Hopp Ponny?

Idag la vi ner ridningen och löshoppade ist  ;-) Å ska man löshoppa måste man ha med sig assistenten Annica!  Släpa bommar plus hålla reda på häst är inget man gör själv i onödan. Med lite uppvärming i skritt å trav så var han redo. Rev en gång den lata rackaren =P Men annars travade han fint över hindrena =P. Hoppa är för jobbigt.

Vi satsade på lite lägre hindren men studs så koncentrationen var på topp. Tills Bingo blev nödig och var tvungen att göra nr 2. Dvs han blir lite lätt stressad och drar in i häcken runt ridbanan xD. Men väl halvt i häcken gick de bra att lätta på trycket. Sen var de bara att fortsätta =)

På onsdag åker Húni iväg med matte till lösdrift och så flyttar alla killarna upp från torstens marker och Bingo kan äntligen få gå med kompisarna igen =D Stefnir och Prins är ingen hit hoss Bingo! Ska bli kul att få se hästen lysa upp igen tillsammans med Strakur och Kiljan =)

Imorgon blir de träning med boots =), ska se om tölten håller samma kvalité som vanligt samt om han går ok i traven med bootsen. Annars blir de boots löst på 4gången iaf =). Börjar bli lite smått nervös inför lördag då Bingo vägrade fatta galopp för någon dag sen "/  Men som sagt vi får se imorgon =)

Hej då ^^



Kommentarer
Postat av: mariee

äsch! inte vara nervös.. du har värsta tölthästen ju! =) se fyrgången som en träning =)

2007-08-27 @ 15:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: