Jaha ja

Mycket händer och mycket mer kommer att hända.. Fullt upp nu med att planera inför nästa helg. då lilla jag fyller 20 ^^. Jobba ska jag göra.. i 4:a veckor till.. Vad som händer sen får vi se. Ska försöka leta lite nytt inom samma område. Får se hur det går!
Bingó är pigg som ett as, jag har egentligen inte så mycket att säga till om när vi rider xD eller ja, jag bestämmer gångart såklart.. Men tempot är det lite si och så med (a).. Nu har han gått ganska lite i veckan och antagligen lika lite nästkommande vecka. MEN idag har vi galopperat :D typ 10 språng men ändå ^^. Han känns grymt fräsch.. Biter lite ovanligt mycket i vänster sida (ja hejj behöver antagligen tråkridas på volter och böjas igenom). Men annars känns han fin min lilla lilla ponnyhest :'D

Jakten pågår efter en bra och prisvärd klippmaskin.. Får se vart jag köper en tillslut.. Blir nog att klippa tidigt iår.. För hästen sätter päls redan nu och har ett ganska tjockt lager ändå.. Suck!

sen undrar jag om det sitter något litet troll på banken och äter upp mina pengar :o försvinner olagligt fort alltså....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Köp klippmaskinen för häst på JULA.

Den har fått jättebra recensioner, den är bättre än vissa dyrare märken. Vi har en sån och den går tyst och är lättarbetad och ger INGA ränder!

2009-08-23 @ 15:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: