2 dagar kvar :(

Jobb imorgon, inventering så det blir stress på hög nivå!
Sen ska det träffas gammal gymnasiekamrat kul på hög nivå! :D
och på söndag ska jag iväg med en stallkamrat och hälsa på hennes svärföräldrar vars stall jag ska " ta hand om" i 3 veckor :) ska bli kul det med. Sen är det jobb på måndag, sista dagen å allt :(

Har inte orkat sätta mig ner och skriva om mitt cv än >.< något som behövs. Och har haft ännu mindre ork för att titta på jobbannonser -.- usch jag vill inte hamna där igen.. Bläääääää för att sommaren ska ta slut xD Annars hade jag ju liksom haft anställning liiite längre iaf :D
men men bara att bita i det sura äpplet och börja om från början. Någongång är det min tur! någongång, någonstans

Tiden är lika flyktigt som olja i vatten

Tiden går fort och jag hinner nästan aldrig sätta mig framför datorn.. Ännu mindre hinner jag sätta mig och knåpa ihop ett blogginlägg.. Så bloggtorka på hög nivå här!

kortfattat så jobbar jag 7 dagar till.. Sen går min anställning ut.. Ska dock jobba några dagar i september men sen vet jag inte vad som händer :/ Hoppas ju på att få komma in någonstans och faktiskt för en gångs skull få ett fast jobb. Fan va skönt det vore!

Bingó är verkligen jättefin just nu.. Jättefin men med noll kondis! Travar i form med ok påskjut, orken tar slut snabbt som sagt. Dock kommer han titt som tätt in i en helt otrolig tölt med så sjukt trevlig form så man bara sitter och ler :D men det är kortvarigt än så länge. som mest 1 varv på en volt. Men mer styrka behövs och den här gången hoppas jag på att inget ska komma i vår väg!
Tjock är han också (a) men snart är det dags att klippa så vi slipper tjockpälsen och kan rida på lite mer.. Stackarn har noll kondis och tvingas släpa runt på 5cm lång päls också (och längre blir den för var dag!!)


Helt plötsligt

Idag slog det mig, jag är nöjd. Jag känner att jag är så sjukt nöjd med tillvaron. Jag trivs med mig själv, jag vågar nog t.o.m säga att jag för en gångs skull älskar mig själv. Vart jag än tittar på för tillfället så skänker det mig ett sådant lugn. Jag känner att här ska jag vara nu. Ingen annanstans utan här. Jag trivs på jobbet, jag känner att min fritid hos häst och vänner täcker mitt behov av umgänge och kärlek. Nej jag känner helt enkelt att jag har fått ro. Jag oroas inte över någonting.. Allt löser sig.

Det är en helt underbar känsla att känna såhär. Inge press, inget som på något sätt stör mitt liv. Fan va jag trivs för tillfället!

Tröttheten slår mig när jag sitter still!

Ny häst i stallet nu, ett litet sto blev det denna gång :) supertrevlig tjej som äger och rider henne :) ridit ut 2 ggr i veckan tillsammans, enbart skritt på vägen och en slinga i skogen. Bingó har varit ovanligt lugnt om man ska jämföra med förra veckan. Tjock päls har han och är dyngsvettig på mage och hals när täcket tas av :( stackars hästpojken.. Han tycker det är såååå skönt att bli avsvampad med iskallt vatten och sen stå i stallgången och sova en stund :)
Jag har verkligen varit sjukt trött den här veckan.. Vet egentligen inte varför för jag har inte gjort ett skit annorlunda.. Men usch skulle nästan kunna gå och lägga mig nu :P 20 i 8 xD

Bingó fick nya skor idag ^^. Första gången jag inte var med eller vid skoningen :o (ja hejj jag hade ångest xD, måste vara med HELA tiden när något ska göras med min häst!!).. Hovis gjort något konstigt framme vid tåkappan på båda fram :/ jag vill veta varför!!

Mycket ska planeras och göras iordning inför helgen.. Folk över hela helgen också :P Middag på lördag och "kaffekalas" på söndagen.. Kan gissa att jag kommer vara liiiite sleten på måndag.. MEN det hör till!!

Nu kanske jag ska ta mig i kragen och damsuga i mitt rum och i hållen/trappen??.. (USCH va tråkigt)

Jaha ja

Mycket händer och mycket mer kommer att hända.. Fullt upp nu med att planera inför nästa helg. då lilla jag fyller 20 ^^. Jobba ska jag göra.. i 4:a veckor till.. Vad som händer sen får vi se. Ska försöka leta lite nytt inom samma område. Får se hur det går!
Bingó är pigg som ett as, jag har egentligen inte så mycket att säga till om när vi rider xD eller ja, jag bestämmer gångart såklart.. Men tempot är det lite si och så med (a).. Nu har han gått ganska lite i veckan och antagligen lika lite nästkommande vecka. MEN idag har vi galopperat :D typ 10 språng men ändå ^^. Han känns grymt fräsch.. Biter lite ovanligt mycket i vänster sida (ja hejj behöver antagligen tråkridas på volter och böjas igenom). Men annars känns han fin min lilla lilla ponnyhest :'D

Jakten pågår efter en bra och prisvärd klippmaskin.. Får se vart jag köper en tillslut.. Blir nog att klippa tidigt iår.. För hästen sätter päls redan nu och har ett ganska tjockt lager ändå.. Suck!

sen undrar jag om det sitter något litet troll på banken och äter upp mina pengar :o försvinner olagligt fort alltså....

RSS 2.0