Boar in oss

Nu är det nästan mysigt här hemma. Gardinerna är uppe och lite tavlor har kommit upp. Igår var vi ute och letade efter en servetthållare utan resultat. Vart köper man en sån egentligen? Vi var ju runt överallt utan framgång? Skitgrejjer! :P 

Kelda och jag njuter av våren, så underbart väder och nu när värmen börjar infinna sig känns allt så mycket lättare! 


Någon jag däremot saknar är filuren på bilden ovan. Lillmissen vad saknad han är här hemma! Tur att jag kan åka och klappa och krama på honom när jag vill <3 myskatt! Livet

Livet rullar på, überstressad fortfarande av någon anledning. Tar tid för mig att varva ner efter en jobbig period. 
Hemmet börjar bli just ett hem, rutiner börjar ta plats och saker faller även på så vis på plats. 

Kelda har gått bra i veckan, nya hovisen var ute och skodde i tisdags. Och i övrigt tränar vi passläggningar och samling. 

Jag har absolut inget vettigt att säga. Slänger in en bild på Kelda och mig från vintermästerskapen ;) 
Men pinsamt

Här var det ekande tomt på inlägg, pinsamt värre! 
Har hänt så sjukt mycket de ja snart 3 månaderna som gått på det här året. 

Jag har jobbat, sjukt mycket. Dvs förutom mitt vanliga heltidsjobb mån-fre har jag även valt att jobba varannan helg på Flottsbro under vintersäsongen och därmed jobbat 12dagar i sträck, haft en ledig helg och sedan jobbat 12dagar osv osv. Mina lediga helger har bestått av häst och återigen häst. 

Jag och Kelda var iväg på vintermästerskapen och skämde ut oss lite, vi har även kört kurser för Reynir. Senast igår faktiskt. Nu äntligen börjar det hända grejer och vilken häst jag har! Kärlek på henne! 

Jag och Mattias blev sambos här i helgen också. Och utöver allt som sker så rullar livet liksom på. Jag kan knappt fatta att det är Mars redan?!?! Det är ju tamefan VÅR ute! Fantastiskt!!! 


Kelda från Fors gård står på just fors gård efter ett klockrent pass för Reynir i söndags :) finaste tjejen! 

RSS 2.0