Taktkänsla

De är faschinerande hur ett par ridbyxor redan nu kan vara förstora. Ja köpte dem ju för typ 2månader sen :(
De här blir för dyrt >.< får gå naken tills allt är klart.. Eller inte.
Nej men ett irritationsmoment att hela tiden behöva dra upp byxorna, och likadant så känns de så slappt när man sitter på hästen också. Blö irriterande! 
 
Iaf trots mina ridbyxor så var Kelda jätteduktig idag också! :) Red ut (som vanligt :P hehe), lät henne trava igång i en uppförsbacke, sen vart de töltträning för hela slanten. I början var de rolligt och studsigt innan hon fokuserade om och rundade sig runt skänkeln ist. Varierade ställning typ vart 20m, med rakriktning emellanåt. Blev riktigt mjuk och fin efter ett litet tag och ställde fint om i hela kroppen med bara en mjuk kramning av skänkeln. 
Vartefter hon mjuknade kom den där taktsäkra tölten fram och även nosen tippade mer och mer nedåt. Superskoj när hon ändå reagerar så fort och fint på det jag ber om :) Fina tjejen!
Avslutade med att bara göra en mjuk övergång till trav, där hon fick länga ut överlinjen ordentligt, sen avskrittning på lång tygel. Jätteduktig tjej :)
 
Fick även ett "roligt" stopp på vägen, en tjej stannade i sin bil och frågade om jag ville flytta in i hennes stall. Dock hade hon bara 1 stallplats ledig :P Och Bingó och Kelda kan ju liksom inte stå i samma box ;) Men gulligt ändå att våga fråga :) rider ju förbi hennes stall lite titt som tätt liksom ^^. 
Fast, ja trivs bra på Kvarnhagen!. :) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: