uppdatering om allt och inget

Ja, jag har väl egentligen inget större att berätta. Skolan har iaf börjat å än går de bra. Funderar så de knakar, ska ju hitta ett ställe att lägga min "halvtids" praktik på. INTE de lättaste de inte. Funderar lite på ett katthem eller liknande, iaf inte lika tungt fysiskt på kroppen. Och ja tror faktiskt ja skulle klara det. Visst ja kan nog bli kär i alla kissekatterna men de ska nog gå. Bara att hitta något i närheten där man faktiskt kan tänkas vara välkommen.

Bingo är nog de sötaste på jorden <3. Kommer till stallet å han hummar från hagen som alltid. Går till "hörnan" på hagen och väntar tills ja kommer med grimman och ska "följa med" längst stacketet. Idag syntes de att han var på bus humör så ja puschar honom lite lätt å säger något liknande "ja men skynda dig nu då, spring spring" Å va tror ni prinsen gör? Tölt/travar iväg till grinden, stannar å ser sådär busig ut. Precis som att han fatta va de va ja sa =)
Gick iaf en sväng i skogen och fick sällskap av Annica och Muska. Sen hade ja en liten lektion för de två. Så kul att se hur Muska utvecklas. Likaså Annica fd storhäst ryttaren ;) Dom är så söta tillsammans.

Har nog inte berättat att Bingo och ja håller på att träna lite trick tillsammans =) Snart kan vi "buga" sen blir de något mer avancerat, men ja vet inte riktigt vad. Tips någon?

Ehm ja du, imorgon är jag ledig =) fast ja ska arbeta hemma faktiskt. Ska arbeta lite med en uppgift i naturkunskapen. Och även rita skuggor till "bilden". Ska bli kul på ett sätt att komma igång igen. Få lite rutiner även fast de är SKIT jobbigt att kliva upp på morgnarna och inte vara hemma förrens när solen gått ner.. Men nu ska de fan funka. EN termin kvar sen STUDENTEN!!!


Kommentarer
Postat av: F

Jag har jätte mååånga ideér =)
Du kan lära honom spansk skritt, sparka boll, stegra (?), räkna med fötterna (som de gör i sk xD) Haha har tääänkt mycket på det här xD Kram

2008-01-19 @ 19:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: