Dagens

Just nu är skritt en onödig gångart om ni frågar Bingó, skritta? va är det? Tölt? yes, no, maybe??
energi har han ju iaf så det räcker och blir över! Red lite på ridbanan och tränade trav på volt, gick sådär, eller ja det gick bra i höger varv, sämre i vänster.. Jag har varit dålig på att böja igenom honmo nu (fy på mig) men jag har koncentrerat mig på annat och alltid är det något som bli lidande! aja, imorgon kommer Kiropraktorn ut iaf, får se om han har en låsning i bogen på vänster sida (så nu får vi se om Carro känner sin häst eller inte xD) Ska iaf bli spännande (och dyyyrt).

Sen på söndag från kl 17 och en timme framåt har vi hyrt ett ridhus!. Bingó är ju faktiskt van att vara i ridhus men de ska bli skojj att bara komma iväg och se något nytt! Sen får vi se hur stallkamrats häst reagerar när han kommer in i ett ridhus, eftersom han aldrig varit i ett förut. Tur att han har Bingó med sig. Lekkamrat i hagen samt i högre rang ;D Bara Bingó inte får för sig att flippa xD men de tror ja inte faktiskt ^^.


Kommentarer
Postat av: Fia

Ja, vet.. Men skulle jobba upp han i tölten först så skulle traven komma sen, nu just bara hålla den i liv. Han tyckte säkert Smári hade den gräsligaste traven han någonsin sett x'D Haha. Haha, Bíngo ja Bíngo... Jag måste komma o. prova grisepassa runt banan lite ;D Haha. Men klart han iiinte flippar ;D (hm..? ;DD) Vill me hyra hus ... :(

2009-03-17 @ 00:38:32
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: