Vad tar de åt mig?

Den 26:e är de återbesök på kliniken. de är exakt 1 vecka, 4 dagar, 6 timmar och 28 min kvar. Och jag kan knappt vänta. För jag hoppas SÅ mycket just nu på att få börja skritta odjuret igen. Jag längtar efter att se hur hans ögon glittrar till när ja kommer med sadeln, vill höra hans nöjda frustande under mig. Jag vill ha tillbaka allt de ja blev ifråntagen.

hade jag med facit i hand vetat allt de här. Så vet ja nog att ja inte hade valt att lära känna dig. Jag hade gått miste om så mycket. Så mycket glädje, så mycket framgång. Jag hade gått miste om en Bingó, en på miljonen, och de finns inget i världen som får mig att vilja missa den tiden. Jag är oerhört glad och tacksam över tiden vi hade, Vi har nog förhoppningsvis flera år kvar tillsammans, och jag har lovat mig själv att jag ska värdesätta alla stuner med dig högt!

Det finns mycket ja ångrar, men jag vet innerst inne att du alltid gillat tiden vi haft tillsammans, och jag hoppas att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. För de finns bara en Bingó och de finns bara en Carro. Och tillsammans är vi oslagbara.



Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilket sammanträffande. Ska också till Stav det datumet, kl. 14:30, tror jag.
Hoppas det går bra för er.

2008-02-19 @ 18:40:50
URL: http://svalurlover.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: