Och där vände turen!

Bingó är halt igen :( Fick ett sms imorse av "ungdomarna" i stallet där de skrev att han var halt på fram igen.. Fick gå själv idag i lillhagen. Men när jag hämtade honom visade han inget direkt tecken på hälta. Iof var det jävligt halt och Bingó var obroddad. Men jag gick en sväng i stallgången och njae, något kortare steg med högerbak hade han men inget ifram. Iaf så drog jag på broddarna idag. Och när man broddar ingår det även lite fula ord (a). Fick på broddarna iaf och varje gång ja satte ner en hov vilade Bingó höger bak. Det var då jag kom på att hovis knappt hade kunnat verka den bakhoven för att det började blöda. Så det är ju egentligen inte så konstigt om han har lite ont där. Så han får vila nu själv i lillhagen några dagar så blir det nog bra det där sen :)

Snart, om ca 3 timmar sitter jag på bussen påväg till arbetet :D känns enormt bra men jävligt nervöst!! Var och hämtade ut lite kläder samt skrev kontrakt idag inne i stan. Stora staden ;P
Så imorgon kl 7 slutar jag, och jag ska direkt hem för att sova!! haha, och jag kommer att bli galen om någon katt dampar just då ; )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: