Adrenalinkick

Lång stalldag idag. Började med utsläpp av 12 hungriga kusar, lite mock och fix innan Bingó fick sig en vad jag trodde och hoppades på, mysig skrittur, iof var den väl mysig fram tills dess att vi mötte en lastbil på vägen hem. Han vinka till lastbilen att den skulle stanna. Vilket den gjorde, så jag gjorde mig redo att sitta av. Och där tvärvänder Bingó och skenar iväg. Där sitter jag barbacka och undrar hur, var och när jag kommer kraschlanda i gruset och typ dö. Jävar va rädd jag var kan jag lugnt meddela samtliga! Full jävla fräs lyckades jag få honom att svänga in på en grusväg som leder till en vägbom. Där kunde jag nog få stopp. Men innan vägbomen stod en tjej och skulle släppa ut ett par hästar. Och Bingó saktar ner till ja speedad grisepass, jag hamnar på sniskan och kastar mig över halsen och skriker i lite panik "nu får du fan stanna Bingó" och tur för mig lyssnade han. Shit! Jag hade suttit kvar! Så impad av mig själv x) 

Däremot svullnade Bingós gamla senskada upp rätt rejält, kylde ner den men han ömmade rätt bra fortfarande vid insläppet 6timmar senare :/ jävla skit alltså! Aja bara att se hur den ter sig. Inte mycket att göra liksom! 

Dagen fortsatte med hagdag i stallet, lunchade hästarna, åt lunch själv och fikade lite. Sen ut i skogen med Kelda och stallkamrat, lugnare tur och det tackar väl jag för! 

Lite insläpp av hästar sen hemåt. Snart dags att åka ut igen, kvällsmat ska dom ha de små liven också! Blir att kolla senan och ta några varv på volten så musklerna inte stelnar för mycket på gammelmannen <3 


Mitt hjärta <3


Kommentarer
Postat av: Frida

Tur du satt kvar! Hoppas det går bra med senan, du får säga åt honom att tänka lite på de gamla benen.

Svar: Ja, vart helt chockad över att jag satt kvar. Var riktigt nära på att åka av ett par gånger! Ja, "skällde" lite på honom i stallgången sen! Han tänker sällan efter innan han agerar! :(
Carro

2014-04-13 @ 19:09:11
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: