Slut på batteriet?!?

Jag förstår inte varför man ska trycka stenhårt och bestämt på fjärrkontrollen när batterierna börjar ta slut. Och sen när man trycker och den inte reagerar så böjer man sig oftast fram lite och trycker ÄNNU hårdare, varför? Garva först åt mamma när hon höll på, och garva sen åt papps när han försökte. Och ja, ingen av oss böt batterier. haha. Jag kan vara likadan med lampor som gått sönder. Att jag står där vid strömbrytaren och slår på och slår av men inget händer. Vi agerar nog snabbare än vad vi tänker ibland faktiskt =P.

Det är precis som när man slår på datorn och den inte riktigt kommit igång än och man vet så väl att den borde få ladda allt klart innan man klickar på någon ikon, men ändå är man där och klickar (antingen msn fönstret eller internet). Klickar man på msn fönstret så vet jag iaf att hela datorn kommer att fucka sig totalt dom närmaste minutrarna, men ändå gör jag det och blir såklart skitirriterad, och då ska jag självklart vara där och trycka på internet ikonen också. Varför gör man så för? när jag vet att jag blir skitirriterad, skäller ut datorn och sen sitter och småsurar i flera minuter, När jag egentligen bara hade behövt låta datorn ladda klart allt efter uppstarten. Samma visa nästan varje gång jag slår på datorn. Att jag aldrig lär mig.


Det vart ingen promenad med Bingó, blev ju spöregn och då försvann lusten totalt. Och jag har bara gått 9277 steg idag, 6 km. Ojojoj. Men så gör jag inte sådär supermycket på dagarna eller. Är ju mest hemma eller i stallet. Fan ge mig ett jobb någon!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: