Regn, regn och åter regn

08:20 imorse ringde mobilen, ser att de är ägaren till stallet som ringer och då får jag panik. För ringer dom så är det något som hänt. Svarade helt nyvaken och med darrig röst. Men som TUR var, var det bara stallägaren som undrade om Bingó verkligen skulle ut i storhagen pga ett supertrasigt exemtäcke. Och nej de skulle han inte, för risken finns ju att den smidiga ponnyn fastnar någonstans. Så Bingó fick stå i skammvrån hela förmiddagen. Blev för mig att stiga upp och börja laga det blåaexemtäcket, sjukt kul -.- ..... Åkte ut i spöregnet, dels för att ja inte vågade låta honom gå med trasigt exemtäcke, trots att han gick i lillhagen. Och dels för att ja inte ville att han skulle stå ensam så länge..

Blev en mysdag med vetevärmare på rumpan och fleecetäcke på. Sen in i boxen å käka hö. Pratade lite med stallkamrat om Back on track. Funderar på att köpa hasskydden dom har. Men det visade sig att stallkamrat redan hade hasskydden som hennes häst inte kan ha för att han fick panik när dom satt på. Och dom fick jag låna. Så där sparade man in 800 kronor. Tack för det. Ska väl iof fråga om jag kan få köpa dom för typ 500 kronor eller så. Men ibland är det bra att ha stallkamrat som samlar på sig och testar det mesta =P


Sen ska ja bara klaga lite till. Min nässpray är totalt slut. TOTALT slut, och jag kommer inte kunna sova inatt!!!. Sov 4:a timmar natten mellan söndag och måndag. Och de pga att nässprayen är slut. FAN fan fan fan!!!
ångest


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: