Rösta!

Kom igen nu mina bloggläsare! :D
tycker ni kan ta er tid att rösta på min underbara arbetskamrat.
De tar inte lång tid!

Tack på förhand!!



Erik Henebratt

(klicka på länken!)


Torsdag

 

Jobb.jobb.jobb!

Bingó blev tränad i repgrimman lite sporadiskt. Lite spansk skritt, lite "longering" med inkallning men egentligen mest lite mys. :)
Synd att eksemet är så förjävligt alltså. Usch, ja har missat att smörja honom ordentligt och de som inte skyddats av eksemtäcket var sönderbitet :( dumma matte! Men de är bara att börja smörja ordentligt vaaaarje dag. Suck. Åh va ja hoppas på att min nya pålle inte får eksem! De är verkligen inge kul alls!





I cant get enough

Bingó var superduktig igår! Traska på lugnt och fint och vart inte alls livrädd för 2kvinnor med en vovve, eller snubben som kom joggandes bakifrån (de var bara lite läskigt, så han hoppa bara rakt upp), men för att ha all överskottsenergi som han har så var han duktig <3 Tölta lite, trava lite. Senan kändes jättejättebra! :D kuligt!

Sen börja de regna. Ett riktigt sommarregn! :D hämtade Einrad och när jag var klar med henne hade de slutat regna ^^. TUR! :D Red en sväng på ridbanan, tölt och trav. SUPERPIGG litendam! Som var duktig när hon väl slappna av och koncentrerade sig ^^. Gick ner på ovalbanan och töltade och galoppade! :D KUL sa Einrad och sprang foooort :D söt! Trava lite som avslut och då gick hon jättebra. Kul att rida bebishäst lite. Så stor skillnad mot Bingó, stabila underbara Bingó<3

Idag blev de jobb och en liten promenad med betesträning för Bingó :)

Soliga timmar!

Käkat lunch på altanen, halvdåsat i solstolen några timmar och sen blev de glasstund på altanen också! :)
Lite rödare blev jag, och jag hoppas de resulterar i brunhet. Dumma svenska kropp! Har en sån där riktigt klassisk svensk hy, dvs, blir mest röd :P Men ibland så blir ja lite brun också! Känns som att vinna på lotteri. Yaaay!

Snart iväg mot stallet, ska rida Bingó en sväng i skogen, och Einrad en sväng på ridbanan :) Kuligt! Först dock en sväng till Foderboden för att köpa glykosamin. Men aaaallra först (dvs innan jag ens kan vistas utanför husets 4:a väggar) ska jag sminka mig och dra på mig ordentliga kläder (och inte mina trasiga men superskönt kortbyxor, med ett söndertvättat linne till ;D)


Lite bättre

Jo, lite bättre dag idag.
Premiärtur med mustangen idag, en sväng till drottningholm. Mys!
Bingó fick vila idag, senan kändes över förväntan bra! Kanske de går ändå?!?
Imorgon blir en slappardag med förhoppningsvis en del solning på dagen och sen stallet på kvällen.
Rida en liten sväng tänkte jag också :)



Slänger in en bild på mig och Mach.
Ja vill rida sådär ordentligt igen tack!


Lagomt lagom? Sådär Mellanmjölkigt liksom

Ja är trött på så otroligt mycket just nu. Och vissa saker blir jag bara helt förbannad på också.
Jag vill bort, men slits mellan tanken att lämna allt och allt som hör till. Ta med mig min häst och bara fara iväg. Om jag vill har jag alla möjligheter att göra just vafan ja vill. Jag kan.. Men De finns en del som jag vill ta med mig också, och de egentligen mest för Bingós skull. Jag skulle klara mig helt perfekt utan. Men inte han. Eller jo visst fan skulle han överleva. Men de känns elakt. Och ja, jag ska svamla lite till! Sådeså!!

De är sällan jag inte står fast med fötterna på jorden. Men när de väl händer vill jag bort på DIREKTEN!! NUNUNU, jag vill sparka grus på folk som gör mig illa. Och ja vill bara vända ryggen och gå. Jag och min häst. Lämna allt och börja om på nytt.

Tanken finns också att göra något otroligt, och åka iväg själv. Bara lilla jag.. Men de vågar jag inte. Vi är inte klara än. Inte riktigt än!

But face the facts, jag är en jävla medelmåtta till svensk. Där allt ska vara mellanmjölk.

