Kiropraktor besök i stallet :)

Idag kom kiropraktorn ut, har ju varit lite orolig för Bingós aptit och det visade sig vara en liten låsning i käken, samt en muskelknuta under ganaschen (som nu ska masseras i 1veckas tid, blir det inte bättre så måste tandis komma ut igen och kolla i munnen, för då är det något som irriterar honom där). Kollade såklart igenom resten av kroppen och lite småskavansker här och där, tydligen hade SI leden hoppat lite snett och en liten låsning i vänster framknä. Men inget annat direkt :) Fick även höra här att Bingó var mycket fin i kroppen, muskulärt och viktmässigt sätt!. Sällan hon ser såhär vältränade islandshästar hos "hobbyryttare". Man tackar :)
Nu ska vi skritta lite raktfram några dagar sen är det bara att börja rida igen :) Skulle även börja med bettet eftersom de är där problemet ligger. Usch, orkar jag verkligen den kampen?. Ska iaf ta bettet imorgon, och skritta ut på halvlånga tyglar.. Lär väl inte vara en sån stor risk att han börjar bråka i munnen? Tänkte mest att han kunde ha bettet i utan att jag fibblar med det.. Utan han får ha det i munnen och vara ifred! Lär märkas hur det går!

Imorgon kommer också Hovis ut :) Världens bästa hovis för er info (känns som jag sagt det tidigare?? ;D)
och så ska jag rida medryttarhästen igen, red henne idag och aaww hon är så söt :D jättesvettig blev hon men så duktig! :D Tack för den boosten Ásta <3 :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: