Ridhusridning

Ett till pass avklarat och damen levererade som vanligt :) 
Hade viktbootsen, riktigt riktigt läcker! 
Körde framdelsvändningar och några bakdelsvändningar och fram i tölt. Förvirrad Kelda tyckte matte var konstig som aldrig kunde bestämma sig åt vilket håll vi skulle ;) 

Mycket voltbyten samt raktiktning på fyrkantspåret. Nu vill vi bara ha ännu mer styrka så hon inte faller isär som hon lätt gör efter ett tag. För i övrigt är hon riktigt bra för tillfället :) vilket är väldigt upplyftande i ett annars novembergrått Sthlm! ;) 


Alltså! Hur söt är hon inte? <3

Update

Just nu är det segt om dagarna. Att kliva upp på morgonen är en kamp! Sååå trött heeeela tiden :( ge mig sol! 

Kelda levererar just nu. Vi tragglar i ridhuset 2ggr i veckan, framförallt måndagar, dvs idag är en ridhusdag. 
Vi har haft inspirationshjälp av världens bästa Fia som snällt kommit med en röd tråd för mig att följa. Mycket kvickhet och mjukgörande följt av att jag klämmer ihop och längre ut henne i omgångar. Framförallt i tölt. Traven ter sig som vanligt men galoppen tar stora steg framåt, speciellt efter ett ordentligt töltpass! :) 

Nä dags att hoppa in och jobba igen, slut på rasten ;) 


Kelda med sin hagkompis. 


Saknad

Ibland slår den mig, som en käftsmäll. Gör mig tårögd, rädd och liten. Älskade häst vad du är saknad. 


Nyfriserat

Händer inte så mycket här. Kelda blev naken igen i lördags, mycket pigg och glad tjej studsade ut i skogen med sin matte som glatt fick hålla i sig ;) så tråkigt med mörkret nu, känner mig så begränsad :( 

I övrigt försöker man väl jobba på och njuta när man väl är ledig. Vet inte om jag sagt det här men from jul, eller när nu kylan och snön behagar komma, kommer jag att köra extra ute på flottsbro igen :) langa lite liftar till folk och ha allmänt trevligt i backen. Varannan helg blir det och det kommer klirra fint i kassan det :) kommer bli riktigt kul! :D planen nu överlag är att spara så mycket pengar som jag bara kan, för att kunna ha en handpenning till en bostad inom kort. För att hitta schysst 2:a hand är svårt. Kollade på en liten stuga i helgen, men tackade nej. Alldeles för liten tyvärr. Men rätt dyker väl upp snart :) bara att hålla ut ;) 


Kelda, nyklippt i lördags <3 


Kolmården 1/11-2014

Ja, håll i hatten! 2 inlägg på samma dag ;) men kom ju på att vi hade en supermysig halloween på Kolmården med hela familjen. Även Mattias var med :) synd på regnet men helt klart en mysig dag ändå, Kolmården hade spöktema och hade lite teaterspel vid olika tidpunkter och även en spökvandring. Och ja, alla som känner mig vet hur lättskrämd jag är, jag blev skrämd några 2-3ggr. Superkul tyckte sällskapet. Mindre kul tyckte jag! 

Lite djur var ute och självklart såg vi delfinshowen också. 

Ridhus

Ja nu har vi skaffat ridhuskort igen. Det blir för blött på våran bana och ja, vem älskar inte ridhus egentligen? ;) 
Vi var där i måndags och körde lite övergångar mellan tölt-galopp-tölt som Reynir sagt vi ska göra. Igår körde vi igenom traven och där framförallt att få ihop henne mer och att lätta av i fram. Bitvis jättefin, bitvis ostabil. Men det kommer :) 

Idag ska vi skritta ut lite i mörkret, hoppas vi slipper regnet bara! Imorgon vila för damen, matten ska iväg till kiropraktorn! Äntligen! Och fredagen blir det också vila, ska tvätta av Kelda så vi kan raka igen på lördag morgon :) sååå mycket päls! :o och då är hon ändå rakad 2ggr redan! :P 
RSS 2.0