Trött??

Usch jag blir så trött på mig själv  "/. Trodde verkligen jag skulle klara av att jobba på Fors men inser att jag inte klarar av de.. Vet inte va de beror på för att de är kul när jag väl är där. Faktiskt!. Men resvägen utan moppe blir jobbigt så de spelar väl in en del. Sen när dagarna blir mörkare och mörkare blir även mitt humör de.. IGEN =(.

Ne de blir till att höra av sig till skolvägledaren igen för en ny lösning. Dom är helt underbara när dom ställer upp på mig och så förstör jag bara allt genom att inte orka "/. Usch och fy på mig.. Jag kommer aldrig klara av att ha ett jobb. Nej nu vill jag inte tänka på de här längre.

changing subject

Bingo är likadan som förut. Små snubblandes men har ännu INTE gått ner på knä än. Red i skogen i tisdags och då snubblade han inget men man märker att han är lite ovillig att "ta i" i uppförbackarna "/. Kan dom inte bara berätta vart dom har ont??. Fick stå igår pga regnet och mörkret -.- de var upptaget på ridbanan pga lektioner annars hade jag nog ridit där men men..

Idag hade jag iaf tänkt att rida på banan lite, Träna öppnor och slutor. Skänkelvikningar osv. Har hört att de ska vara bra att träna skritt en gång i veckan och träna dessa "grunder" synd att de är så TRÅKIGT bara att skritta runt runt runt...


Kommentarer
Postat av: Marie

men!! tjejen!!! sluta nu!!! välkommen i klubben!!

ibland måste man bita ihop... du ska bara veta hur mycket jag själv har i skolan just nu.... det har varit dagar då jag bara vill lägga mig under täcket o inte vakna men jag vet ju att det någon gång tar slut. det gör det ju för dig också.

du har sån otrolig tur som får vara och skaffa erfarenhet på fors, det är något du kan använda dig av i framtiden om du vill jobba inom häst-branchen.

jag tycker du ska kämpa på! ring mig när du sitter på bussen och tycker livet är pest så snackar vi! det fördriver tiden! kan snacka alltid utom när jag är på lektion.

kämpa kämpa!

Kram!

2007-11-09 @ 22:04:55
URL: http://mariee87.blogg.se/
Postat av: Carro

aaaw tack =') ska försöka orka

2007-11-10 @ 01:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: