2014

Sista dagen på 2014, vilket år. Vilka starka känslor jag fått uppleva. Helt fantastiskt och hemskt på samma gång. 
Går igenom året lite snabbt här, sitter på mobilen i bilen på väg till pojkvännens pappa i Degerfors för att fira in det nya året. 

Året började lugnt för min den, jobb på flottsbro med snöläggning till en början innan vi kunde öppna upp för en kort säsong. Vilken upplevelse att få göra detta, hade fantastiskt kul! Vilket gäng vi var! 

I samma veva började träningen inför vårens tävlingssäsong, vi körde sista passet för Johan Häggberg, och hade sedan ett långt träningsuppehåll. 
Vi tävlade ist väldigt mycket, med stor framgång. Plockade rosetter i samtliga starter och samt 3 blågula. Otroligt nöjd! 
Gick upp en klass i fyrgången men insåg att Kelda inte riktigt var redo, men ändå fick vi med oss en rosett hem därifrån med. Hon är fantastisk <3 

Sommaren kom och tävlingarna lades på is inför höstens säsong. Vi mös mest i skogen och jag försökte komma in i gängorna på nya jobbet. Kärleken tittade fram i Mattias och han har varit och är en fantastisk stöttepelare i mitt liv. Under våren bråkade jag fantastiskt mycket med veterinär och försäkringsbolag för Bingós skull. En mycket mycket tung period i mitt liv men jag hade fantastiska människor i min närhet som ställde upp med allt! 

Hösten kom, tävlingssäsongen drog igång med varierade resultat, inte så konstigt med tanke på att jag inte var helt närvarande. Den 2:a sep fick Bingó somna in. Den tyngsta dagen någonsin och jag fäller fortfarande krokodiltårar när jag tänker eller ser på bilder med honom på. Efter det åkte vi ut på en sista tävling och bara hade kul :) fin känsla och vi avslutade säsongen där. 

Vi började träna för Reynir ist och började ett nytt kapitel med fokus på att rida fram en femgångshäst ur Kelda, vi kämpar fortfarande men Kelda måste bygga med självförtroende för att lyckas helt. Vi är på god väg! 

Snabbt kom vi in i en hektisk period på jobbet och det vart en massa övertid och helgjobb, utan att jag hann blinka var det julafton och nu nyår. 

Jag står för tillfället rätt stadigt på mina små fötter, jag har ett fantastiskt gäng som stöttar upp mig bakifrån om jag mot förmodan skulle falla. Jag är trygg i nig själv och vet att jag klarar det mesta. 2015 är inget "nytt år, nytt jag". Utan mer en fortsättnings bok på 2014. 

Jag är redo! Kursande

Helgen då, är inte den till för rekreation? Omg vad jag har farit och flängt! 
Lördagen började ute på fors gård och en lektion för Reynir, pepp och fart och fläng. Vidare hem och iväg på julbord med jobbet, först curling sedan middag. Lagomt stressad men annars helt okej dag :) 

Söndagen började tidigt också, iväg till Fors igen och idag stod "försök till pass" på schemat. Fortsatte med samma tänk som tidigare, sen fick Reynir sitta upp och försöka på en passläggning ute. Det gick sådär, Kelda var lite förvirrad och förstod inte riktigt. Men vi ska kämpa på tills nästa tillfälle och då blir det förhoppningsvis pass på riktigt :) 

Det finns en liten film på mitt instagram konto (där det äveb läggs upp mer bilder och bättre uppdatering övh ;)) Ahlbergcaroline heter jag där :) check it out ;) 

Vintertävling

Okej, nu har vi tydligen anmält oss till vintermästerskapen.. Hur det gick till? Ja du, jag vet faktiskt inte. Kände att, varför inte? Vi ska dock bara leka i V5 och T8:a :) men ändå. 

Blev sjukt taggad nu iaf och första tävlingen går av stapeln den 7:e februari :) 

Nästa helg ska vi iväg och bli drillade av Reynir igen. Både lördagen och söndagen! Ska bli kul det med. Vi går iaf från klarhet till klarhet. Just nu är det fantastiskt kul när vi är i ridhuset. Det är tungt att övh taget kliva upp på morgonen, men Kelda ljusar upp vardagen! 

Hon ska få en minivila snart hade jag tänkt. Typ 1-2 veckor över typ jul/nyår. Beroende på väder och vind :) 
Inspirationsbilder <3 
Vackraste Kelda <3


RSS 2.0