Ambulansfärd, så hade jag ju inte planerat dagen ju :(

Åkte mot stallet med Cassandra för att rida en sväng på pållarna, jag på Ásta då :P som i en nedförsbacke snubblade till 2ggr och jag for av och faceplanta grusvägen, en föredetta brandman såg de hela (av en slump egentligen, aldrig sätt människan förut men han pysslar tydligen om våra bikupor), iaf han såg hela händelsen och hade en bestämd åsikt om att jag skulle åka ambulans in till akuten. Och ja, han lyckades övertala mig, så blev ambulans in till huddingeakuten, med sirener på mot slutet! :D mohaha, sen direkt in i ett traumarum, Han som satt med mig i ambulansen varnade mig om att de skulle vara MYCKET folk där inne, som tur var såg jag inte alltför många, de är lite svårt när man är fastspänd med nackrage å allt. Blev lite blodprover, kände över rygg och nacke samt bröstkorg. Efter ett tag tittar typ "chefen" för traumaenheten fram i ansiktet på mig och säger glatt, nu gick de en massa folk, nu är vi bara 6personer här inne! xD jag typ, öh? jaha.
Iväg mot magnetröntgen där de röntgades i typ 20-30min. Fick väl vänta en timme på resultatet men de såg inget på¨röntgen, så då kunde de äntligen lossa nackragen och remmarna runt mage och ben!

Så överlag gick det fort, kunde det ta 5timmar kanske. Så greajtans på det liksom!

Nu har jag bara världens snyggaste fejja! Ojoj så sexig jag är!!


På akuten!


Segt!

Upp "tidigt" imorse och iväg till arbetsförmedlingen, snacka och diskutera framtid, tjohoo!
Sen mot stallet där jag red lillabruna på vägen, fröken fick ett töltpass som hette duga! Men duktig var hon och klockrent gick hon hela tiden! :D
Sen fick Einrad ett pass på ridbanan, duktig tjej som lär sig att vänta på signalerna! :) Va glad man bli då!
hon väntar, får sin signal, gör det signalen säger och väntar sen på nästa! :D Duktig tjej!!
Mest tölt idag, men även lite trav med försök att länga formen lite, gick toppen bitvis men damen är lite väl ostabil än, men det kommer! :)

Bingó fick vila idag, flytta över honom till gräshagen under tiden jag red damerna, mycket nöjd tjockponny! :) Imorgon ska han bli badad om vädret tillåter! :D och så tänkte jag longera honom med ett litet litet hinder också!
Så jag hoppas på bra väder!

Väl hemma efter stall blev det solning, 2timmar i den härliga solen! :) åh så skönt!
Sen iväg till pappsen jobb för att tvätta bilen!, väl hemma blev det promenad med fröken Annica på ca 1,5timme. Väl hemma igen ställde jag mig och vaxade lillablå! Åh han vart så fin :D

Rentvättat och nyvaxad! Blänker som värsta nya bilen ju! :D


And now what?

Jag lever verkligen ett liv som jag inte på något sätt vill leva. Jag vaknar upp och gör samma saker varje dag, jag gör inget utvecklande, jag hjälper inte någon och jag blir inte bättre på något sätt. Jag vill verkligen ha förändring! Enorm förändring och det NU! Jag trivs verkligen som arbetare, där jag fyller en mening med min tid, där jag kan hjälpa människor och själv utvecklas!
Bara de 6månaderna på Elgiganten gav mig OTROLIGT mycket! Wooow vad jag växte som person!
Tänk bara vad ett annat jobb kan göra för mig! Hur mycket mer och bättre människa jag kan bli!
Jag väntar verkligen på den där känslan igen, jag vill ha den NU! Åh, va ja vill ha den nu!

I brist på annat och för att bara få avreagera mig på min otroligt trista vardag! så tog jag mig en 1,5timmes Power Walk. Fan va vacker natur vi har och vad gott de luktar från folks trädgårdar!

Hästkrafter, både mekaniskt och levande!

Dagen börja med mustangkörning (eller ja, pappa körde, familjen åkte med), hela vägen till Värsta marknad!
Kallt och bitvis regnigt också, men årets första marknad är avklarad iaf, more to go!
Hittade verkligen ingenting, tråkigt nog, förutom brända mandlar! :D mohaha

Åkte sen ut mot stallet tillsammans med Annica!
Red skrittslingan barbacka! :D så härligt, här sken ju solen lite också ibland! Märks att Bingós kondis börjar dala haha, 15km skritt gav honom en hel del flås-stunder (många uppförbackar dock), svettig vart han också!
Men rena skritturer är sådär underbart mysiga ^^.



Annica och Múska på skrittslingan för sisådär 4:a år sen! :D


Slottsbesök

Bingó fick vila idag, kände för en ridfri dag idag :P Har ju ridit konstant i typ 3veckor nu xD och ibland 2 ibland 3hästar :P Så ja, de var väl dags nu ^^. Klappa lite i hagen och smorde synliga kroppdelar på Bingó bara.

Sen har jag stressat i stan, typ 4:e gången jag är där inne, 2:a gången jag körde själv också. Jävlar att man ska hitta så jävla dåligt inne i stan, ja är uppvuxen i sthlm och har faktiskt rört mig en del inne i stan, även om de är överlag väldigt lite men ändå!. Men aja, jag hittade hem efter att ha släppt pappsen vid slottet, och ja kom hem helskinnad också ;D körde inte över någon och blev inte påkörd!
Ska strax in igen och hämta upp pappsen, men då är det förhoppningsvis lite mindre trafik och nu vet jag vart jag ska också! :D


Slottet (bild från google)

Och ja, sthlm är bra vackert faktiskt!


Torsdag!

Härligt väder idag! :D lite blåsigt men vafan!
Einrad blev riden idag igen, damen ville mest springa framåt och inte alls samla sin enerig, blev lite tölt på ridbanan, 2galopper på ovalbanan för att få damen att sluta rusa och sen lite trav på ridbanan, då släppte det och damen jobbade mycket bra bitvis! :) Jobbigt att alltid vara helt koncentrerad ;D men hon är duktig för att vara bebishäst!

Bingó fick ett ridpass på banan, de händer sällan numera och han blir lika nöjd varje gång! <3 min fina!
Blev mycket sidvärtes rörelser, öppnor, slutor och skänkelvikningar. Superduktig!
Töltade faktiskt en hel del och han var superduktig, fick energin uppåt ist för framåt och han tog i ordentligt!
Töltade lite 8volter och på 4kanten, helt taktrent! :) KUL!
Avsluta med sidvärtes rörelser och han var så duktig igen! :)

Och idag tog jag mig i kragen och mockade en kärra från hagen, de är tur att han är så duktig och gör allt på samma ställe!

alltså möök

Vilken tur att ja inte tvättade bilen, kom världens regnskur nyss och de verkligen studsade upp igen efter att ha slagit ner i backen!
Ni vet, ett sånt där härligt kort sommaregn! :D
Nu skiner solen och himlen är påväg att bli sådär härligt blå igen!
Blir en härlig lugn ridtur ikväll med Annica och Múska som sällskap. Så hoppas vi att solen lyser då också :D

Ska man?

Behöver tvätta bilen, den är SÅÅÅÅHÄÄÄRR skitig, men de hotar ju med regn imorgon?!?
Då känns de så otroligt onödigt, men den vill bli ren.
Hej beslutsångest!
(sen är de lite kallt idag också för att tvätta bil och bli brun samtidigt *vissel*)


Ren litenblå i vintras!


Amazing!

De är dagens ord!
Efter att ha ridit Einrad i 3dagar känns de som att hon känner mig bättre nu, och vilket jävla ridpass idag alltså! WOOOOW :D
Lyssnade till 110%, tog VARJE halvhalt, varje skänkel tyddes rätt!, Bar sig i supertrevlig form 98% av ridpasset, gjorde sjukt trevliga övergångar från skritt till tölt, lika trevliga övergångar från skritt till trav, och SUPERFINA övergångar till skritt från respektive gångart! Damen verkligen lyssnade och gjorde rätt, så otroligt rätt <3
Och så blir hon sådär superglad när man berömmer också, sötnosen <3
Imorgon har hon vila, vilket hon är SÅ VÄRD! Sen ska jag få rida henne på torsdag också! :D miihiii, jag är helt lyrisk. FAN va rolig hon är att rida! Cassandra, jag förstår varför du köpte henne!
(fast, ingen slår min Bingó, min fina fina Bingó <3, bara så ni vet liksom!)


Einrad!



Världens finaste Bingó <3


Spenderar byxorna på!

Mjo, nu ger jag upp i allt vad sparande heter (iaf för ett tag), igår beställde jag hem ett par nya ridbyxor! Svarta! Har ju inte haft svarta ridbyxor på typ 3år xD Känns som att de behövs nu :P
Får också en eller TVÅ!! Fina presenter från Agnes sen också! :D mohahaha, jag håller de hemligt här, tills ni får se bilderna på de :D tjohoo Agnes du är bäst <3

Idag åkte jag först till Ica Maxi (ja, jag handlar mitt smink där, xD de har ju alla märken ändå, men billigare!), ny mascara och min älsklingsparfym blev det! Sen mot Port 73 där de blev ett par jeans shorts och en jättesöt vit topp till! sen blev det köp av nagellack och penslar!. Nu är pengarna slut, men nya kommer in på kontot imorgon! Näst sista lönen men aja!.

Ska snart mot stallet, Bingó vilar iom vaccineringen igår, Men Einrad ska ridas idag igen :D Säger de igen Cassandra, tack för att jag får rida din ögonsten <3 :D

Rida rida ranka!

3hästar avklarade idag. Känns härligt! :D
Började med Bingó, som fick tölta lite på vägen, duktig häst när matte faktiskt rider aktivt och inte bara åker ;D
Sen fick lillabruna ett pass på ovalbanan, med tölt och galopp intervaller. Duktig tjej, men svettig blev hon!
Einrad blev travtränad på ridbanan, superduktig i höger varv, men de var liiiite jobbigare i vänster sa hon!
Så vi fick pilla lite sen gick de galant där med :) duktig bebishäst!

Åkte ut till stallet igen nu på kvällen och fick Bingó vaccinerat, alla 3 blev de idag, vanliga vaccinet, botulism och stelkramp. Då var de gjort (och dyrt blev de)
Nu har Bingó vila imorgon och skrittas 2dagar, sen rullar de på där igen. Skogsmullen <3

Senskydd

Sen Bingó fick problem med senan igen, har han haft denna typ av skydd på sig i hagen, varje dag.
(med back on track skydd på nattetid), Men dessa är så enormt varma och Bingó är nästan alltid väldigt varm och ibland även svettig på frambenen när man tar av skydden.
Jag vill ha liknande skydd som inte är lika varma. Någon som vet vart och OM det finns?!?
Viktigt att de är skyddat runtom (dvs "vanliga" senskydd kan han inte ha iom att de är öppna ifram, där senskadan sitter), utan de måste vara av "damasker" typ.

Skulle bli superglad om någon visste om det en finns skydd som jag söker!
Eller om jag letar i onödan!

Bingós nuvarande hagskydd;


Hemma!

Nu äntligen kan jag andas ut, efter att ha farit runt hela dagen.
Åkte hem från dalarna vid 1, direkt hem å hämta upp ridbyxorna och vidare mot stallet.
Red Einrad :D skritt på vägen som uppvärmning, sen blev de trav arbete på volten! SÅ DUKTIG TJEJ :D
Ska bli galet kul att få rida henne nu i veckan, måndag, tisdag och torsdag!  :D
Imorgon blir de många hästar att rida, Bingó, Ásta och Einrad ;D jag kommer vara döööd efteråt! :P

Stalltjänst!

Upp med tuppen och iväg till stallet, lite sovmorgon tog jag iaf, Stallkamrat var där först och gav hö samt kraft till pållarna, jag kom en kvart senare och iom att de får så lite hö nu när de går på gräs hade de flesta hästarna ätit upp och var redo att gå ut :)
Tog oss en sväng i skogen tillsammans (efter att ja fått övertala Stallkamrat lite!), Bingó var SUPERHÄRLIG, lugn och fin och töltade super! Min fina <3. Mysig tur och hästarna var glada och nöjda! :)

Nu är jag tröööööött och funderar på att sova en liten liten stund innan jag tar bilen upp mot dalarna (ska överraska mam och pap hade jag tänkt, har fan inge bättre för mig ändå!).



såhär fin kändes totton idag <3
Min fina <3

Btw, Aaaagnes jag saaaaknar dig <3
kom hem en sväng <3<3<3


Så illa!

Seriöst, så illa!
Sitter och söker jobb en fredagskväll? Hur normalt är inte det?
Aja, sökt 3jobb iaf, good for me!
På 3dagar nu har jag sökt 6jobb, mjo. De är ju något iaf.
Får hoppas att någon nappar. Om inte annat ska jag ju på möte den 30/5.
Suck. Usch ja hoppas verkligen på 2jobb alltså.. Woow om man kunde få den ändringen i livet.
För de första hej då tråkiga liv, hejdå sthlm och hej framtiden!
Men ja, man ska ju inte hoppas för mycket.. Har ju varit där förr liksom. De skiter sig ju tillslut ändå!
But hey, a man can dream! (or women i mitt fall då)

Halsring

Jag har blivit vääääldigt sugen på att prova på att rida med halsring på Bingó.. Lite läskigt känns de dock iom att vi inte har något runt ridbanan just nu (fick klippa ner häcken för att den övh skulle överleva).
Kommer väl antagligen att testa inom kort, och även prova att rida i repgrimma! Bingó blir nu min försökskaning ;D jag vill bättra på min ridning och mina hjälper. Och jag vet att är hästen pigg så rider jag förmycket med handen (och speciellt om hästen blir stark, typ som Bingó).
Bara lite kvällstankar såhär helt plötsligt.
Men jag är verkligen jättesugen! :) Vore kul att ha de på bild också, innan den tiden kommer då Bingó inte finns längre. Jag vill liksom hinna med mycket med honom <3 Tiden börjar bli knapp!


En vanlig fredag

Åkte till stallet och red Bingó barbacka i skogen (not to self; var lite sparsam med pälsglansen, ryggen blir väldigt hal!), mysigt var det iaf :)

Sen fick ja rida Einrad! Så stor skillnad på henne nu faktiskt! Var ju ändå typ 2veckor sen sist?!?! Och vilken skillnad! Egen balans, lyssnar bättre. Orkar ta igenom steget på ett annat sätt och faktiskt behövde damen inte springa ikapp sig själv i traven! Fick t.o.m ett varv i trav med sjukt bra bärighet med form! Man tackar! :D
Så galet kul att rida bebishäst. Jag vill ha en bebishäst! :(
Tur att ja iaf får rida Cassandras pållar (jaja, den ena tillhör Elina) och träna lite ibland!
Så får jag stilla min hunger där! :D

Har varit iväg en sväng till Foderboden och handlat hösilage! Blev bara 5balar, de var det enda dom hade, får handla mer sen!. Så drygt att hösilage inte erbjuds under sommaren, utan att de ska äta tråkhö (som Bingó får slemhosta utav, även om man blöter det).
Kostar pengar, det är de dom gör, de små djuren ;D

Träningsvärk

Red lillabruna på ridbanan igår, skönt som fan att kämpa lite! Få ut lite ilska!
Sen blev de en ridtur på Bingó runt i skogen med Annica och Múska. Bingó helt överflippad bitvis, men jaja, de är så han är!

Idag har jag varit en sväng på "Jobbet" och pratat. Känns lite bättre nu, men ändå itne helt okej. Jag passade ju inte där :( Dumma!!

Sen hämta ja upp Cassandra och vi red en sväng på pållarna, eller ja, jag snodde lillabruna :D
Red en sväng i skogen, sen lite på ridbanan. Lillabruna var finare idag än igår! :D Kuligt!

Imorgon ska jag få rida Einrad ^^. Kul! Och Bingó ska få sig en sväng i skogen. Ensam den här gången, så ja får lite pli på honom ;D

Jag är bättre än så!

Jag är omringad av underbara människor och ni ska ha ett stort tack för att ni försöker hjälpa mig!
Känns som att jag har skickat mitt cv till halva sverige just nu, men så får de va.
Jag är en bra människa och de ska svida hos min förra chef, han gick miste om någon jävligt bra!
Hans förlust!

alltså

alltså fan, jag hatar att känna såhär.
HATAR att pendla mellan gråtattack och känslan av likgiltlighet.
Hatar att halsen tjocknar till ögonen vattnas, fan jag hatar att känna mig värdelös.

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN

jag känner mig självdestruktiv

Motgångar, alla dessa jävla motgångar!

Hundra olika sätt att missförstå varandra, hundra olika sätt att faktiskt nå ut har resulterat i en ensam ensam och ledsen Carro.
Att inget verkligen inget kan gå min väg fattar jag inte. Ska jag alltid bollas fram och tillbaka? Ska jag aldrig få en uppgift som säger att jag är viktig? Ska jag aldrig bli den där "som alla vill ha"...
Att bli behandlad som skit är jag van vid, men från ett sådant företag? De trodde jag aldrig.

Jag trodde verkligen inte detta, jag trodde jag äntligen hittat hem och såg fan en framtid.
Jag visste ju äntligen vad ja ville, jag visste ju äntligen hur jag skulle nå dit.
Jag fattade ju äntligen något av denna värld. Jag var ju äntligen någon.

Mitt liv har ännu en gång slagits i spillror, ännu en gång står jag här tomhänt och övergiven.

Jag har slutat fråga mig varför jag?, jag har fattat nu att jag är en sådan person som aldrig kommer få lyckas.
Jag kommer aldrig få må sådär bra som alla andra!
Jag är inte värd den världen som ni alla andra lever i.

iiiiiikkk!!

Helgens ridning har varit mysig, uteritt med stallkamrat och hennes bebishäst! Bingó fick vara "lugna farbror" och hade stenkoll på lillkillen. Men gissa vem som var tröttast när vi landade på stallplanen sen. Jo Bingó, mentalt slut efter 40min ridtur med vimsig bebishäst som man var tvungen att uppfostra ;D haha

Söndagens ridtur blev en tur på vägen med Annica och Múska, regna om vartannat vilket inte ledde till skogstur. Men Bingó skötte sig superfint och tölta på som en klocka! :D min fina!

idag har han fått sig en vilodag, var ute en sväng och mockade och la på ett regntäcke över eksemtäcket. Det regnar idag igen... Suck.

Fick samtal från "storchefen" idag också.. Möte imorgon och jag är supernervös. Min provanställning går ut den 6 Juni. Tänk om jag inte får stanna kvar :( Superäckligt nervös är jag iaf och usch!



Sådeså!

Nu min vänner SKA jag vara ledig i 3dagar. Jag vägrar jobba faktiskt! Jag är gudomligt trött och ska verkligen njuta av min ledighet.
SUGER dock att de ska vara tråkväder hela helgen. Fan :(
Så, nu mot sängen. För ja är för trött för att orka vara uppe bara för att.
Imorgon ska jag njuta av att ha häst! Skogstur med stallkamrat står på schemat och de ska bli riktigt trevligt :)


hitta den här söta bilden på mig och Bingó!
Världens finaste <3


jobb jobb jobb jobb

Jobbar och står i, men pengar blir det :D tjohoo!
Bingó fick vila igår, jobba från 8-19, fick iaf åka ut till stallet under en "förlängd lunch" vilket var jätteskönt! Så snällt av jobbet :) Skönt med en break mitt på dan sådär! :)
Han fick iaf ledigt igår! Väl förtjänat iom lektionen som gick så otroligt bra!! :D Min fina <3

Idag tog vi en barbackatur i skogen med klättring :) mysigt men jobbigt!
Imorgon blir de jobb från cirkus 10-20,30 (när jag egentligen börjar kl 13, men vafan ;D)
såklart ska stallet hinnas med först på morgonen då, Bingó får vila såklart :P annars hinns de inte med allt!

Och jag kunde nog skriva ett mer råddigt inlägg om jag ville ;D haha. Fy fan, men jag är trött. Okej?


min fina på stavkliniken <3
första ridturen efter all spattlagning


Harmoni

Som min ridlärare sa idag, de märks att jag har "lugnat ner mig" i ridningen.
Jag svarade "nej, jag har gett upp" för de har jag, med Bingó har jag gett upp, på det viset att de är inte fokus på att få Bingó så bra som möjligt längre. Nu ligger fokusen på mig, och att jag som ryttare ska utvecklas i även de enklaste övningarna. Jag rider inte lektioner längre för att få Bingó att bli bättre och "prestrera" bättre (på då tävlingsbanorna). Vilket har gett som resultat att Bingó och jag har blivit mer harmonsika tillsammans.

Att jag även red på hackamoret hjälpte en hel del, han blir som en annan häst att rida. Jag får ihop honom mer mellan hand och skänkel och han tvekar inte, utan gör det jag ber om med lätthet!
Även om jag fortfarande kommer rida med bett (på typ uteritter osv) så kommer jag huvusakligen rida barbacka med hackamore. Det är han värd, han är värd att få ha det "som han vill". Men på mina villkor såklart.

Lektionen gick iaf toppenbra! Töltade superfint, arbeta bra genom kroppen och var framme för skänklarna!
nu ska min fokus ligga på att tänka på mig som ryttare och alla mina hjälper. Jag har lite fula ovanor som jag vill bli av med, tills dess att jag skaffar bebishäst! Alla ovaner blir man inte av med, man är inte mer än människa och ingen är perfekt. Men man kan alltid alltid bli bättre! :)


Monday

Blev att hoppa in några timmar och jobba idag, inte mig emot. Jag trivs, men mina planer på att sooola försvann ju ganska fort. Fan xD
Så jobb från 11-17 ungefär. Sen iväg till stallet, myste länge med Bingó och bortade å hade mig innan jag äntligen red iväg :)
Tog hacket, han går så otroligt jävla bra på det! Skritta iväg på vägen, och töltade i vägkanten där de är lite mjukare än stenhårda grusvägen ;D
Ticka på som en klocka, med härlig takt, bra resning och trevlig form! Jag ska nog rida på hacket imorgon när de ska ridas lektion! :)

Ställde mig sen och spolade senbenet i typ 10min, tänkte att de var välbehövligt när pållen nu har fått tölta på ganska mycket (för att vara Bingó just nu iaf!).
Är iaf mycket nöjd över pållen, han verkar ändå ganska nöjd med livet som skogsmulle! Sålänge han iaf får ridas, och även om han är skogsmulle, så¨ska han fortfarande arbetas i form, och vara "lydig".


Min fina!

Tog mig en tur på Bingóbus idag! Skrittade vägen med några stallkamrater som lite uppvärmning.
Valde sen att tölta några varv på ridbanan, 3varv i vardera håll och Bingó var superduktig! Hade hacket och ja, han gillar det :) arbeta bra bakifrån och jag fick ihop honom sådär härligt bra! :D så kul!
Trevligt välvd nacke med bra rygg! Kändes trots sadeln att allt liksom "var med". Härliga känsla!

Lät honom skritta några varv på långa tyglar, sen ville jag tölta igen, så 2varv till i vardera varv blev det. Och lika underbar känsla även denna gång! :D Kastade mig av i princip och lossade sadelgjord och gav godis, åh min duktiga hästpojke <3 :) Avskrittning blev en promenad :)

Han är helt överambitiös nu när vi väl rider på ridbanan. De är lite "åh matte, GÖR JAG RÄTT NU" och så blir han sådär överdrivet lycklig när man berömmer! :)
Min fina!


LEEEEEEEEDIIIIIIIIIG!!!

Alltså YAAAAAAY, jag har FEM DAGAR!!! alltså FEM HELA DAGARS ledighet framför mig!!!!
Fy fan va skönt de ska bli!
Imorgon ska jag agera lite chaufför, sen blir de stallet och en ridtur på finaste <3, hem och göra sig iordning för AW på kvällen :)
På söndag ska jag ha soooovmorgon! Åka en sväng till Bingó och sen vidare mot Berga där fröken Sandra och Mach ska kramas på :D yaay!
Måndag-torsdag är helt oplanerade! Ska/måste kolla på nya svarta byxor till jobbet, köpa penslar och annat nyttigt tjaffs. Och jag måste göra min försäkringscertifiering också >.< usch så gudomligt  tråkigt, men måste göras. Suck :(

Tiiiisdag

Slänger in ett kort inlägg..
Dagen har bjudit på regn och snö(!!!!!!)
Hästarna fick vila (annars hade jag ridit litenbrun och Einrad) men ne, de regna!!
Bingó fick mys i stallgången en stund. Sen blev han inpackad i eksemtäcket samt regntäcke med helhals!

Iväg till jobbet, jobba 14-19 några timmar but money it is!
Sen tillbaka till stallet för att släppa in pållar.

Imorgon jobb från 10;45-15, sen stallet, sen tillbaka till jobbet för möte! Yaay!

Nu, måla naglarna! :D

Trötta ben!

Upp imorse och iväg till frisören, färg och klipp! :) sååå skönt :D och jag kommer alltid hem med någon hårprodukt också haha :P

Sen iväg till stallet, käka lunch och sen igång med ridandet. Bingó blev skrittad och litelite töltad på vägen barbacka. Lugn ponny! :) vilket var skönt!

Sen blev det Einrads tur, arbete på volten med skritt-tölt övergångar och ponnyn blivit mer stabil och trevligare att rida :) kul att känna skillnaden!. Böja och ställa i skritt och tölt, och avsluta med lite trav :) duktig tjej!

Nu sitter jag hemma och slappar lite, ska snart ut till stallet igen och rida Lillabruna tillsammans med Annica och Múska :) Mycket ridning blir de! Men de är bara kul :D

Veckoplanering.

En typsik Carro vecka...


Måndag; LEDIG!! Färg+klipp för mig. Samt ridning på Bingó och lillabruna!
Tisdag; jobb 14-19, stall på fm med ridning av lillabruna (Bingó vila) och fix, sen insläpp efter jobbet.
Onsdag; jobb 10,45-15. Stall med ridning av Bingó och lillabruna, 20-23 MÖTE på jobbet *obs*Viktigt*obs*
Torsdag; jobb 12-18,30. Stall på fm!
Fredag jobb 13-20.30 Stall på fm med ridning.

Lördag och söndag; obokade. Ska klappa och kramas med Sandra och Mach någon av dagarna. Sen har jag en svaaag känsla av att de var något mer den helgen. Men de lär ju märkas tillslut!


A true friend!

Lugn söndag, så härligt. Jag behöver dessa lugna dagar mitt mellan kaosdagar. Tiden liksom rinner iväg och pålle har varit liiite åtsidosatt. Vilat sen i tisdags, men vi får se de så här. De är bra med vila under igågsättningen!
Idag blev det en barbackatur i blåsten. Mysigt och jag blir alltid så sentimental när jag rider på pållen själv.
Han är så underbar och jag kommer aldrig finna en likadan vän igen. <3
5 (och ett halvt) år tillsammans, då lär man sig tillslut att tyda varandra. Min underbara hästpojke <3
Sen att han för tillfället är såååååå fet att jag får sååååå ont i bäckenet efter att ha suttit barbacka i 40min är en annan femma xD (han var fetare i sommras, men jag har ondare nu än då) Fan kunde knappt gå efter de jag suttit av xD ILLA!

Men nu ska vi inte vara sånna! Jag kommer jobba livet av mig inom kort, men jävlar va pengar jag ska tjäna :D
och jag trivs verkligen på jobbet. Jag har kul! Så det gör egentligen inte så mycket! Synd bara att Bingó som sagt blir lite åsidosatt. Ska tänka över mitt val om att hjälpa alla så mycket som jag gör. Min tid tryter och de dagar jag jobbar vill jag ha "rena" dvs bara ha Bingó så jag hinner göra något med honom också (och kanske mer, HA ENERGI att göra något med honom!). Sen när jag är ledig, ja då gör de ju inget :) då är de ingen tidspress eller energi som behövs på annat håll :)

Får se hur de blir till hösten/vintern sen också! Ser med spänning fram emot nästa år och allt som kommer till då!

RSS 2.0