Slutkörd

Idag har jag gått omkring med känslan av bomull i huvudet. Är helt jävla slut!!! Grönan igår tog på krafterna!
Var meningen att vi skulle ut tidigt till stallet eftersom de skulle ha jakt i stallområdet efter kl 14. Och jag blir så jävla förbannad över att dom ska jaga så jävla nära stallet och hästarna! Står ingenting i kontraktet om detta och egentligen, vafan det kan ju vara så att någon nyinflyttad har en skotträdd häst! För jag minns ingenting om att dom sa något om jakt när vi var och tittade på stallplatsen eller när vi skrev kontraktet. Höja stallhyran ska dom göra också >.< alltså jag blir helt jävla matt. Jag har börjat leta ny stallplats som erbjuder mer. Dvs, täckesbytningar å liknande tjänster för ungefär samma peng. För just nu får vi fan ingenting och ska betala samma peng som på andra ställen skulle ge massor.. Och det tänker jag FAN inte göra. Eftersom det rör sig ändå om mycket pengar så ska jag fan ha något för dom också..
Men jag vill stå i ett stall med bra sommarhagar, samt att jag vill ha fri tillgång till halm i vinterhagarna.. Och att hästarna ska få vara ute så länge som möjligt! Och det är ju extra viktigt för Bingó med sin spatt. Han ska inte stå stilla längre stunder i en box eller så. Det ska vara ett bra hästliv dom erbjuder!! Så titta på lite annonser har jag gjort. Men ska prata lite med stallägarna här för att se om man kanske faktiskt kan tänka sig få täckesbyten eller liknande gratis. Annars blir det nog ett stallbyte. Och det är synd, för jag älskar hagarna, människorna och möjligheterna som detta stall ändå erbjuder..

Jag har mycket mer att ta upp men jag orkar helt enkelt inte. Jag blir upprörd när stallägarna gör dessa saker och ja, jag är väl inte på mitt bästa humör nuförtiden. Jag blir bara nekad en massa jobb hela tiden och det tar fan mig på "glädje krafterna"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: