Absolut svåraste beslutet!

Nu har jag kommit fram till att om Bingo är mycket sämre vid återbesöket och aldrig kommer att bli så pass bra för ev skrittrundor så kommer min älskade Bingo få somna in. Han mår inte bra som de är nu. Han kommer aldrig må bra som haghäst. Han kräver mycket stimulans. Får han inte de blir han deppig och de vill jag inte att han ska vara. Samt att jag vill tävla och utvecklas. Vilket är omöjligt med Bingo. Älskar verkligen Bingo och jag gör just detta pga kärleken till Bingo. Mitt livs svåraste beslut!


Kommentarer
Postat av: Marie

gumman då =( jag tror det är det rätta beslutet. kan inte föreställa mig hur du måste må nu. tänker på er ofta. du har rätt, bingo är en häst som måste röra på sig - annars mår han inte bra. att ta beslutet är det mest värdiga för honom, men dock så sorgligt =( det är lättare sagt än gjort, men anledningen till att man blir ledsen är nog för att man är ego, självisk. samma om en anhörig dör... man måste inse och göra vad som är bäst för hästen.

när var det ni skulle tillbaka dit?

krama

2007-12-03 @ 15:27:09
URL: http://mariee87.blogg.se/
Postat av: Marie

jaa du är alltid välkommen! =))

2007-12-06 @ 10:27:55
URL: http://mariee87.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åh,din stackare! Det är verkligen inte lätt att fatta ett sådant beslut. Får hålla tummarna för både Svalur och Bingó. Jag ska till Stav första veckan i januari med min pålle.
Min Svalur mår inte heller bra av att gå i hagen så jag ska testa och se om det går att släppa ut honom imorgon till kompisarna.

2007-12-09 @ 00:49:23
URL: http://svalurlover.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: