Tårta i stallet =)

Lyckades med att shabbla bort mitt förra inlägg. Undrar vart de hamnade haha. Jävla bra man är!

Igår blev som sagt Bingó utskriven från kliniken. Det måste firas och de blev med tårta i stallet. Samtliga stallkamraterna grattade oss och önskade oss lycka till. Och nu ska vi allt fixa det Bingo och jag, tillsammans klarar vi av allt bara vi vill och tar de lugnt <3

Jag har också gjort mitt "val" och de känns toppen, att äntligen få satsa på något som troligtvis leder till något underbart. Fan va härligt de känns, saknar J. lite men just nu är han på en stor båt påväg till Åland. Men nu är de min tur att få känna av lycka och jag kan INTE vänta. Ska bli så jävla skönt att bara få vara glad och må bra. För jag förtjänar det just nu. Min tur till Lycka

Tillsammans är vi ett

Det är helt otroligt det här egentligen. Den 22 November fick vi domen "Du kommer aldrig att kunna rida din häst igen, han kommer inte att hålla" Nu den 28 April "Grattis din häst är "frisk förklarad", Blir de inga komplikationer när du ökar traven så behöver du inte höra av dig, du slipper oss"

FAN de är helt JÄVLA otroligt! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!
Så nu jävlar ska vi skynd oss långsamt! Bygga muskler på riktigt nu med mycket backträning när vi tömkör, osv. Med lite beslutsamhet och stor portion envishet så funkar allt!!

Och jag måste lära mig att allt tar tid. Vi måste börja om från grunden på riktigt. Men de är så skönt att slippa ha "Nu är de bara några veckor kvar till besöket, fan han känns sämre" Jag slipper dom tankarna, jag slipper den ångesten.

Allt ordnar sig tillslut.

TACK alla som har skänkt oss en tanke och hållt tummarna. Ni har gjort stor skillnad!
Tack alla som stöttat mig när allt var som jobbigast! Tack alla underbara för att ni finns <3

Kluven

Aldrig har jag suttit i denna sits. Och jag gillar det inte. Vet inte vad ja ska göra och de känns liksom läskigt att inte ha en direkt plan. Utan att ha ett val, ett val som i båda fall skulle leda till något underbart fast på två olika nivåer. Och jag vill ha de underbart, jag förtjänar de nu. Jag har haft nog med skit. Och jag kan absolut inte "välja" hur sjukt de än låter så ska jag egentligen ÄNTLIGEN få välja. Fast ja är nog inte redo =(

Jag är kluven mitt itu, och jag önskar att någon skulle kunna ge mig ett tecken.
är de för mycket begärt?


Den finaste hamnade hos mig <3

Numera behöver jag inte ropa när jag närmar mig hagen, utan Bingó vet när jag kommer och då är de Gräshagen som gäller. Så då kommer ponnyn travandes till grinden ^^. Väldigt bekvämt må ja säga. Men sen när dom går i gräshagen hela tiden så får man knalla igen. haha, så ja njuter fullt ut av att han kommer.

Idag tog vi och tömkörde lite. Bingó pigg och busig, nu är de VÅR säger han. Tog en kortare sväng idag på ca 15 min. Ska bjuda på lite bilder också hade ja tänkt =). Usch ja är så nervös inför imorgon =/

 Härligt värre med gräs =)

 En hästrumpa på promenad =)

 Vinden i håret

Har jag sagt att jag är lycklig? Om inte så säger jag de nu då ; )
Carro är Lycklig <3

Slapp dag

Idag har de varit en seg dag. Vaknade vid tolv och slog på tv:n, vid 3 ringde mor och fråga om jag var vaken. haha, drog mig till duschen och sen när mamma kom hem så åkte vi till stallet. Bingó och jag red "Höbalsslingan" tillsammans med Muska och Prakkari. Sen drog vi ensamma ner till Jordbroleden och tillbaka, Travade lite och dom små benen sprang fort fort =P, Fick ner tempot och då kom även formen <3. Inge mer ridning nu för på Måndag är de återbesök!! Imorgon hade ja tänkt att tömmköra =)

Jag verkligen hoppas på att de INTE blivit sämre utan hellre att de ser likadant ut. Så jag iaf åtminstonde för fortsätta rida lugnt på Ponnyn, för helt ärligt behöver jag inte mer just nu. Jag är så oerhört tacksam över dom här 2 månaderna som gått läskigt fort! Och jag har njutit utav tiden med en massa uteritter.  Carro får bli en skogsmulle tills hon har skaffat arbete och kan köpa en till ponny ; )

Så håll tummarna nu alla på Måndag 28/4 kl 10:30
eller åtminstonde tänk på oss någongång under dagen?

Skansen och lite till

Dagen började med ett möte vid 12 med J. drog oss ut på Djurgårn och hamnade på Skansen, skit fintväder ute och varmt som satan, vandrade runt där ett tag och slutade i Kungsträdgården. Fan va vackert de är när alla träden blommar samtidigt. Lämnade J. vid centralen och åkte vidare hem. Fan va bra jag mår just nu. Känner mig levande.

väl hemma böt jag om för att åka till stallet. Bingo släpptes ut i en av sommarhagarna och drog iväg i en serie med bocksprång, rullade sig och travade iväg tills han insåg att han var själv i hagen och inte hade någon att leka med haha, fick sällskap av Fani och Fönix efter ett tag men då lockade gräset mer än lek och bus. Vart en snabbvisit i stallet med endast mock och hagbyten.

Just nu känns de som att jag kan klara av vad som helst! Just bring it to me ; )

Snart Studenten ^^

Missade att skriva att vi nu har införskaffat inbjudningkort som ska skickas ut inom kort =) Fan va härligt de känns! Det känns verkligt, nu händer det äntligen! Iof 1 månad och 2 veckor kvar. Men ändå! Inga fler lektioner bara 4:a veckors praktik! Och på tisdag är de mösspåtagning i skolan =D

Så snart är man arbetslös ist =P haha, ja bara att sätta igång redan nu att leta jobb iof, men de ordnar sig. Får ta lite ströjobb här å där innan man hittar något fast. OM man har tur vill säga. Annars får man flörta med föräldrarna. Dom kan nog ordna något via deras jobb!

Tror inte ja lagt in någon bild på mig i mössan, fick den för några dagar sen.


Lika glad idag =D

Dagen började med en härlig dusch, sen satt jag på altanen och bättrade på den icke existerande solbrännan. Vill vara någorlunda solbrun tills Studenten, Inge kul att ha på sig vitt när man själv ser ut som ett lakan ; ). Blev lite brun på armar och bröst men dessa ben ser lika vita och bleka ut som innan, haha. Köpa solbränna på sprayburk kanske? Började läsa en Stephen King bok som numera bara ska läsas ute i solen. Annars blir jag aldrig någe brunare. Signal heter boken och än är den lite sisådär. Har svårt att tro att folk skulle bli galna pga ett mobilsamtal haha, men de är bara att läsa på och fångas i historien.



Idag tog jag och Bingó en sväng tillsammans, testade traven lite igen och jävlar vad bra han går! Riktigt påskjut och med bra sväv, går så mycket bättre nu än vad han gjort tidigare. Traven är liksom renare! Hoppas på att de bara bådar gott inför Måndagen, håll tummarna alla? Sen hände de en lite rolig grejj i stallet haha, ena stallkamraten har en likadan jacka som jag har, självklart tar hon med sig min jacka när hon ska åka ist för sin egna. Haha, och däri ligger mina nycklar, mobil osv. Lyckat. Fick tag på stallkamrat som skrattade gått åt förväxlingen. haha, ja har man bråttom ibland så händer det grejjer.

Tittade på Insider idag, vilket jag aldrig gör men idag handlade det om Hästar som innan försäljning får gå på smärtstillande så att dem går igenom besiktningen. Fick se ett reportage om en kvinna som tvingades avliva sin häst pga så svåra skador, och i kontraktet står de att hästen skulle funkar fint till dressyr, hoppning och fälttävlan. Fick även se när dom avlivade hästen. Usch och fy säger jag bara. En hemsk hemsk dag kommer man ju själv få gå igenom allt de som innebär med att ta bort en häst. Och jag vet att de är något man som hästägare får "ta". Hästar blir skadade, gamla osv och dör dom med. Tyvärr. Men ja skänker varma tankar till dessa personer som blivit så lurade av olika hästförsäljare. Djurplågeri på hög nivå!

För hon har blommor i sitt hår

Hela dagen har denna underbart somriga låt snurrat i huvudet. Å vet ni vad? jag gillar det! Våren är här och jag mår sådär bra igen. Hela min kropp mår bra. Trots att jag hade Nationella Uppsatsdelen i Svenska B idag så är jag glad. Våren är här, solen lyser, fåglarna kvittrar och jag är glad!

Måste bara säga Grattis till kamraten som förlovade sig i Fredags! All lycka till er =)

Dagen började kl 6 efter 2,5 timmes sömn, tröck på snooze knappen några gånger för mycket och vaknade till när de var 10 minuter kvar tills bussen skulle gå. Vart att stressa stressa men de gick. Halv 9 startade nationella å de gick nog åt helvete tyvärr. Absolut inga ämnen för mig att välja ibland, Och ja är annars väldigt väldigt bra på att flumma runt ett ämne på ett vettigt sätt. Fick ihop 3 sidor iaf får hoppas de räcker till minst ett G.

Sen bar de av till stallet där älskade Bingó gick i hagen och kom när ja ropade <3. Massa lerig var han också. Täcket åkte ju av igår ; ) snart är de dags för exemtäcke eller ja iaf inom någon månad får se när de blir betesutsläpp. Men förra sommaren gick rätt smärtfritt hoppas på samma sak denna sommar! Var även en sväng till Fors Gård och tittade på när Frida red sista lektionen för denna terminen, Marie undra hur de var med Bingó och önskade oss lycka till på måndag. Och jag måste säga, va kul de ser ut att rida ordentligt. Tölta, trava och Galoppera <3 saknar massa massa. Och jag hoppas så innerligt att Bingó blir så pass bra så att man kan göra dessa saker fast på en lägre nivå.

Men glad skulle jag vara idag hela dagen hade jag bestämt mig för =P

Ingetnting känns komplicerat,ingetnting känns svårt
För hon har blommor i sitt hår, som bara jag kan se
Hon somnar nära mig på natten och vaknar likadant
Och hon har blommor i sitt hår, som bara jag kan se


 Anders Glenmark - Hon har blommor i sitt hår


http://www.youtube.com/watch?v=osptFmalxIU

Dagen i sin helhet.

Vaknade vid halv 2 typ och fick dra mig upp ur sängen. Vid 3 åkte vi för att hämta upp Annica för att sedan åka till stallet. Bingo stod precis vid grinden vilket var väldigt händigt =P. Gjorde iordning oss och drog iväg för att rida Skrittslingan som förövrigt är ca 1,5 mil lång och tar ca 1,5 timme att rida. Helt UNDERBART väder idag, solen sken och inte ett enda moln på himlen, Bingó vart jätteglad när han insåg att vi skulle ut i skogen på en lite längre tur. Men efter ca 1 timme ville nog min stackars ponny bara lägga sig ner haha, de är rätt många uppförsbackar, rätt branta sådana också. Så när han fick syn på den sista backen kände ja hur hela hästen sjönk ihop och dog inombords haha, nej då inte riktigt så dramatiskt var de inte. Men vid den branta nedförsbacken som man måste sitta av vid för att gå ner för så fick Bingó vila lite längre och ja gick en bit. Men Ponnyn var och är nog starkare än vad jag tror. För när ja satt upp igen så var han pigg =).

Blev att betesträna hästarna lite idag också. 40 min blev de. Tiden går fort när man har någon att prata med. Nu sitter jag här med mitt föredrag framför mig och kommer INGENVART! Jag har väl iof gett upp. Hittar på en massa andra saker att göra ist för att ta mig tid att skriva. Som att uppdatera här tex, fy på mig =P

Nu bjuds de på lite bilder hade ja tänkt ^^

 En betandes Bingó =)

 Annica ser ut att ha kul

 Dom två vita ponnysarna tog Time Out från betandet och började klia varandra ist ^^

Kursprov och annat skojj

Usch usch usch säger jag bara för Kursprover överlag men speciellt för muntliga sådana! Har verkligen ingen lust att ta upp häftet för att börja skriva mitt "föredrag" känner INTE för det direkt. På måndag ska man lämna in ett PM (dvs ett utdrag av de man ska prata om) och på Torsdag ska man redovisa. JIPPI!! eller inte. Alla som känner mig VET hur jävla stora problem ja har med att prata inför publik! Har ångest redan nu och jobbigare blir de då ja inte har en aning om VAD ja ska prata om och HUR ja ska lägga upp arbetet. SUCK säger jag bara! Och ja har bara idag och imorgon på mig att skriva utdraget. Ajaj, hur ska ja klara detta nu då?

Det fin fina vädret igår fick mig att "glömma" bort de läskiga föredraget och jag och Bingó drog oss ut på en skogstur. Gick super och han vinglar inte lika mycket längre i skogen. Nog för att han inte är lika säker på foten men de kommer hoppas jag! Idag får han vila och imorgon ska jag och kamrat rida ut den långa skrittslingan som är ca 1 ½ timme lång. Ska bli UNDERBART!. Bara sitta där med långa tyglar. Snacka skit och hästarna bara skrittar på lugnt och sansat. Inge bråk, inge krav utan bara skritt. Åh så kul de kommer att bli! Sen MÅSTE jag ju såklart ta tag i skolarbetet men de är väl något man får ta antagligen. Livet är väl inte bara en dans på roser. Även fast man kan önska sig de ibland.

Körkort, here I come! hoppas jag

I Lördags blev de lite ridning på Bingó. Läste i senaste Islandshästen att "varannandag" träning är bra. Så de ska ja väl köra på lite halvt om halvt iaf =). Måste börja tänka på hur många dagar i rad Bingó rids. För nu ska han fan hålla sig bra!!. Så i Fredags fick han vila å jag drog en MASSA vinterpäls. Ponnyn är ju helklippt men de finns nog päls att fälla ändå =P. Å så red ja som sagt i lördags. En massa skritt rakt fram och trav i kanske 10 meter. Jag måste säga att hästen går klockrent i traven på rakt spår, även i form <3. Får se om ja vågar trava någe mer innan återbesöket. Lär nog hända att de blir en kort sträcka då och då =).

Natten till idag pluggades det Teori inför körkortet! Från halv 12 till 5 på morgonen pluggades det Stadskörning. Haha, ja så kan man fördriva nätterna när man har svårt att sova. Det är inte riktigt rätt, MEN det funkar =)

 Jag är bara tvungen att slänga in en bild på sötnosen. Minnen älskling, minnen <3

Och idag vart de tömkörning av ett odjur <3. Jag är fortfarande sjukt sugen på att köpa en beggad rockard eller liknande för att köra in Bingó. MEN vi har ju absolut inga vägar runtom, förutom vägen till stallet då. Men köra den fram å tillbaka är fan inte så upphetsande!. Vore liksom så sjukt kul samt världens bästa omväxling med körning! Men men. Inget ja kan göra åt.

Får se om de blir någon sömn inatt... Om inte annat så ska ja plugga Landsvägskörning!!. Ska spika de där jävla teori provet å klara uppkörningen INNAN sommaren tagit slut!! För vafan, åka moppe kan man ju inte göra resten av livet eller?!?

Woohoo

Lindan satt kvar. Vilken överraskning =D
Såret ser bättre ut. Å på fredag vill jag rida =/
Snälla va inte halt ?



Söt Ponny i stallgången med nylindat ben =P
Snyggt va? ^^

Oj vad bra de går!

Igår bar det av på studentskiva. Några shots å lite dans sen vid kvar över 3 var man hemma igen. Riktigt mycket skitmusik spelades men men. Några godingar kom det iaf. Som tur var =) Blev RIKTIGT förbannad på sl också.. Hej vi slopar hela "köp biljetten på bussen" skicka ett sms ist såååå mycket bättre. Jo men tjena. Skicka iväg de där jävla sms:et. Inte fick ja något tillbaka inte. Nej nej, å busschaffören stenvägra att låta mig kliva på. Skicka iväg ett till sms, inget svar då eller. En ordningsvakt säger till busschaffören "Jag såg när damen skickade iväg sms:et." haha, jo dam är ju precis vad ja är ; ) .. Men ja fick inte gå på endå. slutade med att Annicas kompis Frida fick slänga upp sin bussremsa. Shit säger ja bara. Va är de för något sl håller på med. Tjänsterna funkar ju inte ordentligt. Visst ja kanske hade otur men?.. Åker nattbussen ett tag sen 15 min efter ja skicka sms:en så kommer svaren -.- GRATTIS typ. Jaja, jag kom ju hem iaf =P

Dagens möte i stallet var ju också mindre roligt. Ser hur Bingó leker i hagen när vi kommer, tänkte inte mer på det. Sen när man ska gå och hämta hästen står han uppe på berget å det första ja får se är BLOD!, hela högra frambenet var helt nerblodat. Trodde väl först att hästen skulle vara blockhalt men han gick på bara bra. Ställde honom i gången medans ja mocka å när ja kommer med "sårvårdskittet" så ser man världens blodpöl. Great tänker ja, får ringa pappa, be honom ta transporten för att åka iväg å sy. Men riktigt så illa var de inte som tur var! Men ett långt sår på ca 5 cm å ganska djupt var de iaf. Fick ringa mor å be henne att stanna på apoteket för att köpa Alsolsprit. Så nu kan ja inte rida pga såret =/. Får se hur lång tid det tar att läka ihop det och hoppas på att han inte är halt efter det. För idag orkade ja helt enkelt inte titta efter hälta i trav. Han var inte halt i skritten iaf!

Fick stå inne och tugga lite hösilage å blev sen utsläppt i hagen igen. Och Bingó vet så väl när han ska spela på "älskar inte du mig? varför släpper du ut mig i hagen? det är blött å ja blöder" han är för söt =), Men ut fick han gå ändå. Trots protester, haha. Men det vart riktigt snyggt med ett spritförband =P blev lite  styling över det hela. haha, får hoppas de sitter kvar imorgon.. Jag tvivlar ganska starkt på att det gör de


Livet har sin väg. Bara att följa med

Jag har verkligen inget att säga, men känner för att skriva lite ändå =).
Om exakt 2 månader och 5 dagar tar jag Studenten. Helt ofattbart. Skit betyg iof men ska bli så jävla skönt när de väl är över!

Klämde mitt pekfinger i bildörren i onsdags, på parkeringen vid willys, så jävla lyckat. Mamms sprang in för att handla å på 5 min var hon ute. Efter ett litet samtal från mig där ja säger att ja snart svimmar. Svartnade 2 ggr. Fingret är nu dubbelt så stort (trots att de är 3 dagar sen) och har en blånagel. Skitsnyggt!!. Undrar när svullnaden går ner =/...

Måste också köpa hårfärg å färga nu i helgen, ca 10 cm utväxt. Skitsnyggt ; ) tur att de inte syns allt för mycket! Ska väl försöka jaga något snyggt till Studentskivan man ska på nu på måndag. Glitter å Glamour är temat, SÅ mycket Carro *host host*...

Bingó är ju ett kapitel för sig. Hästen är inte halt men "stel" i vänster fram när man longerar i vänster varv. Sjukt skumt. Vi skiter iaf i att trava nu å har gått tillbaka till ca 30 - 40 min skritt igen för att se om de blir bättre inom en vecka. Fan ja KAN inte ta ett bakslag nu. Det går bara inte... Ja vet inte vad ja ska göra om de blir så att ponnyn bara blir en haghäst. För jag VET att det bästa vore att ta bort min älskade Bingó. Men ja vill så gärna ha honom kvar. Men han skulle må för psykiskt dåligt, fan att de kunde ta denna vändning. Vi som hade det så bra </3

Sommaren på Sadelmakartorp var den bästa sommaren jag haft. Samt hösten då du vart min. Hela 06 har varit helt underbar <3. Kommer leva på det länge länge...


Jag har lärt mig så sjukt mycket av dig <3, eller vi har lärt varandra sjukt mycket. Du är det finaste och dyrbaraste jag har. Du är verkligen EN på miljonen. Och jag är så glad över att du hamnat hos mig <3



Ja jag vet att alla mina inlägg den senaste tiden har varit lite dystra. Men ja måste få skriva av mig någonstans. Å jag kan alltid hoppas på att någon läser och skänker oss en tanke. För vi behöver dom. Så mycket

...

jag behöver många stora varma kramar nu
Jag orkar inte mer, jag orkar verkligen inte mer!


RSS 2.0