Monday, I hate you!

Måndagar är verkligen inte mina dagar...
Känner mig halvkrasslig men hoppas på att slippa undan förkylningen även den här gången!
Jobba på i ganska lugnt tempo, men vi hade att göra, de kan man lugnt säga!

Fick rådamp i bilen påväg hem, då en tantaluna tyckte att hon stod över alla andra som stod i kö in till Länna Köpcentrum (då Media Markt öppnade idag) så hon körde i "köra rakt fram filen", men precis innan rondellen ska hon prompt in i "svänga in till Länna Köpcentrum filen", och blockar då hela "köra rakt fram filen".
DÅ blev jag arg, llillablå tutade högt och länge, flera gånger, ja vifta lite med armarna i ett "men åk framåt då för fan" rörelse. Tillslut tröck hon sig in så jag (och alla bakom mig) kunde åka förbi.  Och när jag var jämnsides med kärringen fick hon se ett långt långt långfinger! Idiot.

Är de något jag verkligen inte klarar av är människor som anser sig ha större rätt än andra att göra just dessa saker (eller idioter som åker i bussfilen, eller kör om på en enfilig väg för att sedan svänga av vid nästa korsning, eller idioter som ligger upp i arslet, eller idioter som hon jag berätta om ovan)

Jag är inte den som är den, men ibland undrar man ju hur människor är funtade. Och varför de inte finns fler poliser på vägarna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: