Riding lesson

Åh yes!
Första ridlektionen på hur länge som helst idag.. Mycket som varit ivägen (sommar, skada osv).
MEN nu är vi igång igen! Blev ju såklart barbacka, och JAG HADE RÄTT.. Fröken ridlärare skrattade åt mig :'(
Det gick väl sådär, alltså ehm.. Jag behöver ju betydligt BÄTTRE självförtroende på den delen, jag tror ju att jag ska ramla av närsomhelst.. Men enligt alla så "sitter jag där rakt upp å ner" måste ju iaf se bättre ut än vad det känns.. och tur det iaf!
Blev mest tölt, lite trav då och då blev det också.. Men tacka vet jag tölten <3 :)
Var väl inget nytt under solen, "håll koll på ytterbog, använd innerskänkeln, krama om och ställ honom, upp med innerhanden, driv in innerbakben osv osv". Hört det förr, MEN det är absolut värt att nämnas igen!
Bingó duktig iaf, gör sitt bästa medans matte sitter däruppepå och hafsar runt lite med hjälperna xD
Men, efter 1timmes ridning var han svettig.. När vi nästan bara har skrittat också.. Den där JÄVLA vinterpälsen som envisas med att återkomma varenda jävla höst >.<
Nej, den åker bort snart.. Planerar att raka bort skiten på måndag.. Får se om jag hinner!

Tisdagens planer!

ja, nu efter att ha cyklat lite på träningscykeln ska jag hoppa in i duschen!
Sen upp för att äta brunch, sen hade jag faktiskt tänkt mig ta en promenad! Vädret är ju så gudomligt FINT just nu, så vafan man får passa på!
Senare ikväll, kl 19närmare bestämt ska det ridas lektion! Ska bli galet spännande då det var dels galet länge sedan det reds lektion! Dels att vi bara har ridit i 2veckor, och dels att jag ska rida barbacka xD
MEN det går nog bra!

Men nu mot duschen! :) sen får vi se hur resten faller sig i min plan ;)

Tjoho! Nu är de en flock killar igen!

Ja, äntligen slapp Bingó och Stefnir gå ensamma. DUMMA eksem som tvingar bort dom från flocken!
Men idag kl 13:00 slängde vi ner Bingó i storflocken! Efter det att jag såklart klätt på hästen senskydd och boots (a). MEN det gick otroligt lugnt till, trots ny snorvalp i flocken (Ithi 4år).
Bingó berättade högt och tydligt att "NU ÄR JAG TILLBAKA". Vilket var helt okej enligt flocken! Ithi däremot var såååååå nyfiken så han knappt visste vilket ben han skulle stå på. Bingó som är en klok herre tog det lugnt med den lille! Han fick snosa runt och det slutade med att Bingó fick sig en svart svans! Med nosen UNDER Bingós svans följde han varje steg Bingó tog ^^. Så otroligt söta. Bingó gjorde lite små försök till att lägga sig ner för att rulla, men någon jävel hade nosen i arslet på honom så det gick ju inte!

Lämnade flocken efter att ha övervakat i typ 15min. Det var så otroligt lugnt!.
Kom tillbaka efter drygt 40min och satte på flughuvan (tog av den så man kunde se ansiktet och ögonen, lättare för hästarna att prata med varandra då). Och då stog Bingó tillsammans med bästaste klikompisen Kiljan och käka från samma gräsplätt. Snorvalpen Ithi stod läääängst bort i hagen ensam och övergiven (typ).

Så skönt att ha honom i flocken igen, nej han "lider" inte av att bara stå med Stefnir. Men hejj, de är hästar. DET SKA vara i en flock. Även om vi "skapar" hästarnas flockar så är det ändå en flock!. Stackars STACKARS hästar som får stå ensamma! Usch usch..

Men nog om detta. Jag är fan överdrivet trött. Höll på att somna till filmen vi tittade på.. Så jag ska faktiskt fara mot sängen nu..
Känns som om jag har sisådär 3månader att sova ikapp till.. Ojoj hur ska det gå den dagen man får ett heltidsjobb?? Herre min skapare.. Jag kommer att vara en zoombie de första åren inna kroppen typ lärt sig att de är såhär det är.. 5veckors semester per år. Annars jobb, jobb, jobb och åter jobb..
Vilket liv!!

Jaja, NU MOT SÄNGEN!
Kanske finns det något bra att se på tv? :D

Stolt Matte :D

Stolt matte satt på stolt ponny idag :D
ridtur runt kolartorp med Annica och Múska! Bingó skötte sig exemplariskt! <3
duktigt som fan när de kom en stor lastbil, vi vände och red in en liten bit (2meter från vägen) på en uppfart, hade Múska som moraliskt stöd mellan oss och lastbilen. Men Bingó rörde inte en muskel <3 DUKTIGA HÄSTEN <3
Första gången på 4:a år som jag sitter kvar när de kommer en lastbil xD
Åkte ju av där på Sadelmakartorp på asfaltsvägen när de kom en lastbil och Bingó stegrade och kastade sig åt sidan. Sen dess har jag ju suttit av när de kommit en lastbil.
Men nu kände jag att ja skulle fan inte ha kommit upp igen (barbacka) om jag hade suttit av xD
Men de gick ju bra :D

Fina hästen <3

Imorgon släpps han ner med gänget igen, efter en sommar i sällskap med andra eksemhästen Stefnir (måste gå i hage utan träd). Jobbigt då de är en ny pålle i hagen nu också.. måtte han inte skada sig Bingó nu!!!
Men de får vi ta imorgon, den kampen ;D

Så är det!

Sista dagen på Årsta idag då, känns väl sådär.
Tråkigt att lämna vissa hästar bakom sig, men sånt är livet!
De var kul så länge det varade! Så mycker kan man säga iaf.

Ridningen idag gick inte alls bra, kände mig galet obalanserad och Bingó vart bara en jävla massa stark och ville bara springa på framåt.. Känns värdelöst när det går såhär! Menja, bättre lycka nästa gång?

Har även sänkt priser på min Globus Clic (annons finns på blocket, bukefalos och abs-annonser)
7tusen vill ja ha för den, nypris 9,500. Behöver verkligen bli av med sadeln nu!

Känner mig ganska omotiverad just nu, hoppas det vänder!
Lektionen på tisdag passar nog in bra, behöver nog stöttas lite i ridningen!

1,5timmes tur i skogen!

De vart det idag, första skogsturen för den här igångsättningen.
Första skogsturen någonsin barbacka för min del :P de var intressant!.
Åkte ju självklart av också, eller ja, Bingó klev åt sidan PRECIS när jag slängde över benet och tog sats för att komma upp. Hästjävel xD tur landade jag bara i mossa så de var lugnt så.. Men ändå! suck!!
Nackdelen med att rida barbacka är att de blir så jävla varmt i arslet.. 1,5timme var nästan lite för länge :P
Men mysigt var det iaf! Blev lite trav i några uppförsbackar å lite galopp (ja ni hörde rätt! Jag galopperade!!)
fast vi egentligen inte ska galoppa än (a) men de gör inge speciellt egentligen, mer än att han kanske spände sig lite, vilket det iof inte kändes som han gjorde! Men iaf! galopp vart de!

Sitter här med lite smärta i armarna å i händerna, fick äran att lasta Danne ute på Årsta (fina FINA häst!)
men han ville inte riktigt, lite små protester i små stegringar sen gick han på! Men de är ju några hundra kilon mer i en travare än vad det är i en islandshäst ;D vilket jag är van att nästan "släpa" på transporten!.

Men nu mot sängen, 2dagar kvar på Årsta bara, sorgligt men sant!

Värsta cowboyen!!

Nu börjar jag känna mig riktigt hemma där uppe på Bingós breda rygg (för ja den är SÅÅÅ bred, för han är SÅÅÅ tjock). Tölta går bra efter ett tag, jag spänner mig lite väl i början + att han blivit så JÄVLA stark?!? Sen när var han så stark för mig? hmm, mer mjukgörande ridning men de känns ändå inte som det släpper sådär hundra ändå!
Ridlektion på tisdag iaf, ska bli roligt! Min första lektion på hundra år barbacka, första gången på Bingó iaf! :D ska bli spännande! Har en känsla av att min underbara ridlärare kommer att skratta :o humm...
Travade även en hel del! Saken är den att jag har så jävla dåligt självförtroende på den punkten, min balans alltså! Tror ju att ja kommer åka av i varje steg, vilket inte är fallet enligt stallkamrat Cassandra som tyckte jag satt stilla där på hästryggen!.. Men ja, träning behövs, och jag kommer aldrig våga galoppera barbacka!
Men vi travade iaf, några varv på volt åt bägge hållen. Och jag satt kvar! :P

Bokade även in en tid hos bästaste Kiropraktorn ever! Den 7:e blir det knakelibrak för Bingós del! :)
Händer mycket nu känns det som! Men ja, va gör man inte?

btw sista veckan ute på Årsta nu, fan alltså.. Jag vill ha ett ordentligt jobb NUUU!!
De är så underbart att få pengar liksom! :(

Rullar på!

Bingó känns helt okej, ridit 3gånger. Imorgon får han vila!
Dock tycker jag att han känns lite väl snubblig? Men får se om det avtar om ett tag!
Börjar känna mig hemma där på hästryggen utan sadel..
Snart så ska jag ta bort stigbyglarna också ;D så får vi se om jag överlever!

Var iväg en sväng till Agnes Mach idag igen!
Gav en liten ridlektion till en av tjejerna som ska ha honom på foder ett tag.
Duktiga som fick till det tillslut med mycket fina övergångar mellan skritt och trav! :D

sen fick jag rida! och fan va kul de är! Alltså, de är när man sitter på en "3gångare" som man inser hur lätt de är att rida. Seriöst, de finns liksom inge mer än skritt, trav å galopp.. Inge jävla rollningar i hörnorna, ingen ful övergång till grisepass eller tölt när man tar en för snäv sväng. Liksom, man bara är med hästen och visar vad man vill, och pållen utför de utan problem! Underbara känsla! :)

Sen var de skönt också när någon annan gjort förarbetet ;D jag satt upp och gled runt lite! Fina hästen.

Bjuder på en såndär supersöt bild!
Och ja, jag kan konsten att se ut som en överlycklig 5åring som älskar hästar!!jag och fina Mach! :)


Första ridturen <3

Åh, va jag hör hemma där uppe på hästryggen.
Så underbar känsla!

Fick lite panik precis innan ja skulle sitta upp! HUR gör man utan stigbyglar? :o
bara slänga över benet var något en viss Annica upprepade sisådär 20ggr! och ja, de var visst bara att "slänga över benet" men.. ja vill typ ha foten i något ju :o

Sen bar det iväg på ridbanan. Hade en barbackagjord och stigbyglar, men de är inte lika "säkert" med de som med en sadel såklart. Trampar man lite så ehm, finns risken att allt glider runt xD
Men skritta gjorde vi ^^. stel var han! Dels pga att jag satt där uppe som en hösäck lite halvt livrädd, och dels såär han jävlarimig STEL. ojoj va det behövs ridas på volter, ställa ut å in, flytta bakdel, ridas öppnor och slutor och framförallt skänkelvikningar!

Trava gjorde vi också, lite iaf! Bröt av fort när han kände att jag blev obalanserad. Blev lite grisepass ibland men även lite tölt.. MEN FORMEN ÄR BORTA I TÖLTEN :'( GRÅTA lite floder över det...
Satt i traven iaf när jag vågade rida och inte bara "hålla mig kvar".

Men de blir nog bra.. När jag som sagt känner mig mer säker och van där uppe utan sadel..


Såg även ut som om jag hade lite väl mycket generande hårväxt... Heejj min häst fäller som fan!

Men ja, stolt är jag iaf. och Underbar var det, trots att de även var obehagligt till en början!
Men snart så, så far vi runt i vild galopp på ängarna.. eller nått sånt

Tjoohooo! :D

ÄNTLIGEN, nu kom den! Den efterlängtade "okej, nu ska vi nog kunna börja rida Bingó igen".
ÄNTLIGEN!! :D
Bingó trava som en gud vid longeringen, när han blivit varm i kläderna galopperade han även som en gud! :D min fina pojke <3

Sen säger Veterinär "Men Carro, då sitter du upp barbacka nu då, så longerar jag er i skritt å trav så får jag se hur han rör sig under ryttare"
HAHAHAHAHA x'D
ja fick förklara för herr Veterinär att jag inte ridit barbacka på 5-6 år och att de inte finns en chans att jag sitter upp barbacka bara sådär!

Ne, här krävs det fan mental förberedelse! och ehm, en gnutta mod?
Första försöket imorgon. Ska ha med mitt moraliska stöd Annica! Så får vi se hur det går!!

Tanken är att börja rida honom "som vanligt" men utan galopp å tölt.
Dvs som en "vanlig 3gångare" :P Ut i skogen och lattja, trava å klättra.
Lite på ridbanan, ställa och böja. Övergångar osv.

Återbesök om 4:a veckor. Då är han redo för sadel också ^^.

Tänk. Jag ska få sitta på den bästaste imorgon <3

ÅH underbara tanke <3

Samlar energi!

Ska strax förflytta mig mot sängen!
Imorgon kl 10 kommer herr Veterinär ut IGEN. När ska de ta slut?
Känner att de liksom inte funkar att ha Bingó icke ridbar.
De är inte det jag vill, och jag tröttnar på allt om de inte ger ett resultat.
Dvs ridningen är liksom den delen jag är ute efter, därför har jag egen häst.
Jag vill utvecklas, nå framgångar och framförallt ha kul.

Tro nu inte att jag slutat älska min häst pga han inte är ridbar just nu.
Men jag känner att den dagen Bingó inte går att rida längre, pga ålder, sjukdom som hinner ikapp osv osv.
Så kommer Bingó att få vandra vidare. Han kommer ju inte må bra av att jag tycker att de är "värdelöst". Sen är det ju alltid så, Bingó klarar inte av att vara haghäst. Sen, ja.. Jag har inte råd att betala för en häst som inte är användbar. Så enkelt är det också.

Men nu, ehm.. är vi ju inte där än :P
Men iaf, Veterinär imorgon.. Nu hoppas vi att jag får sätta igång honom..
Vill sitta på den där fina hästryggen igen!

Värdelös? är det de jag är?

Ja, nu är snart söndagen över.. Varför är helgerna inte längre för?
Måndagen kommer alltför snabbt!

Bara 2veckor kvar på jobbet. Känns liksom helt okej så, då det inte var "något speciellt"
dock kommer jag sakna att ha något att göra, att känna mig värdefull och behövd. Samt att såklart få pengar på banken.

De är så mycket jag egentligen vill skriva men vet inte hur jag ska börja..
Skriver en rad, raderar. Börjar om och skriver från ny vinkel, raderar.. osv osv..
Jag orkar snart inte mer!. Varför KAN det ALDRIG vända för mig?

Är jag inte ämnad för något?

Varmt varmt!

Annica och jag tog oss en lugn skrittur på vägen i denna värme, man orkar liksom inte hålla på mer än så!
Ásta var iof galet pigg och studsade lite framåt och ville mer än gärna springa! Sötnosen!
Svettig som satan var hon när vi kom tillbaka, hon var svettig redan innan också (eksemtäcke på, då blir de lätt svett). Men avblaskad blev hon och insläppt i box för att äta lite mums och "sova" lite.

Sen tog vi Bingó och löslongerade med några hinder.
Studsa jättefint trots värmen!
Nu blir de "vila" fram till Tisdag, ska var ful som fan och höja upp havren också.
OCH SÅ HOPPAS JAG PÅ REGNET DE HAR SAGT SKA KOMMA PÅ TISDAG!
är det såhär varmt kommer han ju knappast vilja "springa på med friskt tempo och egen vilja"
my ass!
speciellt när han fäller som ett as också >.<

Ne, får jag liksom inte sätta igång honom nu blir jag faktiskt lite sur, eller va man ska säga.
Hästen är INTE HALT, han springer så jävla klockrent.. Men veterinär påpekar att han "spänner sig lite över hals och manke"
MEN VAFAN >.< vilken häst travar helt jävla jätteavslappnat när de springer en galen människa bakom och viftar med spö?
Ne, nu hoppas jag verkligen att de blir ridning. Annars vet jag inte vart ja ska ta mig till!

Tröttsamt!

Är verkligen supertrött på allt just nu, iof kanske de kan hända något kul inom kort, så jag hoppas.
Men liksom, ingen ridning på den bästa (håll tummarna på tisdag!!), snart är sommarjobbet över, jag har ont överallt, ny sadel behöver införskaffas, ingne vill köpa mina gamla sadlar osv osv
The list goes on and on!

På torsdag ska mamma pappa å jag åka iväg och gå den obligatoriska handledarkursen, sen ska det skickas in formulär och betalas en jävla massa pengar. SEN kan jag börja övningsköra igen.. Nu jävlar ska jag ha det där förbannade körkortet! SÅDESÅ

Ska satsa lite halvhjärtat på att söka jobb nu, satsa mer på att ta körkortet. SEN kanske jag redan har jobb fixat, men då måste jag ha det där jävla körkortet! Blir de inge jobb söker jag in till skolan.. suck..
Fan allt skjuts upp så jävla långt om skolan ska med in i bilden >.< jag vill inte!

Medryttare

kommer på mig själv att sitta och titta på annonser för medryttare..
Storhäst, ja det suger till lite i magen.. Jag vill testa!

2 sadlar till salu

Yes, anyone?

En Globus clic
bomvidd 34 (normal, mot smal)
säte 18"
Pedant skött!
Riden i 6månader
Nyligen omstoppad, aldrig riden i efter det!
Garanti kvar (kvitto finns såklart!)

Nypris 9500
Mitt pris 8000 (tänk på att den nyligen är omstoppad för 1300 har garanti kvar)Sen säljes min gamla Zaldi Icelandic

Bomvidd 30 (normal), säte 18"

Nyligen omstoppad den med!
ca 5år gammal.
Också pedant skött!
Här medföljer;
sadelgjord, stigbyglar, sadelskydd, säteskydd.

Pris 3000


Annonserna ligger på blocket.
Sök på Globus Clic garanti kvar
eller Zaldi icelandic

Eller kontakta mig här!
sadlarna finns i södra delen av sthlm.


PRISET GÅR ATT DISKUTERA VID SNABB AFFÄR!

Närmare 30, än 10!

Nu går de fan utför!
Nu är jag närmare 30år, än 10!..
Nu är de INTE okej längre.

Faktiskt


Är det såhär de ska vara?

Nu har jag börjat att tröttna på att INGET, verkligen INGET händer.
Därför funderar jag på att göra ett försök att sätta mig i skolbänken igen, herre min skapare? HUR kommer detta sluta?. Jag vill verkligen inte sitta där igen, med den pressen. Jag vill ha mitt jobb, jobba 7-16 och sen vara LEDIG när jag har slutat, jag VILL INTE åka hem för att plugga inför något jävla prov som är helt jävla meningslöst, eller sitta och oroa mig över något eller stressa över att en viss uppgift ska vara inne en viss tid.
Jag är inte en sådan person som klarar sånt. Förstå mig rätt, jag är smart, jag kan lära mig nya saker osv.
MEN jag gillar inte att ha en deadline, ett visst antal sidor att läsa, ett viss antal sidor att skriva. Om något jag kanske egentligen inte bryr mig ett skit om.
Visst, jag kan plugga lite "vad jag vill".. Men de ska ju vara relevant också? De är ju inte så att jag pluggar för pluggandets skull direkt. Utan blir de något är det enbart för att få en större chans att få jobb. ABSOLUT inget annat..

Men jag är förvirrad, börjar jag plugga nu skjuts alla mina planer upp så långt. Man blir så låst? tänk om tillfället kommer! Vågar man hoppa av skolan då och satsa eller är man dum och pluggar vidare men ångrar valet senare i livet?.
Livet är självklart en jävla labyrint, som har många olika vägar men enbart en utgång och en jävla massa återvändsgator.. och jag står i ett vägskäl just nu och vet inte vilken väg som leder vart?

Nu händer det grejjer!

Igår fredag var Agnes och Sandra med ut till stallet.
Sandra så hurtig som hon är tog en springtur med Bingó! Uppskattat av både häst och hästägare!

Sen longerade jag Bingó en liten stund över ett litet hinder. Agnes fotade UNDERBARA bilder som vanligt!
Hon lyckas alltid fånga Bingó (alltså hela Bingó, personligheten, energin, styrkan, viljan och sist men inte minst, utseendet!) Otroligt duktig är vad hon är, och uppskattas jättemycket också såklart <3

bjuder på några favoriter. Fler finns att se på bilddagboken, och snart facebook! :)
Bingó är inte bara snygg vid ridning.
Han är fan ALLTID snygg <3
Underbara, underbara hästpojke.


sadeltankar igen!

Jag har ju lite ångest över att Bingós sadel inte ska passa, som är av märket Globus Clic.
När jag köpte den så provred jag också en Stübben Tristan Lyx, och stod och velade mellan dom två.
Tog Globusen då den dels var liiite billigare, men också rentav skönare. Men de ångrar jag ju såklart idag.
Stübben ÄR ETT BÄTTRE MÄRKE, så enkelt är det.

Så, jag ska så fort Bingó får ridas, samt har gått ner i vikt (kommer rida barbacka i början tills han går ner i vikt) sen ska jag ringa ut sadelinpassare som får kolla om Globusen ligger bra (tror den kommer vara för trång ändå).
Ligger den inte bra, ska jag försöka sälja av den för typ 8tusen (nypris 9,500. Och nu är den nyligen omstoppad och aldrig riden i efter det). Sen köpa mig en Stübben ist!

Ja så blir det nog, kanske även om Globusen passar.. För ja vet inte, men jag känner ingen glädje över min sadel längre liksom. Kommer bara ha ångest över att den ska bli sned igen osv..
Men ja, kommer ju först å främst förlora 3tusen på Globusen (går ner 1500 i pris, plus omstoppningen som kostade 1300) sen kostar Stübben sadeln 12000, så får ju lägga till 4tusen om ja nu får Globusen såld för 8.. ÅH, jävla jidder de ska vara jämt >.<

Men, så får de nog bli, för ja vill och vågar inte köpa en beggad sadel!

Sådär ja!

Nu fan märks det allt på Bingó att han går på havre!
Igår blev han tömkörd över några bommar i olika höjder, samt fick böja och ställas runt en massa koner!
Sen blev det longering över bommarna, och tillslut satte jag upp ett ytterst litet hinder (typ40cm?!)
Studs sa det och han var över, hoppa det några gånger åt båda hållen, sen satte jag upp ett litet studs på samma höjd som innan. studs studs över åt båda hållen! :) Sen tillslut särade jag på studset så det ist blev ett litet hinder, sen 4:a galoppsprång på böjt spår och sen ett litet hinder igen! :) åt båda hållen igen såklart och man såg verkligen på Bingó att han tyckte de va kul :D

idag longerade jag igen, bara för att dels visa för Bingó att longering är roligt, och dels för att kolla hälta.
Trava som en jävla gud, vid första galoppfattningen ser jag på honom hur han kröker hela nacken, vänder in rumpan lite och brallar till! massa aaawww på det!
Blev longerad i typ 4-5min, lite trav och lite galopp. Och jävlar vilken energi, vilket steg :D
Min ponny är SNYGG! :D

