Fortfarande sjuk :(

jag är sjuk, därav bloggtorkan.. Febern är runt 38,5 utan tabletternas hjälp. Med lite alvedon sjunker den till runt 37,7..
Klarade inte av att inte åka till stallet, så ja var ut en sväng i måndags, bara fixa mat och klappa på ponnyn. Mamma mocka och fixa. Åkte ut igår också, då blev de klippning igen. Fortfarande feber men är man dumm i huvudet så är man. Febern sköt iväg igår och var uppe på 39 grader igen. Imorse var den runt 38,4 och nu med lite tabletter i kroppen är den nere på 37,4.. Och idag hade ja tänkt att rida ;D Låter de som en bra idé här i snöstormen xD
Min klippmaskin sjunger på sista versen nu. Men vafan, den har klarat 3 års rakning på häst. När den egentligen är till för hundar ;D och 800 kronor är ju inget man direkt gråter över efter 3 år ^^ .. Men till nästa säsong ska ja köpa mig en riktig hästklippmaskin. Som dessutom är sladdlös :)


Kommentarer
Postat av: Agnes

Va skumt ! :O vilken webbläsare använder du?

2008-12-10 @ 16:40:26
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Fia

Usch, ännu bara!? :( Krya snabbt på dig nu! Måste ju hinna träna inför tävlingen ^^ (Om du råkar ha en tråkig stund framför datorn kanske du skulle vilja se filmerna på den här länken; http://styrmir.blogg.se/2008/december/grasa-fra-holakoti.html och kommentera lite kanske? hehe (a) Om du ser den, tänk isfl på att det är nedförsbacke, ganska brant också. Hon är inte någon superhäst direkt, men kommentarer kommer man ju alltid på ;) Hon är >kanske< min reservplan, så tänkte kolla vad proffset tycker om henne ;))

2008-12-11 @ 01:26:29
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: