13 sep, 3 födelsedagsbarn

Tiden och orken har inte riktigt funnits för att uppdatera så ofta som jag velat men nu kommer äntligen ett inlägg igen =).

Bingo har nu fått vila i snart 2 veckor, välbehövt säger jag men vettefan om Bingo tycker de själv =P. Han är på tårna men sköter sig när handikappade jag ska ta hästen på promenad. Har tagit bort mitellan nu så nu ska armen användas!

Det har varit ganska lugnt på hästfronten eftersom ingen ridning har varit aktuell, Bingo har iaf på en dag lyckats med att ha sönder ett utav sina regn täcken -.- Det blir bara för mamma att sy =P.

Själv fick jag ett ryck i förrgår (Tisdags) att sy, så snabbt inhandlades 2 st fleece plädar, kardborrband och bomullstråd. Här ska sys ridtäcken!!! 2 st blir det, Det ena blir typ turkosaktigt med 2 mossgröna blommor på var sida av rumpan, Det andra täcket blir mossgrönt med två turskosaktiga hjärtan på var sida av rumpan. Tänkte lägga ut en bild här sen när täckena är klara =)

Idag fyller även flera personer år i min omgivning!!
Mamma Marie fyller år
Frida fyller år
Fridas Mamma Charlotte fyller år

GRATTIS TILL ER!!

Vi firade Frida och Charlotte igår ute på Fors gård, brukar ibland åka ut och titta på gamla ridgruppen och sitta och fika medans dom får rida runt med en skrikandes Marie Carlsson i mitten =P. Så igår blev de rätt bra uppdukat med rutig duk och Charlottes födelsedagsblomma =). Sen kom kaffet upp, kladdkakan och grädden, saften, hembakta bullarna och ljusen till tårtan =)

Ja vi fick lite konstiga blickar xD.

Hej då =)


Kommentarer
Postat av: Fia Bergman

Åh, det där mossgröna kan jag ta så ska jag sticka ett "helt" täcke åt dig ^-^
Blir det bra så? =D

2007-09-13 @ 20:54:58
URL: http://www.nogg.se/elskling
Postat av: Fia Bergman

Förresten, hehe, idag fyller min mommo och min brors flickvän år ^-^

2007-09-13 @ 20:55:45
URL: http://www.nogg.se/elskling

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: