Inre panik

Det gnager något inom mig och jag känner en stressande, oroande känsla i kroppen. Känner mig lättretlig, nedstämd och en massa andra jobbiga känslor. När jag ändå just nu är fantastiskt lycklig. Varför kan inte den jobbiga känslan försvinna? :( 

Inatt ställde vi tillbaka klockan en timme. Troligen är det höstmörkret som hjälper till med min jobbiga känsla. Kommer from imorgon vara kolsvart när jag lämnar jobbet för att åka ut till Kelda :( sån ångest.. Vill ha tillbaka solljuset! 

Funderar lite fram och tillbaka över att ge Kelda några veckors vila snart också. Men vet inte. Vill hitta gnistan igen men det känns tungt. Blä helt enkelt! 

Åter till verkligheten då, helgen här gick fort. Hade bara lördagen ledig för idag har vi jobbat extra på jobbet. Bra pengar iaf! Alltid något! 
Kelda och jag red ut barbacka och stötte på älgmamma med bebis. Tur Kelda är snäll! Satt dock av för min egna skull. Hitta en bra sten sen att sitta upp via :) nackdelen med att fara ut barbacka :P 


Fröken Fluff <3 Förbättring?

Ska verkligen försöka bli lite bättre på att slänga in ett litet hej här oftare. Så att jag slipper tjatet från vissa ;) haha nej men för min egna skull också! 

Idag är det lördag och vi har haft stallmöte och en härlig uteritt i solen. Åh underbara höst va härlig du är när du bjuder på 15grader och strålande sol! 


Bestämde mig för att de kanske vore dags att dra igång träningen lite smått igen efter några månaders uppehåll, hehe. Så idag rotade jag fram löparskorna, drog igång en P3 dokumentär, denna gång om tvångssterilisering som skedde i Sverige förr. (Jag har totalt fastnat för P3:s dokumentärer! Lyssna framförallt på deras "9/11", "Estonia", "lasermannen", "huddingehärvan" och "diskoteksbranden i Göteborg")

Iaf, lite drygt 5 km blev det och jag är fruktansvärt nöjd över att min kondition inte har förlorats så mycket. Rätt bra grund att stå på med aktiv fritid och ett jobb med mycket rörelse. 

Nu ska här duschas, sen ska mannen komma hem från jobbet så lördagsmyset kan starta :) 
Tystheten råder

Väldigt tyst från mig nu, men vardagen lunkar liksom på utan att något direkt spännande händer. 

Vi var iväg till Fors Kelda och jag, red lite för Reynir igen och nu börjar vi sniffa lite på passen. Inte mycket men lite iaf. Utöver det la vi ner höstsäsongen efter bara två starter, kändes som det rätta att göra så det fick bli så :) 

Annars är det nästa spännande som händer en Ullareds resa näst nästa helg, men ja annars dött ;). Letar lägenhet, framförallt hyres alternativt ett längre andrahandskontrakt, så känner ni någon i södra Sthlm, Haninge med omnejd så tänk på mig ;) 
RSS 2.0