Lillabruna <3 :D

Bjuderpå 1bild på mig och lillabruna!
Hade kommit filmer om inte kameran tvärdött.. Lyckades rädda fotona men filmerna försvann på vägen >.< så sjukt jävla irriterande så det finns inte!
Btw så galoppa jag idag med :D och fick även HÖGER galopp *yaaaay*
fan så underbar ponnybus är :D

Bingó och jag badade nere på ovalbanan, galet mycket vatten där nere nu! Råkade också trava genom ena pölen som typ gårupp till knäna på pålle.. Helt ofrivilligt var det xD hann inte få ner till skritt efter galoppen och blöta vart vi för jävlar vad det stänkte xD dock satt jag bara och asgarva x'D underbara hästpojke <3

Bild var det ja, så här kommer den :)




Galopp :D

Är så stolt över mig själv idag! Har gjort något jag inte gjort på typ 5år (?)
alltså galopperat på volt! Låter kanske inte sådär jättehäftigt för er som inte vet :P Men att Bingó aldrig har kunnat galoppera på volt vet vi ju alla, han är för mycket 5gångare för det (dock tror jag KANSKE att det kan komma med liiiite träning), iaf lillabruna bjöd mig på galoppen idag <3 :D världensbästalillabruna :D Så galet glad! Ingen högergalopp men en jävla massa vänster xD även i fel varv! Men snart så :) Hon höjer mitt självförtroende något enormt nästan varje gång jag rider henne :)

Måste säga att jag som sagt är stolt, för ja, jag är rädd för att galoppera i kurvor sen jag åkte av på tävlingen (och fick skada för livet).. Men lillabruna är bra! eller ja, Cassandra (ägarinnan) är bra som lärt lillabruna att vara så välbalanserad även i galoppen :) för det underlättar ju något enormt för mig iaf :D
Fortsatt träning imorgon :D (även en liten film kanske kan komma :D) och nu ska jag ha högergaloppen också! (typ)


Bingó och jag provkörde vårat nya bett idag också :) ett D-ringsbett med kopparulle i mitten. Lite läskigt tyckte han att det var precis när han fick in det i munnen, men sen kändes han normal i ridningen :)
Hoppas på att detta bett lurar honom till att börja suga ist för att tugga på bettet :)
Fortsatt träning på det också :P

Här är en bild på bettet :)


Om tävlingen :)

Är nöjd över gårdagen!
Vi kom på 6:e plats Bingó och jag i T7, dock var det EXTREMT många bra hästar med (typ mer eller mindre SM hästar, vilket jag personligen tycker är både orättvist och lite fjolligt att tävla med på en sån här liten inofficiell tävling) men ändå, Fick 5:or från Malin Schön, 4,5 och 5,0 av Malin Stang och 4,5 och 5,0 av Ylva Hagander.
Är stolt över ponnyn faktiskt, han är lite stissig och orolig och blir lätt spänd och passtaktig i just ridhuset på Fors, men igår gick det att få tillbaka honom ganska bra ändå! Stod i domarkommentarerna "något passtakt" men det var verkligen inte så farligt och jag är jättestolt över att han lyssnade så fint på mig ändå! Mitt älsk <3
Vet inte riktigt när nästa tävling blir, eftersom jag personligen INTE har någon lust att tävla en officiell tävling som nu kommer att kosta mig sisådär 500kronor (hur sjukt dyrt är inte det? för att tävla c-klass och i 1 gren??)
Ne, det tycker jag faktiskt inte att det är värt med Bingó. Dock kommer vi att tävla små tävlingar här och där om vi hittar något i närheten :)

Btw är det alltid lika skoj att chocka folk på tävlingar xD alla blir tysta när jag svarar på frågan "hur gammal är han då?" haha, alltid lika underbart kul!
Men han är fin, min älskade älskade hästpojke <3

Nytaggad!