Ska försöka få tag på veterinär imorgon å se om han inte kan och vill komma ut tidigare.. För känns så onödigt att vänta i 2veckor till när hästen inte är halt å mår bra. Jag vill rida!

ridit och handhästat lite!

Bad Annica handhästa Bingó idag då han behöver något KUL som avbrott i vardagen. Och ja, han älskar att vara med andra hästar! Rida ut i sällskap, rida fler på banan osv. Handhästningen blir ju ingen direkt kondition eller styrketräning på något sätt, då hästen som rids, rids i tölt och Bingó grisepassar/töltar lite bakom. Dock är det bara för hans hjärnas skull, dvs han får ha lite kul med en annan häst men ändå tänka lite på kommandon osv.
Iaf, Annica gav upp ganska fort, så jag satt upp ist, och hör och häpna! Jag satt upp utan sten/pall xD har jag inte gjort på över 4:a år (sen jag ramla av och fick spricka i höften och antagligen något annat, har gjort för ont då jag är lite väl osmidig xD) MEN DET GICK idag, och de gjorde inte ont :o
Iaf, red vägen fram å tillbaka i tölt med Bingó bredvid med spetsade öron. Jättesöt <3
Blev bra ändå, fick de ja ville av dagen. Bingó såg gladare ut. Han får som en liten aura runt honom som lyser när han liksom är sådär galet nöjd över sig själv <3

Imorgon kommer fröken Hovslagare, vilket Bingó älskar :D sen ska vi antingen tömköra eller trickträna lite!
Fått lite nya tips om att ta spanska skritten framåt, och jag ska även lära in puss, nicka och skaka på huvudet :)
Inte allt på samma gång dock ;D men måste bryta av trickträningen så de inte BARA tränas spansk skritt, då kommer han att tröttna på själva momentet med klickern :P Så ska börja med att träna lite spansk skritt, för att sen avsluta med att lära in lite puss :) blir nog bra !! :D
När allt "sitter lite bättre" kommer film! :D

Men nu, ska sängen bäddas rent. ÅH JAG ÄLSKAR! :')
sen ska det sovas, upp tidigare än tidigast imorgon, då jag måste hinna ut till Bingó innan hovis kommer halv 9, och då ska gärna hästarna på Årsta vara ute i sina hagar ;D


Havremoppen!

Ja, ny tycker jag att de märks lite att han både har "vilat" från allt sen veterinären var här i onsdags, samt har börjat få lite havre (det behövs inte mycket innan de sätter sig i huvudet på honom ;D)
Imorgon har Annica lovat att handhästa Bingó. PRECIS vad han behöver. Springa med en annan häst. Tror han saknar det massor faktiskt! Han verkligen älskar sällskap! :)
Så vi får se om de kommer alla 3 tillsammans, eller om Bingó kommer i vild galopp först med Annica och Múska några hundre meter bakom xD Stoppkloss ska jag lyckas vara iaf! Blir nog bra, blir nog bra!!

Var ute på marknad ute på strängsnäs flygplats, eller ja. En gammal militärflygplats. Helvete va KALLT det var då! suck. Hittade inte ett skit, men ack så många som tyckte pärlan var vacker! Och ja, jag kan inte mer än hålla med! :)

Fast nu, mot sängen! SOVMORGON imorgon, fan ta väckarklockor! Jag ska sova tills jag vaknar (dvs till typ 9 xD)
Men nu, sängen med katten!

Natti!RSS 2.0