sålt Bingó och att ja ångrade att jag hade sålt honom för att jag egentligen älskade Bingó så mycket, och ja drömmen var sådär läskigt realistisk. Men som tur är kommer den mardrömmen aldrig bli sann!! Och tacka gud för det!!!!


Hade fullt upp idag, slipade de resterade dörrarna i hallen samt golvlisterna. Pappa har nu målat och det ser superfräscht ut. Bakade även kakor som vart mycket uppskattade i stallet :P
Skulle rida idag men det går ju för fan inte med alla dessa jävla mygg som är ÖVERALLT!!! Det är fan sjukt över hur mycket mygg det kan kläckas fram på en vecka. Och dom jävlarna DÖR JU ALDRIG. alltså nej usch.

 Kakorna ^^


Imorgon åker jag ut tidigt (eller ja iaf typ runt 1) får se om det är Mindre mygg då, för idag var det så hemskt att Bingó kom till mig i hagen <3

Feber, snorig och trött

Väcks kl 9 av mobilen som ringer, försöker låta pigg (misslyckas nog rätt rejält eftersom jag är så jävla förkyld) får iaf veta att min jobbintervju är flyttad till nästa onsdag... Suck, somnar om iaf och vaknar igen vid 10 av stallkamrat som skickar sms, små sms:ar med henne ett tag och somnar om, väcks av mobilen som ringer igen, fast denna gång kl 12:15 av en annan stallkamrat som vill ha hjälp med sin häst idag. Då orkade jag iaf palla mig upp ur sängen och in i duschen.
Har feber och är helt sänkt. Lägger mig på soffan och halvsover med en katt i knät. Får för mig att jag vill baka smulpaj med äpple så ja går ut och plockar lite äpplen i trädgården och gör iordning pajen, tar en bit paj och jävlar vad gott det var.

Halvslöa framför tv tills kl var 4:a dags att klä på sig och åka ut till stallet, drar på mig en tjocktröja och hämtar vinterridjackan, fryser som en liten fluglort på moppen hela vägen ut till stallet, fryser som fan i stallet, mockar och hämtar häst som är rädd för allt och vägrar gå in i stallet bara för att ena delen av stalldörren är stängd (dubbeldörr) får dra in Bingó och när han kommer in dansar han runt och fnyser och frustar åt allt, ställer in i boxen och drar av exemtäcket och hästen är livrädd för ena hörnan av boxen och står upptryckt mot ena boxväggen, borstar och kollar hovar och får hästen att nästan komma till det läskiga hörnet.. Kiropraktorn var försenad så Bingó fick stå i läskig box i ca 40 min innan det var våran tur att bli behandlade. Ställer oss i läskig stallgång och kiropraktorn hitta flera småfel, som vanligt ett förskjutet bäcken, på båda sidorna. Stel i ryggen och låst i bogarna. Inget jättestort men hon tippa på att det var därför Bingó blev passtaktig på tävlingen. Knäckte och drog i ben på Bingó tills han slappna av och där försvann 600 kronor. Men absolut värt det (Tack papps för att du betalar <3) Ställer in rädd häst i boxen, kastar in mat och lite hö och sen sätter sig på moppen fortfarande så fryser jag som fan och åker hem. Hemma käkas det middag sen åker vi ut till Lissma Gård (varför jag följer med vet jag inte) blir bitna av mygg, dricker cola käkar bulle, blir biten av lite mer mygg, snackar med lite folk, fryser ännu mer, sätter oss i bilen, bilen vill inte starta, får igång bilen efter att papps pulserade lite med gasen och åker ifrån Lissma efter ca 30 min.

Min dag, och jag är helt slut, både i kropp och själ. Att det aldrig liksom bara kan flyta på. Jobbet jag ska på intervju för kanske inte behöver folk trots allt >.< men eftersom det är en rekryteringsfirma så kanske de kan hitta något annat till mig, men jag vill verkligen ha detta jobb... Nu ska jag sova av mig denna jävla förkylning och håller tummarna på att febern är borta imorgon, för jag bör ut och rida i skogen eftersom han blev behandlad idag

Nervös?? vemdå? jag? :o

Allt är fixat för Jobbintervjun på Onsdag, mamma fick något ryck och började diskutera kläder. Vafan, funkar inte vanliga Jeans å en tröjja? Det kommer jag köra på iaf, men enligt min mamms ska man se proper ut osv. Men jag behöver ju inte se ut som 50 när jag är 19?? :P
Referensen är fixad också, vilket inte var något problem, precis som ja trodde då :P

Har slipat 3 dörrfoder i hallen idag och att hålla i en liten slipmus i 2 timmar sätter sig i händerna, ni vet när det pillrar sådär härligt. Nu är det bara 2 dörrar kvar, det är verkligen sjukt hur många dörrar man kan ha i en jävla hall, vi har ytterdörr, dörr till toa, dörr till trappen, öppning till köket, dörr till föräldrarnas sovrum, Öppning till vardagsrummet, samt 2 st garderober. På en yta som är 7 kvm eller nått sånt -.- Suck, hallen verkar aldrig bli klar om man säger som så!!!

Gått och blivit sjuk har jag också, fått mammas förkylning men som det alltid är med förkylningar så är denna snäppet värre än vad mamma hade, feber, nyser, fryser, svimnings attacker osv. Och jag som inte liksom har tid just nu att gå och bli sjuk, Imorgon ska ju Bingó bli behandlad av kiropraktorn, vilket ska bli kul!, och på onsdag måste jag ju vara fräsch inför intervjun!! Iiihhh så nervös jag är :D

jobb?? :o

Fasiken nu ringde dom!! Ihhh, jobbintervju på onsdag 15:30 och jag är skitnervös!!
Nu ska jag bara höra av mig till mitt gamla sommarjobb om referenser, vilket inte bli svårt. Sen jävlar har jag med stor sannolikhet jobb på onsdag :D fasiken va underbart!!!!!!!!!!!!!

Tänk att det kan gå min väg ibland ^^

RSS 2.0