Att 45mins lektion kan ge så mycket! Både i lärande och uppiggande, samt självförtroende höjande! :) jag älskar min instruktör (okej, älska är ett stort ord. MEN JAG GILLAR HENNE VERKLIGEN), hon ser allt, påpekar ALLT, frågesätter ALLT och får en att hitta egna vägar, påminner om fel, jävligt bra på att säga till när man gör rätt (och när hon säger till om att man har gjort rätt så är det verkligen så jävla underbart! För hon är kritisk men ändå liksom så ödmjuk att man inte tappar lusten!). Helt enkelt jävligt bra att ha till hands ibland!

Hon fyllde på min självförtroende mätare till MAX idag och det känns nu bra inför lördagen :) Vi klarar det tillsammans min häst och jag! (och han snubblade 1gång idag, när vi skrittade på vägen och han totalmissade en knöl, alltså så inget farligt snubblande idag). Han kändes fräsch och travade t.o.m i ren 2takt på volten!

Och om det inte går bra, så hoppas jag att jag liksom iaf kan relatera det till "det var för att han kändes sådär på framridningen / det var för att han blev rädd då eller då / det var för att jag spände mig / det var för att jag glömde innerskänkel" ja ni fattar :) Så det inte blir ett "vadå, varför? det kändes ju så bra" :) övning ger mer träning så är det bara :)

Nu ska jag däremot hoppa ner i sängen! Upp tidigt imorgon och följa med stallkamrat till Solvalla Kliniken *gäsp*
sen rida 2små ponnysar, packa allt inför lördagen sen heeeeem och sova typ xD härlig fredag? yes ;D


Segt som fan

Igår undrar jag vart all tid tog vägen, helt plötsligt var kl 18:30 och jag hade bara hunnit rida Bingó (på mina redan spenderade 3,5 timme i stallet). wooups. Blev bara att slänga ut Bingó i hagen igen och fixa iordning all mat till alla hästarna innan dom ska in för natten :P

Idag blir det andra bullar iaf, ska rida både Bingó och Ásta, lektioner imorgon så båda pållarna måste vara lite genomridna och Bingó allra mest måste vara utan energi xD
Är btw helt otaggad inför lördagen >.< men, det får väl gå som det går.. Bingó gav mig magklump igår som hette duga.. Han snubblade jättemycket :'(
Blir alltid så rädd att han ska ha blivit dålig igen (men han har inte snubblat på flera dagar, men hade en riktig snubbeldag igår).. Jag hoppas att det lite beror på att det är så mjukt grus/lera underlag på ridbanan så att broddarna gror ner sig så dant.. Men jag vet inte :( och hejj, jag överanalyserar ALLT vad gällande min häst. Mitt  älskade hjärta ska inte ha ont någe mer <3 (får bara ångest över när jag tänker på att jag red honom aktivt när han hade aktiv spatt, gör så ont i hjärtat!)

men nu ska jag upp och baka lite, var visst någon som fyllde år i fredags och beställde lite bakverk som present :)

Hårfager

Dagen började bra med underbart väder! :) Tänk att snart är våren här (trots att det ligger så mycket snö kvar så får man verkligen vårkänslor när solen väl skiner!).
Pillade runt lite här hemma innan det var dags att fara iväg till frisören (stallkamrat :D) ingen jättestor skillnad från förr, korta lite på längden (det lilla som var slitet) och fixade till en snelugg igen.. Håret växer ju som ogräs så sneluggen är ju borta om 2 månader igen xD

For sedan iväg och handla mat med mammsen, sen till stallet för insläpp och ridning.. Tog bara Ásta idag, Bingó fick vila. och damen är så otroligt bra :D blir så glad när man rider henne för allt känns så lätt så lätt. Trava på 8 volter och körde början till skänkelvikning i trav. Såååå otroligt duktig :D Som sagt, blir bara så glad över att rida henne! <3

Imorgon ska Bingó också ridas. Hoppas på att kunna lägga in traven nu, när snön äntligen är borta från ridbanan! :) Men det blir efter tävlingen, nu ska det tränas tölt till tusen :) sen efter tävlingen ska han få lite "töltvila" om han nu vågar trava vill säga ;D

Snö.. vafan

Vafan, våren var ju verkligen påväg.. Snödropparna hade ju tittat fram längst huskantens södersida..
Nu är allt begravet under snön IGEN :'(

Gårdagen (lördag) var lugn, hade utsläpp. Red både Bingó och Ásta. Bingó fick springa lite på vägen som är otroligt dålig just nu pga all snömodd.. Ásta reds på banan, så otroligt fin hon var igår :D Känns skönt när det hela tiden går framåt med den damen!

senare på kvällen for vi över till brorsans svärmor som blev ett år äldre. Käka middag och prata skit!

Söndagen spenderades bitvis med far på biltema (yaaay) och bauhaus (yaay igen). Va gör man inte när det är saker till hästtransporten som ska köpas ;D

For senare ut till stallet för insläpp, red Ásta igen och hon kändes lite loj men var SUPERFIN, verkligen galet mjuk och formbar i både skritt och trav. Tölten är fortfarande jobbig, men kan numera göra bra övergångar från skritt till tölt utan spänningar :) Det går liksom framåt som sagt!

Bingó blev longerad (första gången på hur länge?). Springa i trav och visa upp sig för allt å alla ;D tur att han är snygg min pålle <3

Imorgon är det måndag, och jag ska faktiskt klippa mig! Den ni (nästan så jag håller mig till 1gång per år!) haha

Piggelin

Hmm, min häst hade eld i baken idag :o
fast det var ändå ganska okej, för vi körde bara på skritt, trav och galopp (och liiiite tölt) på vägen idag. Fullt ös medvetslös! Min häst har bra kondis också! Efter att ha skrittat i 120km/h, travat i 200km/h i drygt 2km, så tog vi och red en lång rak sträcka fram och tillbaka (sträckan är ca 150m kanske lite mer) 3ggr i full jävla rulle!
Dvs GALOPP :'D iihh de var så kul att kunna be Bingó sträcka ut sig ordentligt <3 Sen efter att han sprungit ca150m x 6sträckor så skritta vi en bit, tog en sista galopp på ca 500m som slutar i uppförsbacke så andas ju hästen såklart tungt.. Skrittar ca 200m, sitter av och leder sista 500m tillbaka till stallplanen. Tar av sadel och hämtar ett fleecetäcke (hestet vart svettigt) så andas han helt normalt :D Att Bingó har fått tillbaka kondisen har jag ju insett för länge sen. Men att han har denna konditionen och sån här bra återhämtning det trodde jag INTE! :) Vart mycket förvånad över hästen faktiskt och väldigt glad! För jag har ju lagt upp träningen helt helt rätt. (och HAHAHA på er igen, min vikt stör inte)

Bingó fick massa gott efter också, mer än vanligt då alltså ;D
Fast, han kanske inte förtjänar det :o när han har sönder sitt täcke så matte får stå i 30min och sy, och hann då bara rida Bingó, Ásta fick vila idag, tar henne imorgon ist :)

Men nu sängen, sen ber jag till någon högre makt att jag får lite positiva besked i slutet av denna månad/början på nästa månad. JAG VILL!!

Oj, så det kan gå!

For som sagt en sväng till Cassandra, fikade lite och pratade :)
Tog sen en sväng till stallet och red Bingóbus och fick sällskap av Elina & Ásta på vägen, där vi skrittade och pratade en del :) trevligt!

Fortsatte sen med tölt på ridbanan,och någonting hände i huvudet på Bingó.. Jävlar va han for :o tur var så fanns det stoppklossar lite överallt (typ en hästrumpa, typ en stallkamrat).. Han är faktiskt otroligt äcklig när han blir på det humöret.. Han gör ju inget för att vara elak, han bara missförstår allt och springer fort framåt. För att han tror att det är rätt.. Tur var stod stallkamrat kvar på volten ett tag, så jag fick tillbaka honom mentalt ganska snabbt, han hann liksom inte koppla ifrån till 100% vilket var skönt!. Dock kunde han absolut INTE slappna av efter denna incident. Vilket suger. Trots snart 5år tillsammans så har jag ännu inte riktigt hittat ett sätt som får honom att slappna av till 150% efter ett sådant missöde. Vilket är lite surt, men berättar väl egentligen en hel del om vad det är för speciell herre Bingó faktiskt är. Fick honom iaf att frusta lite smått samt att tölta relativt lugnt och avslappnat.. Suger också att det inte är grus på ridbanan så det går att trava som avslappning!

Imorgon hoppas jag på en lugnare häst! och varmare väder!
Våren? vart är du?

Ja se, jag kan jag med :D

Har äntligen vaknat av mig själv innan kl blev 12. Lite stolt här faktiskt!
Är nyduschad och ska upp och föna håret och sminka mig. Sen bär det av till Cassandra som äntligen ska få lite finbesök ;D efter det blir det stallet och rida min prins (och antagligen prinsessan också)..
och jag säger som så många andra.. Kan inte snön ta och försvinna.. typ nu?

Härligt!

Red världensfinaste idag (dock en väldigt kort ridtur då jag är så SJUK JÄVLA TRÖTT PÅ SNÖN).. lite tölt, lite galopp men mest skritt. Världensfinaste ändå <3

Sen red jag Ásta, trava och tölta en massa och hon var så duktig så :) glad man blir när ponnyn gör framsteg!

Träffade även en viss Cassandra i stallet idag, glad över att hon ser ut att må så bra trots det läskiga hon har gott igenom den senaste veckan!.

Btw så tror jag att jag har blivit biten av en sömnfluga eller något sånt.. Är så sjukt jävla trött HELA TIDEN. När jag vaknar (och ändå sovit sisådär 10-12 timmar) är jag dyngtrött. Åker till stallet och är dyngtrött, tar säkert minst 30min längre än vad det brukar göra bara för att jag känner mig så seg! åker hem och pysslar och somnar nästan till allt bra som är på tv:n runt 20-22 sen pinar jag mig att vara vaken till typ 12 för att sen gå och lägga mig.. För nej, jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mig vid 10 >.<

Dagarna efter

Har väl egentligen inte helt landat. och kan inte helt fatta att min älskade häst och jag presterade det vi har presterat! Är så galet nöjd <3

i söndags fick Bingó lite massage sen tog vi oss en promenad på ca 40min. Härligt värre och Bingó tog äntligen tillfället i akt och vart rädd för det djupa diket med en å i xD han har varit rädd för diket hela vintern men inte haft "tid" att stanna upp, blåsa upp sig och sen hoppa åt sidan, eftersom jag har hela tiden ridit förbi och kunnat distrahera. Men igår så! stanna vid snövallen, titta ner på vattnet i diket, låta som en gris, hoppa åt sidan och sen fortsätta efter matte. Så fullt normal <3 xD
Red även lillabruna igår som var sååå otroligt trevlig! Börjar verkligen känns oss som ett och hon förstår allt jag vill numera :) jätteduktig är hon <3


Idag blev det longering av lillabruna eller, kanonkulan!
Tömkörde Fani en sväng
och red Bingó i mörkret tillsammans med Annica och Múska.
Tog hacket idag och det blev mest skritt, men lite tölt blev det också :) så otroligt jättefin <3


Har även anmält mig till Mörs Påsktävling som är den 27:e Mars. Alltså näst nästa helg!
Tror att tävlingsandan vaknade till liv hos mig :D

Lördagens vinnare!

Är så sjukt glad över prestationen jag och Bingó gjorde igår. Att min spatthäst med halvdålig sena skulle stå som vinnare (delad 1:a med ett annat ekipage). Att få stå där och veta att Vi, just VI hade bästa poängen i den här klassen idag. Att ingen hade högre poäng än mig. Åh det värmer något enormt!

Bingó var verkligen jättefin på ridbanan efter en stunds uppvärmning. Bjöd till och gick riktigt galet trevligt i form och med supertakt! Agnes kom och fotade en massa bilder (Tack ÄNNU en gång <3).
Bingó och jag var i sista startgruppen och skulle först in på banan, där jag nästan fick en blackout. Vilket håll skulle jag rida in i? vilket varv var jag anmäld i?. Jag kan lugna alla genom att säga att jag kom in åt rätt håll och kom även ihåg att HÄLSA på domaren! Den ni!

Började i vänster varv med arbetstempo tölt, där Bingó bjöd på bra takt och form! :D så sjukt nöjd och domarkommentaren vart; Ok takt, bra tempo, ok form men något inåtställd. med poängen 5,5

Böt sedan varv och visade valfritt tempo tölt. Där valde jag att rida i kort tempo tölt. Har inte haft möjlighet att träna på ökade tölten den här vintern så valde såklart det mest säkra kortet för taktens skull!
Formlösa var vi i detta varv och något styva då Bingó vart rädd för folket på "läktaren", var superläskigt att rida emot folket.
Domarkomentaren vart; ok takt, ok tempo bitvis något styv. Med poängen 5,0

Vilket gav oss poängen 5,3 :'D och bästa poängen som skrivet ^^.

Dock kom jag som 2:a, pga att arrangörerna bara ville ha en 1:a. Och jag kom 2:a med motiveringen att den andra hästen var mer jämn än Bingó.
Och ja, det struntar jag i :P Vi fick exakt samma poäng så delad 1:a är vi i vilket fall..
Fick en finfin rosett och jag fick en kaffebryggare ;D DEN NI!

Jag skulle kunna fortsätta här och skriva ut min kärleksförklaring till Bingó.
Men fattar mig kort och skriver;

Tillsammans Bingó, är vi så jävla starka.
Tillsammans Bingó, klarar vi allt.
Ensamma är vi två vilsna själar, enade är vi starka och lugna.

Det finns inget som kan få mig att sluta älska dig <3 du är mitt finaste på jorden och jag värdesätter dig så otroligt <3
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav <3 (låttexten passade in här)

Bilder kommer senare! JAG LOVAR :D

Känner ett lugn

Har ridit Ásta idag, toppenfin dam som bjöd till ordentligt i tölten! :D sånt är alltid kul så guldstjärna på henne ^^.
Sen red jag Bingóbus en sväng på vägen och körde lite tölt-galopp-tölt övergångar, väldigt halt på vissa ställen så korta sträckor galopp blev det :) Men han var sååå fin (på halvlång tyglar ;D).. Körde sen en sväng på ridbanan som vanligt, och visst. Går han som han gick idag får vi 5:or.. Men det kommer han ju inte göra :P
Men ändå, så känner jag ett lugn inför morgondagen. Har varit i ridhuset förut och vi gillade underlaget då (hoppas det inte har ändrats alltför mycket) och det känns liksom inte "läskigt".
Det kan inte gå mer än åt helvete (och jag gissar på att vi aldrig kan få sämre poäng än va vi redan fått en gång) så ja, lär ju märkas va vi är på för humör imorgon ;D gäller ju att Bingó har vaknat på rätt sida också faktiskt! Allt hänger inte bara på mig! Även om typ 80% hänger på mig :P

Jaja, nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen, upp relativt tidigt imorgon iaf :) *gäsp*
Natti på er :)

förberedelse

Imorgon ska det här mysiga påbörjas, sånt som jag tycker om innan tävling/träning eller liknande :) det här med att göra ren utrustningen, att byta schabrak, att packa allt foder som ska med och att putsa hästen lite extra :)
Synd nog har Bingó börjat klia upp stora sår i ansiktet igen.. Den här gången är jag däremot inte alltför säker på att det är svamp.. Ska dock ringa en veterinär om det inte bli bättre inom kort. Dock ska ansiktet tvättas imorgon, vilket Bingó hatar, men hoppas väl på att tvätten och en smorning av ansiktet får det att lugna sig lite!.
Har dock en känsla av att denna sommar kommer att bli förjävlig. Men bara att bita ihop!

Bingó var förövrigt helt underbar idag, på hacket såklart!
Måste fan ta och se till att tävla på hacket någongång i sommar. Bara för att se liksom! :)
Imorgon ska vi iaf galoppa lite för att få ner energin ;D sen ska det travas och töltas lite också såklart!
Ásta ska också ridas, den finalillabruna som bara blir roligare och roligare att rida :D

Fan, nu vart jag sådär supernervös igen xD jaja, ska nog ta och slå på tv:n ett slag och försöka somna :)
Natti <3 :D

Vad har jag gett mig in på?

Usch, börjar ångra mig nu inför "tävlingen" på lördag, eller alltså.. Ja vet inte, känns så delat just nu. Bingó är jättefin hemma, töltar på klockrent i trevlig form. Jag vill liksom så gärna att det går bra på lördag, annars blir jag så besviken :( men vet också att det såklart hänger på att jag rider och inte åker häst! Ibland, men bara ibland önskar jag att Bingó vore annorlunda att rida. Att han liksom vore lätt.. Men det är han ju såklart inte då.. Dock skulle jag ju inte byta ut Bíngó mot någonannan häst i världen <3 men han får ju gärna vara lätt ibland också :(

Sen kan man ju alltid säga att jag är en "bra" ryttare, eller iaf RÄTT ryttare på rätt häst. Eftersom Bingó är som han är.. Men det hjälper ju liksom inte :( speciellt när man rider lillabruna som är så lätt som man bara kan bli, om man nu bortser från att hon är lite liten..

Och jag vet ju själv hur jag är, jag går in med "det får gå som det går" fast innerst inne vill jag ju såklart ha en rosett till. Och så blir man såklart jättebesviken och arg på sig själv när det inte går som planerat :( Så varför utsätter jag mig för detta då? Jo, antagligen för att jag gillar att plåga mig själv??

Ne usch, jag bara svamlar och känner mig "låg" just nu..
Bingó är världens finaste <3 tro inte att jag tycker något annat..

Full fart framåt!

Idag har jag haft en långdag i stallet, mockat 6boxar, tagit hand om 5hästar, ridit 2hästar och tömkört ett troll :)
Härligt väder så jag klagar inte, dock börjar det bli jobbigt för ryggen att mocka så många boxar varje dag.. Så, jag hoppas på att jag kan bli bättre på att säga nej! (dock är jag för snäll egentligen så jag lär ju fortsätta mocka trots att jag känner mig stressad). Iaf, red Ásta som kom hem igår (i transport också :D duktiga flicka!!)
mycket stel och hård i munnen. Mycket arbete för att få "tillbaka min tjej". Slutade efter ca 30min då hon travade så trevligt i form mjuk och fin :)
Tog sen Bingóbus och bråkade lite med honom. Mycket spring i benen där och det krävdes övertalning för att han skulle tölta i arbetstempo och nästintill korttempo och inte i superökad tölt wroom wrooom på volt! :P
Härligt nu också att han går upp i helt taktren tölt redan i första tölten och direkt. Inte som innan då det kunde vara passtaktigt innan han rullade in i 4takten. Nu är det verkligen pang bom in i takten tölt i form :D de är SÅHÄR det ska vara! Imorgon ska iaf Prinsen få vila, sen är det ytterligare träning inför lördag (vet fortfarande inte vad jag har gett mig in på).
Tömkörde även Fáni några varv på ridbanan, flytta in rumpan lite och pyssla :) Där har vi iaf en häst som tycker de är sjukt kul att skritta runt runt. Bingó ledsnar på skrittarbete på typ 5min ;D

nu ska jag ta min trötta kattunge och sova lite :) Rida Ásta imorgon och ta hand om Prakkari, mocka och ge medicin :) Bingó vila som sagt!

Helgen

Nej, det har egentligen inte hänt något sådär jättespännande i helgen.
Tolkade med Bíngó tillsammans med Annica igår, skitkul och Bingó var jätteduktig :)
Idag red jag med "skyddsbootsen" som bara väger 140g, ska nog ha dom på tävlingen. Iaf körde 2st T7 program på ovalbanan, bara för att jag blev apatisk första programridningen.. Bra där liksom!. Klarar inte ens av när jag själv säger "välkommen in på banan, Caroline Ahlberg och Bingó. Varsågoda och rid" de är fan dåligt!
Iaf Bingó tickade på som en klocka, utan att jag red.. Fast resultatet blev ju såklart bättre om jag faktiskt red.. Dock blir han onödigt stark på våran ovalbana, för där existerar bara GALOPP för honom :P
Lite form då och då, men jävligt formlöst överlag.. Inte lätt när ovalbanan går i vågor samt är dåligt plogad. Men iaf, ren takt hela tiden :)

Och nu, ska en otroligt trött Carro förflytta sig från datorn ner till sängen. Och jag hoppas för allt i världen att kattungen hade tänkt att sova samtidigt som mig, dock dampar han runt oroväckande mycket just nu...

Tröttnat så totalt!

Förihelvete! Kan det ta å sluta snöa och börja töa? Så våren kan komma någongång!!!
Bingó stod och tjurade i ett hörn i hagen alldeles ensam, han tycker inte eller om detta eländiga väder!
Skitglad blev han iaf när han insåg att det var MYS som stod på schemat och inte ridning. La på vetevärmaren på rumpan och började mocka boxar så han var mjuk och fin om rumpan sen för massage :D Åh han verkligen ÄLSKAR det! <3 så massera en jävla massa, klia lite. Smorde manen (eksemkli redan nu jag dör -.-) och borstade igenom fint :)

Imorgon ska jag med en stallkamrat till klinik med hennes hästpojke, hältkoll och vaccination. Svårlastad är han också, därför får jag följa med som lastare! Skojj, eller inte ;D men jag är så snäll så såklart jag ställer upp :) Någongång kanske jag behöver hjälp (fast det känns som att jag har hjälpt alla i stallet hundra gånger, och själv behövt hjälp 2 typ). Men som sagt, någongång behöver väl jag hjälp...

Nu ska jag upp, och se om jag kan hitta på något gott till middag.. Typ

Ridlektionen

De är spännande ändå, hur kroppen reagerar på vissa ord.. Trodde först inte sånt om mig, jag som brukar klara av de flesta situationer utan att bli handlingsförlamad. Dock har det krypit fram att orden "rid som på tävling" eller egentligen, bara ordet "tävling" får mig helt apatisk. Eller nej, jag får upp Bingó i tölt, sen tycker jag att han ska klara sig själv. Han vet ju ändå vad som gäller? right?..

Det är egentligen inte alltför konstigt att min häst går över i passtakt å har sig, när matte inte är som hon brukar. Rider ju fram på ridbanan som vanligt, arbetar igenom honom som vanligt. Men sen när dom säger "välkommen in på banan, Caroline Ahlberg och Bingó" då går det inte.. Speciellt inte när dom senare säger "varsågod och RID".. öhm, rida? vemdå jag? är jag inte bara en fripassagerare? inte?.. Ajdå..
Har iaf lovat mig själv att rida den här gången, och har även lovat min instruktör att rida... Är ju hon som dömer tävlingen också xD

Mitt mantra kommer att vara "innerbakben, högerbogen och ytterhanden" om och om igen!

Förövrigt var Bingó duktig idag! Tölta på jättefint från start och var trevlig att jobba med helt enkelt :) Märks stor skillnad från innan kiropraktorbesöket och nu efter. :) Makes my happy!
Ponnyn vågade t.o.m trava lite :D Min älskling <3

RSS 2.0