Lördagsmys!

Blev stallet tidigt imorse (eller "tidigt" vi åkt halv 10.)
Bingós sena känns bättre nu efter lite vila så vi red en liten kort sväng på vägen och en liten sväng i skogen!
Annica var med och red Múska. :) Mys men synd på vädret, varit så otroligt fint väder i flera dagar. Strålande solsken och varmt. Men nej, idag ska de allt vara molnigt :( så jag inte ens kan sitta ute och sola liksom!! :( dumma!!

Ska väl strax fixa mig iordning och åka ut mot hässelby, möta upp mamma å pappa som kommer hem från dalarna, och träffa bror m. familj för lite "påskmiddag". Blir nog trevligt :)

leker med min Iphone nu typ hela tiden också. Hej jag har inget liv!! haha :P Men den är rooolig än så länge iaf ^^.

Nu ska de målas naglar och pysslas. Katten ska ut på altanen också, han bara springer runt här och skriker >.< suck

Långfredag? Min gick då jävligt fort!

Gaaah, stress som FAN imorse. Var helt 100 på att jag började kl 13 (SOM VARENDA FREDAG).. Men nej nej, jag började kl 12 (iof inge problem OM JAG NU TITTAT INNAN JAG GICK OCH LA MIG IGÅR!!) så hade jag kunnat gå upp en timme tidigare och haft en lugn morgon, men nej.. Jag klev upp kl 10, duschade och fixade mig. 10 i 11 kikar jag en snabbis på schemat innan jag tänkte åka ut till stallet för att rida.. Ser då såklart att de står 12 ist för 13.. PANIK!!!!

Gasa ut till stallet, mocka, mata 3boxar. PANIK, tar in Bingó, byter om till eksemtäcke (hästen kliar snart sönder sig *sad face*) slänger ut hästen i hagen, gasar till jobbet och sån JÄVLA TUR JAG HAR!! svänger ut från grusvägen till storavägen, gasar på i uppförsbacken och kommer upp till 70 vid kröken och i nedförsbacken direkt efter ser jag 2polisbilar. SHIT, poliskontroll. TUR att de var en uppförsbacke innan liksom.. Annars hade det gått betydligt fortare!!

Bara att svänga in, blåsa, visa körkortet och snällt berätta att pappa äger bilen :P
Men hon var glad och snäll så de gick bra ^^. Sen körde jag lugnt och försiktigt därifrån!

Jobba fram till 17, blev bjuden på middag av arbetskamrat. Det tackar man liksom inte nej till!
Så middag på O'learys blev det. Galet trevligt och gott var det :) som tack skjutsade jag honom hem!

Nu sitter jag hemma (vilket jag gjort i 2timmar nu), pillat med min Iphone :D yaaay, och pillat med katten och lekt på internet.  Nu ska här glos på tv!.

Och njutas av FYRA!!!! dagars ledighet. FY FAN VA SKÖNT!

Så här ska de softas och mysas och degas. Och Bingó ska få mycket tid <3 :D

Tatuering?

Mmmm, jag är så JÄVLA SUGEN!!!
Jag vill!
Någon som kan tips om något schysst ställe? Vill besöka något annat än Teds Tattoo2 vid brommaplan!
Och gärna inget inne i stan (jag gör mig inte bra inne i stan!)


Tottoooo! :D

Jobb 8-19, inge spännande där inte. Mansgrisar och diverse idioter träffar man på varje dag numera. Men vafan! Just deal whit it och LE! För ja, LE ska man göra! Då känner de sig så jävla dumma också :D NÄR MAN BARA LER TILLBAKA! I love it!!!!

Blev en snabbis i stallet efter jobbet. Mocka och borsta igenom pållen. Imorgon eller iövermorgon åker eksemtäcket på. Liten kliat sår på rumpa och bog :( dumma eksem!!
Senan däremot var jättefin idag! Inge svulle, inge varm! :) Det kändes bra iaf!

Nu mot sängen, jobb imorgon 12-18.30. SOVMORGON och kort dag, jag tackar!!!

Än får du gå med strumpor och skor!

Bingó tyckte de var vår igårkväll och brallade JÄRNET och hade av sig vänstra framsko >.<
Så han tyckte väl att de var dags att gå barfota! Så där sprack planen om att ta en promenad runt höbalslingan! :(
Hovis kom ut nu ikväll och slog på skon iaf, men imorgon hinner vi inte ta någon promenad. Jag slutar 19. Men men, vafan. De kommer fler dagar!

Red iaf Lillabruna! Blev en tur i skogen med Cassandra och Einrad. Galopprace på ovalbanan oseriös träning på ridbanan och avslut med galopprace på ovalbanan igen! Helt oseriös ridning från min sida. MEN KUL VAR DET!


Målat lite.

Målade en liten pownie igår till arbetskamratens ena dotter :)

Och för att inte ha målat på typ ett år är väl resultatet helt okej, jag kan bättre. Men måste bara orka ta mig tiden, för de är sjukt kul när man väl sitter där och målar, men de är något som gör att jag aldrig tar mig tiden. För tid de har jag, men jag fyller den med annat.

Aja SKITSAMMA, här är bilden iaf ^^



Ledig måndag med långdag i stallet!

Åkte till stallet vid 10 idag, kiropraktortid var bokad och Bingó hade ordentlig låsning i bäckenet (vilket har synts tydligt och kännts tydligt) men har nu en liten minivila i igångsättningen. Senan kändes inte helt hudra igår efter 1dag i "storhage", dvs den var lite svullen. Han ömmade inget men ändå, vila blir de. Och iom kiropraktorbersöket kunde de ju inte komma lägligare ^^. nu blir de lite promenader på grusväg och i skog! Fram till helgen ungefär :)

Fick rida Einrad idag också, skillnad mot förra gången iaf. Mer stabil, mer "egen".

Väl hemma blev de lunch på altanen och sen solning! underbart! :D var t.o.m så skönt att jag somnade till en liten stund (dvs i dryga timmen). Åh UNDERBARA VÅR JAG ÄLSKAR DIG! :D:D:D:D
Ledig imorgon också, blir stallet på fm, promenad runt höbalslingan hade jag tänkt! Sen ska ja luncha på altanen igen och sola :D sen blir de stallet på kvällen för att ta in odjuren ;D

Och nu har jag en nytvättad bil igen! Tjooohooo :D den lär ju inte alls bli jättedammig imorgon.. inte aaaaaalls.....

Jobbdag

De är kul att jobba helger! Dels lite kortare dagar, och dels mer folk = tiden går FORT och man har fullt upp! :D härliga arbetskamrater är ju ett stort plus också!
Känner mig vuxen idag också, provat sushi för första gången någonsin. De var lite.... läskigt!. Och bitvis lite smaklöst :P kan absolut tänka mig att äta det igen, dock kanske något med lite mer smak på om de nu finns?

Åkte en snabbis till stallet också, Bingó såg nöjd ut i storhage med lite gräs i! Synd på att myggen börjat komma och pållehästen börjat klia sig... :( snart eksemtäcke på, så oerhört tråkigt!
Senan kändes lite varm och svullen också. Antar att de beror på att han har rört sig mer och kanske t.o.m sprungit lite?!? Han får en liten minivila nu, så får vi se om det blir bättre!. Annars är de kört :(
Imorgon kommer iaf Kiropraktor Malin ut och rättar till herrns bäcken! ;D tjoohoo! då blir de lite promenader några dagar och minivilan som på en beställning!


Lördag

Ledig lördag, skönt! :D ikväll blir de Jeff Dunham på globen! :D:D:D:D tjohoo så jag har längtat!!

Men dagen började i stallet som vanligt (nästan iaf), en liten ridtur blev det med en sväng i skogen (där pållen även bajsade så jag kunde sitta av och ta en liten kula till träckprovet!) pigg som tusan var han, vilket inte är ovanligt längre *vissel*. Töltade ytterst lite på vägen (mer skrölt) men de är lite hårt på grusvägarna just nu, tråk!

Efteråt mockade jag ur "buren" och färdigställde "bodenfållan" och släppte ut pållen där ist :D glad Bingóhäst som rullade sig sisådär 3-5ggr :P haha, överlycklig också när han såg att de fanns några enstaka grästrån som tittade upp på en del ställen! MEN MUMS sa Bingó :D tog en tugga av lunchöt och kastade sig på "gräset" ist ;D haha

Väl hemkommen käkade jag lunch i solen på altanen och fan va underbart väder! :D lite röd om armarna efter 45mins "solning" hej bleka svenska kropp!.


Lång jobbdag!

8-20.30 jobb.
Ja, så upphetsande rolig var min dag idag! Jobb jobb jobb...
Tog mig iaf en glasstund :D typ höjdpunkten ;D huvudvärk speglade dagen också.. Kul!
Mamma tog Bingó idag, mock och mat, samt en liten promenad. Min fina mamma <3 Tänk att hon har varit livrädd för hästar och nu kan ta hand om Bingó helt själv ^^. Stolt dotter!

Onsdag.

Gårdagen var inte alltför rolig, fan vilken skitdag jag hade! Usch, ne de hände inge speciellt men var bara en sån dag man egentligen helst vill glömma!
Ridlektion på kvällen iaf, som iof räddade en bit av dagen!. Skrittlektion i 30min med lite skrölt inblandat. Bingó tyckte iof att han absolut kunde få TÖLTA JÄTTEFORT och inte alls skrölta!
Och jag gillar min ridlärare <3 Så härligt att ändå kunna rida ordentligt men skratta och ha kul under tiden!
Bingó var iaf jättenöjd med livet för han fick ju nästan springa ;D

Idag blir de en skrittur på vägen med Annica och Múska! Härligt.
Imorgon blir de jobba från 8-20,30 dödspasset men jag överlever ;D Så inget stall, tråååk.
Men mammsen tar hand om pållehästen då och tar en promenad <3 tänk va vore jag utan min mamma?

Nu sitter jag här nyduschad och ska börja fixa håret. Evighetsjobb ska jag berätta för er! Tänk att vara kille med kortklippt/helrakad! Underbart de vore!! (fast jag hade väl varit en sån med långt hår bara för att liksom.....)


Tjo!

Jobbardag, med ett kortigt stallbesök på morgonen!
Fick beröm från stallägarna över att Bingó är så lugn och fin trots ca 12veckor i boxvila/egen hage. :)
Men han är fin min häst, snäll och fin <3
Blev en liten kort promenad med lite mysig betesträning. Kommit lite fint grönt gräs i backen där solen ligger heeela dagen lång! Mums :)

Nu har vattnet försvunnit från "bodenfållan" också, så om någon dag kan han få gå ner där :D ska bara få torka upp först! :)

Jobba från 10:45 till 18:30. Lugn dag men ändå en ganska bra dag i omsättningsmässigt tänk! :) stor dagskassa är alltid lika kul :D

Jobb torsdag, fredag och söndag! :) najsigt :D

Imorgon hovslagare och ridlektion!

Okej hej!

Har inte haft något direkt att berätta, men Bingó och jag skrittar på.. Töltade någon liten bit men vill nog vänta ändå. Bygga lite mer muskler, kollas igenom av kiropraktor (18/4 bokad tid) och gå i större hage. Innan jag vet hur de blir. Inom kort blir de iaf större hage, såfort vattnet bara har försvunnit! Är en liten sjö där ;D

Ska rida en kort ridlektion på tisdag också! Vill ha lite tips på hur jag kan aktivera honom ute, på rakt spår (mer än skänkelviknigar och öppnor... Finns de något mer man kan göra förresten?!?), Sålänge vi håller oss till skritt går de bra att rida en kort stund på ridbanan, trots att de är statiskt att rida i "cirklar" hela tiden ;D

Men mitt liv rullar på, jag går egentligen mest och väntar på att nästa löning ska komma. Såfort jag har fått min lön, så längtar jag efter den andra. Jag vill se hur pengarna på mitt sparkonto växer, och de FORT! Jag har inte tid att vänta :(

cinnamon buns

Stall på fm, red Bingó och töltade en liten bit. Superfin hästpojke som lyssnar jättefint. Mycket finare i munnen nu också, inte alls lika stark som han alltid annars har varit. Men det känns som att det kan komma tillbaka :P Ju mer styrka han får. Men han får massa beröm när han är så fin :)

Lillabruna fick springa i lina :D wrooom så glad hon blev! Och snabbt gick det också! :D sötnosen <3


Nu ska det bakas bullar! :D första jäsningen är klar, så nu är det roligaste kvar! :D tjohoo


Träningsvärk!

Jahopp, tränigsvärk från gårdsagens fartfyllda ridtur. Träningsvärk i mage och lår.
Kändes idag när jag skulle rida igen :P haha, men myyyys, då har man ju iaf ridit ordentligt ;D
Lillabruna var rolig att rida idag också! Lite galopp på vägen, samlat och fint, sen fortsatt travträning på ridbanan. Duktig tjej! :D

Bingó fick en promenad med Cassandra, för jag hade lite att fixa i stallet (vissel, jag glömde att mocka en box), sen släpptes det in hästar ^^.

Imorgon är jag leeedig och ska faktiskt ta och baka bullar! :D Tjohoo! ;D

Ledig måndag

Sovmorgon, helt underbart!!
Vakna kl 10 av mig själv, så skönt! Pilla runt lite här hemma, käka lunch och åkte mot foderboden för att handla lite hästmat innan jag for mot stallet. Fick mig ett rejält asgarv när en idiot i en bmw körde om mig på en 50sträcka, relativt farligt också, på en bro med rödljusen vid slutet. Ca 30m längre fram blev han stannad av polisen! MOHAHAHAH, äntligen hände det som aldrig annars brukar hända! Så härligt!

Väl i stallet blev Bingó-bus longerad i ca 10-15min. Ser helt fräsch ut i både trav och galopp. Dock ser jag att något sitter i bäckenet på honom. Men fröken Kiropraktor Malin kommer ut om 2veckor och kollar upp honom :) Ska bli skönt!

For sen och hämta fröken Cassandra och åkte tillbaka till stallet, red lillabruna och galopprejsade på vägen :D KUUUUL :D:D:D Fortsatte sen att rida på ridbanan. Fina lillabruna!

Söndag

Sovmorgon idag, vakna vid 10 och åkte ut en snabbis till stallet innan jobbet, Bingó fick vila. En liten 15min promenad var det enda jag han/orkade med. Önskar verkligen att snön kunde försvinna från hagarna så Bingó kan få gå i stor hage! Jävla snö!!! :(

Blä, jag vill verkligen ha en förändring nu.  Önskar så mycket att vissa saker bara kunde falla på plats. Vrider och vänder på mig utan att egentligen komma någon vart. Jag vill få rätsida på saker och ting!. Jag gör allt jag kan, sen är det upp till så många andra! De är läskigt och jättejobbigt. Men jag har inget annat val eller direkt.
Suck och stön!

Improving

For till stallet imorse, skrittade vägen igen. Spännande att se att senan inte reagerar alls?!?
Red igår utan reaktion på senan, red idag utan någon reaktion på senan. Och trots detta så smuskuttade han hela vägen hem (efter en liten incident med 2stallkamrater), blev lite lätt uppstressad kan man säga. Han vägrade att skritta om man säger som så.. Men trevlig form och lätt i handen var han iaf xD ALLTID något!
Han är trevlig att rida också, känslig och fin :)

Sen iväg till jobbet och jobba några timmar. Sen hem en sväng, köra mam + pap till någon middag, sen hem äta och glo på tv. Ska tydligen hämta hem dom också? hum... hur kom det sig att jag blev värsta privat chauffören?!?


Obehagligt

Fick en riktig idiot till kund idag, som tillslut i princip stod och berättade för mig att jag inte utförde mitt arbete korrekt och att elgiganten var idioter och att jag var en idiot som inte hjälpte honom på korrekt sätt osv osv. Otroligt obehaglig situation då jag på kvällarna är helt ensam ute på lagret och de kan hända mycket "hos mig" innan någon i butik skulle märka något. Måste ta upp detta med chefen. För i princip så ska vi aldrig känna "obehag" när vi möter en kund, dvs vi ska alltid kunna ha en "back up" som kan komma och helt enkelt bara stå vid sidan om utifall ATT något händer. Men den möjligheten har inte jag på lagret (om jag inte GÅR IVÄG från kund och ringer till någon i butiken, men de är svårt att gå iväg från en kund som står och skriker och har sig).
Men aja, han gick utan att göra något men ändå.

Lite senare kom det en kund som däremot lite försynt gav jättefint beröm mot elgiganten och oss på lagret, att vi var trevliga, hjälpsamma och lätta att ha å göra med. Då blir man lite glad iaf! :)

Jobb i helgen, stall på fm imorgon, jobb sen ska jag vara chaufför till päronen. Imorgon blir de stall efter jobbet. Orkar nog inte gå upp i tid för att hinna med stall på fm då faktistk :P (5:e dagen på raken jag jobbar då, jag är TRÖTT då kan jag lova!)

Ne, nu ska ja fara mot sängen. Upp "tidigt" imorgon!

Natti mina vänner!

RSS 2.0