Nattbestyr

Nu är äntligen alla julklappar inslagna. Ja, det var INTE många men jag hatar att slå in paket >.< så tråkigt och jobbigt och avancerat å de ska se bra ut å en massa annat. Men nu är de gjort. Ikväll blir de att klä granen, ska bli så jävla kul att se hur Bosse reagerar x'D granen kommer att ligga ner efter en kvart men vafan :P de är jul en gång om året ;D
Jag är fortfarande grymt nöjd över klappen till mammsen, och jag kan knappt vänta tills hon får öppna den :D helt ärligt så är jag inte intresserad av vad jag kan tänkas få. Har inte önskat mig något, känner inte att jag behöver något (förutom ett deltidsjobb då, och de kommer jag ju inte att få i julklapp direkt). Så nu ska de bara bli kul att se hur mamma reagerar!..


Kommentarer
Postat av: Fia

Hatar också att slå in julklappar, mina blev jättefula ;) Ja, alla mina pengar flyger iväg! Häst, import, kurs och sen behöv jag lite smått tavara :S Usch, usch!! Jo, ehrm... då går han väl framtung i en tölt som är så passtaktig att man nästan tror det är gpass xD Haha! Men massa jobb på marken så han kan slappna av så borde det bli bätttre, han är ändå inte lika rädd när man är uppe på han :)

2008-12-23 @ 09:29:47
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: