Gårdagen och dagen.

Igår var ja helt slut, hade inte gjort något speciellt men de är sällan, RIKTIGT sällan Carro somnar vid halv 12! Men riktigt skönt var de faktiskt. Red en sväng med Annica och Muska igår och Bingó var duktig och försökte inte ens dra iväg vid dom vanliga galoppbackarna <3. Travade i form gjorde han också hela tiden.Han är för Bäst helt enkelt.

Ska bjuda på lite bilder som Annica har fotat! Creds till henne ^^

 En Bingó som tror att han ska få gå ut i gräshagen men ist blev utdragen på en ridtur ; )

 Bingó kör sin bock/galopp sträcka innan gräset lockar allt för mycket. Sötnöt <3



Dagen idag har varit lugn och skön. Lagade middag men ingen kom. Så den maten blev till matlådor ist. Mamma fick skjutsa ut i stallet idag för nu åkte exemtäckena ut och en massa täcken fick följa med hem. Nu är de snart dags att inviga dessa underbara exemtäcken. Grymt mycket mygg och annat skit i luften nu och Bingó var lagomt irriterad!. Var bara ute och sa hej i hagen och de svärmar över de solvarma hästarna. Bjöd även mamms på middag idag eftersom det ja lagade blev matlådor ist ^^.

Är de bra väder imorgon ska jag överraska familjen lite. Tänkte städa kylen för en gångs skull och är de BRA väder ska gräset klippas. OM jag får igång gräsklipparen vill säga. Den har ju inte gått på ett tag nu haha. Men vi hoppas på stor SOL så att man kan få en gratis bränna medans man utför den tråkiga gräsklippningen. =)

Och nu sitter jag här och är grymt lycklig. Allt går för en gångs skull MIN väg. Carros krokiga smala övervuxna stig har öppnat upp sig och börjar mer och mer likna E4:an. Vilket är så UNDERBART!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: