Om tävlingen :)

Är nöjd över gårdagen!
Vi kom på 6:e plats Bingó och jag i T7, dock var det EXTREMT många bra hästar med (typ mer eller mindre SM hästar, vilket jag personligen tycker är både orättvist och lite fjolligt att tävla med på en sån här liten inofficiell tävling) men ändå, Fick 5:or från Malin Schön, 4,5 och 5,0 av Malin Stang och 4,5 och 5,0 av Ylva Hagander.
Är stolt över ponnyn faktiskt, han är lite stissig och orolig och blir lätt spänd och passtaktig i just ridhuset på Fors, men igår gick det att få tillbaka honom ganska bra ändå! Stod i domarkommentarerna "något passtakt" men det var verkligen inte så farligt och jag är jättestolt över att han lyssnade så fint på mig ändå! Mitt älsk <3
Vet inte riktigt när nästa tävling blir, eftersom jag personligen INTE har någon lust att tävla en officiell tävling som nu kommer att kosta mig sisådär 500kronor (hur sjukt dyrt är inte det? för att tävla c-klass och i 1 gren??)
Ne, det tycker jag faktiskt inte att det är värt med Bingó. Dock kommer vi att tävla små tävlingar här och där om vi hittar något i närheten :)

Btw är det alltid lika skoj att chocka folk på tävlingar xD alla blir tysta när jag svarar på frågan "hur gammal är han då?" haha, alltid lika underbart kul!
Men han är fin, min älskade älskade hästpojke <3


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilken tur att jag och Svalur inte var med där då hade vi nog inte haft en chans och dessutom vill jag vänta lite med tävlandet tills Svalle och jag åker till Eskilstuna och tävlar på Eidfaxi Lätta.

2010-03-31 @ 17:05:44
URL: http://svalurlover.blogg.se/
Postat av: Sessan

Ja,det var några som hade höga poäng och jag kan hålla med dig om att det är lite orättvist.

2010-03-31 @ 17:06:35
Postat av: Carro

Sessan (vet inte vem du är men trevligt att du läser min blogg :)..)

Jag kan gott unna folk höga poäng, men när jag vet att just de hästarna (som jag nu syftar på, inga namn nämnda) går höga klasser och även har kvalat till SM, är med i en liten inofficiell tävling tycker jag persolingen att det blir fel. Antingen ska klubben anordna en "lättklass och mellanklass" eller helt enkelt säga nej när dessa personer anmäler sig. Vet att SIF har tagit upp den här punkten i dagordningen inför deras möte. Och hoppas personligen på ändring :)

2010-04-01 @ 00:08:58
URL: http://whyevenbother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: