Läget här då?

Jo det är varmt, jättevarmt! Så varmt att Kelda fått vila sen i tisdags.. Känns inte schysst att låta henne jobba på något vis när termometern visar allt från 30-36 grader. Jag hoppas på svalare väder i veckan så vi kan börja lite smått igen. Ingen panik då vi inte har något inplanerat förrens den 23:e augusti. Då ska vi rida för Reynir :) ska bli spännande helt klart! Utöver det inget planerat så vi kan ta det lugnt i värmen ett litet tag till :) 

Bingó är oförändrad på alla sett och vis, hämtas in från hagen varje kväll svettig från värmen så han blir mest avsvalkad med vattenslangen och får gå in i boxen för att sova. Inget eksem än eller och jag kan inte vara lyckligare över det! 

Får se vad veckan nu har att bjuda på, jag hoppas på lite ridning och lite regn! :) Min helg

Ja, min helg såg ut såhär; 

Vi började med grillning på fredagskvällen :) 


Fortsatte lördagen med lite kranbilsåkning ut till Waxholm :) och därefter stallet en sväng såklart där Kelda fick springa lite på ridbanan, mest en genomkoll av gångarterna :) Ute på Waxholm blev det en båttvätt som ville tillbaka ner i vattnet efter en service :) 


Söndagen bjöd på sovmorgon, fika hos svärmor och tillslut stallet för insläpp av hästar  :) största hästen  såg liten ut helt plötsligt ;)

Och så var den helgen över och en lång arbetsvecka ligger framför fötterna igen! Tjoho va kul ;) 

Sommarlugnt

Det här med att uppdatera bloggen går ju sådär :P 
Kelda hade en lugn förra vecka. Mest vila och lite longering och tömkörning. Ena skon började sitta löst och vi hade tid hos hovslagaren i tisdags så mycket vila, inte Kelda emot dock ;) 

Igår red vi ut en sväng och Kelda känns fin, fokuserad och ärlig. Fin känsla i ridningen överlag och tölten börjar verkligen se nya höjder! Så kul :D 

Idag red vi en stund barbacka på ridbanan, viktbootsen på och mycket övergångar skritt-tölt och på slutet lite tölt-trav-skritt, mycket mjuk och fin och framförallt stabil! Nöjd matte! :) hon är allt bra den där fröken :) 


<3

Eksemhäst?

En blåsig, kallt, lite regnig sommarstart med kombination; inget gräs = helt symptomfri eksem. Eller ja, bortsett från lite sår på en kliande mule, och ett skap som kräver smörjning har Bingó ALDRIG varit finare under en sommar. Känns skönt att kunna ge honom det som avslut. Mattes älskling! 
Han kan vara det finaste jag vet <3

RSS 2.0