Ekonomiknapp?

Kelda är pigg! Typ SÅHÄR pigg, och idag hade jag önskat att hon hade just en ekonomiknapp, så man kunde få åka en bensinsnål liten Fiat men just nu är det allt eller inget, och damen brassar på som en bensinslukande Ferrari. Men läcker är hon, utan att tveka! 

Red fram lite ute på vägen med skritt, samla länga och över i trav, lite tölt som var passtaktig för ovanlighetens skull, det kändes ju sådär. Vad hände med min töltdonna? 

Hem och in på banan där vi tog tölten direkt och i höger varv som blivit de starka varvet, var hon trevlig och flöt fint. Om ja hade spöet i innerhanden och därmed kunde peta på innerbak! 
Vänster fick vi en diskussion i. Men hon släppte och vart riktigt fin! Imorgon blir det en lugn uteritt och fredag vila. 

Fr.o.m. Fredagnatt sen är jag ledig i 2veckor, fatta att jag ska njuta av den tiden. Sen drar nya jobbet igång och den utmaningen ser jag fram emot :) 

Pigg frökenfluff idag!


Whats up!

Ja, lite saker händer iaf. 
Fixat nytt jobb vilket är så sjukt jävla skönt! Helt ärligt kan jag väl säga att jag knappt han få ångest innan de löste sig! Men så nöjd och ny kul utmaning står runt hörnet :D 

Kelda har vilat 2 veckor pga handen. Kan hon gott ha, hon får en till vila i jan/feb. ngn gång. Något längre då :) 
Iaf red vi en sväng idag, jag kan fortfarande inte ha tyngd / tryck i handen så halvöppna händer och väldigt mycket röst och säte så gick de att både skritta, trava, tölta och galoppera. Fint med känslig häst! Och hon var såååå nöjd, frusta och frusta! 
Däremot väldigt spänd och tittig. Det var något nytt! Hon fick övertalas att gå förbi en häst i hage som stod med rumpan mot och hade täcke på. SUPERläskigt sa Kelda, ja vägrar gå förbi! ;) möte med vildsvin på 3-4m avstånd var ju rätt mysigt också! 

Aja, bjuder på två instagrambilder på Kelda från longering i tisdags :) börjar bli fin nu! 


Stolt

Ska gå ifrån det svenska förhållningssättet och ist sträcka på mig och säga fan va bra jag är! 

Låter bilden tala! Har några ynka kg kvar. Jag stressar inte men innan sommaren 2014 ska de vara borta! Sådeså! Jag kommer aldrig bli modellsmal och de har aldrig varit mitt mål! Men jag vill kunna slänga på mig vilka kläder som helst och känna mig snygg! Ja ni förstår :) hejja mig! 

 

Livets vändningar

Jaha, så var det där med livet.. Nu sket sig allt igen. Pissigt och jobbigt och jag vill helst ge upp.
Men gör man det? Klart inte! Dock kan jag tycka att livet kan sluta ge mig pungsparkar och faktiskt låta mig glida på någon räkmacka då och då!!
 
Uppsagd pga arbetsbrist. Suger så jävla hårt men vafan ska man göra? bara bita i och börja om.
Jag vet att JAG KAN, men jag ska orka skrapa upp mig och sätta på mig mitt leende igen, gång efter gång.
 
Tack vare underbara FBvänner så har jag redan en intervju fixad, som sagt, jag tvivlar väl  inte på att jag inte fixar något. Men att hela tiden börja "om på nytt" är lite jobbigt och påfrestande. En önskan är ju att bara ha min stabila inkomst så jag någonsin kan flytta hemifrån liksom... Men det lär jag ju få vänta med :( suck.
 
aja, bara på'et igen liksom! Imorgon ger jag gärnet och satsar allt! JAG KAN!
 
 

Med hand i paket

Mjo, handikappad är jag. Så sjukt jobbigt! 
Ingen skelettskada, knogarna var hela också. Men en kraftig smäll ja, svullen, öm, blå och stel. Kan inte greppa och har jag inte handen i högt läge dunkar den och gör allmänt ont. 

Mamma får hjälpa till i stallet, och idag hade jag insläpp och mamma fick agera grindvakt. Stora läskiga hästar enligt mammsen men hon var duktig och motade bort dom från grindarna. 

Blir borta från jobbet måndag och tisdag iaf, sen får jag se hur det känns på onsdag. Önskar att det är bra då! 


Inlindad trasig hand :(

Inte som planerat

Jo, vi skulle ju iväg på träning. 
Det gick ju sådär. Kelda pricka min hand med sin bakhov och troligen har jag krossat två knogar. Vet mer så fort vi fått svar från röntgen. Men fy fan va surt!! Gaah !!! 

Väntrum, finns det något roligare? 

Ojämt

Ojämt var ordet! Shit va livet vänder på en bråkdels sekund för mig. Undrar bara när jag ska få lugn? 

Och på tal om ojämn, Kelda har som ja sagt tidigare i princip bara ridits ut sen vilan i somras, nu har vi besökt ridhuset hela 2ggr den här månaden, för på lördag är det dags att åka till Jursta Gård och träna för Johan igen. 
Kelda har också känts ojämn, märktes av först på tävlingarna som var. Inte alls lika mjuk och fin som tidigare i båda varven. Började pilla på det förra veckan k ridhuset, sen har vi vilat och ridit ut. Igår var vi i ridhuset igen, fokus ligger på lång, låg och böjd. Och se, tillslut kom min jämna mjuka tjej tillbaka. Däremot kommer jag efter årsskiftet boka in ett vet besök till damen, bara kolla igenom kropp och även tänderna. Är lite orolig över att ojämnheten kommer ifrån att hon har ont/känner obehag. 

Nu kanske de låter som att hon är grymt ojämn, det är hon inte. De är nog nästan knappt märkbart från marken egentligen. Men magkänslan ni vet! 
Likväl är de dags att kolla ny sadel, hej då pengar!! 


Nån bild från en av våra alla uteritter :)

Hopphäst?

Idag var vi seriösa! På med allt, jag tog t.om stövlarna och mot ridhuset det bar. Var en tjej där redan som hoppade så Kelda och jag tränade mycket övergångar skritt-trav tills de ekipaget lämnade oss (och hindrena) suger tog över så sänkte ett av hindrena och så hoppade vi :D Keldas första hopp över ett riktigt hinder med ryttare :) studsat stock i skogen har vi gjort några gånger och löshoppat har hon gjort några gånger också. Så helt främmande är det inte :) men absolut något vi bör göra om lite då och då iaf :) 


Högt var det kanske inte!
Men kul och Kelda hoppar så stort så de räckte med den höjden :) 

Underbart

Shit, jobbmässigt har den här veckan varit förjävlig! Så mycket att göra :(
Mina axlar strejkar och min rygg värker. Tur jag bokat tid hos kiropraktorn den 11:e! 

Annars då? Varit hurtig och promenerat en hel del. Med utmärkt sällskap också :) Kelda har haft en slapp vecka och Bingo har vilat hela veckan :) 
Kelda har iaf varit mycket fin när vi väl ridit i regnet och de glädjer mig. Dags för kurs snart! Ska bli kul :) 
Äntligen ledigt också, helt sjukt skönt att vara ledig i 3dagar också! Love!! :D 
I helgen blir det middag med fint sällskap, och söndag ev Skansen om de blir fint väder :) 

Jo men bortsett från tungt på jobbet leker livet igen och jag ser fram emot vad som väntar :) 
RSS 2.0