Oj!!!

Nu var de ett BRA tag sen jag skrev (a)
Tiden har inte funnits och orken den har varit på semester.

Iaf i Måndags 29/10 var de EXAKT ETT år sen vi köpte Bingó
Det är helt SJUKT hur snabbt åren går! Känns som igår eller nej de gör de inte men känns iaf som om de var för någon månad sen iaf. INTE ett helt år!!
Kul har vi haft iaf. Eller Bingo har nog haft roligast xD. Jag har flygit som en vante titt som tätt, vi har gått ner i ett kärr -.- , vi har kommit 4:a i en B-final <3. Jag har skadat mig ordentligt och Bingo tappat skor. De är väl så man kan beksriva året som gått =). Men vi får INTE glömma hur jävla KUL jag har haft det HELA tiden. Hur mycket jag lärt mig! Hur bra jag mått och jag helt enkelt de har varit UNDERBART <3
Ett år avklarat flera år kvar =)


Bingo för ett år sen direkt efter avlastning och ut med nya kompisarna <3

igår Tisdags 30/10 var Bingó och jag, Emma och Serra och Frida på Kurs ute på dalarö
Frida som ännu inte fått någon häst fick låna Garpur. Det var riktigt kul att rida för Marie igen, är ju drygt ett halvår sen sist!...

 Slänger in en bild från kursen =)

Sen i måndags ringde Marie och frågade om jag ville hänga med på en kurs som Carina Hartwig ska hålla i december. Kul att Marie tänker på mig då =). Så den 2:a december ska vi iväg på kurs igen! Ska bli kul. Rida för någon ny person och se lite ny miljö. De är så mycket roligare att träna när man är någonannanstans än hemma. jag vågar mer då konstigt nog. Sen ska de bli roligt att rida för ny instruktör =P. Har redan fått ett förtroende för Carina. Fast jag bara har hört att hon var framme direkt efter att jag åkte av på tävlingen och var tydligen jättegullig enligt mamma (jag minns ingenting). Men de ska bli kul iaf =). Inge mer avåkningar har jag bestämt mig för xD


Nu inser jag att jag själv har flummat på som bara den men nu ropar Roomservice på mig (a)

Och JA jag ska ta mig i kragen och skriva oftare =P

Ha de!!

Stockholms mästerskapen

I lördags var de uttagning till stockholmsmästerskapen men jag var inte med och tävlade pga min tidigare skada. Men nästa är då jävlar ;-)

Iaf stallkamrat, gammal stallkamrat och 2 äldre lektionskamrater tävlar. Gick väl sisådär för stallkamraten men hon var nöjd. Den gamla stallkamraten gick de bra för tydligen (jag missade ritten (a)). Men tyvärr ingen final. De två äldre lektionskamraterna gick vidare till b-finalen i tölt.

Finalerna var idag söndag och vi åkte dit för att titta och peppa lite =). Bara en sån mysig och härlig stämmning på tävlingsplatsen <3 Me likes. Iaf den äldre systern slutade på en delad 4:e plats och lillskiten vann B-finalen.
Man blir automatiskt erbjuden en plats i A.-finalen (iaf på de större tävlingarna) och lillskiten tackar ja. Hon kommer 4:a i den finalen men blir inkallad igen av domarna.

Hon får ett pris för sin följsamma och mjuka ridstil och Priset är en resa till
ISLAND

ETT STORT GRATTIS till dig Emma.
Hoppas ni får de riktigt roligt =)

(å jag är bara liiiite avundsjuk)..

Tänkte att jag skulle uppdatera lite på min stallfront också.. Bingo har gått och fått världens hosta utav höet. Så nu hoppas jag på att 2 veckor går snabbt så han kan gå över till hösilaget så fort som möjligt. Våran ridning går bara framåt just nu. Känns SÅ JÄVLA BRA. Traven blir bara bättre och bättre. Dock fortfarande något 4taktig tyvärr men jag får nog leva med det (han är även något 4taktig vid longering) Så de vet jag faktiskt inte hur jag ska bli av med "/.
På Onsdag ska jag rida lektion för Annelie igen.. Är över 2 månader sen sist och de ska faktiskt bli riktigt kul att visa henne hur pass mycket Bingo och jag har utvecklats under sommaren. De känns bra att äntligen nå sitt delmål och nu kan vi sikta lite högre igen =). Nästa steg efter att formen i traven sitter "säkert" är formen i tölten. Vore så kul att utveckla den mer. Eftersom sattsningen sitter i tölten =). Men de ska nog också gå bra hoppas jag
Vi lär oss så mycket Bingo och jag. Och vi har fortfarande mer att lära <3

Over and out

RSS 2.0